Exercițiile de stabilitate cu mingea, slăbit, au fost ușoare

Exerciții de bilă de stabilitate super ușoare 

De asemenea, vi se par deranjante exercițiile speciale de gimnastică care vizează doar un grup muscular? Apoi, căutați-i pe cei care funcționează pentru antrenarea uniformă a tuturor grupelor musculare.

Îți plac de fapt exercițiile cu mingea de stabilitate?

exersați exerciții simple de minge de stabilitate

Dacă da, aruncați o privire la cele șase exemple super ușoare care ar putea merge mult spre a vă menține într-o formă bună. Pierderea în greutate este, de asemenea, mult mai ușoară cu aceasta.

Cum rămâi în formă?

exerciții simple de minge de stabilitate tren cu minge

Exerciții de minge de stabilitate 1-3

Mai întâi, faceți o serie de exerciții de minge de stabilitate 1-3. Faceți cât mai multe repetări posibil. Trei este regula generală în astfel de cazuri când doriți să obțineți un nivel cu adevărat ridicat de eficacitate.

Faceți aceste exerciții simple acasă

exercițiu tricept-dip cu exerciții cu mingea exerciții cu mingea

Ai nevoie de o bancă sau de un scaun. Apoi, trebuie să vă sprijiniți picioarele și gleznele inferioare pe o minge de exercițiu. Exercițiile constau în a te împinge în jos și în sus cu mâinile.

Apoi întindeți-vă pe podea și sprijiniți-vă picioarele de minge. Ridicați partea din spate a corpului, dar încercați să nu vă răsuciți.

Apoi, în a doua fază a exercițiului, îndoiți genunchii. Începeți să aplecați mingea spre voi și spre spate. Împingeți acest lucru până când mingea se ține doar de vârfurile degetelor.

Apoi mergeți la poziția de plecare. Repetați acest lucru de 15 ori.

Exerciții de gimnastică eficiente pentru toate grupele musculare

exerciții cu mingea de gimnastică de jos

Apoi ajungem la al treilea exercițiu. În acest caz, poziționați-vă încheieturile pe mingea de exerciții. Exercițiul constă în întinderea spatelui ca un fel de „scândură” și întinderea lui cât mai mult timp posibil. Încercați să rămâneți așa aproximativ 45 de secunde.

Exerciții de minge de stabilitate 3-6

După ce ați repetat prima serie de câte ori doriți, acum este ușor să vă întindeți. Toate grupurile de muzică ar trebui să fie implicate. Pentru că unii sunt stresați, deși nu o simțiți atât de direct și intens.

Pentru primul dintre cele trei exerciții de gimnastică, întindeți-vă cu spatele pe minge. Brațele trebuie să fie întinse, iar mâinile să fie lipite de coapse. Trageți trunchiul înainte și apoi înapoi.

Exercițiu de întărire pentru stomac

crunch illo gym gym exerciții

Următoarea a doua serie de exerciții cu minge de stabilitate se efectuează cu un corp vertical. Luați mingea. Împingeți brațele și aduceți mingea pe față. Apoi extindeți brațele astfel încât mingea să fie în față și deasupra capului. Unghiul care se formează ar trebui să fie în jur de 45 de grade.

Au brațe puternice?

exerciții cu exerciții cu minge de umăr

Pentru ultimele exerciții de minge de stabilitate de astăzi, reveniți la poziția de plecare. Picioarele tale ar trebui să fie la distanță de umăr. Ține-ți stomacul și spatele foarte strâns. Cu brațele întinse, ridicați mingea chiar deasupra capului. Apoi pliați genunchiul și aplecați-vă în jos, astfel încât să puteți poziționa mingea în fața piciorului stâng. Repetați acest lucru de 15 ori într-o singură direcție.

Deci, acestea sunt exercițiile cu mingea de stabilitate. Din nou, vrem să subliniem că efectul vine după multe repetări. Notați numărul de 3 – 3 ori pe săptămână!

Cum arată? Începeți imediat cu noile exerciții de minge de stabilitate?

exerciții cu mingi de gimnastică de plank illo

Exercițiu de 3 ori pe săptămână

exerciții cu minge de stabilitate laterală-ghemuit

 Toate exercițiile de minge de stabilitate dintr-o privire

exerciții de bilă cu stabilitate ușoară

Exerciții abdominale, picioare și fese

Exerciții de minge de stabilitate pentru începători și avansați

Exerciții pentru picioare frumoase

Exerciții cu mingi de exerciții pentru nivel avansat

Exercitarea mingii exerciții antrenament și pierde în greutate

A face exerciții de minge de stabilitate acasă

Pierderea în greutate a fost ușoară

Exerciții de exerciții cu mingea acasă

   Rămâi în formă!

       patru exerciții cu minge de stabilitate pentru niveluri avansate