antrenament de relaxare antrenament autogen relax

Antrenament de relaxare autogenă

 Nu întâmplător vă prezentăm acum atâtea metode diferite prin care puteți combate stresul. S-a dovedit că timpul de la începutul anului este întotdeauna asociat cu cel mai mare stres.

Antrenamentul de relaxare autogenă este una dintre cele mai rapide metode de lucru și cel mai ușor de practicat într-o mare varietate de circumstanțe.

Ai putea beneficia și de asta. Trebuie doar să vă alocați puțin timp pentru a înțelege și a dobândi tehnicile. Atunci ar trebui să ai curajul și entuziasmul să-l exersezi în fiecare zi.

Scopul antrenamentului de relaxare autogenă

antrenamente de relaxare exerciții pe mare

Te ajută dacă ești mai conștient de lucruri? Trebuie să înțelegeți că, ca orice altă metodă de succes, antrenamentul de relaxare autogenă pleacă de la o problemă majoră. Căutați miezul tensiunii. Scopul este de a realiza acest lucru, de a-l dizolva și, astfel, de a obține efectul dorit permanent și durabil.

Independența față de emoții

Principala problemă este înțeleasă ca fiind prea dependentă de propriul sistem nervos. De aceea, cineva încearcă să „oprească” acest lucru prin antrenament de relaxare autogenă. Acest lucru se realizează prin exerciții scurte, dar de zi cu zi.

Ce trebuie să știți înainte de a începe exercițiile

Diferitele persoane au nevoie de diferite perioade de timp în antrenamentul de relaxare autogenă. În niciun caz nu trebuie să vă stresați prin definirea unor termene diferite. Trebuie să creezi încredere în metodă și în tine. Dacă este necesar, vorbiți cu persoanele care s-au ocupat deja de acest lucru. Lăsați-vă experiențele pozitive să vă motiveze. Dacă dai dovadă de nerăbdare în vreun fel, atunci ești contraproductiv.

Antrenament autogen meditativ

antrenament de relaxare meditație cu picioarele încrucișate

Cele mai bune momente pentru antrenamentul de relaxare autogenă sunt perioadele după ce te trezești și chiar înainte de a adormi. În unele cazuri, în funcție de atmosferă și circumstanțe, ați putea dori să faceți exercițiile la locul de muncă în timpul unei pauze. În acest din urmă caz, acest lucru funcționează numai dacă puteți întrerupe cu adevărat telefoanele și puteți sta singur în cameră.

Dar, mai presus de toate, ar trebui să vă simțiți foarte confortabil în timpul antrenamentelor autogene. Deci, acesta trebuie să fie un mic loc pe care îl iubești oricum și care te face să te simți automat mai relaxat. Așa că uitați de toate celelalte reguli – principalul lucru este că vă simțiți confortabil.

Ascultați muzică de relaxare

relaxare căști de antrenament relaxare

Ce se întâmplă în timpul antrenamentului autogen

Diferitele tehnici vă vor ajuta să observați senzațiile fizice asociate cu sistemul nervos, mai degrabă decât să le vedeți ca pe o parte inseparabilă a dvs. În acest fel, ei sunt capabili să-și controleze influența puternică asupra lor. Deoarece sistemul nervos este mijlocul prin care percepem mediul, acest lucru nu va fi la fel de influent și decisiv pentru bunăstarea noastră.

Relaxați-vă în birou

antrenament relaxare birou autogen

La un moment dat, pe măsură ce progresați, veți constata că factorii externi au un efect redus asupra dvs..

Combinați antrenamentul de relaxare autogenă cu alte metode

Când vine vorba de bunăstare, varietatea este întotdeauna esențială. Oricât de bună ar fi o metodă, cel mai bine este să o combinați cu alte opțiuni de relaxare. Efectele pozitive din acestea se completează reciproc și vă asigură că veți obține o armonie totală din toate acestea.

Apa aduce o anumită doză de relaxare

antrenament de relaxare relaxare cu apa relaxare

Relaxare profundă după antrenament

antrenament de relaxare tehnică de relaxare autogenă

Reconsideră

antrenament de relaxare antrenament autogen

Linger într-un loc confortabil

antrenament de relaxare relaxare autogenă

Combinație cu aromoterapie

antrenament de relaxare antrenament de wellness