Living confortabil mobilat cu ferestre mari tradiționale încorporate în șemineu din piatră

Iubiți-vă camera de zi: cum să profitați de spații de locuit mari!

De culorile calde, zonele clar definite și iluminarea potrivită pot transforma atmosfera care amintește de o peșteră într-un loc confortabil

Aveți o cameră de zi mai mare decât media?

Nu vă fie teamă de efectul său copleșitor! Lucrează la această cameră!

Iluminarea inteligentă, elementele arhitecturale încorporate și planul de mobilier bine considerat vă vor fi deosebit de utile.

Cu câțiva pași simpli puteți crea o cameră de zi super plăcută, confortabilă și confortabilă pentru dvs., pentru familie și prieteni.

Optează pentru o paletă de culori calde

Mobilarea unui living confortabil. Mobilier vintage clasic. Șemineu încorporat

Umbra este o decizie foarte individuală și procesul de găsire a „celei potrivite” poate fi adesea frustrant de dificil. Cel mai bun lucru de făcut este să experimentați cu nuanțele calde din camera dvs. Deci camera se va simți personală și familiară.

Puteți adăuga accente mai colorate prin covoare și mobilier. Aceasta este desigur opțiunea mai scumpă. Vopsind te ajungi mai ieftin.

Sfat: vopsiți câteva scânduri și întindeți-le prin cameră. Așezați-le lângă plinte, ferestre și perdele. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre modul în care funcționează!

Creați un loc liniștit în camera de zi

Configurați un cadru confortabil pentru masă de cafea cadru în formă de diamant

Mobilierul este distribuit de-a lungul liniei laturii lungi? Aveți opțiunea de a aranja mai multe activități! Deci unii se pot culca și citi, iar alții stau și vorbesc.

Sfat: piesele de mobilier supradimensionate sunt destinate și camerelor mari. Aici canapelele cu câteva scaune, precum și paturile de zi, băncile și șezlongurile arată pur și simplu minunat.

Faceți plafonul interesant!

Living confortabil mobilat cu ferestre mari tradiționale încorporate în șemineu din piatră

Soluțiile decorative ca în această imagine rup monotonia și atrag atenția asupra obiectelor mai interesante din cameră.

În camerele de zi mari, lipsa de decor sau de decor rar nu este adecvată și poate contribui foarte mult la un aspect „infinit” și rece

Living confortabil mobilat canapele tradiționale fotolii covor masă piele

Sfat: dacă nu aveți suficient buget pentru o decorație tridimensională, puteți folosi benzi precum cea din imaginea următoare. Varietatea de ipsos și lemn din aceste zile poate contribui la rezultate minunate.

Introduceți un spațiu de lucru

Living confortabil amenajat șemineu de piatră încorporat în candelabru

Există multe argumente pro și contra atunci când vine vorba de integrarea unei zone de lucru în camera de zi. Puteți observa exact cine navighează pe internet și cât de des. Cu toate acestea, dacă vrei să te relaxezi în sufragerie, mai bine te descurci fără ea.

Sfat: luați în considerare căderea soarelui atunci când stabiliți locația computerului. Testați zona cu un computer și un tabel cu înălțimea dorită. Sigur vrei să închizi perdelele în timpul zilei, nu??

Ce zici de un birou în picioare ca acesta?

Sufragerie confortabilă amenajând perdele galbene vază raft din ceramică

 Aceasta este o soluție mult mai inteligentă, nu-i așa? Puteți la fel de ușor să urmăriți copiii pe Internet și să aveți spațiu pentru a ascunde hârtiile în caz de vizite neașteptate ale oaspeților.

Sfat: Dacă unitatea nu are găuri pentru cabluri și nu este antică, ar trebui să aranjați ca acestea să fie atașate.

Folosiți lumini de lucru

Living confortabil amenajat perna de decorare a peretilor rosii

Acesta este un element foarte important în camera de zi bine echilibrată. O lampă de masă poate schimba complet starea de spirit combinând-o cu alte lumini.

Bacsis: Vrei să afli câți wați ar trebui să fie luminile? Trebuie să multiplicați lungimea de lățimea camerei. Înmulțiți pânza de brânză cu 3 și acum aveți numărul de bile de bumbac utilizate!

Folosiți covoare diferite

Mobilarea unui living confortabil șemineu încorporat mochetă canapele masă fereastră

Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a defini diferitele zone. Acestea se pot coresponda reciproc în culori. Culorile expresive pot ajuta la prezentarea pieselor de mobilier cu adevărat scumpe în mod neutru.

Acum te-ai putea gândi din nou la designul sufrageriei tale. Sperăm că prin diferitele idei puteți crea câteva soluții minunate pentru dvs.!

Vă dorim multă distracție!

Configurați un cadru confortabil pentru masă de cafea cadru în formă de diamant