Marmura nu este doar atemporală, ci este deosebit de populară anul acesta. Pentru că una dintre cele mai recente tendințe de viață este: naturalețea. Și asta înseamnă într-adevăr toate materialele naturale. De la lână și mătase la lemn și ratan la piatră – în special marmură. Am fost întotdeauna entuziasmați de boabele spectaculoase ale acestui material natural. Nu numai că aduce o notă demnă în interior, dar asigură și mai mult dinamism în cameră. Fie că este o masă de cafea din marmură sau o masă laterală din marmură sau chiar doar un tapet cu imprimeuri de marmură – totul arată pur și simplu uimitor.

Rotund sau dreptunghiular – măsuța de cafea din marmură își revine!

masuta de cafea din marmura picioare din lemn inchis la culoare

O măsuță de cafea din marmură pentru orice eventualitate

Canapelele fără măsuțe de cafea arată cumva incomplete și goale în cameră. Cu siguranță ai nevoie de piesa potrivită pentru asta. O masă de cafea din marmură ar putea fi ceea ce căutați acum. Prea demodat? Mă glumești? Vorbești serios când spui asta! Marmura este din nou una dintre cele mai noi tendințe în viață și se potrivește perfect cu aproape orice stil de amenajare.

Nu vă gândiți la modele învechite și la profiluri groase de marmură. Măsuțele moderne și măsuțele de cafea din marmură sunt nobile și contemporane și, în același timp, aduc lux și răcorire în propriii tăi pereți. Combinată cu alamă, crom sau cupru, marmura arată pur și simplu uimitoare.

Marmură și alamă – un duo imbatabil când vine vorba de amenajare

masuta de cafea din marmura picioare din alama

Nu numai marmura clasică albă cu vene fine a revenit la tendință, ci și piatra în toate celelalte culori. Iar marmura verde a fost deosebit de populară în ultima vreme și preferată de mulți.

Marmura verde plus alama este o piesă de mobilier de primă clasă

masuta de cafea din marmura verde alama

O măsuță de cafea din marmură poate fi bineînțeles combinată cu o măsuță laterală din marmură sau cu alte măsuțe de cafea din alte materiale precum lemnul, metalul sau piatra. Și dacă pur și simplu nu vă puteți sătura de marmură, există, de asemenea, o mulțime de accesorii frumoase pentru casă și mici piese de mobilier realizate din populara piatră naturală sau cel puțin în același aspect. Coasters, socluri pentru lămpi de masă, vaze, ceasuri de perete și vase sunt doar unele dintre cele mai populare.

Puteți opta pentru marmură ca suprafață pentru tot felul de mese și comode din casă

masuta de cafea marmura masuta laterala comoda oglinda

Desigur, marmura de înaltă calitate are și prețul său. Dacă piatra adevărată este uneori puțin prea bună, puteți decora unele elemente cu imprimeuri de marmură sau puteți opta pentru tapet sau textile cu aspect de marmură. Unele obiecte, cum ar fi ghivecele de flori și vazele, de exemplu, sunt, de asemenea, grozave ca proiecte DIY pentru marmorare.

Sfat important: Nu exagerați cu elementele de marmură din cameră! În caz contrar, riscați ca casa dvs. să pară prea brânză și aglomerată.

Sticla, metalul și lemnul sunt unele dintre cele mai bune combinații de marmură

rotund marmura masuta de cafea lemn metal mese rotunde

Curățați și lustruiți corect măsuța de cafea din marmură

Marmura este întotdeauna unică. Roca carbonatată naturală, care apare în interiorul pământului sub presiune puternică și la temperaturi ridicate, are întotdeauna cerealele sale cu mai multe fațete, ceea ce îi asigura popularitatea chiar și în cele mai vechi timpuri. Marmura aparține familiei de calcar și trebuie tratată în consecință. Pentru a vă bucura și mai mult de masa de cafea din marmură, ar trebui să curățați și să îngrijiți în mod corespunzător suprafața nobilă. Desigur, acest lucru se aplică și celorlalte obiecte din marmură.

Când curățați marmura, ar trebui să luați în considerare și celelalte materiale dintr-o piesă de mobilier

mobilier de designer marmura masuta de cafea

Desigur, puteți angaja și o companie de curățenie profesionistă pentru ca toate suprafețele de marmură din casa dvs. să strălucească din nou. Dar dacă este vorba despre măsuța dvs. de cafea din marmură și câteva articole, atunci puteți fi sigur că o puteți face pe cont propriu. Sfaturile noastre din următoarele câteva rânduri vă vor ajuta.

