cupcakes möbeldesign fåtöljer klädsel tron ​​rolig rosa

Cupcakes möbeldesigner – original, extraordinära dekorationsidéer

Låt färgglada muffins uttrycka ditt sinne och din åsikt!

Cupcakes har inspirerat en myriad av mönster. I en inspirerande, näringsrelaterad heminredning gör kakan bara sin närvaro känd.

Jag har sett nagelkonst med söta små muffins och med supergoda, läckra muffintatueringar. Nu är det dags att njuta av muffins i våra hem.

När det gäller muffinsinspirerade möbler kombinerar vissa designers överdådiga stolar med ett utan tvekan roligt mönster med färgglada muffins. Denna cupcake fåtölj verkar vara en hybrid mellan en bekväm fåtöljdesign och den vackra djärvhet som upprepas av det upprepade kakmönstret. Det är en modern möbel som inte är avsedd för dem som kan ignorera den lekfulla sidan av livet.

Från cupcake -väggkonst till cupcake -kuddar, detta intressanta tema kommer att söta barnens sovrum. Eller så kan det bara bli en ensam påminnelse om de goda sakerna i livet.

Låt oss ta CUPCAKE sittmöbelkollektionen av Carolin Fieber för Bretz som exempel – en unik, modern representation av ungdomlighet och komfort

cupcakes möbeldesign soffa bekväm sammet

Hon tolkar idén om en fluffig tårta igen. Med ett hårt yttre och en mjuk kärna visar varje del i kollektionen en inbjudande design som lovar en fluffig sittupplevelse.

Kollektionens tre komponenter – soffa, fåtölj och pall – skapar en elegant atmosfär som påminner om varm deg

cupcakes möbeldesign fåtöljer klädsel blå sammet kungsblå

Små prinsessor kommer sannolikt att vara de som tjänar mest på denna ögongodisdesign. Ett flickas sovrum med rosa lycka skulle definitivt se bra ut när det är dekorerat med muffinsinspirerade dekorationer.

Rosa barnkammarinredning – en drömmande atmosfär för din lilla flicka

cupcakes möbeldesign sovrum säng rosa tjejmatta

Cupcakesängar spelar en stor roll för att skapa en lugn atmosfär som är fylld av glädje. Det är bara perfekt för en liten tjej som njuter av sötma i alla former.

Dessa filtstolskåpor skulle se fantastiska ut i ett hus som förbereds för en barnkalas

muffins möbler design matstolar vitt trä ryggstöd

Den läckra kakdesignen kan bli en vardaglig verklighet eller lekfull dekoration att ta vid speciella tillfällen. Tänk dig små lockiga huvuden som står i kontrast med körsbärspajens ryggstöd medan du njuter av din måltid. Och så springer du iväg för att leka i trädgården. Är inte det bra?

Baby Minky Barnvagnstäcke är fluffigt och färgstarkt och är perfekt för barnvagnar eller bilbarnstolar eller till och med som en lekmatta. Lägg dem på golvet och se dina barn leka på de läckra färgerna och mönstren. Bara bedårande, eller hur?

Handgjord baby filt

muffins möbler design tak tårta mönster original söt

Det mysiga handgjorda babyfiltet mäter cirka 53 x 86 cm och kan tvättas i maskin – det är perfekt dimensionerat och lättskött. Den har en rosa bakgrund prydd med stiliserade muffins på ena sidan. Tyget är “Sweet Treats Pink Cupcakes” av Michael Miller.

Små tjejer skulle älska denna söta rosa muffinspall

cupcakes möbeldesigner lågrosa barnbord soffbord

Pallen passar också i varje flickas sovrum. Din lilla prinsessa kommer att omges av att färgläggas i en sagainspirerad atmosfär. Att lära barn att uppskatta handgjorda mönster, liksom vikten av att njuta av en muffin som en del av en hälsosam livsstil, har naturligtvis ett så vackert minne som denna tårtpall.

En cupcake barnstol är den perfekta dekorationen för en fest

muffins möbler design barnstol original dekoration

Muffins i olika former, storlekar och färger kan bli en del av ditt barns nästa födelsedagsfest. Söta muffins tar dig ur dagliga bekymmer, så varför inte njuta av deras visuella attraktion lika mycket som deras lukt och smak?

Väggen är den perfekta platsen att visa glada tårt silhuetter. En liten muffinmålning i köket, muffinkonst för skafferiet eller en muffinklocka som den här nedan påminner dig om att njuta av de små sakerna i livet.

Lekfull ”utsökt” väggklocka

cupcakes möbeldesign väggklocka turkos

Det finns saker i livet som vi inte behöver, men vi vill lägga ögonen på dem i en minut. Det här är vad som hände mig och den glittrande knappen cupcake – jag blir direkt imponerad.

Denna handmålade, graverade trämöbelknopp ser snygg ut på mina kökslådor

muffins möbler design rosa blank yta cirkel boll

Jellio -kakbordet ser ut som en muffinsform utan fyllning, men matchande cupcakesäte (visas inte) ser fullt ut med utsökt chokladkräm. Tabellen visar en glasplatta som senare beskrivs av dess designers: “Hyllning till alla mödrar som gjorde dessa läckra födelsedagstårtor när vi var unga.”

Vad minns du om cupcakesna? Låt oss veta din åsikt, vi värdesätter det högt!

cupcakes möbeldesigner grönt bordsglas bordsskiva