Idei de locuit pentru camera de zi din sticlă

Animați aspectul camerei dvs. în doar 5 pași

De multe ori o cameră nu se simte complet teribilă, dar cumva plată și nu uniformă. Tocmai în astfel de situații te simți pierdut și nu știi ce să faci.

Am o soluție în cinci pași pentru tine!

Toate acestea sunt evidente și simple. Dar, atunci când sunt combinate, pot face o mare diferență. Trebuie doar să te concentrezi pe înfrumusețarea camerei tale. După aceea, puteți face alegeri mult mai inteligente atunci când cumpărați lucruri noi.

Să aruncăm o privire la soluția noastră în cinci pași pentru îndepărtare, renovare, vopsire, relocare și cumpărături împreună și, grație lor, decidem cum puteți îmbunătăți atmosfera?

Înainte de a adăuga ceva nou, ar trebui să eliminați tot ceea ce distrage atenția din cameră. Scoateți toate mobilierele care au acest efect negativ. Scoateți mobilierul care este prea depășit, mobilierul care și-a pierdut farmecul și altele care aparțin altor camere și le supraaglomerează. Acum este momentul să îndepărtați bilele de praf care ar putea fi sub canapea sau alte mobilier.

Idei proaspete de locuit pentru amenajarea camerei

Idei de locuit pentru fotoliu de tapițerie pentru cameră de zi

Odată ce ați actualizat mobilierul din camera dvs., este timpul să vă concentrați din nou. Ar putea ajuta să invitați prieteni conștienți de design să vă alăture. Le puteți trimite poze alternative sau le puteți privi singure în timp ce stați în cafenea sau undeva în restaurant. Așadar, ați putea găsi piese vechi care pot fi ușor împrospătate.

Iată câteva sfaturi în acest sens:

– Re-tapițeria unei bănci sau a unui scaun

– Pictarea unui cadru oglindă

– Scurtarea picioarelor unei mese și transformarea acesteia într-o măsuță de cafea

– Adăugarea de roluri la un tabel

– Vopsirea partea din față a unui raft

– Înlocuirea butoanelor de pe dulapuri

– Adăugarea unui ornament decorativ la un taburet, abajur sau perdea

Renovarea poate fi, de asemenea, mai ușoară dacă împrospătați ceva care este deja depășit, cum ar fi o pernă sau o husă de protecție, astfel încât să se simtă ca nou. Dacă aveți una, adăugați o mică extensie pentru a acoperi picioarele canapelei. Uneori acel mic pariu poate face o mare diferență în ceea ce simte ceva.

Să se spele

Idei de viață pentru amenajarea camerei, inclusiv husa de canapea albastră

Ai anulat anul trecut? Cu siguranță există câteva pete, nu? Completați găurile mici și umflăturile înainte de a le acoperi pur și simplu cu un strat de vopsea.

Dacă a trecut prea mult timp de când ați pictat ultima dată, atunci stratul proaspăt de vopsea ar putea fi doar lucrul pentru dvs.

Idei de viață pentru amenajarea camerei biblioteca principală a camerei de zi

Acum este la modă să te concentrezi mai puțin pe pereții de accent și să răspândești nuanțe de culoare mult mai abundente în camere. De asemenea, puteți vopsi ornamentele și tavanul pentru a face spațiile mici să arate mai luxos.

Acest lucru face o mare diferență în cameră. Puteți da un aspect excelent unor unități de mobilă încorporate, cum ar fi aceste rafturi, de exemplu. Griul cald ar fi o opțiune excelentă. Pare elegant și primitor și poate fi folosit în orice stil.

Să privim împreună un alt proiect distractiv?

Idei de viață pentru amenajarea camerei perne de perdea verde menta

ouătoare

Idei de viață pentru designul camerei taburet portocaliu

După ce ați pictat, va trebui, desigur, să încercați noi constelații ale mobilierului. În faza de pictură va trebui să le amânați oricum.

Încercați să evitați direcția în care camera dvs. privește de la televizor și îndreptați-o spre șemineu sau spre o fereastră cu vedere. Mutați patul pe un alt perete, poate mai aproape de centrul camerei. Puteți aduce o masă laterală cu lămpi în spate. Dacă nu sunteți mulțumit de noua poziție a piesei de mobilier, puteți schimba oricând acest lucru.

După revopsire, puteți încerca și ceva nou pe pereți. Puteți elimina toate fotografiile și operele de artă. Apoi ai putea încerca diferite constelații de pe sol. Atunci vezi ce poate aduce imaginația ta în lume.

Apoi, căutați în jur elemente noi pe care să le adăugați pe peretele galeriei. Acestea ar putea fi cărți poștale sau coliere cu perle. Răsfoiește albumele de familie și creează o constelație a acestora pe perete.

magazin

Idei de casa pentru amenajarea camerei perne semineu oglinda

Doar după parcurgerea celor patru pași trebuie să luați în considerare cumpărăturile. În acest moment ar trebui să aveți un sentiment bun despre ceea ce camera dvs. poate folosi cu adevărat. Mergeți după ceva care face o impresie profundă.

Luați în considerare lucrările îndrăznețe și cuverturile de pat cu modele

idei de locuit pentru amenajarea camerei elegant

Mobilați camera de zi

idei de locuit pentru amenajarea camerei culori luminoase

Mobilier confortabil pentru sufragerie

idei de locuit pentru amenajarea canapelelor perne

Modele multiple, diverse

idei de locuit pentru benzi de covoare de design de cameră

Living elegant într-un stil de tranziție

idei de locuit pentru amenajarea camerei de viață tradițională

Vopsea albastră de perete – articole decorative frumoase

idei de locuit pentru vopsele de perete amenajare cameră

Design interior neutru

idei de locuit pentru amenajarea camerei tavan înalt

Obiecte decorative amuzante

idei de viață pentru amenajarea camerei cu îndemânare

Culoarea turcoaz contrastează cu schema de culori monocromatică

idei de locuit pentru canapele de design cameră lampă de podea

Atmosferă luminoasă, plină de viață în camera de zi

idei de living pentru amenajarea camerei idee living room