Så du vil ha et stilig, stilig hårklipp, men du vil også bli profesjonell. Og samtidig vil du ha en stil som gjenspeiler din personlige stil. Hvordan oppfyller du alle disse kravene samtidig?

Ed Westwicks Tapered Side Part. DFree / Shutterstock.com

Eller kanskje du vil ha et konservativt kutt av en annen jobbrelatert grunn. I følge Kaiser Family Foundation, i 2015 var 39% av amerikanerne ansatt i jobber med hvit krage. Hvis du er en av disse arbeiderne, er det sannsynlig at du må følge en kleskode, og frisyrer blir ofte nevnt i slike koder.

Enten det er av personlige eller arbeidsrelaterte årsaker, kan det være vanskelig å finne flotte bedriftsfrisyrer, spesielt hvis du ikke vet hva du skal se etter. For å hjelpe deg har vi satt sammen en liste over våre favoritt forretningsfrisyrer for menn og noen notater om hva som gjør at disse hårklippene skiller seg ut.

Klassisk snitt - Naturlig løs glatt ryggKlassisk snitt – Naturlig løst, glatt hår, Studiepoeng: Braid Barbers

Elementer av en forretningsfrisyre

Tradisjonelt har mange kontorjobber krevd mer konservative hårklipp for å opprettholde et velpleid utseende blant de ansatte. Anbefalte hårklipp er vanligvis alt fra superkorte mannskapsskår til et litt lengre snitt som Ivy League eller klassisk konisk hårklipp.

Når motearbeidende menn kommer inn i arbeidsstyrken, kan de synes det er vanskelig å følge selskapets kode og finne en stil som passer dem samtidig. Selvfølgelig vil ikke hver funksjonær ha en mohawk, men noen menn ønsker en mer stilig frisyre som passer til en tradisjonell forretningsfrisyre.

Klassisk konisk glatt rygg. @adamjosephchase/ Instagram

Så hva er en god forretningsfrisyre for jobben eller kontoret? Det er tre viktige komponenter for en god forretningsfrisyre:

  • Konservativitet: Dette trenger ikke å bety “vanlig” eller “kjedelig”. Det estetiske i forretningsfrisyren er ofte mer avslappet og ubeskrivelig, men det kan fortsatt være stilig. Med andre ord, en mulle med en pigget topp ville være en dårlig forretningsfrisyre.
  • Renhet: Gode ​​forretningsfrisyrer er pent og tett trimmet rundt kantene. Snittet er jevnt, og hårklippet ser ryddig ut. Dette er ofte resultatet av frisøren eller stylisten som klipper håret ditt, så sørg for at du velger en anerkjent stylist.
  • Allsidighet: Dette kan virke kontraintuitivt i begynnelsen, men en ekte forretningsfrisyre kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Det burde være passende om du skal på jobb, spise middag med familien eller delta på en prestisjefylt seremoni. Mange gutter velger forretningsfrisyrer for sin fleksibilitet.

Klassisk sidedel med løst hår                                                                               ImageFlow

Hvis du har problemer med å finne en god stil, har vi samlet en liste over kutt som oppfyller alle tre kriteriene ovenfor. Det er mange forskjellige størrelser og former du kan velge mellom, så om du er fan av den klassiske stilen fra begynnelsen av det tjuende århundre eller en kjapp stil uten oppstyr, finner du noe å elske her.

Her er våre beste forretningsfrisyrer for menn:

Ryan Reynolds klassisk vanlig taper med sidedelDFree / Shutterstock.com

Klassisk konisk

Også ofte referert til som “forretningsmannens hårklipp”, er det klassiske koniske hårklippet en tidløs stil som er perfekt for enhver jobb. Det rammer den fine grensen mellom stilig og profesjonell, og det gjør det uanstrengt.

Den glatte avsmalningen og lengden på hodet skaper en fin kontrast som er ideell for alle hårtyper og ansiktsformer, inkludert gutter med runde ansikter. Det er en stil du mest sannsynlig har sett andre gutter sportslige, og den er vanlig på grunn av sin enkelhet og klassiske utseende.

