Sfaturi despre ACurățarea după o petrecere – cum funcționează?

Să organizezi o petrecere în propria ta casă este întotdeauna o idee bună – cel puțin până la curățenia. Pentru că cu cât petrecerea are mai mult succes, cu atât trebuie să faci curățenie a doua zi. Apoi, adevăratele victime ale partidului ies la iveală: acolo unde era bucătăria, acum este doar un câmp de luptă, podeaua este complet lipicioasă, există pe perete pete nedefinibile pentru a vedea. Cum funcționează ordonarea normală după o petrecere??

Când oaspeții lasă în urmă murdăria, gunoiul și dezordinea, doriți să restabiliți locația (apartament, casă și grădină) la starea inițială cât mai repede posibil. BAUFIX arată cum să eliminați urmele de aseară ca sfaturi interesante pentru curățare în noul videoclip al campaniei.

renovează casa4 Fără titlu-4

„Odată ce pisica a ieșit din casă, șoarecii dansează pe masă!” Situație clasică: femeile se îndepărtează și bărbații profită de ocazie pentru a organiza o petrecere grasă. În stilul mahmurelii, însă, invitații la petrecere au demontat una din casa bărbaților. Cu toate acestea, cele patru animale petrecute reușesc să salveze situația și să repare daunele în timp util înainte ca soțiile lor să se întoarcă acasă.

Bate de podea după o petrecere?renovează casa2

Casa sau apartamentul au fost devastate după o petrecere? Baufix oferă sfatul potrivit pentru situațiile în care sunt necesare abilități manuale. La fel ca atunci când sărbătorești, premisa: „Dacă, atunci fă-o bine!” Se aplică la Microsite de campanie și există, de asemenea, câteva videoclipuri practice de aplicații pe canalul YouTube. Ele arată cum să obții cea mai mare mizerie sub control și să bătui totul în formă, dacă…

– pereții sunt murdari – parchetul și laminatul sunt foarte murdare – au fost descoperite fisuri în perete – oaspeții petrecerii au pereți perforați – deteriorarea tapetului trebuie reparată – radiatoarele au nevoie de un strat de vopsea – trebuie înlocuite plăcile deteriorate etc..

Concurs de film Baufix 

Fără titlu-1

Există, de asemenea, un concurs de scurtmetraje unde pot fi câștigate premii extraordinare. Participanții ar trebui să înregistreze singuri clipuri, în conformitate cu deviza „Dacă, atunci fă-o bine!” Și să le încarce pe pagina de Facebook Baufix până pe 31 martie 2017. Conținutul videoclipului depinde complet de dvs. și nu trebuie neapărat să aibă legătură cu o petrecere mare.

Premii grozave de câștigat

Fără titlu-2