hörn garderob design orange matta snygg fåtölj

Hörngarderob – en snygg och funktionell möbel som rummet drar nytta av

Vad är huvudsyftet med möblerna? Att organisera utrymmet och göra hemmet mysigt. Och vad är individuella skåp avsedda för? För att få ordning på vår lägenhet genom att lägga allt användbart och oanvändbart i den!

Men hur är det med garderoben? Den är också avsedd för samma ändamål. Även här försöker du organisera alla dina kläder och accessoarer på bästa möjliga sätt – de som du älskar så mycket och bär regelbundet, och de som du bär då och då men ändå inte slänger. En funktionell garderob är särskilt uppskattad i små utrymmen. Av Hörngarderob är en av dem!

I det lilla sovrummet är hörngarderober den bästa möjliga lösningen

garderob design hörn sovrum inredning blommor

Små hörnskåp är också funktionella

hörngarderob liten garderob levande idéer möbel garderober

Låt oss anta att huvudkriteriet för en möbel är dess funktionalitet. Naturligtvis har vi vissa förväntningar på en fåtölj, bord eller skåp. Naturligtvis finns det ett antal exempel där detta med vissa möbeldesigner inte är det bästa, men vi pratar i allmänhet. När du står inför utmaningen med brist på utrymme inser du hur viktigt det är att en möbel inte bara ser vacker ut utan också har tillräckligt med förvaringsutrymme. När det gäller garderober och små utrymmen tänker man automatiskt på en praktisk och kompakt design, i de flesta fall en Hörngarderob.

Nuvarande garderobdesign – vissa avdelningar har dörrar, andra inte

hörngarderob omklädningsrum inrättad bänk

Skåp med skjutdörr

hörngarderob modern vit matta

Hörngarderober används inte bara för att inreda små sovrum och barnrum utan även själva omklädningsrummet, de ser särskilt snygga ut och får rummet att se mer organiserat ut. Garderober med öppna hyllor är också lämpliga för omklädningsrummet, medan stora garderobssystem ofta väljs för sovrummet. Men hörngarderober utan dörrar har en stor fördel – du kan snabbt se alla kläder på en gång och enkelt fatta beslutet hur du ska klä dig för dagen. I det här fallet är klädernas ordning dock av stor betydelse, eftersom allt i garderoben måste vara tydligt ordnat. Så tänk också på denna lilla detalj när du bestämmer dig för en sådan modell.

Stor garderob i barnrummet sparar utrymme, så att det finns mer plats att leka

garderob design hörnskåp sovrum matta öppna hyllor

Funktionell design där du har kombinerat skåp och sängar i en konstruktion

garderob design funktionell barnrum inredning ljuskrona rosa matta

 Modern garderob i hörnet av sovrummet

garderob design sovrum möbler bänk läder golv vas

 Fundera på hur du organiserar dina kläder i en öppen garderob. En röra rekommenderas inte!

hörngarderob inredda funktionella möbler lite utrymme

Ta med ordning in i rummet med ett lämpligt skåpsystem

hörn garderob lådor öppna hyllor levande idéer möbler