idei de amenajare terasa mobilier de salon gradina piscina asezare veranda din lemn

8 idei de mobilier de salon de grădină de vis

Dacă vii dintr-o regiune în care iarna durează până în martie și aprilie, atunci mă vei înțelege! Oameni ca noi așteaptă nerăbdători ca nimeni altul vara. Atunci nu încetați să vă bucurați de soare și să vă răsfățați prietenii cu cocktailuri pe terasă sau în grădină.

Cu puțin timp înainte, puteți lua toate mobilierele pe care le-ați folosi acolo și le puteți curăța. Apoi stai pe ea cu o carte frumoasă și o băutură rece în mână. Acesta este un mod minunat de a sărbători primele zile de vară, nu credeți?

Acum locuiesc de fapt în California, iar iarna aici este mai scurtă și mai blândă. Dar asta nu schimbă faptul că sunt foarte nerăbdător cu primele zile de vară. Pe acestea scot toate pernele pentru zona exterioară și nu se întorc la subsol decât toamna.

Având în vedere această idee, vreau să vă prezint 8 canapele moderne de vară

Cine are nevoie de un apartament de burlac dacă nu poți urmări jocul tău preferat acolo? Așa gândesc designerii de la Beringer Fine Homes și de aceea au creat filmul Dive-In în Scottsdale, Arizona.

Dacă nu urmăriți jocul, puteți rula ecranul și veți vedea o cascadă în locul său

Mobilier salon gradina idei piscina gradina culcat

Aceste șezlonguri și umbrele de soare potrivite se află într-un loc foarte însorit. Se formează valuri mici și prin acestea veți experimenta cu siguranță un sentiment de a fi pe plajă. Fii atent la repetarea acestei idei acasă. Dacă folosiți un fotoliu vechi, apa poate fi amestecată cu rugină. Pe piață există șezlonguri special concepute. Acestea sunt tratate corespunzător, astfel încât să nu fie afectate de clorofilă sau alte substanțe chimice găsite în piscine.

Mobilier de salon de grădină lângă piscină

idei de amenajare gradina mobilier salon gradina gradina piscina protectie solara

În această zonă de lounge experimentăm câteva șezlonguri albastre. Acest tip de designer este Henry Hall. Se pare că plutesti peste această grădină. De asemenea, conține pasarele peste apă care duc la curte.

Idei de amenajare și iluminare a grădinii

Mobilier de salon de grădină design iluminat de grădină în aer liber

Această grădină pare să se fi inspirat din minimalismul japonez în proiectarea grădinilor. Pur și simplu, folosiți doar ceea ce este absolut necesar și dați tuturor celorlalți un rol subordonat. În plus, se integrează elemente Zen, cum ar fi apa, roci și plante.

Un șezlong dublu servește drept punct focal în această zonă în aer liber. Acesta servește în același timp ca un lounge și o operă de artă. Accentele eclectice din Asia de Sud fac ca camera să pară relaxată și informală

amenajare grădină mobilier salon de grădină mobilier de designer șezlong din lemn de ratan

La ce visezi când stai întins la soare? Mă gândesc mult la o petrecere de vară. Paturile de zi pătrate sunt perfecte pentru distracțiile de vară. Vă puteți bucura de soare acolo în timpul zilei și puteți sta acolo seara.

Zona de zi în aer liber

Mobilier de salon de grădină verandă din lemn podele din lemn care pun canapea

Acest pool de aici a fost creat de Bradford Products. Include șezlonguri încorporate și profită la maximum de acest spațiu mic. Piscina a fost prevăzută cu o suprafață de mozaicuri de sticlă.

Deci, este frumos să stai pe el și nici măcar nu trebuie să-ți dai costumele de baie

Mobilier de grădină, vedere la grădină, vedere la piscină, zonă de relaxare cu pernă

Aveți de-a face cu o zonă urbană mai mică? Canapele cu buclă ca aceasta oferă o oportunitate minunată de relaxare, asigură linii clare fără a domina camera.

Idei de design pentru terase expuse

idei de amenajare a terasei vedere mobilier de salon și protecție solară

Canapele extensibile duble în mov adaugă „popuri” colorate în această cameră minimalistă din Menilo Park, California. Îmi place felul în care marginile rotunjite rup silueta din liniile curate, oferind un aspect mai interesant și mai curgător.

Care dintre aceste idei ar fi potrivită pentru zona dvs. în aer liber? Creați-vă designul până în vară?

idei de amenajare terasa mobilier de salon gradina piscina asezare veranda din lemn