Sunteți plictisitor termenul „echipaj de echipare” și căutați alternative interesante? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Este esențial pentru angajați și angajatori să se creeze o atmosferă bună în timpul muncii. Ora de vară, în special, oferă multe oportunități în acest sens. Oricum te simți mult mai bine în aer liber și dacă organizezi jocuri grozave de team building sau alte activități, atmosfera bună este garantată.

Diferite forme de fotbal sunt întotdeauna o idee bună

toată lumea joacă idei de team building cu mingea

Cinci super-distractive idei de team building

Drept sau greșit – Joc în aer liber

De fapt, ai putea la fel de bine să joci acest joc atât în ​​aer liber, cât și în interior. Dar este clar că devine mult mai interesant afară. Împrejurimile minunate vă ajută dacă doriți să vă relaxați.

Acest lucru face ca totul să fie la fel de reușit și distractiv. Fiecare persoană ar trebui să vină cu două minciuni și un adevăr despre sine. Va rămâne la latitudinea celorlalți să ghicească ce este real și ce nu. Atmosfera mai târziu seara în parc sau la lac este deosebit de potrivită pentru un astfel de joc. O mică tabără de incendiu va crea o atmosferă și mai plăcută.

Multe jocuri sunt la fel de potrivite pentru copii și adulți

Schimb de idei de construire a echipei cu bile

Nod uman

Nodul uman este unul dintre cele mai populare jocuri de team building din ultimii ani. Pentru a face acest lucru, oamenii trebuie să se poziționeze într-un cerc. Iei mâna persoanei din dreapta și mâna altcuiva la întâmplare într-un cerc. În cele ce urmează este o chestiune de a forma din nou un cerc fără a-ți da drumul mâinilor.

Cartingul îi pune întotdeauna pe angajați într-o dispoziție bună

toate minunate în ideile de construire a echipei

Fotbal tăcut

Ai încercat vreodată să joci fotbal fără să vorbești? Aceasta este o mare provocare, deoarece oamenii sunt obișnuiți să comunice cu multe strigăte și emoții. Cu toate acestea, dacă încetezi să vorbești, va trebui să te bazezi mult pe limbajul corpului și pe intuiție. Dacă doriți, puteți permite gesturi silențioase.

Experiență în stil nautic – întotdeauna minunat

Idei de construcție a echipei pentru bărci din lemn

Învățarea numelor – consolidarea echipei pentru grupuri mai noi

Se formează un grup de 10 până la 20 de persoane și toată lumea ar trebui să încerce să-și amintească numele celorlalți. Acest lucru se face cu ajutorul unei mingi. Mai întâi fiecare aruncator își va spune numele, iar ceilalți ar trebui să încerce să-și amintească. Apoi treceți la pasul următor. Oricine prinde mingea ar trebui să dea numele persoanei de la care a luat-o. În principiu, ați putea încerca același lucru cu hobby-uri și alte informații despre persoanele din grup.

Jucătorii de fotbal angajați joacă în aer liber

Idei de fotbal - idei de team building

Paintball, carting sau alte jocuri populare de team building

Membrii echipei dvs. sunt în prezent sub stres intelectual deosebit? Apoi, doriți să vă lăsați aburi și să vă relaxați. Paintball, carting și alte activități similare foarte active pot fi cea mai bună idee în acest caz. Ești aproape sigur că vei mulțumi pe toți cei implicați! Paintball în special este probabil cea mai bună alternativă dacă doriți să fiți sigur că toată lumea se va distra cu el.

Joc pe pajiște – team building excelent 

împreună în aer liber - idei de team building

Alternative populare de team building

Lumea noastră se schimbă, la fel și atmosfera corporativă. Din ce în ce mai puțini oameni sunt mulțumiți că viața lor include doar munca și familia. Sunteți implicat social și doriți să schimbați situația generală din lume în bine. O parte din imaginea unui angajator bun este tot mai mult la care participați. Din acest motiv, alternativele sociale la formarea tradițională a echipelor devin tot mai moderne. De exemplu, puteți organiza împreună o organizație caritabilă sau puteți face voluntariat undeva. Alte alternative la formarea obișnuită a echipei sunt activitățile care îți transformă echipa într-un cerc de prieteni. Puteți mânca împreună, puteți participa la un eveniment cultural sau, dacă toată lumea este de acord, puteți merge împreună în vacanță.

Cei mai mulți oameni se vor bucura de team building în pădure

Oameni de pe pajiște - idei de team building

sfaturi

De exemplu, puteți găsi o mulțime de idei și jocuri de team building diferite pe Internet. În funcție de formatul și numărul grupului și în funcție de timp, îl puteți alege pe cel potrivit pentru dvs. Dar nici cele mai bune idei nu vă vor ajuta dacă nu respectați câteva reguli de aur atunci când organizați astfel de evenimente. Acestea vă vor ajuta în continuare să profitați la maximum de orice team building.

Aflați despre angajați din jocuri

Clădirile în echipă nu numai că ajută angajații să se apropie. Sunt o oportunitate excelentă pentru manageri și șefi de a afla mai multe despre acești oameni. Veți afla cine comunică mai bine și cine este mai probabil să facă mai bine independent. Acest lucru vă poate ajuta și în munca de zi cu zi.

Construirea echipei trebuie să fie activități distractive 

Angajații nu trebuie să se simtă obligați să joace sau să se angajeze în nicio activitate. Trebuie să te distrezi cu acestea în mod natural. Altfel, vor simți doar că le furi timpul liber. Dacă ideile de team building sunt bune, veți găsi cu ușurință pe cineva care să vă ajute să le organizați. Ai putea fi diferit de fiecare dată. Toată lumea se simte ca un lider de echipă și toată lumea se simte mai puțin oprimată de orice ierarhie. Comunicați cu toți angajații și dacă cineva întâmpină mai greu contactul cu ceilalți, ar trebui să fie susținut în acest sens. Toate acestea ajută și în viața de zi cu zi.

Integrați micile clădiri de echipă în viața de zi cu zi

Angajatorii moderni sunt orientați spre rezultate. Pentru ei nu contează neapărat câte ore fac angajații ceva, ci dacă își îndeplinesc sau nu scopul. Oamenii motivați și fericiți sunt mai rapizi și mai conștienți de sarcinile lor. Așadar, integrați ideile de team building mici în viața de zi cu zi – aceleași activități, dar mai scurte și mai spontane. Acest lucru va face locul de muncă mult mai atractiv.

Vacanțele de aventură la mare sunt întotdeauna populare pentru team building

Idei de team building - totul pe plajă

Un mic război în pădure – așa își arată fiecare caracterul său

Idei de team building - totul în pădure

Unele jocuri de team building pot fi integrate în viața de zi cu zi

Idei de consolidare a echipei - imediat după muncă

Idei de construire a echipei - mâinile împreună

Fotbalul sumo ar putea fi distractiv pentru mulți

Idei de team building - fotbal sumo

Idei de team building - idei grozave de sârmă

Idei de consolidare a echipei - idei grozave care plac tuturor

Idei de consolidare a echipei - note minunate

Sportul devine o alternativă din ce în ce mai populară pentru team building

Idei de team building pentru pădure

Idei de construire a echipei - jucători amuzanți de fotbal sumo

Idei de team building în apropierea lacului

Idei de construire a echipei împreună lângă foc

Jocurile pentru copii pot fi uneori transformate în idei grozave de team building 

Idei de team building pentru tineri și tineri

Împreună pe pajiște - idei de team building