Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz läder

Innovativa, ergonomiska lädermöbler från Mercedes-Benz

Den världsberömda biltillverkaren Mercedes-Benz har beslutat att öka sitt inflytande på marknaden och producera en rad utsökta möbler. I samarbete med den italienska tillverkaren Formitalia Luxury Group har experterna på Mercedes-Benz genomfört denna idé.

Denna möbel förkroppsligar de oklanderliga tekniska färdigheterna hos det kända tyska varumärket och finess och passion för det italienska företaget. Nu kommer vi att beskriva varje möbel och dess detaljer för dig.

Vi börjar med den söta duon av klubbstolen och pallen – de är båda gjorda av högkvalitativa material som läder, trä och aluminium. Fåtöljen och pallen är baserade på vackra, kurviga träramar inslagna i aluminium och täckta med bra bruna och ljusrosa läder.

Nästa utsökta soffa visar en utmärkt träram täckt med förstklassigt läder. Om så önskas kan soffan vara helt täckt med läder eller trä. Med ett snyggt utseende och bekväm sittplats passar denna bit perfekt i det moderna vardagsrummet.

Soffbordet är helt fantastiskt och vackert och modernt och det är ganska kapabelt att få dig uppmärksammad. Bordet består av en fanerad, strypad träbit, som är placerad på den robusta, metalliska strukturen.

Den andra soffan i kollektionen visar en elegant design och vackert svart läder prydda med diamantsömmar. Denna soffa har en metallram och skulle se vacker ut i en foajé eller vardagsrum.

Det andra soffbordet har en högkvalitativ träyta i ett grått lack dekorerat med utsökta, svarta organiska mönster som ger en touch av modern elegans. Enligt kundens krav kan detta bord skapas med en blank yta.

Sist men inte minst är den rymliga Mercedes-Benz-sängen, vars design är minimalistisk och elegant. Sänggaveln av vitt läder och sängbenen i aluminium ser också ut så här. Dessutom är läderet av hög kvalitet prydt med diamantsömmar för extra sofistikering och lyx.

Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz

Fantastisk möbelsamling från Mercedes Benz

Bekväm fåtölj i orange läder

Fantastisk möbelsamling av Mercedes-Benz fåtöljer

Fotpall – ett passande tillskott till fåtöljen

Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz pallar

Robust, solid fåtöljdesign  Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz bruna fåtöljer

Samtida möbler för vardagsrummet

Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz 

Möbelsamling av Mercedes Benz soffor fåtöljer

Elegant designad soffa

Fantastisk-möbler-samling-från-Mercedes-Benz-brun-soffa-back

Ekologiskt format soffbord

Fantastisk möbelkollektion från Mercedes Benz soffbord

Stor säng – sidenlakan och sänggavel

Fantastisk möbelsamling från Mercedes Benz säng

Sängben i aluminium

Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz sänggavel Klassisk svart fåtölj Fantastisk möbelsamling från Mercedes Benz svarta fåtöljer

Minimalistiskt vardagsrumsbord

Fantastisk möbelsamling från Mercedes-Benz vardagsrumsbord

Trendiga möbler för vardagsrummet i svart   Möbelkollektion från Mercedes Benz svart mattset