colectie mobilier de designer lampa de masuta cafea figurine originale

Colecția de mobilier de designer – geometria și culoarea se combină armonios

Milano 2012: 14 tineri designeri s-au adunat în jurul unui spațiu ideal de locuit pentru o expoziție numită Camera din față pentru a crea: geometrie și culoare într-o casă milaneză listată săptămâna aceasta.

Geometria și culorile în armonie

colectia de mobilier de designer idee culori geometrice

Spectacolul include o măsuță de cafea și o lampă de perete din colecția Cirkel a lui Daphna Laurens, vase Phil Cuttance the Faceture și mobilier Mieke Meijer inspirat de structuri industriale.

Vaze de flori atractive – suprafețe unghiulare

colectie mobilier designer culori geometrice idee unghiular

Henny van Nistelrooy prezintă un ecran realizat prin separarea țesăturii. David Derksen și Lex Pott oferă oglinzi care se oxidează selectiv și există un ceas de la Studio Like This care poate fi citit doar înainte.

colectia de mobilier de designer designul culorilor geometrice

Sitting include scaune de la Earnest Studio realizate prin expandarea spumei în jurul picioarelor și scaunului și un scaun balansoar de Agata Karolina și Dana Cannam, care ocupă locul central pe covoare cu culori gradate de Franziska Wernicke.

Sitting include scaune Earnest Studio realizate prin expandarea spumei în jurul picioarelor și scaunului

colectie mobilier designer culori geometrice scaun lemn

Iluminarea ia forme de sistem de operare & Lămpile OOS influențate de alinierea corpurilor cerești și compoziția Miya Kondo cu lumini îndreptate spre pereți. Scaunele oscilante, făcute din frânghia răsucită și înnodată a lui Tom Price, atârnă în curte.

Mobilier simplu din lemn Structuri

colectie mobilier designer culori geometrice lemn real

Iată câteva detalii suplimentare de la Matylda Krzykowski și Marco Gabriele Lorusso: Camera din față este cea mai diversă. Este camera în care ne amestecăm și discutăm, citim în singurătate, rămânem până târziu și adormim devreme.

Aplica de perete cu stil

colectia de mobilier de designer lampa culorilor geometrice

Camera din față trebuie să găzduiască multe versiuni ale noastre, dar este un loc în care prezentăm o identitate unică prin limbajul produselor pe care le alegem. Este un spațiu în care se adună familiile noastre și pentru care adunăm familii de obiecte.

colectie mobilier designer culori geometrice forma cerc

Geometrie și culoare este o prezentare a obiectelor noi pentru camera din față

colectia de mobilier de designer culori geometrice scaun expozitieCamera din față: fiecare obiect este o versiune nouă a predecesorului său și toate sunt unite de natura rituală a geometriei și de paletele de culori foarte moderne. Dacă există o abatere de la formele amorfe care au ocupat lumea designului în ultimii ani, acest nou grup de succes curăță cu un element de jucăuș.

Expoziție de designer de articole de mobilier

colectia de mobilier de designer culori geometrice habitat

Camera din față este un proiect auto-inițiat adus de Matylda Krzykowski și Marco Gabriele Lorusso. Spectacolul este găzduit de Ca ‘Laghetto.

Seria Faceture este formată din vase fațetate lucrate manual, umbre și o masă

colectie mobilier designer culori geometrice scaun vaza cu flori

Phil Cuttance

FACETURA 2012 Fiecare obiect este realizat individual turnând o rășină pe bază de apă într-o matriță simplă. Forma este apoi fabricată manual pentru a crea forma fiecărui obiect înainte de fiecare turnare, astfel încât fiecare piesă să fie complet unică.

În timp, petele întunecate vor începe să apară pe oglinzi

colectie mobilier designer culori geometrice triunghiuri oglinda

David Derksen și Lex Pott

Știință, 2011 – Stratul de argint este oxidat încet sub influența oxigenului și a apei, ceea ce dezvăluie ceva din istoria sa. Acest proces poate fi privit ca o deteriorare, dar acest proiect arată frumusețea tranziției materiale a argintului. De obicei, oxidarea într-o oglindă este aleatorie și se dezvoltă lent în timp. Aceste oglinzi arată diferitele stări ale acestui proces. În acest caz, sulful este utilizat pentru a crea o oxidare accelerată. În funcție de timpul în care argintul reacționează cu sulf, se pot realiza diferite nuanțe de culoare, de la auriu la maro și violet sau albastru. Stările de oxidare sunt prezentate într-un model format din formele geometrice elementare.

Swell este o serie de scaune și bănci care se joacă cu procesul tradițional de fabricare a mobilierului tapițat

colectie mobilier designer culori geometrice scaun scaun

Earnest Studio

SWELL 2011 – Proiectul funcționează prin combinarea producției într-un singur pas. În loc să turnați blocuri masive de spumă, tăiați-le la dimensiune, lipiți aceste bucăți separate pe un cadru de lemn și coaseți manual pe o bucată de țesătură. Swell folosește țesătura și rama ca forma originală pentru spumă. Acest lucru duce la mai puțini pași în producție, mai puține materiale și mai puțină muncă manuală. Deoarece spuma umple țesătura, niciun material nu este irosit în opriri. Deoarece spuma acționează ca un liant între țesătură și cadru, nu este necesară lipire sau cusătură suplimentară. La urma urmei, deoarece spuma se extinde într-un mod ușor diferit de fiecare dată, fiecare piesă este unică ………..

