plictiseala ce fac copiii

Plictiseala ce sa faci Sau învață să te bucuri de plictiseală

Omul modern trebuie distrat tot timpul. „M-am plictisit” este o vorbă care se aude mult prea des. Expresiile „plictiseală!” „Ce să faci?” Sunt percepute de mulți ca sinonime ale disperării.

Ce se află în spatele ei?

Este cu adevărat rău să te plictisești? Are într-adevăr legătură cu faptul că nu avem nicio ocupație sau este expresia unei atitudini speciale care este percepută ca un obstacol în calea fericirii noastre??

Să discutăm acum aceste întrebări și alte întrebări similare.

Transformați plictiseala într-un sentiment relaxat de vacanță

plictiseala ce sa faci vacanta relaxare pe plaja

Iată provocarea noastră pentru tine: Pune-te acum întrebarea: plictiseala – ce să faci sau ce să te bucuri?

Apoi, faceți-o din nou la sfârșitul acestui articol.

Încă câteva întrebări

Să continuăm cu alte câteva întrebări. În opinia noastră, acest lucru ar trebui să se confrunte cu toți oamenii care se simt prea des plictisiți. De ce plictiseala este atât de înfricoșătoare? Ce este atât de cumplit la acele momente frumoase în care simțurile noastre se pot relaxa? Micile căutări intelectuale cu care ne umplem timpul au cu adevărat mai mult sens decât plictiseala?

Aflați câteva tehnici de relaxare!

plictiseala ce să faci ascultă muzică relaxează-te

Este într-adevăr plictiseala sau incapacitatea de a fi liniștiți și de a-și reveni??

Știm că nu este atât de ușor să găsești rapid răspunsuri la toate aceste întrebări. Dar când începeți să vă ocupați de aceasta, probabil că veți conștientiza următoarele: Examinarea critică a zicalului „M-am plictisit” ar putea duce la o regândire profundă a propriei filozofii de gândire. În special, modelele negative de gândire ar putea fi dezvăluite. Acesta ar fi și începutul drumului pentru a le depăși.

Plictiseala poate ascunde oriunde

plictiseala ce să faci întâlnire birou la locul de muncă

Plictiseala și singurătatea

Mulți oameni vor să facă ceva despre plictiseală pentru că se tem că altfel s-ar simți singuri și abandonați. Încearcă să înțelegi. Reunirea celor doi termeni este o alegere pe care fiecare o face pentru sine. Nu este deloc evident de la sine. Puteți umple timpul plictiselii cu o mulțime de activități grozave pe care nu le-ați fi putut face cu alți oameni.

Teama de a gândi

„M-am plictisit” este, de asemenea, un fel de strigăt de ajutor pentru unii oameni. Deci vrei să spui că în astfel de perioade te invadează întrebări existențiale teribile. Dacă vrei să faci ceva în legătură cu plictiseala, atunci exprimi de fapt într-un mod voalat că vrei să te protejezi de astfel de gânduri. Dar asta trebuie să fie? Nu ar fi mai inteligent să abordăm întrebările critice și să le găsim un răspuns adecvat?

Păstrați un jurnal personal

plictiseala ce păstrează un jurnal copiii adolescenți

Incapacitatea de a-și organiza propria viață de zi cu zi

Acum să fim sinceri: poate fi cu adevărat plictisitor pentru o persoană muncitoare? Există atât de multe de făcut în această viață! Puteți curăța, găti, citi, face sport, face lucrări caritabile. Dar nu toată lumea poate aduna disciplina și efortul de a organiza totul singuri. Dacă depresia nu este implicată (este un caz special al fricii de panică de plictiseală), atunci este probabil să lucrăm cu sârguință la propria noastră dezvoltare și să nu așteptăm ca altcineva să ne conducă pe această cale.

Pictura nu este numai bună pentru copii

plictiseala ce pictează copiii activități

Copiii și plictiseala

De asemenea, puteți aplica tot ce s-a spus până acum când vă creșteți copiii. Încercați să înțelegeți din nou și din nou ce se află în spatele expresiei „Sunt plictisit”. Care dintre setările tocmai descrise ar fi motivul acestei propoziții?

În timp ce vă ajutați copiii să facă ceva cu privire la sentimentul de plictiseală, îi susțineți în dezvoltarea lor.

Câteva căutări care ajută universal

Indiferent dacă vă structurați viața de zi cu zi într-un mod dificil sau sunteți cu adevărat melancolic și invidios de depresie, următoarele activități ar putea fi universal utile împotriva plictiselii.

Jocurile de societate sunt aproape întotdeauna o idee perfectă împotriva plictiselii

plictiseala ce fac jocurile de societate

Activități sportive și de agrement

De regulă, sporturile și activitățile în aer liber sunt întotdeauna o modalitate mai bună de a te „plictisi”. Când mergeți cu bicicleta, jogging sau faceți o plimbare, nici gândurile rele nu sunt de obicei atât de serioase. Încercați să priviți natura sau apusul soarelui. Acest lucru vă poate aduce atât de mult! De asemenea, vă va menține în formă și va arăta bine atunci când vin „vremurile mai bune”.

Joacă împreună în aer liber

plictiseala ce joacă familia fotbalului

Grădina oferă întotdeauna ceva interesant

plictiseala ce fac natura gradinitei

Lasă-i pe copiii tăi să dea drumul afară

plictiseala ce fac copiii in afara jocurilor ploaie

Hula hoop pentru tineri și bătrâni

plictiseala ce sa fac hula-hoop copii lunca

Iti place arta?

Te interesează arta? Dedică-te la asta de îndată ce simți că „mă plictisesc”. Îi va scoate din această stare. În același timp, veți lucra la dezvoltarea voastră intelectuală și spirituală.

Regândiți-vă viața

Și dacă ți se pare plictiseala atât de rea, gândește-te la ce te-a făcut să te simți așa în viața ta. Ce poți schimba pentru a nu continua să faci asta? Cine știe dacă nu veți crea o schimbare pozitivă durabilă care vă va aduce fericire reală …

Deci plictiseala nu este de obicei atât de rea. Lucrurile care ni se întâmplă în această perioadă sunt înspăimântătoare. Pentru că odată cu acesta negativele vin din interior. Avem de ales între a continua să îl suprimăm sau să îl depășim.

Încercați să coaceți fursecuri!

plictiseala ce copt coace fursecurile

De ce nu vă faceți griji pentru tot ce s-a spus aici. Răspundeți la întrebarea din când în când după un timp: „Plictiseala? Fă ce sau bucură-te! ”. Faceți-o din nou și din nou după o anumită perioadă de timp. În cel mai bun caz, atunci veți putea măsura progresul în propria dezvoltare personală.

Și câinii se pot plictisi – ieșiți la plimbare împreună

plictiseala ce să faci câine de companie ieși la plimbare

Faceți-vă munca de zi cu zi puțin mai interesantă

plictiseala ce sa faci cafea munca laptop laptop

Învață de la pisici!

plictiseala ce sa faci pisicile dorm relaxeaza-te