Amal Clooney este cunoscută pentru munca ei socială și angajamentul ei din întreaga lume. De asemenea, este admirată pentru gustul ei clasic pentru haine bune. Ambele au atras atenția presei în ultima săptămână. Asta s-a întâmplat în timpul unei conferințe din 10 iulie la Londra. Purta o ținută fabuloasă de culoare roșie.

Amal este avocat pentru drepturile omului

amal clooney ca vorbitor la o conferință

Conferința globală privind libertatea mass-media la Londra

Evenimentul despre care vorbim este conferința globală pentru libertatea mass-media (The Global Conference for Media Freedom). Aceasta a avut loc pe 10 iulie 2019 la Londra. În timpul acestei conferințe, Amal Clooney l-a însoțit pe secretarul de stat al Regatului Unit, Jeremy Hunt.

A fost invitată acolo să-și împărtășească gândurile despre protejarea drepturilor lucrătorilor din mass-media din întreaga lume. Are multă experiență în acest sens, deoarece lucrează ca avocat pentru drepturile omului.

Imagini ale apariției lui Amal Clooney la Conferința Globală – 2019

conferința amal clooney - 2019

Ținuta lui Amal Clooney

Amal Clooney a apărut într-o ținută din colecția Zag Posen Resort 2019. Ea a vrut să poarte o rochie de schimb și o jachetă adaptată corespunzător pentru aspectul ei. A ajuns până la genunchi și a subliniat silueta lui Amal prin tăietură. În același timp, însă, rochia părea foarte elegantă și elegantă. Această ținută elegantă are cusături roz contrastante pe margine, conferindu-i un caracter deosebit de modern și în același timp original.

Rochia lui Amal Clooney

rochie până la genunchi cu sacou amal clooney

Predilecția lui Amal Clooney pentru ținutele roșii

Amal Clooney arată întotdeauna o preferință pentru ținutele roșii. Un exemplu foarte bun în acest sens este dușul pentru bebeluși al lui Meghan Markle. Acest eveniment a avut loc în februarie 2019 la hotelul Mark din Upper East Side din New York. Pentru ocazie, ea a purtat o ținută de Sergio Hudson. Deja în 2018 a apărut cu aceleași haine la modă pe coperta unui număr de modă, care arată aceeași colecție. Alte ținute roșii, inclusiv pentru viața de zi cu zi, sunt pe site-ul lor personal pentru a vedea.

Ținuta lui Amal din colecția Hudson pentru 2018

amal clooney - colecția 2018

La mijlocul iernii 2019 – în drum spre dușul pentru bebeluși al lui Meghan Markle

în mijlocul zăpezii - amal clooney

Amal Clooney într-o rochie roșie de zi cu zi

amal clooney - rochie roșie grozavă

Amal într-o rochie bordeaux lângă George Clooney 

un eveniment - amal clooney