bufet suspendat cu design viu, covor negru

Buffet atârnat pe perete ca element important în designul casei

Care ar fi un punct de plecare potrivit pentru proiectarea dvs.? Există diferite strategii cu care s-ar putea veni. Vorbim acum în principal despre acele cazuri în care obțineți un aspect extrem de original. Apoi, există posibilitatea de a decide mai întâi asupra unui obiect sau a unui element care simbolizează toate caracteristicile care ar trebui incluse într-un design.

Ar putea fi ceva secundar la prima vedere. Bufet agăţat sau super modern, ar fi o idee foarte bună în acest context. Deoarece acest lucru vă va permite să aplicați o idee principală care poate fi dusă și la celelalte elemente din designul casei. Pentru a face totul mai clar, am selectat câteva exemple grozave și am dori să le comentăm mai detaliat.

Buffet elegant în negru cu rafturi

bufet design agățat suprafață oglindă neagră

O armonie între bufet și covorul colorat

bufet suspendat modern funcțional bej

Design elegant în maro închis

bufet suspendat design clasic maro închis

Minimalism

Ați optat pentru minimalism sau stilul scandinav acasă? Apoi puneți un bufet suspendat, care este realizat în principal din vopsea albă și lemn. Atât nuanțele selectate, cât și materialele ar reprezenta o măsură pe care ați putea-o utiliza din nou și din nou atunci când alegeți restul echipamentului.

Diferite obiecte decorative pot fi așezate pe bufet. Vazele cu flori sunt deosebit de potrivite

bufet lumânări de design alb cu flori albe

Model foarte simplu în alb

bufet suspendat design simplu

Super modern

Din nou, acest exemplu este un exemplu care se potrivește în mod ideal tendințelor pentru 2015. Este vorba despre schema de culori, care combină verde și albastru. Materialele și textura peretelui arată, de asemenea, foarte contemporane, ați putea spune chiar – futuriste. De asemenea, reușești să fii aproape de natură.

Buffet verde pe perete gri deschis

bufet suspendat cu design verde modern

Fată frumoasă

Această bufet, agățată de peretele alb, arată oarecum asemănătoare cu primele două exemple. Dar aspectul camerei este complet diferit. Texturile confortabile ale covorului și aspectul pur al perdelelor fac totul atât de moale, girly și feminin. Un pic roz, ca marginile de pe cârpa de deasupra bufetului și ar putea fi prea drăguț pentru mulți oameni … Nici măcar nu credeți că imaginea de altfel naturalistă a elefantului seamănă cu desenul unui copil?

Buffetul conține culorile de bază ale interiorului

bufet suspendat covor alb vopsea albă de perete

Stil alb-negru

Frumusețea alb-negru de acasă este, de asemenea, ceva ce trebuie tolerat de bufetele suspendate. De asemenea, fac un proiect ca acesta mai ușor. Uitați-vă la cele două exemple ale noastre! Acestea introduc nuanțele întunecate în cameră. În ambele exemple avem o formă mixtă cu gri, ceea ce face ca totul să pară și mai original și mai actualizat.

Decorați bufetul

bufet suspendat mobilier echipament cameră de zi

Mobilă suspendată pe hol

bufet suspendat hol de design negru

Alb orbitor

Albul orbitor poate fi accentuat foarte puternic ca un efect asupra bufetului datorită aspectului său minunat. Experimentăm din nou acest lucru pe baza următoarelor imagini.

Comoda albă este o mare parte a designului interior

bufet suspendat covor alb deschis

Buffet cu rafturi deschise unde există coșuri de depozitare

bufet suspendat rafturi deschise coșuri de depozitare

Detaliile de pe el, care ocupă cealaltă nuanță principală din cameră, sunt aproape extrem de urgente. Altfel vei fi cu adevărat orbit …

Buffetele care lasă materialele naturale să intre în propriile lor

Utilizarea unui bufet modern suspendat ar fi condiția prealabilă potrivită pentru a permite materialelor naturale care pot fi predominante în cameră să intre în propriile lor.

Există ceva rustic în aceste rafturi

rafturi rustice de design bufet suspendat

Design inspirat

design bufet suspendat poze maro alb

Neutralitatea umbririi albe vă permite să obțineți o dispoziție extrem de armonioasă. Alternativ, puteți crea un contrast excelent printr-o abordare eclectică care utilizează culori moderne.

Buffetul alb și plăcile cu aspect de lemn se completează frumos împreună

bufet agățat plăci de design albastru aspect lemn

De ce sunt atât de moderne bufetele agățate de perete??

Acum am vrea să tragem câteva concluzii din cele spuse până acum. În primul rând, bufetele suspendate sunt moderne, deoarece se înscriu în aspectul popular fără sudură al mobilierului modern. În plus, au cumva o mai mare capacitate de a domina camera. Aspectul lor elegant și modern le face foarte simplu un punct focal în cameră. Dacă le-ați folosi ca orientare, împreună cu efectul din fața peretelui pe care sunt agățați, ar fi mult mai ușor să obțineți stilul dorit în restul mobilierului.

Combinație de alb și maro

design bufet suspendat covor maro albastru albastru

Buffet funcțional și interesant în dormitor

dormitor bufet suspendat amenajat mobilier

Buffet iluminat alb

bufet suspendat covor alb negru

Mobilier elegant de living

bufet suspendat living modern

Mobilă suspendată în sufragerie

bufet suspendat mobilier sufragerie covor întunecat