Det klassiske koniske hårklippet er enkelt å få, og du kan variere lengden etter din smak. For å lære mer, les vår guide til det klassiske koniske hårklippet.

Matt Damon mannskap klippet ivy league hårklippTinseltown / Shutterstock.com

Ivy League

Hvis du liker crew cut -stilen, men vil ha litt ekstra lengde på toppen, kan du gå til Ivy League -snittet. Det er nesten alltid sammenkoblet med en sidedel, som er et av varemerkelementene til en stilig forretningsmann.

I likhet med det klassiske koniske hårklippet, har Ivy League en avsmalning som gir stilen et snev av renhet. Det er også et fint hårklipp med lite vedlikehold som er ideelt for de travle ukedagene. Du kan stå opp og gå med minimalt med stress og fortsatt ha en profesjonell frisyre som ser skarp ut.

rundt ansikt slicked tilbake undercutAndrey Arkusha/ Shutterstock.com

Slicked tilbake

Hvis du graver det tradisjonelle utseendet som har blitt populært nylig, kan du ikke gå galt med denne stilen. Den kombinerer en slående, definert sidedel med en blank glans for å lage et dapper snitt.

Et hårprodukt av høy kvalitet er nøkkelen til å oppnå dette utseendet. Påfør litt gel eller helst pomade i håret og arbeid det jevnt. Dette vil gi den den blanke glansen. Gre deretter håret til den ene siden, lag delen, og kam håret under delen nedover.

Dette er en av de flotteste forretningsfrisyrene, og det er en fantastisk match for enhver kontorjobb (eller hvilken som helst jobb, periode). Denne profesjonelle herrefrisyren trender nå, og vi mistenker at den ikke kommer til å gå av moten snart.

Zachary Quinto - pompadourJoe Seer / Shutterstock.com

Pompadour

Hvis du har krøllete eller bølgete hår, kan det være vanskelig å finne en god stil som er egnet for arbeid. En mild eller kort pompadour kan være svaret du leter etter.

Pompadours er generelt sett på som mer iøynefallende hårklipp, med Elvis Presleys pompadour som et bemerkelsesverdig eksempel. Imidlertid kan en kort og stram pompadour temme krøllete eller bølgete hår og gi deg det rene, profesjonelle utseendet du er ute etter.

Når du jobber med krøllete eller bølgete hår, er bruk av gode hårprodukter nøkkelen til en ryddig stil. Se deg om etter et produkt som dekker dine behov og fungerer godt med din hårtype.

Dave Franco, Butch CutDave Franco Burr Cut, DFree / Shutterstock.com

Butch Cut

Butch cut er et solid alternativ for enhver arbeidsmann. Det er en kortere stil, men det gir et rent, ensartet utseende som er hjemme på kontoret.

Butch cut er ideell for gutter som ikke har tid til å style håret. Og hvis du liker et snitt som ikke er super kort eller super langt, fungerer slaktekuttet også for deg. Du kan til og med gjøre det selv hjemme for å spare både tid og penger i tillegg til å få en fin, arbeidsgodkjent frisyre.

Dette er også et godt valg for menn med krøllete eller bølgete hår. Du kutter egentlig alle krøllene eller bølgene og lar deg ha nok hår til å gi et mer rett og rent utseende. Så hvis du synes det er vanskelig å temme håret ditt, kan du prøve et kutt.

Og husk at du kan endre lengden (basert på klipperen) til din smak. Se deg rundt på utseendet til forskjellige klippemaskininnstillinger, og bestem hvilken du foretrekker. For mer informasjon, les vår guide til butch cut.

Robert Downeys Ivy League -hårklipp med brillerJaguar PS / Shutterstock.com

Elegant Ivy League med briller

Kort, men søtt. Den trimmede, nært skårne Ivy League vil passe inn på skolen eller på jobben mens den forblir uformell for avslapning etter timer.

Colin FarrellJoe Seer / Shutterstock.com

Slicked Rygg og sidedel

Denne fasjonable kombinasjonen av en sidedel og glatt hår vil øke din kule faktor. Bruk med en fade på siden for et skinnende utseende med høy kontrast.

