capitale europene călătorii și vacanțe

Atracții gratuite de experimentat în principalele capitale europene

Mulți oameni cred că călătorirea în capitalele Europei sau în alte orașe europene importante presupune destul de multe cheltuieli. Este întotdeauna mai bine atunci când aveți o mulțime de resurse financiare.

Deci, puteți încerca mai multe lucruri. Dar acest lucru nu este în niciun caz obligatoriu. Pentru că puteți economisi mult dacă aveți câteva sfaturi din interior. Europa și capitalele vechiului continent oferă gratuit câteva atracții! Aveți în continuare de-a face cu o calitate foarte înaltă și o experiență incomparabilă.

Europa și capitalele sale

capitale din Europa vacanță în Copenhaga

Ciclism în Copenhaga

Vrei să ai grijă de sănătatea ta, să vezi orașul și să economisești în continuare suficient pentru a vizita cât mai multe restaurante și cafenele în același timp? Dacă da, atunci din toate capitalele Europei sunteți cel mai corect în Copenhaga. Acolo aveți un sistem foarte convenabil și absolut gratuit pentru închirierea de biciclete.

Sistem gratuit de închiriere de biciclete în Copenhaga

capitale europene biciclete din Copenhaga

Bucurați-vă de ciocolată în Zurich

Oricât de limitat ai avea, vei avea ocazia să te bucuri de ciocolata elvețiană la Zurich. Acest lucru se poate face în fabrica Lindt & Sprüngli se întâmplă. Intrarea este, de asemenea, gratuită.

Vacanță în Zurich

capitale europene vacanță în zurich

În ciocolata Sprüngli

capitale europene vacanță în zurich ciocolată elvețiană

 Lindt – ciocolată elvețiană

capitale europene zurich ciocolata elvetiana lindt

Reprezentarea fanteziei la Edinburgh

Edinburgh poate fi declarată Capitala Comediei a Europei, dacă ar exista o astfel de clasificare. În plus față de prezentările super-superioare și scumpe, există și cele gratuite aici. Când ieșiți, puteți face o mică donație, lăsând cât vă puteți permite.

Liber până la Edinburgh

capitale europene vacanță în edinburg

Descifrați codul Leonardo la Paris

Luvrul este liber să viziteze în fiecare primă duminică a lunii. Stiai asta? Asta se întâmplă și pe 14 iulie. Toți tinerii cu vârsta sub 18 ani pot vizita mereu muzeul gratuit. Oamenii care predau artă au dreptul la ea. În caz contrar, prețul obișnuit ar fi de 15 euro.

 Vacanță romantică la Paris

capitalele Europei vacanță la Paris

 Liber Vizită la Luvru pe 14 iulie

capitale europene vacanță în paris louvre

Concert la Amsterdam

Una dintre capitalele din Europa unde vă puteți bucura de cultură gratuit este Amsterdam. În cursul zilei de miercuri, există concerte deschise, gratuite în Concertgebouw. De asemenea, sunt adesea vizitați de localnici. Faimoasa orchestră Concertgebouw Orchestra cântă acolo.

Amsterdam

capitale europene vacanță în amsterdam

 Concertgebouw

capitale europene vacanță în amsterdam concertgebouw

Faimoasa orchestră Concertgebouw din lume

capitale europene vacanță în amsterdam orchestra concertgebouw

Dinozaurii în Londra

Capitalele și Europa par a fi un subiect foarte interesant și, de asemenea, destul de ieftin, nu? În Londra aveți acces gratuit la Muzeul de Istorie Naturală. Acolo veți găsi multe exponate amuzante și interesante.

Planifică o călătorie la Londra?

capitale europa vacanță în londra

Acces gratuit la Muzeul de Istorie Naturală 

capitale europene vacanță în Londra muzeu de istorie naturală

Tur pietonal în Berlin și alte capitale

Acum există tururi de oraș gratuite în multe capitale europene și, de asemenea, în alte locuri. Acestea sunt realizate de voluntari locali și prezintă nu numai cele mai populare atracții, ci și locuri mai puțin cunoscute care ar putea fi descoperite doar cu sfaturi din interior.

Berlin – capitala Germaniei

  capitalele Europei vacanță în Berlin

 Tur de oraș gratuit

capitale europene vacanță în orașul berlin tur

Lucrările lui Gaudi la Barcelona

Barcelona nu este mai puțin cunoscută și iubită decât orice altă capitală din Europa. Aici vă puteți bucura de frumoasa arhitectură de Antonio Gaudi. Familia și Casa Mila sunt cele două opere super-celebre care ar putea fi văzute gratuit. Un alt sfat privilegiat pe care vi-l putem oferi este că ați putea vizita basmul Park Güell.

Parcul Güell din Barcelona

capitalele Europei vacanță în Barcelona

 Catedrala La Sagrada Familia

capitale europene vacanță în catedrala barcelonei

Arta la Madrid

Datorită Muzeului Prado, Madrid are una dintre cele mai bune colecții din toate capitalele din Europa de care să se bucure. De marți până sâmbătă între orele 18:00 și 20:00 și duminică între orele 17:00 și 20:00, puteți vizualiza lucrările de aproape gratuit..

Palatul Regal din Madrid

capitale europene vacanță în palatul madrid

 Vizitați Muzeul Prado

capitale europene vacanță în muzeul madrid prado

Istoria literaturii în Dublin

Dintre toate capitalele din Europa, Dublin este cel mai bun loc pentru oamenii cărora le place literatura. Aici puteți afla gratuit câteva fapte super interesante despre operele unor autori celebri.

Mergeți în Dublin

 vacanță în capitalele europene din Dublin

 Dublin – un oraș de scriitori

capitale europene vacanță în Dublin muzeul scriitorilor

Mâncare în Milano

Ei bine, ne-am fi așteptat la acest lucru în toate celelalte capitale din Europa, dar nu și în Milano. Pentru că mâncarea bună este unul dintre cele mai mari produse de export ale Italiei și toată lumea este pregătită să cheltuiască cât mai mult pe ea. Dar în multe locuri primești antipastă gratuită cu băuturile.

Catedrala din Milano

capitalele Europei vacanță în Milano

Muzeele din Lisabona

Duminicile sunt cele mai aglomerate pentru turiști cu un buget în Lisabona. Pentru că în această zi puteți vizita muzeele gratuit!

Ei bine, unde și când se duce următoarea călătorie?

capitale din Europa vacanță în Lisabona

 Intrarea la muzee este gratuită duminica

capitale europene vacanță în Lisabona muzeul gulbenkian