Merman hair er en trend i moderne stil som involverer gutter med farget hår og skjegg. Menn kommer ikke bare med dristige uttalelser med sine kule hårklipp og frisyrer, men nå ser det ut til at gutta farger håret og skjegget i alle regnbuens farger. Imidlertid er det mer med merman hår enn å få farget hår og skjegg i vakre nyanser av lilla, rosa, grønt, blått eller rødt. Det er viktig å velge nyanser som fungerer med din hudtone og stilfølelse.

Merman Hair

Gutter med farget hår og farget skjegg

Selv om det å kombinere gale hårfarger for gutter er en del av moroa, vil du også at det endelige resultatet skal gi et stilig utseende. Og gitt de kalde hår- og skjeggkombinasjonene du kan lage, kan vi ikke bare fortelle deg hva som vil fungere. Lilla hår vil fungere på noen gutter mens grønt hår kan se bra ut på andre. Men den beste måten å finne ut hvordan du farger skjegget og farger håret ditt, er å se eksempler på utseendet du vil ha. Så sjekk ut disse gutta med lilla, grønt og blått hår for å finne en farge eller et fargestoff du gjerne vil prøve!

Merman Hair - Farget hår og skjegg

Neonblått og grønt hår

Merman hår - blått og grønt

En av grunnene til at vi anbefaler å se en profesjonell stylist når du farger håret ditt er fordi han/hun vet hvilke fargekombinasjoner som fungerer best sammen. Selv om du velger flotte farger, for eksempel blått og grønt, er en solid start, er det like viktig å blande og blande fargene sammen.

Rosa, gule og grønne farger

Merman Hair - Gutter med rosa, gult og grønt hår

Selv om de fleste hårfarger er inspirert av havets grønne og blåtoner, kan det å oppnå levende rosa og gule farger skape en vakker effekt.

Blått hår med gult hjertedesign

Fargede frisyrer for menn - blå og gul

Selv om blått eller turkis hår ser trendy ut av seg selv, velger noen gutter å innlemme et design med en annen farge. Etsing i et hjerte med gul dør er en fantastisk måte å utvikle et unikt utseende på.

Pastell lilla hår

Merman Hair - Gutter med lilla hår

Når du velger hårfarge, må du huske å vurdere hudtonen din. En lys rosa hudtone er perfekt for gutter som ønsker lilla hår.

Farget grønt skjegg

Farget grønt skjegg

For å virkelig dra nytte av denne merman hårtrenden, kan det hende at gutta ønsker å farge skjegg og hår komplementære farger. Faktisk kan et farget skjegg være et bedre alternativ enn et tradisjonelt skjeggfargestoff.

Hvitt, rosa og fiolett hår

Hvitt, rosa og fiolett hår

Under de kjølige hvite, rosa og fiolette hårfargene vil du legge merke til en frisk visning, en linje opp og en teksturert kam.

Blåfarget skjegg

Blå skjeggfarge

Hvis du ikke er sikker på hvilke hår- og skjeggfarger du skal velge, er et enkelt alternativ hvitt hår med hvilket som helst skjegg. Fordi hvitt hår ikke kolliderer med de fleste farger, står gutta fritt til å farge skjegget i forskjellige farger.

Lilla hår med grønt skjegg

Lilla hår med grønt skjegg

I tråd med den tradisjonelle havfargen kan gutta velge blått, grønt eller lilla for håret og en tilsvarende farge for skjegget..

Blått og lilla hår for menn

Blått og lilla hår for menn

Når du velger to fargetoner for håret ditt, er det viktig at du velger farger som utfyller hverandre. I dette tilfellet er disse fargene grønne og lilla fantastiske.

Blått og grønt børstet hår

Blått og grønt børstet hår

Farging av villfarger i håret er en måte å få oppmerksomheten bort fra en avtagende hårgrense. Denne dristige fargekombinasjonen fungerer godt for gutter som ønsker forskjellige nyanser av blått og grønt blandet sammen.

Neonrosa og blå Quiff med Skin Fade

Neonrosa og blå Quiff med Skin Fade

En høy hudtoning med en neonrosa og blå quiff gir en veldig stilig menns frisyre.

Lys lilla strukturert topp med høy fade

Lys lilla strukturert topp med høy fade

Når du går med en farge over alt, er det viktig at gutta velger riktig farge.

Grønn, gul og hvit

Grønne, gule og hvite hårfarger

Det kule med lyst, merman hår er at selv om hårfargen din begynner å falme, ser pastellfargene som er igjen fortsatt gode ut.

Flerfarget hår

Flerfarget hår

Flerfarget hår gir et sprøtt, men morsomt utseende. Hvis du ikke kan bestemme deg for bare en farge for å farge håret, snakk med stylisten din om en håndfull farger som fungerer godt sammen.

Hvitt og lyseblått pigget hår med skjegg

Hvitt og lyseblått pigget hår med skjegg

Denne høye huden blekner med pigget hår og skjegg ser bra ut. Men legg til det hvite og lyseblå håret, så får du en frisyre som kvinner absolutt vil elske!