decor în baldachinul zonei de relaxare în aer liber

Decorul din zona exterioară vă va transforma grădina într-un loc confortabil și frumos pentru relaxare. Aici vă vom oferi câteva idei originale pentru decorarea curții cu un baldachin.

Baldachinul nu numai că conferă grădinii o notă romantică și armonioasă, dar are și o utilizare practică.

Vara creează o nuanță plăcută și garantează o anumită intimitate. Decorul din zona exterioară cu baldachin este foarte potrivit pentru designul atractiv al zonei de luat masa.

Dacă aveți o terasă sau o verandă care are o schelă sau o pergolă, atunci puteți face un baldachin din diferite materiale. Atunci când alegeți, ar trebui să decideți mai întâi dacă aveți nevoie doar de un ornament elegant sau, de asemenea, de o nuanță bună pentru zona de recreere în aer liber.

Baldachinul merge foarte bine cu o pergolă plasată lângă piscină. Acesta va crea umbră delicată și va oferi patioului un aspect exotic de vacanță.

Acest decor original din zona exterioară poate fi folosit și pentru un pat cu baldachin, o canapea sau o zonă de relaxare. În acest fel, veți crea o zonă privată atractivă, umbrită. Acest mobilier, de regulă, are schele speciale care sunt potrivite pentru instalarea acoperirii. Cu acest design exterior, este preferat mobilierul tapițat în culori deschise, a cărui viziune mândră o puteți completa cu ajutorul unor perne frumoase..

Aruncați o privire la exemplele excelente pe care le-am adunat pentru dvs. și creați o atmosferă de poveste în curtea dvs. care vă va încânta pe oaspeți și prieteni!

Decor în zona în aer liber cu un baldachin – un acoperiș elegant al zonei de luat masa și relaxare și o vedere uluitoare pentru starea de spirit romantică

decor în panorama zonei de luat masa în aer liber

 Decor elegant în zona în aer liber, care creează o ambianță romantică lângă piscină cu ajutorul unui pat cu baldachin

decor în zona exterioară cu baldachin Patul cu baldachin de deasupra piscinei este decorat cu badachin și perne colorate, iar întregul ansamblu creează o atmosferă romantică și exoticădecor in zona exterioara piscina cu pat cu baldachin

Trimiteți text cu Katja