Cronometru numărătoarea inversă design decor home idee originală

Design cronometru cu numărătoare inversă în casa lui Tom Chung

Pentru cei care încă mai doresc mai mult exercițiu în viața lor, designerul instruit Tom Chung a inventat un cronometru.

Sarcinile zilnice pot fi realizate mai repede cu ceasul Structura interioară a casei proiectată cu cronometru invers

Shotclock funcționează de obicei ca un ceas obișnuit, dar include și un mod cu temporizator. Reproduce momentele finale ale unui joc de baschet, deoarece bifează sub zero și apoi sunetul sonor.

Cronometrul are, de asemenea, un tablou de bord pentru baschet sau jocuri de birou improvizate.

Cronometru cu design invers, decor interior interior

Chung’s Game On! Colecția include, de asemenea, un vestiar, bancă, șină suspendată și dulap cu sistem de ventilație și un spațiu pentru pălării suspendate și pantofi de stivuire.

Acest dulap de bun gust motivează plasarea echipamentului sportiv într-un loc proeminent din zona de living

Soluție de amenajare a locuinței cu cronometru invers

Locul de muncă „ceasuri” a fost creat pentru a aduce oamenii în timp util. Acest cronometru semnalează ultimele câteva secunde ale unui meci de baschet din biroul tău. Doar setați cronometrul și terminați-vă sarcina înainte de expirarea timpului și bip-ul se stinge. Ceasul încă închide modul tabloul de bord pentru aceste jocuri de „pickup”, precum și modul unui ceas normal. Cronometrul poate funcționa atât într-o atmosferă domestică, cât și într-o atmosferă urbană.

Vestiar – echipament sportiv

Cronometru cu design invers, design interior sport acasă

De obicei, echipamentul sportiv poate fi utilizat în garajul sau subsolul majorității locuințelor. Această intervenție îi amintește utilizatorului ce să facă în afară. Schrnak transmite, de asemenea, această atmosferă de vestiar, care este creată înainte de a merge să alergi sau să joci tenis.

 Ciudat, compact și practic pentru sportiviContor cu cronometru design mobilier casnic lemn