Combate pielea de portocală cu coajă de portocală

Înțelegeți și tratați coaja de portocală

Nimeni nu ar nega că coaja de portocală este o problemă foarte gravă care afectează toată lumea. Consecințele sunt, în mare parte, și psihologice. Acestea distrug stima de sine a femeilor care sunt afectate de aceasta. Peste 70% dintre femei se confruntă cu această provocare.

De obicei, ai coaja de portocală pe picioare, fese și stomac.

Este dificil să reduceți sau chiar să scăpați de coaja de portocală. Dar acest lucru nu este în niciun caz imposibil. Iată câteva sfaturi care ar putea ajuta cu siguranță în acest sens.

Fiți conștienți de ceea ce reprezintă de fapt coaja de portocală

masaj anticelulitic cu coaja de portocala

Și aici se aplică regula: ceea ce știi este mai ușor de luptat. Cu coaja de portocală nu arată diferit. Coaja de portocală este foarte incomodă și nu corespunde ideilor actuale pentru estetică. În niciun caz nu trebuie să credeți că aceasta este o boală.

De cele mai multe ori, formarea este legată de acumularea de grăsimi, apă și toxine. Se crede, de asemenea, că este legat de hormoni. Celulele adipoase se adună sub piele, se răspândesc și astfel aveți un ten inegal.

Sfaturi pentru identificarea coaja de portocală

Datorită numeroaselor imagini din mass-media, cu greu poți confunda coaja de portocală cu orice altceva. Este asociat cu creșteri în anumite zone. Îți poți da seama imediat. Mai mult, pielea arată doar ca a unei portocale. Au ceva de genul conturilor pe piele.

Acestea sunt vizibile în special atunci când apăsați diferite zone

descoperi pielea tratând coaja de portocală

Factori care promovează în mod semnificativ formarea pielii organelor la femei

De cele mai multe ori femeile sunt cele care suferă de aceasta și motivele sunt hormonii. Dar și obiceiurile alimentare proaste joacă un rol foarte mare. Știați că femeile asiatice au pielea de organ mult mai rar decât europenele, de exemplu?

7 reguli de aur, datorită cărora veți ține pielea organului departe

În primul rând, ar trebui să răspundeți sincer la următoarea întrebare: Aveți greutate normală? Da, cele subțiri au și piele de organ. Cu toate acestea, prin pierderea în greutate, dacă sunteți puțin sau mai mult supraponderal, cu siguranță veți pierde mult din ea. Alcoolul, zahărul și sarea sunt foarte rele în acest sens.

Citricele sunt deosebit de eficiente împotriva celulitei

băuturi anticelulitice cu coajă de portocală

În al doilea rând, ar trebui să înveți să amesteci și să asortezi alimentele în mod corespunzător. Pastele de carne cu pâine sunt foarte rele … vă puteți permite aceste feluri de mâncare. Dar trebuie să fie în sume rezonabile, sau mai degrabă reduse. De asemenea, ar trebui să le evitați seara târziu.

În al treilea rând, trebuie să bei suficientă apă.

Pentru majoritatea oamenilor, cantitatea dorită este de 1,5 litri pe zi

coaja de portocala anticelulita bea apa

În al patrulea rând, ar trebui să fii foarte activ în sport. Cel mai bine este să combinați exerciții intense cu alergare, alergare sau mers pe jos timp de aproximativ 15 minute pe zi.

Fă sport în fiecare zi

gimnastică anticelulitic cu coajă de portocală

În al cincilea rând, utilizați produse cosmetice speciale. În sine, fără eforturi suplimentare, acest lucru nu poate rezolva problema. Dar poate accelera procesul și poate face un drum lung spre a vă menține un aspect bun.

Găsiți crema anticelulitică potrivită

crema anticelulita cu coaja de portocala

În al șaselea rând, ar trebui să favorizați circulația sângelui. În niciun caz nu trebuie să stați prea mult. Chiar dacă munca ta o implică, ridică-te și exercită-ți regulat.

Al șaptelea, nu renunțați! Majoritatea oamenilor au atitudinea că coaja de portocală este de netrecut. Deci nu fac niciun progres în combaterea lor. Industria cosmetică, care dorește să-și vândă produsele, aduce, de asemenea, o contribuție majoră. Dar nu renunța! Puteți lupta cu coaja de portocală.

Curățați pielea cu astfel de perii de masaj

perie anticelulitică cu coajă de portocală

Dacă este posibil, vizitați în mod regulat centrul de wellness și spa

coaja de portocala anticelulita picioare frumoase

Yoga este, de asemenea, o armă perfectă împotriva celulitei   

coaja de portocala celulita yoga asane