design raft carte rafinat englezesc capricios

Bibliotecă Bloom de la Raw Edges

Duo-ul de designeri londonezi Marginile brute a introdus o nouă și flamboasă bibliotecă în formă de război unde puteți expune romanele tinerilor scriitori britanici. Bibliotecă Bloom a fost realizată pentru British Council. Sarcina a fost de a populariza lucrările de science fiction ale tinerilor scriitori britanici din revista Granta.

Firele roșii de diferite înălțimi – raftul cărților Bloom

floare carte raft design engleza rama lemn lemn idee

Raw Edges a venit cu o ramă de lemn, similară cu un război – de unde și numele. Cărțile sunt puse peste firele roșii, la diferite înălțimi. Această bibliotecă extraordinară conține un roman al fiecărui autor Granta care și-a publicat lucrările din 1983.

Această bibliotecă foarte specială și chiar extravagantă a fost prezentată luna aceasta la Salone Internationale del Mobile în timpul Săptămânii Designerului din Milano. Aruncați o privire la fotografiile grozave din galeria noastră de imagini, acolo veți găsi cele mai bune mobilier și iluminat de la Salone din Milano și puteți admira și alte produse interesante din expoziția de la Milano 2013!

Cadru din lemn asemănător unui război

design raft carte raft cadru din lemn englezesc   Varietate de cărți de lecturăcărți cu flori design raft cititor cadru din lemn englezesc

Păstrează cărțile

carti inflorite raft design rama din lemn englezesc margini brute

Duo de designer Raw Edges cu proiectul lor

cărți cu flori design raft englezesc cadru din lemn scriitorDesign ciudat și scop practic cărți înflorite raft design engleză cadru lemn interes

tradus și editat de Sabine