mâncați sănătos ce tip de piele sunt o nutriție adecvată

Ce tip de piele sunt? Ce dietă este bună pentru mine, în funcție de asta?

Vă puteți îmbunătăți semnificativ frumusețea feței dacă mâncați bine. Pentru ca acest lucru să funcționeze cât mai bine, ar trebui să răspundeți întotdeauna la următoarea întrebare: “Care Tip de piele a.m Eu!

“. Vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru. Fiți conștienți, totuși, că totul s-ar putea schimba de-a lungul anotimpurilor și al vârstei.

Piele normală

Ai pielea normală dacă nu ai pete și cosuri. Este elastic și sănătos în același timp. A avea o astfel de piele este pur noroc, dar cel puțin nu ar trebui să crezi că nu are nevoie de îngrijire. Ar trebui să mănânci multe vitamine și produse proaspete, astfel încât să-ți poți păstra frumusețea. Pe lângă îngrijirea pielii, ar trebui să folosiți și alte produse de protecție, astfel încât pielea normală să nu-și piardă proprietățile minunate odată cu înaintarea în vârstă.

Aveți grijă de pielea feței

mănâncă sănătos ce tip de piele sunt îngrijorat față frumoasă

Piele uscata

Este întrebarea “Care Tip de piele a.m Eu?„Pentru a răspunde cu„ uscat ”? Această piele este strânsă, palidă, fără strălucire. O astfel de piele nu este elastică și semnele îmbătrânirii sunt mult mai vizibile. Ai nevoie de o mulțime de produse de hidrogenare: castraveți, lapte de cocos, spanac, mere și țelină. Extractele și măștile realizate din aceste produse mențin echilibrul de umiditate al pielii.

Bea lapte de cocos

mâncați băutură sănătoasă lapte de cocos piele uscată

Castraveții sunt deosebit de sănătoși dacă aveți pielea uscată

ce tip de piele mănânc castravete piele uscată

Mănâncă mai mult spanac în cazul în care ai pielea uscată

mananca pielea uscata sanatoasa mananca spanac

Mănâncă mere

ce tip de piele mănânc mere piele uscată

Consumul mai mult de țelină va fi bun pentru pielea ta uscată a feței

ce tip de piele mănânc țelină cu piele uscată

Măștile faciale sunt bune și pentru față

ce tip de piele sunt mască de față față frumoasă

Piele grasă

Datorită producției mari de sebum, semnele pielii grase pot fi văzute de departe. În special zonele din jurul zonei T sunt mult vorbite: bărbie, nas, frunte. Aveți o mulțime de pete negre și cosuri.

Persoanele cu pielea grasă ar trebui să mănânce o mulțime de morcovi și alte produse cu vitamina A. Citricele, în special portocalele și fructele kiwi, sunt foarte sănătoase și utile în combaterea cosurilor.

Femeile cu ten gras ar putea mânca mai mulți morcovi

mananca sanatos ce tip de piele mananc morcovi ten gras

Ar fi bine dacă pariați pe portocale când pielea dvs. este grasă

ce tip de piele mănânc portocalii cu ten gras

Kiwi-urile sunt delicioase și sănătoase pentru pielea grasă a feței

mâncați sănătos ce tip de piele mănânc fructe de kiwi ten gras

Piele sensibila

Tipul de piele poate fi, de asemenea, sensibil. Inflamația, roșeața și stimulii sunt doar o serie de simptome neplăcute. Ele sunt adesea alergice și cu fiecare sezon există un „nou program”, potrivit noilor bacterii.

În acest caz, ar trebui să consumați cât mai mulți antioxidanți. Coriandrul, țelina și castraveții sunt la fel, precum și o serie de alte produse.

Știați despre efectele sănătoase ale coriandruului asupra pielii sensibile??

mâncați sănătos ce tip de piele mănânc pielea sensibilă la coriandru

Castraveții sunt, de asemenea, o nutriție adecvată pentru femeile cu piele sensibilă a feței

mâncați castraveți sănătoși mâncați sfaturi sensibile ale pielii

Țelina poate funcționa bine și pe pielea sensibilă

mâncați țelină sensibilă a pielii sensibile mâncați

Piele mixtă

Care Tip de piele a.m Eu„S-ar putea răspunde și cu„ mixt ”. În acest caz, unele zone pot fi fragede și uscate, iar altele – grase. Acum trebuie să urmați regulile care tocmai au fost descrise în combinație.

Test

De obicei se poate pune întrebarea “Care Sunt de tip piele?„Determinați pur și simplu prin respectarea simptomelor tocmai descrise. Dar uneori nu ești sigur. Pe de altă parte, alți oameni adoră testele cu criterii clare.

Ce tip de piele ești de fapt?

ce tip de piele sunt sfaturi frumoase pentru față

Pentru cei dintre voi care aparțin acestui ultim grup, avem o sugestie. Puteți face un test mâine după ce vă ridicați. Puteți trece prin față o cârpă sau un șervețel uscat. Dacă nu există urme, aveți pielea normală. Dacă nu rămâne nimic pe țesătură, dar există mătreață pe față, atunci aveți pielea uscată. Pielea grasă lasă urme. Dacă simptomele sunt diferite în diferite zone, tipul de piele este mixt.