Mobilați bufetul camerei de zi în culori reci

Mobilarea camerei de zi – mobilier de designer

Astăzi am dori să vă prezentăm un model de aripi, care au fost create cu grijă atât pentru designul sofisticat, cât și pentru natură. Acestea constau în întregime din benzi care au fost folosite la pictare. Au fost folosite pentru a proteja mobilierul de pete.

De obicei, le folosiți de câteva ori și apoi le schimbați.

Reutilizarea lor a fost punctul de plecare al proiectului. Rezultatul final sunt aripi cu un design foarte sofisticat, care se caracterizează prin efectul lor stratificat..

Piese de mobilier cu efect tridimensional

Mobilarea camerei de zi, bufet extraordinar

Este autorul acestei lucrări magistrale Davide G Aquini. Printre altele, designul stârnește asociații cu motive tribale africane tipice. Aceasta a fost folosită acolo pentru a picta pereții casei.

Proiectul s-a numit Soninke și acesta este numele unei limbi africane tipice. Execuția este din fontă, sunt pulverizate și stropite. Prin urmare, designul lamelelor este foarte apropiat de street art.

Aripi extraordinare

Mobilați camera de zi, buza aripilor extraordinare

Mobilă răcoroasă în sufragerie

Mobilier camera de zi aripi extraordinare colorate

Diferitele lățimi au creat un efect tridimensional. Textura este interpretată aici ca un detaliu foarte important care crește valoarea artistică a obiectului.

Sonike a fost realizat chiar de designerul David G Aquini. A renunțat la lungul drum pe care trebuie să-l parcurgă un designer dacă trebuie să-și vândă munca prin intermediul unui dealer. Mai mult, prin auto-producție, el are șansa de a proiecta fiecare obiect individual. Astfel, fiecare client poate avea o proprietate unică Mobilați camera de zi.

Efect tridimensional

mobilier bufet soninke amenajat camera de zi

Vrem să aruncăm o privire la site-ul său împreună? În mijlocul proiectelor sale actuale se află bufetul cu frunzele ușii acoperite cu lamele.

În stânga puteți vedea o masă laterală grozavă care pare să se inspire din piesele de mobilier cu o funcție complet diferită. Nu găsim lampa din dreapta nu mai puțin interesantă, care reprezintă marmura într-un context complet nou.

Această aplicație confuză a formularelor cunoscute într-un mod complet nou trece prin întregul portofoliu. Dar, într-un fel, cineva pare să experimenteze o armonie incredibilă tocmai din această cauză.

Mobilierul de designer arată elegant

      camera de zi decorare bufet extraordinar pian de cola

Piese de mobilier reci

 mobilier de design soninke bufet design mobilier camera de zi