möbler träpallar innergård veranda kuddar bänk ryggstöd

Möbler av träpallar – unika tips för dig

Att förvandla en träpall till en drömmande, färgglad möbel kan inte vara så svårt som du kanske tror. Du behöver bara inte se på träpallen som en träbit, för träpallarna kan användas riktigt coolt som möbler.

Fler och fler människor köper dem för att de har bra idéer om vad de kan göra med dem – det är en helt ny trend, kan du lugnt säga.

Det finns verkligen många sätt att använda träpallarna i inredningen. Till exempel kan du använda den för att skapa ett soffbord, imponerande köksö, soffor, skrivbord eller hyllor. Här har vi samlat unika tips för dig om vad du kan göra med träpallarna hemma. Låt dig bara bli förvånad!

Soffbord – smart arbete från träpallar

trämöbelpallar svarta bord trädgårdshjul

  Om du vill bli uppmärksammad av dina grannar kan den här annorlunda soffbordstanken vara bäst för dig. Du kan enkelt göra bordet själv genom att montera fyra hjul på ett par lastpallar. Då måste ditt soffbord se ut precis som det på bilden!

Bord för uteplatsen

trämöbler pallar svart bordsskivterrass

Du behöver två pallar för den övre delen och ytterligare två pallar för benen och sedan kommer ditt bord för uteplatsen att se lika hisnande ut. Det kan göras mindre eller större beroende på område, det är upp till dig.

Vitt pallbord

trämöbler pallar vit låg bordsterrass

Har du vit färg i källaren? Du behöver några träpallar igen och ditt vita inomhus eller utomhus är klart på nolltid. Det ska se ut så här ………..

Modernt och elegant

trämöbler pallar vitt bord slät bordsskiva vardagsrum

I likhet med tabellen ovan, här är ett annat exempel på ett modernt soffbord för personer med en budget. Det tar bara tre timmar att göra detta bord. Är inte det bra! Glöm inte att du måste ha två träpallar i rätt storlek för toppen och botten.

Designerbord

trämöbler pallar bordsskiva bordsben boll märkliga

Säg inte att du trodde att du inte kunde göra någonting med träpallar! Här är ett bevis på hur man kan bemästra ett “designer” pallbord! Hitta skillnaden?

Utomhus pallbord

trämöbler pallbord utanför fest massiv

Varmt väder, vacker himmel – dags för ditt favoritkaffe med några croissanter och kex. Så här kan du verkligen njuta av din frukost när du har en takterrass någonstans i staden. Eller kanske inte. Detta är ett attraktivt bord med en attraktiv inredning.

Pallbord med glasyta

trämöbler pallar bordsskiva glasrullar vardagsrum

Konstig och mysig stämning hemma

trämöbler pall bordsskiva hängande lampor glas tallrik

För några av oss är sättet att dekorera att sätta ihop saker för att skapa något som inte kan ses någon annanstans. Det här glaspallbordet är precis det. Det kan se lite fult ut först, men när du närmar dig upptäcker du den riktiga stilen.

I skandinavisk stil

trämöbler pall bordsskiva svart matsal kök ö

Det var länge sedan vi visade dig ett svartlackerat matbord i vår Gör-det-själv-serie. Det kan tyckas konstigt först (den svarta färgen får rummet att se mindre ut), men det är något dramatiskt med den här svartvita kontrasten (vita stolar, vita väggar). Och det är frestande!

Enkelt designat

trämöbler pallar fakta matsal design stol

Det första du behöver veta om du vill arbeta på träpallarna själv är detta: ta bort flisen från träet noggrant! Detta kommer att göra ditt fortsatta arbete mycket enklare!

Rustik minimalism

trämöbler pall bordsskiva rustik minimalistisk

Skapa en vacker inredning med vita möbler och lägg sedan detta bord av träpallar i mitten av rummet. Gillar du det? Den fina inredningen och den rustika stilen går hand i hand – det är svaret!

Grönt soffbord

trämöbler pall bordsskiva målade gröna idé vasblommor

Det ser så bra ut, du tror inte att det är av träpallar, eller hur? Ja, det är bara väl slipat! Och naglarna är så väl täckta med färg. Ser riktigt coolt ut måste du erkänna!

Rustikt inspirerat

möbler av träpallar låg massiv slät rulle utanför

Inte för modernt, inte för snyggt. Är det just det du letar efter? Du kan använda den för att skapa en mysig, rustik atmosfär. Perfekt för din trädgård eller uteplats. Hittar inte?

Klädhängare i hallen – färgglada träpaneler

hängare hall kläder hatt väskor färgade paneler trä  Modernt vardagsrum och litet runt soffbord av träpallextravagant vardagsrum chic inredning träpall

Låga bänkar och soffbord

möbler träpallar sittkuddar bänkrulle soffbord

Praktiskt men praktiskt på bakgården

möbler av träpallar, låga, rejäla, enkla, rullade utanför

Väggdekal i matsalen

trämöbler pallar fakta matsal design stolFärgglada lekfulla kuddar på träbänken av pallar       möbler träpallar på alger sittkuddar bänk ryggstöd

Rustik babysäng med räcke av träpallar

möbler träpallar barnrum gitter rustikt

Ännu mer underbara idéer om hur du kan använda träpallarna och vilka möbler som kan göras av dem

belysning utanför glödlampor träpallar möbler träpallar utanför gården bänk kuddar madrassmöbler träpallar lagra rulle barnsaker  möbler träpallar takfönster skrivbord kontor möbler träpallar funktionella hyllor staket trädgårdsblommor möbler träpallar grå överkast bord original möbler träpallar trägolv hörnsäng idé baby möbler träpallar sänggavel säng design kudde röd möbler träpallar sänggavel säng vita sängkläder möbler träpallar stege kontorsbord glas bordsskiva möbler träpallar hyllor sovrum tonåring  möbler träpallar hyllor stövlar fungerar möbler träpallar hyllor väggböcker chic möbler träpallar sovrum sängram kuddar möbler träpallar sovrum sängram klädsel möbler träpallar sovrum sänggavel sängram rustik möbler träpallar sovrum sänggavel blommor trasa klädda möbler träpallar sovrum sänggavel gula kuddar möbler träpallar sovrum röda överkast sänggavel möbler träpallar sittdyna kuddar tyg täckt färgglatt  möbler träpallar soffdyna möbler träpallar soffa små kuddar täckta sittdynor möbler träpallar bordsskiva hålls drickbara möbler träpallar under sängförvaring möbler träpallar vägghyllor böcker lagringshus möbler träpallar vardagsrum traditionell designidé