Există câteva trucuri pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a face o cafea bună, pe care am dori să le împărtășim aici

Prepararea cafelei are multe aspecte. Cafeaua se transformă din ce în ce mai mult în adevărată artă de savurat. Cu toate acestea, băutura servește mai ales pentru a ne trezi. După apă, este cel mai popular lichid din lume. Aproximativ 85% din populația lumii consumă cafea în cantități mari. În fiecare zi, oamenii de pe pământ beau mai mult de 2,5 miliarde de cești din poțiunea magică.

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri pregătire băuturi cafea stil oriental

Iată 10 sfaturi despre cum să-ți faci cafeaua mai delicioasă:

1. Se amestecă într-o jumătate de linguriță de zahăr brun cafea. Încălziți scurt lingura la foc mic. Adăugați amestecul caramelizat la cafea pentru o băutură cu un gust și o aromă unice.

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri pregătire băuturi cafea tip oriental zahăr

2. Pentru prepararea cafelei orientale într-un vas – Pentru a găti cafeaua fără sedimente, adăugați o linguriță de apă rece în oală cu cafeaua proaspăt preparată. Apoi, așteptați o jumătate de minut pentru ca resturile să se așeze la fund.

3. Pe vreme caldă, nu există nimic ca o cafea răcoritoare cu gheață. În loc să folosiți cuburi de gheață care diluează gustul comun, puteți utiliza următoarea metodă pentru a prepara cafea:

Fierbeți cafeaua și lăsați-o să se răcească. Apoi turnați-l într-o matriță de gheață și apoi puneți-l în cele din urmă în congelator. Acest lucru vă oferă cuburi de gheață făcute din cafea pe care le puteți pune într-un pahar înalt. La sfârșit, adăugați lapte rece și „et Voilà” – cafea cu gheață, cu o diferență.

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri pregătire băuturi cafea stil oriental cafea cu gheață

Al 4-lea. Cu câteva condimente, cafeaua dvs. va fi o plăcere. Puneți un vârf de cardamom într-un castron. Adăugați puțin ghimbir, nucșoară și / sau un băț de scorțișoară. Turnați cafeaua pregătită anterior deasupra și încălziți totul. Băutura va extrage din condimentele aromate și va da cafelei o notă unică de aromă.

5. Dacă adăugați 2-3 cristale mici de sare în cafea, aroma sa se va îmbunătăți. De asemenea, îl puteți folosi pentru a înmuia gustul cafelei.

Al 6-lea. Dacă doriți o aromă bogată și acră de cafea, scoateți vasul din aragaz imediat ce cafeaua începe să fiarbă și să crească. Scoateți spuma și amestecați cafeaua. Apoi puneți-l din nou pe aragaz. Repetați procesul de trei ori.

Al 7-lea. Pentru un gust moale și catifelat, puteți adăuga o jumătate de linguriță de unt în timp ce preparați cafeaua.

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri preparare băuturi cafea condimente în stil oriental

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri pregătire băuturi cafea boabe de cafea stil oriental

A 8-a. Dacă preferați cafeaua fără cofeină, atunci puteți arunca 2-3 semințe de cardamom în borcan. Acest condiment distruge cofeina fără a schimba proprietățile cafelei. Cafeaua dvs. va avea un gust plăcut picant.

9. Puteți obține cea mai puternică aromă din cafeaua măcinată încălzind-o pe aragaz timp de jumătate de minut fără a adăuga apă.

10. Pentru a produce o cafea echilibrată, respectați proporțiile standard: 1 lingură de cafea pentru 180 de mililitri de apă.

În zilele noastre puteți obține o cafea delicioasă de la mașină sau de la un aparat de cafea scump. Cu toate acestea, prepararea tradițională a cafelei este unul dintre farmecele tuturor. Deci, trebuie să-l îmbunătățim, astfel încât să poată fi bucurat.

preparare cafea idei practice sfaturi utile trucuri pregătire băuturi cafea stil oriental