V-ați întrebat vreodată ce anume face o casă confortabilă? Asta este mobilierul sau decorul? Stilul de amenajare sau mai degrabă atmosfera care predomină într-o casă? Unii oameni se simt prinși în propriile patru pereți și caută o cale de ieșire pentru a reproiecta mediul. Alții consideră că apartamentul lor este prea îngust și prea întunecat. În loc să le reînnoiască, vor să se miște. Dacă simți la fel sau ai sentimente similare, atunci un lucru este sigur: trebuie să-ți renovezi casa! Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie neapărat să implice mult efort și mult stres. Un pic de vopsea proaspătă, perdele noi, câteva perne decorative și un pic de bibelouri pot schimba ambianța. Vă vom arăta cum să o faceți într-o clipă. Aici cu noi veți găsi idei minunate despre cum să aduceți energie pozitivă și farmec în propria casă.

Uneori te simți enervat în propria casă și pur și simplu nu știi de ce

Deprimat întunecat, întunecat, acasă, conceput prost

 Dar poate arăta și altfel – luminos, confortabil și primitor!

Un bun exemplu de casă confortabilă, luminoasă și primitoare

S-a dovedit științific că tot ceea ce ne înconjoară are o mare influență asupra psihicului și, prin urmare, și asupra dispoziției noastre. De aceea, dorim să vă prezentăm câteva idei de design care vă vor îmbunătăți calitatea vieții dintr-o dată. Trebuie doar să introduceți mai multe culori și modele în casa dvs., să luați mâna cu noi plante de apartament veșnic verzi și veți simți în curând schimbarea. Starea ta de spirit se îmbunătățește, productivitatea crește și te relaxezi și îți reîncarci bateriile acasă. Urmați sfaturile noastre și veți crea o casă confortabilă în care toată lumea să se simtă confortabil.

Transparență în design și pasaje gratuite – acesta este elementul final al designului modern al încăperilor

Pasaje bucătărie modernă

  • Tranziții fără praguri din cameră în cameră

Este greu de crezut, dar tocmai tranziția perfectă dintr-o cameră în alta este cea care creează confortul acasă. Nimic nu ar trebui să vă stea în cale atunci când vă plimbați prin propriul apartament. Ușile ar trebui să se balanseze liber, coridoarele ar trebui să fie degajate. Creați zone confortabile care vă susțin rutinele și activitățile zilnice. Perechile de pantofi, cărucioare și jucării trebuie păstrate acolo unde le aparține! Astfel nu pierzi din vedere lucrurile și ții ordinea acasă sub control în orice moment.

Micile schimbări în interior au adesea un impact mare

Camera de zi atractivă cu vedere la curtea din spate

De asemenea, acordați atenția necesară mobilierului. Cu siguranță nu aveți nevoie de margini ascuțite! Este ușor să te lovești de el și să te rănești ușor. Deci, luați în considerare schimbarea măsuței de cafea pătrată cu una rotundă?

 În majoritatea cazurilor, o masă de cafea rotundă este mult mai bună decât una dreptunghiulară

Mese de cafea mici rotunde design industrial

Sfat suplimentar: Atunci când vă mobilați casa, respectați regula: lăsați pasaje de cel puțin 60 cm lățime între piesele de mobilier individuale! Acest lucru vă oferă suficientă libertate de mișcare și evită senzația de a fi restricționat de prea mult mobilier.

Planificați suficient spațiu liber între mobilier și evitați orice sentiment opresiv în propria casă

Acasă confortabilă

  • Acum este timpul să vă curățați bine!

Este primăvara și este în sfârșit timpul să vă curățați temeinic casa! Pe lângă îndepărtarea pânzelor de păianjen, îndepărtați acele articole care sunt asociate cu amintiri proaste pentru dvs. Aruncă fotografii, cadouri și suveniruri pentru a-ți aminti fostii. Curățați apartamentul de lucruri vechi care vă apasă. Nu este doar o curățare temeinică, ci o eliberare emoțională de tot ceea ce este vechi. Acum puteți cumpăra perdele noi, aruncați câteva perne decorative ici și colo și obțineți lucruri mici care vă vor aduce speranță, frumusețe sau fericire. Sentimentele pozitive îți lasă mintea să rătăcească și conduc la rezultate excelente!

Multă lumină naturală, perdele luminoase, transparente, culori pastelate – așa ar trebui să arate un living confortabil!

confortabil-living-design-culori-pastel

Desigur, majoritatea oamenilor sunt nostalgici și preferă să păstreze obiecte vechi și deja inutilizabile. Le lăsăm asta lor. Nu putem adăuga decât pe scurt: Orice schimbare mică sau mare în interior ar putea face minuni. De exemplu, perdelele noi, luminoase și transparente, lasă să intre mai mult soare în casa ta. Te bucuri de căldură și te simți cu adevărat reînnoit!

 Camera copiilor trebuie să fie mobilată cu drag

Mobilier practic pentru camera copiilor

  • Stabiliți funcțiile fiecărei camere din casa dvs.

Puteți converti o cameră sau puteți oferi întregii case sarcini noi. Lăsați-vă ghidați de funcția principală a unei camere și conferiți ambianței farmec suplimentar. Acesta este modul în care se simte elegant. De exemplu, puteți transforma dormitorul într-un refugiu romantic. Nu aveți nevoie de mult pentru asta – un pat king-size pentru a se potrivi cu iluminarea indirectă a camerei. Unele lumânări parfumate pot adăuga doar atmosfera confortabilă. Și alte câteva detalii care contribuie, de asemenea, mult la aspectul confortabil al dormitorului: un dressing este obligatoriu pentru a evita aglomerația din cameră. Puteți obține un perete de accent cu o hârtie de perete sclipitoare cu palmieri sau alte modele exotice. Ar fi de dorit o ușă dublă din sticlă, care, pe de o parte, lasă multă lumină în cameră și, pe de altă parte, duce direct în curtea din spate. Așadar, puteți privi peisajul de afară din pat și vă puteți simți complet calm.

