camping pentru rulote pentru vehicule off-road

Caravane și alte opțiuni de camping în afara rețelei

 Mulți dintre voi sunteți siguri că veți avea visul de a trăi independent și complet lipsit de griji în natură sau cel puțin în camping. Problema cu acest lucru este adesea că nu mai aveți 20.000 de mii de euro rămași pentru rulote de lux. Experții de la Off The Grid Rentals din California s-au gândit la o posibilă soluție.

Compania închiriază convenabil diverse opțiuni de camping off-grid, cum ar fi rulote complet echipate și vehicule off-road cu corturi pe acoperiș. Ideea fondării companiei a venit de la proprietarul său Nizar Najm, care este el însuși un fanatic pasionat al aerului proaspăt. De multe ori se confruntase cu dilema campingului independent cu familia sa. Închirierea de rulote și alte aranjamente de excursii pentru mai mult de două persoane s-a dovedit aproape întotdeauna foarte complicată.

Off The Grid Rentals oferă acum tot ce aveți nevoie pentru un sejur plăcut în natură. Vă vom prezenta cele trei variante principale pentru camping. Acestea sunt rulota Teardrop, Autohome Columbus Medium și Autohome Air Top Medium. Toate aceste variante sunt mobilate cu un cort pe acoperiș și oferă spațiu de dormit suplimentar.

Remorca cu lacrimă nu numai că are o formă elegantă de lacrimă, dar are și o saltea largă pentru doi adulți. Picătura de lacrimă cântărește doar 560 de kilograme și poate fi atașată la orice perete lateral. Controlerul electronic de frână face oprirea mai ușoară și mai rapidă. Cabina în sine este echipată cu un radio AM / FM / CD cu intrare iPod, lumini LED, priză de 12V, ieșiri USB și rafturi. Într-un sertar special din spate există o sobă cu gaz cu două plite, bar LED încorporat, chiuvetă, un rezervor de apă cu pompă electronică și, opțional, un frigider ARB. În cutiile de depozitare din față există suficient spațiu pentru scaune, grătar, jucării, lemn de foc și multe altele.

Design elegant și echipament perfect

echipamente pentru vehicule de teren pentru rulote

Confortabil, cu suficient spațiu de dormit

rulotă vehicul off-road camping în afara grilei

Soba mica pe gaz cu doua plite

caravana soba cu gaz pentru vehicul off-road

O bucătărie comodă și mobilă

remorcă caravană fără rețea

Mergeți la camping într-un mod simplu și compact

rulote suvs forme ovale

Varianta Columbus Medium oferă simplitate, asamblare rapidă și ușoară, greutate redusă și un design aerodinamic elegant. Acest cort de acoperiș poate fi montat pe orice vehicul. Există acces direct din toate părțile printr-o scară din aluminiu. Construcția Columbului este unică. A fost construit pe un sub-cadru intern și în acest fel izolează complet interiorul de lumea exterioară. Condensarea sub saltea este setată la minimum și dacă umezeala pătrunde accidental în cortul acoperișului, aceasta este canalizată departe de saltea.

Columbus Medium – lumină și economie de spațiu

cort de preluare a vehiculelor de teren

Accesibil din toate părțile

caravana vehicul off-road ridica cortul

Forma triunghiulară tradițională

caravane pentru vehicule rutiere

Noul Air Top Medium are, de asemenea, multe de oferit – ușor de îmbrăcat, interior excelent, căldură și confort și durabilitate optime. Această variantă are trei intrări și o fereastră mare în față. Caracteristicile standard ale Air Top sunt:

  • saltea integrata de 5 cm grosime
  • 3 usi
  • scara de aluminiu reglabila
  • fereastră mare
  • Plasă contra țânțarilor
  • 2 ferestre mici arcuite pentru o mai bună ventilație și reducerea condensului
  • Fermoare pe ferestre
  • curele simple, reglabile
  • plasa generoasa de stocare

Air Top – izolație de primă clasă și mult spațiu

caravan pentru vehicule off-road

Experiențe de natură de neuitat

rulotă vehicul off-road vehicul în aer liber cort de camping

Teardrop și Airtop – o combinație selectată pentru adevărații cunoscători

rulota echipament complet vehicul off-road

Air Top este universal și ușor de asamblat

caravan scara cortului vehiculului off-road