Ce fel de pantofi preferați?

Chiar și în epoca de piatră, oamenii aveau nevoie de încălțăminte ca protecție împotriva podelei de piatră fierbinte. În numeroase surse istorice din China, Egipt și alte civilizații timpurii, utilizarea pantofilor de zi cu zi este descrisă ca o necesitate vitală. Egiptenii au elaborat cu atenție conceptul primului pantof cunoscut de lume și care semăna cu o șosetă și, în acest fel, au inventat talpa pantofului. Calitatea încălțămintei ar trebui însă să corespundă pe deplin statutului social al proprietarilor lor – aristocrația purta sandale deschise din materiale de înaltă calitate, în timp ce oamenii săraci nu-și permiteau decât încălțăminte veche și bine purtată. Sclavii nu aveau deloc voie să poarte pantofi și trebuiau să lucreze desculți în condițiile slabe din deșertul arab. Câteva secole mai târziu, s-au născut tocuri înalte în Grecia, iar adidașii și adidașii confortabili au fost popularizați la începutul secolului al XX-lea.

Producătorii de pantofi – cei mai buni dintre cei mai buni

producător de pantofi manolo blahnik

Opt dintre cei cincisprezece producători de pantofi TOP din lume sunt italieni – conform ultimelor statistici, producătorul italian de pantofi Salvatore Ferregamo îl depășește pe renumitul designer de pantofi spaniol Manolo Blahnik. Ambii dezvoltatori de pantofi se deosebesc de concurenții lor prin ideile lor inovatoare și abordarea individuală a clienților.

Capodoperele lui Ferregamo în domeniul încălțămintei pentru femei includ călcâiul cu pene și așa-numitele pene. Tocurile în colivie, care s-au bucurat de un interes din ce în ce mai mare în ultimii 100 de ani și sunt acum în dulapul pantofilor pentru fiecare femeie.

Blahnik nu a studiat niciodată designul pantofilor, dar și-a dobândit cunoștințele datorită numeroaselor sale vizite la diferite fabrici de pantofi și orelor de conversații cu designerii experimentați..

Producătorul de pantofi al vedetelor s-a transformat în stea

producător de pantofi fabrizio

Un alt italian și-a făcut un nume și acum are voie să se numească producătorul de pantofi al vedetelor – Pasquale Di Fabrizio a creat pantofii eleganți ai fostului președinte al SUA Ronald Reagan și pantofii de dans ai lui Michael Jackson. Mai mult decât atât, el poate lua și meritul pentru toate pantofii lui Sylvester Stallone din filmele Rocky. Faimoasa clientelă Di Fabrizio include și Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Elizabeth Taylor, Madonna, Sharon Stone etc.! Cele mai ieftine pantofi de aici costă în jur de 470 de euro, dar unele modele impresionează nu numai prin designul unic, ci și prin prețul lor – peste 3.500 de euro! Producătorul de pantofi i-a spus odată unui jurnalist că unele vedete pur și simplu uită să plătească – Stallone mai are câteva sume restante la el!

Vedeta care a devenit producător de pantofi

Imaginați-vă că unul dintre cei mai buni actori și milionari de la Hollywood stă pe o bancă de lemn undeva în Florența, lipind bucăți de piele împreună și cusând până când se creează o capodoperă în mâinile sale. La sfârșitul anilor 1990, Daniel Day-Lewis a luat o pauză în carieră și a dispărut complet din ochii publicului timp de aproape cinci ani. În timpul acestei vacanțe, s-a dezvoltat o nouă pasiune a interpretului englez – fabricarea de pantofi!

Fabricant de pantofi – Daniel Day-Lewis a fost un muncitor asiduu

producător de pantofi pasionat

Câștigătorul premiului Oscar s-a inspirat din desenele speciale și incomparabile ale legendarului producător de pantofi Stefano Bemer. Odată ce Day-Lewis a cunoscut personal producătorul de pantofi la un test de pantofi, a vrut să știe totul despre construcția de pantofi! Munca fină a lui Bemers a trezit un mare entuziasm în actor pentru arta rafinată a cizmării. El i-a cerut lui Bemer să-i dezvăluie secretul fabricării pantofilor. Ceva mai târziu, actorul s-a mutat la Florența împreună cu soția și fiul său și a petrecut opt ​​luni acolo până a învățat tehnica fină până la ultimul detaliu și a reușit să stăpânească el însuși acest meșteșug! Era un muncitor asiduu – în fiecare dimineață, la 8:00, Day-Lewis venea la fabrica de pantofi și făcea pantofi toată ziua!

Înaintașii pantofilor au servit strămoșilor noștri drept protecție împotriva podelei de piatră fierbinte

producător de pantofi schuhbau cele mai vechi pantofi

În Egiptul antic, sandalele ar trebui să corespundă statutului social al proprietarului lor

producător de pantofi Egiptul antic

Producător de pantofi – A face pantofi eleganți și moderni este o adevărată artă

producător de pantofi lucrează bine

Producătorii de pantofi au mare grijă și atenție la detalii

producătorii de pantofi produc pantofi

Producător de încălțăminte – Salvatore Ferregamo și pasiunea sa pentru încălțăminte

Producătorul italian de pantofi Salvatore Fergamo

producător de pantofi Italia salvatore

Salvatore Ferregamo a făcut pantofi pentru vedete de renume mondial precum Sophia Loren și Audrey Hepburn

salvatore ferragano sophia loren

producător de pantofi salvatore ferragamo

Producătorii de pantofi – ar trebui să avem idei inovatoare și imaginație bogată

producător de pantofi salvatore

Datorită lui Salvatore Ferregamo, lumea de astăzi cunoaște așa-numitul Tocuri de colivie și călcâi de pană 

producător de pantofi pantof cu toc kaefig

toc de pană pantofi moderni producător de pantofi

Producător de încălțăminte – Manolo Blahnik și pantofii săi de femei colorate și elegante

producător de pantofi manolo blahnik

producător de pantofi balhnik manolo blahnik maestrul pantofilor producător de pantofi colecția blahnik colecția producător de pantofi manalo blahnik