Colibriul este o versiune modernă a unui scaun balansoar clasic

colectie mobilier designer culori geometrice scaun balansoar

Agata Karolina și Dana Cannam

HUMMINGBIRD, 2012 – Numele reflectă starea calmă a suspensiei între relaxare indentată și relaxare profundă. Când este așezat, utilizatorul poate fi vertical și treaz. Cu o înclinare ușoară și o schimbare în greutate, scaunul creează o senzație cuprinzătoare care produce senzația de calm. Obiectele care ne înconjoară trebuie să se adapteze la un amestec mai bogat de utilizări, stiluri de viață, situații de viață și de lucru. Colibriul accentuează acest stil de viață dinamic, fără a sacrifica valoarea istoriei și simplității.

 Piesele din colecția „Cirkel” au o bază comună, cercul

colectie mobilier de designer lampa de masuta cafea figurine originale

Daphna Laurens

CIRKEL COLLECTION 2011 Proiectarea, tăierea și rotirea suprafeței, adăugarea sau îndepărtarea liniilor, aplicația și culoarea intră în joc în designul noii mese de cafea 01 și a lămpii de perete 01 și 02.

Inspirat de fotografiile lui Bernd despre Hilla Becher, Mieke Meijer a restaurat formele și le-a plasat într-un context nou

colectie de mobilier de designer seturi de culori de culori geometrice

Mieke Meijer

CENTRALA 1, TORNA DE VENTURĂ 01, 2011: Prin reducerea scopului și jocul cu volumul, ea a creat o serie de obiecte interne autonome cu o ambianță arhitecturală. A treia piesă din seria „PowerPlant 01” nu s-a bazat pe o fotografie de cană, ci pe o clădire Eindhoven care este moștenirea companiei Philips. Mieke Meijer îl transformă într-o masă joasă cu două lămpi conice.

O sursă continuă de lumină este inspirată de soare, lună și planete

colectia de mobilier de designer culori geometrice cercuri sclipesc

OS & OOS

SYZGY LUMINAIRES 2011 – Syzygy [siz-i-jee] este un termen astronomic de la NASA și înseamnă: o linie dreaptă, configurația a trei corpuri cerești creează eclipse, tranzite și ocultări, dar aduse la scară umană. Cele două unități de disc din față pot fi rotite fizic cu mâna pentru a crea efectul de iluminare dorit.

Compoziția Lumina descrie relația dintre individ și obiect și individ și spațiu

colecție de mobilier de designer lămpi de culori geometrice

Miya Kondo

LUMI DE COMPOZIȚIE, 2011 – Lumina de compoziție descrie relația dintre individ și obiect și individ și spațiu, prin utilizarea luminii, crearea de perspective, cadre și forme de lumină diferite. Rezultatul este o lumină care este poziționată în moduri diferite și care utilizează lumina ca mod de comunicare a dimensiunii spațiale.

Opere de artă în ediție limitată Lex 40 care surprind frumusețea și neregularitatea metalelor

colectie mobila designer culori geometrice scaun zinc cupfer

Lex Pott

ADEVĂRATE CULORI: True Colors a început ca un proiect de cercetare în culori, motivat de dorința de a crea un cadru în care natura să se poată exprima. Începând cu 6 plăci metalice dreptunghiulare din alamă prelucrată, aluminiu, oțel și cupru, el a folosit diverse procese chimice pentru a produce oxidarea materialului. El explică aceste reacții chimice cu formule științifice, bine scrise cu tipografie pe fața plăcilor.

Myltada este un separator de cameră cu panou dublu, care este cel mai recent din colecția „Shelter”

colecție de mobilier de designer ecran de culori geometrice

Henny van Nistelrooy

MYLTADA, 2012 – Shelter este o colecție de separatoare de cameră realizate din materiale special selectate, care sunt deșurubate cu atenție în noi modele geometrice. Ca răspuns la structurile de țesere a mașinii lui Henny, țesătura a fost deșurubată manual pentru a crea noi modele geometrice în țesătură. Proiectul a fost inspirat de călătoriile recente în China. Frumoasele caracteristici arhitecturale apar în multe palate imperiale Ming / Qing, iar grădinile influențează utilizarea culorii și a formei.

Această bufet este fabricată din oțel acoperit cu pulbere și a fost vopsită într-o culoare deschisă pentru a face o impresie inteligentă

colecție de mobilier de designer culori geometrice lângă masă

Fabian von Spreckelsen

Colecția Bulk and Wave din New York City – Este nevoie de mult efort pentru a schimba vechile noastre modele de gândire și pentru a obține rezultatele dorite. Oricare ar fi rezultatul, este întotdeauna unic și toată lumea îl simte diferit. Lucrările sunt asimetrice și nu pot fi văzute ca mintea noastră interioară. În plus, am „arbori sudați” care funcționează ca o copie a tranzitoriei noastre. Metalul prelucrat a fost expus naturii, deoarece am ales modalitățile de a reflecta mediul nostru. Ambele obiecte au fost lucrate manual în studioul meu din Maastricht și numai din cele mai bune materiale.

Un ceas pe care timpul îl solicită este căutat mai degrabă decât un memento constant al morții

colectie de mobilier de designer culori geometrice ceas de perete

Studio ca acesta

TIME, 2012 – Privit dintr-un unghi diferit, deghizează ceasul ca un obiect discret de perete. TIME este o căsătorie între cronometrarea analogică clasică și nanotehnologia modernă.

Covoarele se caracterizează prin designul unic și gradarea culorilor a finisajului lor bogat și luxos

colectie mobilier designer culori geometrice scaun masuta de cafea

Franziska Wernicke

ROOM MOMENT c2, 2011 ROOM MOMENT c4, 2011 – Efectul de culoare fin și neted oferă impresia unei modificări a dimensiunilor covorului. Designul deschide spațiul în care este situat, comunică cu mediul său arhitectural și invită utilizatorul să experimenteze o nouă dimensiune interioară. Covoarele sunt fabricate din lână Noua Zeelandă 100% pură, ceea ce conferă un covor plăcut moale și voluminos.