Crede-mă, oricine are de-a face cu horoscop de mulți ani îl poate spune cu convingere deplină. Unele semne zodiacale cred în iubirea eternă și se străduiesc pentru căldura și siguranța unei conviețuiri îndelungate cu persoana iubită. Dar alții nu pot construi relații pe termen lung. Încă ceva, preferă să rămână singuri! Există șase semne zodiacale în zodiac care preferă doar o relație pe termen scurt. Acest lucru poate dura de la o săptămână la un an. Focul iubirii nu trosnește prea mult timp cu ei. De multe ori se simt constrânși și legați într-un parteneriat solid și cu greu îl suportă. În cele ce urmează arătăm ce semne zodiacale fluctuează între dragostea adevărată și flirtul superficial.

Potrivit vedetelor, puteți construi și menține o relație pe termen lung?

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal doi tineri pe canapea relație bună

Fiecare semn zodiacal este diferit și are o atitudine diferită față de iubire.

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal doi tineri în bucătărie probleme diferite atitudini față de dragoste

Cu toate acestea, dacă dumneavoastră sau partenerul dvs. sunteți unul dintre aceste semne zodiacale, nu vă faceți griji. Nu uitați că există întotdeauna excepții în horoscop. Aceasta este doar o reprezentare statistică a lungimii relațiilor de dragoste în funcție de semnul zodiacal. Indiferent dacă dragostea și pasiunea ta durează pentru totdeauna sau durează doar pentru o perioadă scurtă de timp, depinde, de asemenea, de mulți alți factori și nu este doar „codificat” în stele.

În unele semne zodiacale, relațiile de dragoste fluctuează între dragostea tandră și flirtul scurt.

Nici o relație pe termen lung nu semn zodiacal un cuplu îndrăgostit care face plimbări sportive în natură

Pentru trei semne zodiacale, relația durează doar câteva săptămâni

Numărul 1 de pe lista noastră este acesta Săgetător (22 noiembrie – 22 decembrie). Cu acest semn zodiacal, o relație durează aproximativ o săptămână. Săgetătorul știe să-și prețuiască libertatea și independența, așa că nu intră deloc într-o relație serioasă. Este fermecător și adesea socializează. Acestui semn zodiacal îi place să-și facă noi prieteni și preferă flirturile fără legătură. El nu vrea și nu își poate controla partenerul. Pe măsură ce o relație se aprofundează, Săgetătorul se teme că partenerul se agață prea mult de ei. Apoi ar prefera să se despartă și să se bucure în continuare de viața sa singură.

 Săgetătorul devine rece atunci când relația se adâncește și preferă să se despartă.

Nicio relație pe termen lung. Zodia Săgetător desparte doi tineri într-o cafenea

La fel cum poate Săgetătorul Gemenii (22 mai – 21 iunie) nu au o relație pe termen lung. În medie, durează aproximativ două săptămâni pentru acest semn zodiacal. Gemenii se simt mai fericiți când sunt singuri decât într-un parteneriat stabil. Vrea să facă ceea ce simte că face în loc să fie restricționat și să își asume responsabilitatea pentru o altă persoană. Pe scurt, Gemenii au nevoie de spațiul lor, așa că de obicei nu se implică într-o relație pe termen lung.

Gemenii se simt fericiți ca singuri!

Nicio relație pe termen lung semn zodiacal tânără femeie dezamăgit față bărbat în fundal

In care Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) fluturii din stomac dispar de asemenea foarte repede. Într-o relație stabilă, acest semn zodiacal poate dura în medie patru săptămâni. Atunci obligațiile parteneriatului devin prea dificile pentru el. Este important ca reprezentanții acestui semn zodiacal să aibă libertatea lor. De asemenea, are nevoie de mai multă libertate pentru a-și urmări ideile visătoare, imaginative și pentru a fi absolut creativ. Este foarte independent și iubește libertatea. Vărsătorul este foarte dur și, prin urmare, nu este deloc o persoană de relație.

 Vărsătorul este un single născut.

Nicio relație de lungă durată Semnul zodiacal Vărsătorul desparte singura născută

Este nevoie de puțin mai mult pentru ca aceste trei semne zodiacale să se separe

Există alte trei semne ale zodiacului în care o relație pe termen lung apare rareori, poate doar în acele cazuri în care partenerul este exact încăpățânat și încăpățânat ca ei. O relație de dragoste cu acești oameni durează de obicei de la 6 luni la un an și jumătate.

Cel îndrăgostit Berbec (21 martie – 19 aprilie) tinde să-și vadă relația prin ochelari roz. Apoi, este gata să-i ofere partenerului său multă dragoste, pasiune, devotament și atenție. Cu toate acestea, această stare de spirit nu durează foarte mult. Viața de zi cu zi este devastatoare pentru sentimentele sale de dragoste. Berbecul își propune de obicei obiective înalte, pe care le urmăresc cu încăpățânare. Este foarte angajat în slujba sa și în curând se simte plictisit de parteneriat. Relația cu el durează aproximativ 6 luni, apoi are nevoie de mai multă varietate. Berbecul vrea să schimbe din nou imagini de fundal pentru a se simți fericit.

Perspectivele unei relații pe termen lung nu sunt deosebit de bune cu semnul zodiacal Berbec.

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal doi tineri de acasă pe canapea arată în direcții diferite

Pentru Scorpionul (24 octombrie – 22 noiembrie) o relație durează de obicei aproximativ un an. Problema cu acest semn zodiacal este că este foarte dificil să ai încredere într-o persoană. De obicei, Scorpionul este departe și are nevoie de mult timp pentru a se cunoaște bine. Are o neîncredere în el, care va distruge în curând iubirea. Adesea există ceartă și gelozie între parteneri, apoi, logic, separarea este la vedere.

Scorpionul are dificultăți în găsirea fericirii personale în dragoste.

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal tânără femeie bărbat față disperată atunci când se deplasează

De asemenea Capricornul (23 decembrie – 20 ianuarie) se luptă să mențină o relație pe termen lung. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai inteligente semne zodiacale din zodiac, dar în același timp arogant! Adesea acest semn zodiacal este rezervat și este dificil de intrat într-o relație. Dar dacă doamna Scorpion îl găsește pe Mr. Perfect, atunci îi va rămâne loială pe viață. Este iubitoare, conștiincioasă și bine organizată. Aceste calități o fac să fie preferată ca soție, mamă și partener de dragoste.

 Femeia Capricorn este foarte inteligentă și inteligentă, dar mai ales distanță față de ceilalți.

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal tânără fată om în fundal în bucătărie disperare

 Este o relație pe termen lung un mister pentru tine, sau mai bine zis un vis devenit realitate?

Nici o relație pe termen lung mister zodiac sau vis împlinit tinerii care stau lângă apă îndrăgostiți

 Este semnul tău zodiacal pe această listă??

Fără relație pe termen lung. Semnele zodiacale se ceartă acasă. Separarea la vedere

 Puteți fi de acord că tot ceea ce a fost scris aici este adevărat?

Nici o relație pe termen lung semn zodiacal un tânăr cuplu îndrăgostit echilibrat pe canapea la laptop acasă mulțumit