Tendința despre care scriem în acest articol a devenit de fapt clasică. Acesta corespunde scopului din ce în ce mai reprezentativ al camerei de zi din apartamentele noastre moderne. Funcția sa socială este întotdeauna mai dominantă în dezavantajul unei tendințe anterioare – reticența după o zi de muncă intensă, care a fost deosebit de proeminentă aici. Design de canapea ovală în combinație cu tavane înalte a fost descoperit acum câțiva ani. A fost folosit pentru a obține o stare de spirit ridicată în această cameră și pentru a oferi suficient confort în scaune în același timp. Există suficientă suprafață de rulare, astfel încât designul camerei să pară minimalist și super modern. În același timp, o astfel de facilitate poate fi combinată cu multe alte tendințe de design interior. Aruncați o privire la exemplele noastre specifice!

Modelele de canapele ovale aduc întotdeauna o anumită nostalgie cu ele

design canapea verde și maro

Design canapea ovală pentru atmosferă vintage

Doriți un spațiu deschis? Designul canapelei ovale este un mod tradițional de a adăuga un caracter deschis la mobilierul de living. O mare parte a acestuia a devenit clasică, deoarece o folosesc mulți designeri celebri. Exemple sunt la Emily Henderson și Pierre Yovanovitch a găsi.

 Această strategie funcționează foarte bine atât în ​​camerele mari, cât și în cele mici. În al doilea caz, creați o minunată nișă de ședere. Acest lucru funcționează bine chiar și în colțurile dificile. Modelele de canapele ovale sunt perfecte și pentru conceptele de amenajare Feng Shui. Știți că ar trebui să evitați marginile și colțurile drepte cu acestea, nu??

Colțurile dificile sau planurile de podea sunt mult mai confortabile cu canapelele ovale

design canapea de culoare verde

Transfer Parisul acasă

Există un stil specific în mobilier și decor, care este inspirat de Paris. De asemenea, puteți obține acest tip de chic folosind canapele ovale în camere mai mari. Ar trebui să-l combinați cu culori neutre elegante, de preferință cu un covor oval sau rotund în fața acestuia. Mizați-vă pe eleganța pariziană pentru accesorii și decor în general – subtil, nostalgic și elegant fără milă. Pentru inspirație, uitați-vă la imaginea de sub acest text! Aici au fost alese culori pastelate foarte deschise, iar atmosfera vintage pariziană provine dintr-un amestec eclectic subtil de perne decorative vintage, modele pe covor și pereți.

Iată un design interior inspirat de șicul parizian

design canapea ovala paris

Ideal din punct de vedere social

Sunt întâlnirile cu prietenii și cunoștințele deosebit de importante pentru dvs.? Doriți să vă planificați camera de zi în așa fel încât toată lumea să se simtă binevenită și pe mâini bune? Atunci o canapea rotundă mare sau un set de ovale ar fi ideale pentru camera de zi. Nu întâmplător acest tip de mobilier este preferat în birouri și săli de așteptare publice! Se formează un cerc și toți cei care stau au aceeași distanță de centru. În plus, indiferent de spațiul pe care îl ai, stai mereu cu fața către ceilalți. Nu dai spatele la nimeni! Ce situație mai bună și mai plăcută ți-ai putea imagina??

Modelele de canapele rotunde pot fi, de asemenea, asortate cu stilul antic în interior

design canapea violet deschis și alb

Insula de comunicare

O problemă majoră cu care se confruntă societatea modernă este distragerea atenției televizoarelor și a altor mijloace media. Acestea interferează cu faptul că vorbim între noi. Designul canapelor ovale și rotunde înseamnă că oamenii sunt mai întoarși unul față de celălalt și posibilitatea de a se concentra doar la televizor este redusă la minimum. Așa creați o insulă mică de comunicare reală, umană, în propria casă. Atunci când decideți unde să amplasați canapeaua, luați în considerare poziționarea televizorului puțin diferită. Acest lucru sporește și mai mult acest avantaj.

Puteți crea cu ușurință o insulă de comunicare cu canapelele ovale

design modern canapea idei luminoase

Combinație cu diverse alte forme

Forma rotundă sau ovală este cea mai armonioasă pe care ți-o poți imagina. Din această cauză, așa cum tocmai am scris, este foarte des preferat pentru ideile de amenajare Feng Shui. Dar acesta nu este singurul avantaj! Canapele ovale pot fi combinate cu mobilier de orice formă și chiar cu modele foarte excentrice. Acest lucru se aplică și diverselor materiale. În sine, acesta este un motiv pentru care acestea ar trebui utilizate. În cele din urmă, aveți un design interior mereu actualizat și modern.

Canapele ovale și rotunde sunt ideale pentru întâlniri cu mai mulți oameni

design canapea rosu si maro

Ideal pentru transformare și personalizare

Designul canapelei rotunde sau ovale este ideal din mai multe motive practice. Indiferent dacă folosiți acest lucru într-o cameră mică sau mare, nu aveți niciodată senzația că este prea îngustă sau prea goală. Pur și simplu aceste forme rotunde oferă sentimentul de armonie, echilibru și echilibru. O astfel de cameră poate fi întotdeauna minunat transformată și – din punct de vedere eclectic – dezvoltată în continuare. Individualizarea și transformarea sunt principalele premise pentru ca un design interior să fie numit modern.

De asemenea, este ușor să conferiți camerei un caracter artistic

design canapea accente albastre

Designurile interioare foarte moderne și în același timp foarte clasice pot beneficia de canapele rotunde sau ovale

design canapea nuanțe de maro

Iată un alt exemplu al modului în care o canapea ovală a profitat la maximum de un colț dificil!

design canapea auriu și maro

Această canapea de designer oferă locuri pe ambele părți – foarte originale!

design canapea gri și maro

Acest colț a fost decorat cu măiestrie și foarte practic datorită canapelei ovale

design canapea nuanțe de gri

În această cameră, s-a realizat o separare foarte armonioasă a camerei datorită designului canapelei ovale

canapea design menta ușoară pentru perete

Forma și culoarea canapelei din acest exemplu aduc o cantitate incredibilă de prospețime și relaxare cu ele!

canapea design mobilier diferit

design canapea alb și sticlă

Un exemplu perfect despre cât de ușor canapele ovale pot fi combinate cu diferite forme și materiale

diferite zone în designul canapelei de cameră