Deși marmura este o piatră și arată destul de dur, este, de asemenea, destul de sensibilă la unele substanțe și substanțe, cum ar fi agenții de curățare care conțin acid. Aceasta include, de asemenea, produse de curățare a oțetului și acizii fructelor în general. Prin urmare, trebuie să fiți deosebit de atenți atunci când alegeți agentul de curățare potrivit.

Experții recomandă curățarea suprafețelor de marmură uscate sau cu foarte puțină apă. În acest fel, marmura este protejată în mod optim împotriva depunerilor de calcar. Agenții de curățare pe bază de clor sau mai puțin alcalini ar trebui să fie în partea de sus a listei atunci când curățați marmura. Curățătorii de var și uleiurile de îngrijire, pe de altă parte, sunt tabu.

Marmura este sensibilă la acid

curățarea măsuței de cafea din marmură

Dacă marmura este bine impregnată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pete, deoarece toate lichidele se rostogolesc pur și simplu. În acest fel, măsuța dvs. de cafea din marmură este, de asemenea, bine protejată și rămâne complet lipsită de pete pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă există mici zgârieturi pe măsuța de cafea din marmură, ar trebui să rămâneți și relaxat. Un lac adecvat, pe care îl aplicați pe marmură folosind piele de capră sau tampoane din nailon, vă va ajuta. Alternativ, puteți împrumuta un lustruit manual de la un magazin de hardware din apropiere.

Toate suprafețele de marmură strălucesc din nou în toată splendoarea lor

măsuță de cafea din marmură din lemn de culoare închisă

Întrețineți și tratați masa de cafea din marmură profesional și vă va mulțumi cu o strălucire nobilă și o sofisticare contemporană. Toate celelalte suprafețe de marmură, precum gresie, pardoseală, blaturi de bucătărie și insule, pot beneficia, de asemenea, de îngrijirea potrivită.

Echipa editorială Freshideen vă urează multă distracție și o senzație extraordinară de a trăi cu marmură în casă!

O masă de cafea modernă din marmură este întotdeauna un punct de atracție în fiecare cameră 

sufragerie de masă de marmură de designer

masuta de cafea din marmura canapea de colt intunecat sufragerie

Găsiți cea mai bună schemă de culori pentru interiorul dvs.

masuta de cafea din marmura colorata

masuta de cafea marmura aurie ovala

masuta de cafea din marmura covor dreptunghiular cu adancime

Dimensiunea și designul sunt, de asemenea, unele dintre cele mai importante criterii atunci când alegeți o măsuță de cafea din marmură

masuta de cafea marmura etno covor

masuta de cafea marmura covor adanc adanc canapea mov

masuta de cafea marmura idei de living lungi

Favoritele noastre sunt creațiile lui Timothy Oulton

designer timothy oulton masuta de cafea din marmura

designer de masuta de cafea marmura timothyoulton

Gubi are, de asemenea, mese de cafea excelente cu marmură în noile colecții 

masuta de cafea marmura gubi neagra

masuta de cafea marmura gubi ts

Ca blat pentru masa laterală, marmura taie și o siluetă fină

masuta de cafea marmura masuta rotunda

masuta de cafea marmura masuta rotunda

set rotund de masuta de cafea din marmura

Multe opțiuni de combinație sunt disponibile pentru dvs.

masuta de cafea din marmura lemn

comoda pentru masuta de cafea marmura fabrizio

masuta de cafea din marmura living lung

Apropo, lemnul închis la culoare este, de asemenea, foarte la modă anul acesta

măsuță de marmură la mijlocul secolului

masuta de cafea marmura osaka

masuta de cafea marmura idei de living

Dar alama este, de asemenea, o companie excelentă pentru marmură

sufragerie rotundă din marmură

masuta de cafea moderna din marmura

Ramele clasice în negru arată foarte elegant și rezervat cu marmură

masuta de cafea din marmura mobilier modern de living   masuta de cafea din marmura sufragerie dreptunghiulara

masuta de cafea din marmura rotunda design modern   masuta de cafea marmura trend camera de zi

Și laturile oglindite aduc întotdeauna o lățime optică cu ele

masuta de cafea din marmura cu oglinda