David Beckham publicitate jaguar face față în China reclama

David Beckham – fața publicitară a mărcii Jaguar în China

David Beckham este acum noua față publicitară a lui Jaguar în China. Îl puteți vedea la volanul mașinilor sport de top pe reclame. Fostul fotbalist, la fel ca mulți dintre colegii săi, are o colecție impresionantă de astfel de super sănii. Deci, imaginea reclamei este destul de convingătoare, deoarece corespunde unei adevărate pasiuni a fostului fotbalist.

În curând va fi și un videoclip promoțional cu vedeta pe ecran.

David Beckham – mai mult decât o simplă față publicitară

David Beckham Advertising Jaguar Face publicitate în China

Reclama lui David Beckham pentru Jaguar

David Beckham face publicitate la Jaguar la volan

Beckham la volan

David Beckham Comercial Jaguar Comercial China

Dragostea chineză pentru produsele de lux occidentale și puterea lor de cumpărare crescută este o situație de câștig-câștig. David Beckham însuși beneficiază foarte mult de aceasta. Portofoliul său cu produsele promovate este completat în fiecare zi cu articole noi.

Noul fascinant Jaguar XF

David Beckham face publicitate mașinii noi Jaguar

David Beckham face publicitate pentru Jaguar cu o mașină nouă în China

Într-un videoclip realizat de Matthew Vaughn de la X-Men First Class, îl vedem pe David Beckham la volanul multor mașini diferite. Acestea descriu istoria lui Jaguar. Modelele anterioare sunt prezentate în alb și negru. Cele mai noi sunt afișate în culori. Toate scenele au loc pe fundalul peisajelor idilice și peisajelor urbane șic. În cele din urmă, povestea se mută la Londra, unde David Beckham portretizează cel mai recent model Jaguar. Videoclipul este realizat într-un stil elegant, de lux. Pare destul de britanic.

Pe drum cu jaguarul

David Beckham Comercial Jaguar Comercial Face comercială

Mai mult din invazia britanică

Pătrunderea produselor britanice pe piața chineză este determinată de dragostea față de acestea. Aceeași dezvoltare similară poate fi observată și cu alte mărci, cum ar fi Burberry și Alexander McQueen. Guvernul Marii Britanii a contribuit, de asemenea, foarte mult. A făcut ca chinezii să călătorească mai ușor în Marea Britanie pentru a face cumpărături.

Beckham spune povestea mărcii de mașini de lux 

David Beckham face reclame la jaguar aici

La început a existat …

David Beckham face publicitate în jaguar, comercializând China

Jaguar este cu siguranță unul dintre brandurile iconice britanice. Mai mult, conducerea a avut curajul de a-și arăta propria istorie în ultima campanie într-o nouă lumină. Cu Beckham la bord, compania are toate șansele de a avea succes și pe piața chineză.

Acest lucru, la rândul său, va deschide calea către succesul multor alte mărci britanice și europene.

Lui David Beckham îi place să fie în spatele camerei

David Beckham face publicitate în spatele camerei Jaguar