mese laterale magic cub rubik

Mese laterale Rubiks Würfel de Fábio Teixeira

 În fiecare an sunt create multe produse noi ale căror designeri sunt inspirați de Rubik’s Cube. Am dori să vă prezentăm una dintre ele astăzi. Este vorba despre mesele laterale Cubul Rubik al designerului brazilian Fábio Teixeira. Cubul Rubik a fost inventat în 1974 de inginerul civil și arhitectul maghiar Ernő Rubik și a devenit un joc foarte popular în anii 1980.

În 1980, Rubik’s Cube a primit premiul special Cel mai bun joc solitar a Premiului Criticii jocul anului excelent. De atunci, mulți oameni au încercat să rezolve zarurile și, în același timp, să-și demonstreze IQ-ul. Cubul Rubik a fost vândut de peste 900 de milioane de ori și nu și-a pierdut prea mult din popularitate nici astăzi.

Proiectul Fábio Teixeira este un produs bricolaj. O masă laterală care este o copie exactă, supradimensionată a Cubului Rubik. Masa poate fi asamblată și scoasă după gustul cumpărătorului. Deci, specifică clientului și originală, masa laterală cu cub magic este un atu pentru orice interior modern. Ar fi loc pentru el și în casa ta?

 Mese laterale Rubik’s Cube personalizate

mese laterale masuta de cafea rubik

Potrivit și ca desert

mese laterale masuta de cafea rubik

O mulțime de module și piese

mese laterale masuta de cafea rubik

Puneți-vă împreună după propriile idei

mese laterale masuta de cafea rubik

Ambalat convenabil ca un cub

mese laterale mese de cafea mese de cafea