Șezlong și canapea extensibilă fără perne de spătar

Pat de zi Marlowe

Întotdeauna am găsit că paturile de zi fără spate sunt o idee fabuloasă de design interior. Este ideal pentru toate tipurile de camere, cum ar fi bucătăria, dormitorul, camera de zi și chiar biroul. Un astfel de pat nu blochează vederea și cei de pe el pot privi în ambele direcții.

Cu un astfel de pat, un birou poate servi și ca cameră de oaspeți. Poate servi și minunat în cameră pentru copii. Acolo îl puteți folosi pentru a vă așeza sau a vă întinde, în funcție de nevoile dvs. Majoritatea soluțiilor pe care le veți găsi mai jos pot fi personalizate datorită țesăturilor și finisajelor. Deci, puteți face mai multe idei de mobilier minunate din fiecare piesă de mobilier.

Pat de zi Emmerson

20 de idei pentru șezlonguri și canapele extensibile

Șezlong și canapea extensibilă fără spătar, cadru din lemn

Ceea ce mi se pare deosebit de atractiv aici sunt părțile evazate și pernele de aceeași culoare. Patul pare să fie gata să se alinte și te simți imediat invitat să zăbovi o vreme.

Structura din lemn este deosebit de atrăgătoare aici, cred. Îmi imaginez că este pe o verandă cu locuri sau într-o sală foarte mare.

Noul pat de zi din Canaan

Șezlong și canapea extensibilă fără spătar, înveliș alb

Cred că forma cutiei aici este grozavă. Acest lucru contrastează minunat cu rolurile de trei sferturi. Puteți face patul acoperit cu mai multe țesături diferite. Luați în considerare adăugarea unui pat de pat sub pătură.

Pat de zi Afton

spătar din sufragerie culcat tapițerie albă

Aspectul clasic al brațului a fost combinat cu unele proprietăți flexibile. În cele din urmă, are o formă minunată care ar aduce orice design ideilor super creative de design interior.

Pat de zi dreptunghiular Isabell

Șezlong clasic și canapea extensibilă fără spătar

Deși spătarul nu a fost complet eliminat aici, este suficient pentru a putea privi peste el. Deci patul de aici este simplu și superb în același timp. Cu spatele său subțire, te invită să te relaxezi cu adevărat.

Pat de zi de dormit Lubi turcoaz

Șezlong și canapea extensibilă fără perne pentru spătar

Soluțiile pliabile sunt cu siguranță. Patul este minunat pentru acele stări de spirit când vrei doar să te retragi la tine … Îmi place în special ruloul gâtului mobil.

Pat de zi Diandra

Șezlong și canapea extensibilă compactă fără spătar

Designerul acestui pat de zi m-a cucerit cu forma foarte romantică, în formă de sanie. Vă puteți ridica picioarele în sus și spatele va fi în continuare perfect sprijinit. Poți să fii singur aici sau să îi citești copilului din cartea ta preferată.

Pat de zi Blu Dot Paramount

Șezlong și canapea extensibilă fără picioare din spate

Aici avem de-a face cu o rasă mixtă de canapea și canapea. Poți chiar să visezi la mai multă varietate? Îmi plac în special picioarele subțiri, care dau o senzație aerisită.

Pat de zi Isabelle

Șezlong albastru și canapea extensibilă, perne bej

Ce zici de un pat de zi franțuzesc feminin, romantic, cu o saltea cu știft și cadru de lemn alb? Există o mulțime de detalii de luat în considerare aici. Aș găsi-o frumoasă în mediul înconjurător de culori îndrăznețe, mobilier modern și alte idei de design interior foarte îndrăznețe.

Pat de zi Haven, Cambridge Grey

Șezlong și canapea extensibilă cu perne din lemn

Patul este o combinație rareori realizată de două efecte care se exclud în mod normal: aspectul subțire și modern și caracterul primitor. Îmi place țesătura moale gri, care poate fi combinată minunat cu pernele albe.

Mal de piatră de 6 picioare

Șezlong și canapea extensibilă, tapițerie cu cadru din lemn

Cu laturile tapițate și picioarele elegante din lemn pe roți, acest pat nu poate fi numit îngrijit. Cred că ai putea să o transformi într-o piesă centrală minunată într-un spațiu alungit și formal.

AFK Harrison Bed, Arisona Indigo

Șezlong și canapea extensibilă din catifea albastră

Au ales o țesătură îndrăzneață, albastră, cu capete de unghii și aceasta nu este cu siguranță o idee de mobilier pentru persoanele slabe. Când mă uit la el, îmi amintesc gândul că este nevoie de mult curaj pentru a crea ceva cu adevărat frumos. Această piesă este o decizie îndrăzneață care creează mult spațiu.

Pat de zi cu panou St. James

Șezlong și canapea extensibilă, cadru din lemn modelat

Cadrul arhitectural face acest pat unic. Este orice altceva decât normal și comun în forma sa. Să ignorăm faptul că părțile laterale ale patului pot fi întinse astfel încât să vă puteți sprijini pe ele în timp ce citiți. Mi-ar plăcea să-l folosesc în numeroase proiecte decorative.

Pat de zi dublu Elocvență Clignancourt, gri suedez

Șezlong și canapea extensibilă de design clasic

Cred că ar trebui să existe o notă de Provence în fiecare casă. Acest pat de zi este lung, subțire și frumos. Mi-ar plăcea să o combin cu perne de catifea chartreuse.

Liv pat de zi

Șezlong și canapea extensibilă fără pat modern

Acest pat este minunat pentru relaxare și este disponibil în multe nuanțe și finisaje diferite. Are o formă atât de unică încât aș alege absolut o alegere îndrăzneață a țesăturii.

Canapea convertibilă pentru zi și noapte

Șezlong și canapea extensibilă fără verde măslin

Parțial avem de-a face cu un pat de zi și parțial cu o canapea. Puteți oricând să vă pliați spatele dacă aveți nevoie de el. Îmi place umbrirea, căptușeala și flexibilitatea piesei.

Raleigh Pat de zi tapițat

Șezlong și canapea extensibilă fără alb ca zăpada

Uită-te la această bară țintă cu capetele unghiilor. Îți faci un aspect destul de fabulos, nu-i așa? Cu salteaua încastrată, această piesă de mobilier mi se pare un pat. Cred că ar merge minunat cu un dormitor sau cu o creșă multifuncțională.

Scaun de zi maro Calloway

Șezlong și canapea extensibilă fără spătar moale

Îmi place acest frumos pat de zi din multe motive. Cred că va fi la fel de amplasat în sufragerie ca și în dormitor. Îmi plac în special liniile curgătoare și brațele superioare pe care te poți sprijini.

Canapea Chesterfield

Șezlong și canapea extensibilă fără spătar canapea chesterfield tapițată

Chesterfield în formă de pat de zi – asta avem aici. Dacă sunteți un fan al mărcii, dar doriți o piesă variată, cu mai mult spațiu, atunci acesta este exact lucrul potrivit pentru dvs..

Ida day bed

Șezlong și canapea extensibilă fără spătar mătase ida

Foarte adaptabil, acest pat de zi prezintă un design excelent al brațelor. Mă întreb acum în care dintre cele mai creative idei ar trebui să folosesc acest lucru.