amenajare terasa idei de design interior cool mobilier de salon canapea perne de scaune

Cum să vă transformați propria casă într-un refugiu personal

Este vară și gândurile noastre se întorc tot mai mult în jurul vacanțelor, al vacanțelor, al timpului liber și al călătoriilor. Chiar și atunci când călătorești undeva, te întorci cu gândul să aduci acasă un pic din starea de spirit de sărbătoare. Deseori intri în ritmul tău de lucru mai devreme atât de repede încât uiți pur și simplu zilele libere de odihnă și relaxare.

Fă-ți casa mai mult decât un simplu loc de cazare. Ar trebui să fie cu adevărat refugiul tău liniștit! De ce să nu alegeți să umpleți casa cu amintiri din zilele minunate de vacanță? Înconjoară-te cu atingeri speciale care ne încarcă cu energie și ne încurajează creativitatea.

Citiți mai departe pentru sfaturi și sfaturi utile.

Idei de amenajare cool – începeți cu proiectarea spațiului exterior

Care este prima ta asociere când te gândești la sanctuarul personal? Vă gândiți la un lounge în aer liber cu acest termen? Asigurați-vă propria nișă pentru relaxare pe verandă, balcon sau în vestibul cu câteva scaune pliante.

Pliați scaunele

idei de amenajare terasa rece design scaune pliante patio terase pergola din lemn

Dar o plantă care creează o atmosferă primitoare în fața intrării în casa ta? Poate face o mare diferență. Verdele tropical vă va pune inevitabil într-o dispoziție mai relaxată.

Atmosferă primitoare în fața intrării

idei de amenajare exterioara reci amenajare gradina de gradina

Locuiți într-o parte a lumii în care plantele tropicale nu cresc sau nu cresc bine? Trebuie să știți că aranjarea atentă a plantelor vă va ajuta să vă creați propria grădină secretă.

Aranjament bine gândit al plantelor

idei de amenajare cool și plante de amenajare a grădinii

Aici vedem o perdea DIY pentru pergole de pe blogul Beautiful Mess. Ne amintește instantaneu de confidențialitate și protecție solară. Acest lucru creează cu succes o atmosferă de vacanță în curtea din spate.

Perdea DIY pentru pergola

idei de amenajare cool exterior terasa design pergola din lemn

Așa-numitul „sezon înalt” există și în regiunea dvs.? În acest moment, petrecerea timpului afară este confortabilă și răcoritoare. Creați-vă propria zonă de luat masa unde vă puteți bucura de mâncare în aer curat afară.

Zona de luat masa în aer liber

idei de amenajare răcoroase în afara grădinii sufragerie în afara decorațiunilor de masă

Aduceți exteriorul în interior

Doriți să învățați un mod de cea mai bună practică de a vă transforma casa într-un refugiu personal? Iată-l: imaginați-vă echipamentul de vis pictural, apoi aduceți elementele acolo (mental sau autentic). Vrei un exemplu?

Gândiți-vă la un centru spa privat în aer liber. Aduceți câteva elemente de exterior în camera spa, precum verdeață sau pietricele.

Un centru spa privat în aer liber

idei de amenajare reci spa ralaxes relaxare gradina piscina

Aveți o zonă exterioară unde vă puteți bucura de vedere și astfel vă puteți reduce tensiunea arterială? Apoi, înconjoară-te de opere de artă pentru a face senzația de lățime și mai vizibilă.

Bucurați-vă de o priveliște minunată

amenajare terasa idei de design interior cool mobilier de salon canapea perne de scaune

Doriți o bucătărie în aer liber pentru prepararea alimentelor??

Iată o idee din West Elm

băuturi răcoritoare de casă proiectează idei reci de decorare interioară

Aduceți senzația de aer liber în interior, umplând spațiul cu fructe și alte produse proaspete.

Cameră cu fructe

proiectați bucătării mici idei de amenajare cool așezând podele din lemn

Aducând spațiul exterior în interior, puteți simți de aproape conexiunea cu natura și vă puteți bucura mai bine de ea. Acest lucru se poate întâmpla în mod regulat, fără ca temperaturile și condițiile meteorologice să joace un rol semnificativ.

Spa propriu privat

Noi de la Freshideen am subliniat de mai multe ori că legătura cu natura ajută la crearea unui refugiu personal în afara casei. Doriți să aflați și o altă strategie care face posibilă recuperarea rapidă? Creați un stil spa acasă! Ce modalitate mai bună de a face asta decât prin câteva locuri în jurul toaletei. Mai jos vedem patul de zi Barcelona de Mies van de Rohe. Nu aveți spațiu pentru o stație mai mare? Încercați un scaun care se potrivește cu o masă de toaletă.

Fă din casa ta un refugiu personal

marmură lemn sticlă mobilier idei spa relaxare cadă cadă pat masaj jacuzzi

Aici avem un aranjament tropical de plante. Te face să te simți ca și cum ai fi într-un loc de vacanță hawaian.

Nu vă fie frică de înălțime și dramă!

gresie baie moderna idei amenajare iluminat

Toaleta de mai jos ne amintește de efectul benefic al priveliștilor frumoase. Este posibil să nu aveți o grădină verde chiar lângă fereastra băii, dar puteți adăuga întotdeauna câteva atingeri atrăgătoare din punct de vedere vizual, cum ar fi superioară superioară. Configurați-le astfel încât să le puteți vedea în timp ce vă bucurați de cadă.

Grădină verde chiar lângă fereastra băii

gresie baie modernă pereți din sticlă idei de decorare

Amintiți-vă un lucru: tulburarea este întotdeauna în contrast cu relaxarea. Un colț acoperit cu articole de toaletă nu promovează în niciun caz sentimentul de pace și liniște. Creați un spațiu cu un aspect curat, care încurajează plăcerea spațiilor aglomerate și a vieții simple.

Cameră cu aspect curat

marmură lemn sticlă mobilier idei spa ralaxen relaxare

Un dormitor în stilul vacanței

În cele din urmă, vrem să vă prezentăm o colecție de dormitoare care încurajează relaxarea în stilul vacanței. Să începem cu faptul că nuanțele tropicale nu dezamăgesc niciodată. Luminile de mai jos, care diferă prin aspectul lor, oferă un nivel diferit de relaxare.

Relaxare în stilul vacanței

idei de amenajare cool exterior pergola gradina pat exterior baldachin pat

Care este culoarea ta preferata? De ce nu-ți pictezi dormitorul în acesta? Nu vă fie teamă de nuanțe abundente, cum ar fi acvamarin. A avea o expresie a preferințelor dvs. de culoare va crea bucurie și decadență.

Idei de culoare dormitor

idei de decor cool dormitor perete culoare design amenajari idei

Nu uitați importanța detaliilor precum iluminatul subtil și pernele confortabile. Ambele caracteristici vă personalizează spațiul și creează liniște și relaxare.

Perne ușoare și confortabile

idei de design perete rece dormitor

Există imagini care creează o atmosferă calmă în casa ta??

Creați un perete de galerie cu imaginile dvs. preferate

poze de design perete cool idei de decorare fotografii

Sperăm că astăzi v-am oferit multe idei grozave pentru a vă transforma casa într-un refugiu personal! Dreapta?