Mobilier de salon de grădină 2016

Slavă Domnului că vremea neplăcută și murdară s-a terminat. Ne așteaptă seri de vară confortabile și raze glorioase de soare. Și chiar dacă nu plecăm în vacanță imediat, din ce în ce mai des ne putem delecta cu o pauză de vară relaxantă în grădină sau pe balcon. Pentru că în aer liber te simți fabulos în această perioadă a anului. Desigur, ar fi ideal dacă ai putea muta camera de zi afară imediat. Și asta este absolut posibil! Mai ales cu mobilier de salon de grădină, confortul poate fi stabilit și în zona în aer liber. Confortul ridicat al scaunelor și texturile răcoroase, moi și moi, sunt printre cele mai importante proprietăți ale acestui tip de mobilier. Dar ce altceva ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați?

Desigur, nu se poate evita ședința de test indispensabilă. Pentru că nimic nu poate înlocui acest lucru. Cu toate acestea, există câteva detalii pe care ar trebui să le cunoașteți în general. Mai presus de toate, calitatea materialelor și execuția joacă un rol esențial. Deoarece mobilierul de exterior nu trebuie să fie doar confortabil și elegant, ci și robust și rezistent la intemperii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că mobilierul de grădină poate rezista la razele UV.

Tendințele mobilierului de grădină 2016

set mobilier salon gradina canapea fotoliu masuta de cafea

Cel mai bun material de construcție este polirattanul. Un ratan poli de înaltă calitate nu numai că arată autentic, dar este și destul de rezistent și durabil. Plasa este fabricată din polietilenă și este utilizată în prezent des și cu plăcere de majoritatea producătorilor de mobilier de grădină. Lucrul bun este că astfel de mobilier poate fi lăsat și afară pentru iarnă.

De asemenea, pot fi curățate foarte ușor și convenabil, pur și simplu ștergându-le cu apă cu săpun și o perie moale. Apoi, puteți clăti și cu apă călduță. complet!

După cum se știe, tecul este, de asemenea, un material adecvat pentru mobilierul de exterior. Cu toate acestea, există o captură aici. Este un lemn tropical, care din păcate provine foarte des din comerțul ilegal. De aceea ar trebui să acordați cu siguranță atenție certificării sau, și mai bine, să optați pentru o alternativă. Și acest lucru există cu siguranță!

Se numește termo-lemn. De ceva timp, acest material inovator a fost folosit de unii producători în confecționarea mobilierului. De exemplu, de la compania Mattiazzi, care lucrează în principal cu cenușă termică. Datorită prelucrării specifice, lemnul este aproape 100% rezistent la apă și, prin urmare, este complet adecvat pentru utilizare în exterior.

Insula de relaxare Riva

mobilier de salon de grădină relaxează insulă riva tapițerie perne din ratan

Vă întrebați – „Și unde a plecat adevăratul ratan?” Ei bine, această țesătură naturală este practic obținută din trunchiul palmei de ratan și, deși arată minunat, este complet nepotrivită pentru mobilierul de exterior. Pe o terasă acoperită nu puteți pune decât mobilier din ratan adevărat și impregnați-l cu un lac special.

După cum puteți vedea pentru dvs., aveți deja o alegere multifacetică atunci când vine vorba de mobilierul de grădină, pe care l-am abordat doar parțial. Ca ajutor suplimentar, vă oferim 10 produse elegante de la Amazon care ne-au plăcut foarte mult. Cine știe, s-ar putea să vă placă și unele dintre acestea.

Ne ținem degetele încrucișate pentru dvs. și vă dorim o vară minunată plină de momente magice de neuitat și multă dragoste!

Artelia Lounge Epona

mobilier pentru salon de grădină artelia lounge epona tapițerie din ratan

Mobilier de salon Artelia Set Estoria S, maro

mobilier salon gradina set artelia estoria brown ratan

Lounge pe colț Manhattan

mobilier de salon de grădină lounge de colț manetă din ratan din Manhattan taburet fotoliu

Mobilier de salon de grădină a stabilit

mobilier salon gradina polyrattan maro doua fotolii masa

Rattan poli Grup de locuri BOREAS

mobilier salon gradina polyrattan sezut grup boreas maro

Insula de ratan YAMELIA

mobilier salon gradina insula ratan yamelia negru

Grădina Siena 104786 Set lounge Oasis

mobilier de salon de grădină siena garden lounge set oase

Lounge Deluxe Set set

mobilier de salon de grădină set delux tapițerie din stofă albă din ratan

Insula soarelui XXL scaun de plaja

mobilier salon gradina xxl insula soare tapiterie alba pernute din ratan