Canapea modernă în formă de floare mare fabuloasă

Design creativ al canapelei pentru familia numeroasă

Această canapea uimitoare, moale și modernă se potrivește perfect într-un spațiu mare și deschis. Piesa de mobilier fără rame, izbitoare și ciudată servește ca un punct de atracție și adaugă un accent deosebit designului interior contemporan, creând o atmosferă unică în camera dvs..

Aster Papposus este canapeaua proiectată de Edra și Campana Fratele Humberto și Fernando. În timp ce toate designurile sale arată inovatoare și atractive, această canapea este una Silueta Inspirat de viața marină și încorporat în casa contemporană.

Această canapea este construită fără cadru și umplută cu poliuretan și pene. Oferă un design fabulos, moale și confortabil, dar elegant, pentru casa modernă. Canapeaua arată exact ca o floare sau o caracatiță și ar putea servi drept element interesant în camera de zi.

 Canapea modernă din țesătură moale și umplută cu pene.

Toate pernele sunt moi și foarte confortabile. Fabricate din țesătură identică, aceste perne sunt luxoase și seducătoare și inteligent combinate cu canapeaua rotundă atractivă, jucăușă și deosebită.

Canapea moderna in forma de floare

Canapea modernă în formă de expoziție de flori

Această canapea arată ca o caracatiță Canapea modernă sub forma unei flori de calmar albastruCanapea mare de colț cu otomană Canapea modernă în formă de canapea colț de floare otoman negru

Lux și extravaganță pentru momente plăcute Canapea modernă în formă de canapea de colț seducătoare cu flori   Albastru regal, formă moale în stil clasicCanapea modernă în formă de floare în catifea albastră regală Canapea tradițională de la aceeași companie de design Canapea modernă în formă de mobilă tradițională de culoare neagră Canapele din catifea cu mai multe componente Canapea moderna in forma de canapea cu flori