Un dressing își îndeplinește funcțiile minunat

dulap pentru haine

  • Este confortabil acolo unde există multă lumină naturală

Când vă răsfățați în visele voastre bune, amintiți-vă că aveți sursa de energie pozitivă chiar în fața voastră – soarele! Lăsați soarele să intre în fiecare cameră din cei patru pereți ai dvs. în fiecare sezon și veți avea o casă confortabilă. În acest caz nu aveți nevoie de o mulțime de mobilier, un interior simplu poate apărea și confortabil în razele calde ale soarelui. Desigur, aveți nevoie de ferestre mari și oglinzi mari care să reflecte lumina naturală din cameră. Așa transformi aspectul casei tale și obții un efect WOW!

 Ușile glisante elegante duc din dormitor direct pe verandă

Uși glisante elegante din dormitor

  • Află cea mai bună nuanță a ta!

S-a dovedit științific că culorile exercită o influență puternică asupra noastră, chiar mai mult decât bănuim. Despre Puterea culorilor puteți citi o mulțime de informații interesante pe internet, dar și pe site-ul nostru. Întrebarea de astăzi este cum putem folosi astfel de cunoștințe pentru a crea o casă confortabilă în care fiecare prieten și membru al familiei se simte relaxat. În cele din urmă, depinde de gustul dvs. personal să determinați tonul culorilor din fiecare cameră și să luați în considerare efectul acesteia asupra psihicului. De asemenea, încercați să alegeți o paletă de culori consistentă pentru întreaga casă, astfel încât culorile să o facă să pară sudate împreună. Nu uitați, modelele și culorile merg întotdeauna mână în mână! Aici aveți o gamă uriașă de a alege – culori strălucitoare, modele exotice sau tonuri pastelate simple și modele subtile. Tu decizi și astfel îți arăți stilul și gustul!

Albastru strălucitor în baie – atât de visător și misterios în același timp!

modele colorate de baie - pereți albaștri

Un exemplu de baie armonioasă, bine proiectată, ar fi aceasta în albastru. Acolo ai întotdeauna un sentiment extraordinar de prospețime și îți amintești de vacanțe frumoase lângă mare. Îți place și ideea? Dar poți lăsa acele culori să-ți domine casa care îți trezesc sentimente pozitive și îți lasă sufletul să atârne. Abia atunci observați că este cu adevărat extrem de important să începeți fiecare zi într-o dispoziție pozitivă! Crede-ne!

 Proiectat cu atenție la detalii

Ferestre perdele frumoase

  • Plantele de interior aduc mult verde natural în propria casă

Am raportat deja în multe articole cât de important este rolul plantelor de interior în crearea unei ambianțe confortabile acasă. Parfumul său proaspăt și verde saturat aduc natura direct în cei patru pereți ai tăi. Dacă aveți un deget verde, puteți aștepta întotdeauna cu nerăbdare prezența lor. Dar dacă nu sunteți pasionați de splendoarea verde acasă, puteți începe cu plante mici și ușor de întreținut, de exemplu cu plante suculente. Acestea nu necesită multă întreținere, dar aduc o notă verde proaspătă în cameră. Abia atunci puteți descoperi farmecul plantelor de interior și puteți arăta interes pentru alte specii, cum ar fi mușcate pentru pervaz, palmieri înalți și orhidee frumoase pentru sufragerie.

Există plante suplimentare pentru dormitor care purifică aerul camerei și garantează tuturor un somn odihnitor. Dacă aveți suficient spațiu în baie, puteți așeza acolo plante de interior care vor prospera cu umiditate ridicată și puțină lumină.

 Orhideele albe emană mult farmec și stil

Orhidee albe camera luminoasa casa confortabila

Concluzie: Mobilierul și designul apartamentului sau casei dvs. sunt în mâinile dumneavoastră. Cu sfaturile noastre am încercat să vă ajutăm, astfel încât să puteți crea mai ușor o casă confortabilă. Și ce este casa? Acestea sunt oamenii, animalele de companie și plantele de apartament. Energia vie este energie pozitivă! Nici acest lucru nu ar trebui să vă lipsească!

 Animalele de companie și plantele de casă verzi alcătuiesc casa confortabilă

Green house plantează plante suculente

 Un acvariu cu pești mici este o idee excelentă de design în propria casă

Acvariu pește mic idee mare de design acasă

 Aduceți paradisul în propriul dormitor și bucurați-vă de ore nesfârșite și confortabile

idei de dormitor moderne

 Alb și negru – culorile contrastante pot avea ca rezultat un design de primă clasă în casa scărilor

Idei de proiectare pentru casa scării

 Curatenie de primavara! Primăvara, întreaga casă trebuie curățată temeinic

Curățarea de primăvară curăță bine toată casa

 Un perete accent în culori pastelate străpunge interiorul alb

Culori pastelate cu perete accent

 Detaliile mici au un efect mare în interiorul dormitorului

Flori în dormitor

 Există astfel de plante de apartament care se descurcă bine în baie

Plantele de apartament în baie

 Spațiul de locuit și zona exterioară formează un tot nedespărțit în casa modernă

Spațiul de locuință confortabil din afara zonei formează un întreg inseparabil