Klassisk konisk kam over

Taper Haircut

Du kan ikke gå galt med en klassisk konisk hårklipp. Du kan bruke den grunnleggende stilen eller eksperimentere med den for å lage en egen stil.

George Clooney frisyre på kortsiden med grått hår Matteo Chinellato / Shutterstock.com

Klassisk konisk

Denne koniske hårklippingen gir deg stil på kontoret. Fadesen kan være gradvis eller dramatisk, og uansett er den ikke dramatisk.

Jake Gyllenhaal sidedel langt hårKathy Hutchins / Shutterstock.com

Sidedel

Sidedelen er en tidløs herremann. Gre håret ditt til siden for en naturlig del eller få en vanskelig del til å skille seg ut fra mengden.

Matthew Fox butch cutTinseltown / Shutterstock.com

Stilig og ryddig Butch Cut

Det tidstestede butch cut trenger ikke å være et kjedelig utseende. Legg til litt personlighet og ta det til neste nivå mens du holder deg forretningsvennlig.

John Goodman mannskapshårklipps_bukley / Shutterstock.com

Mannskapskutt

Mannskapskuttet er både business-casual og utilitaristisk. Hvis du finner deg selv å trene eller gå utendørs ofte, vil et mannskap bli din beste venn.

Slicked tilbakekilde

Slicked Back Taper

Denne slicker tilbake taper stilen er dapper, men likevel konservativ, tåer linjen, men holder balansen. Et snitt med høy kontrast som ikke pålegger, denne stilen er et godt valg for enhver virksomhet.

Ivy LeagueKathy Hutchins / Shutterstock.com

Ivy League

Vi elsker alle slags varianter av Ivy League på grunn av stilens allsidighet. Hvis mannskapskuttet er for kort for deg, kan du prøve en Ivy League.

Skilt QuiffRoman Samborskyi/ Shutterstock.com

Sidedel

Hvis du liker å dele håret ditt, sjekk ut denne varianten på siden. Stilig og raffinert, denne siden er enkel å sport, men sier mye.

Daniel Craigs nærbildeFeatureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Lukk kutt

Prøv dette tette snittet for størrelse. Den er subtil på avstand, men blir mer merkbar ved en nærmere titt.

Nick Jonas 'Long Tapered IvyKathy Hutchins / Shutterstock.com

Jonas’s Thin Side Part

Denne beskjedne, klassiske stilen er bygget rundt en tynn, subtil sidedel. Dette gir håret akkurat passe mengde retning og bevegelse.

business-frisyrer-seuelias@seuelias

Ryddig Afro

Denne trimmede, ryddige afroen er et godt valg for gutter som ønsker å bruke en afro, men krever noe litt mer formelt.

Slicked tilbake Viorel Sima/ Shutterstock.com

Slicked tilbake

Slicked-back-utseendet har nesten aldri gått av moten. Den balanserer enkelhet og stil veldig pent, noe som gjør den til en av de beste allround-hårklippene for mellomlangt hår.

Tousled QuiffViorel Sima/ Shutterstock.com

Tousled Quiff

Selv om de fleste quiffs er rene, trenger de ikke å være det. Tousling en quiff til det er stilig rotete kan skape noen flotte resultater.

Klassisk konisk hårklippMinerva Studio/Shutterstock.com

Klassisk konisk hårklipp

Hvis du liker å holde håret kort og greit, kan du prøve et klassisk konisk snitt. Du kan ikke gå galt med denne barbersalongen.

Kam over for tynnere hårESB Professional/ Shutterstock.com

Greie over

Selv om kam-overs har fått et dårlig rykte, kan de faktisk være stilige. Enten du prøver å maskere tynt hår eller bare vil ha en ny stil, er en god kamoverføring perfekt for å skape bevegelse.

High Volume Classic Cut Minerva Studio/ Shutterstock.com

High Volume Classic Cut

Profesjonelle hårklipp trenger ikke å være super korte. Du kan vokse håret ditt og fortsatt holde det formelt med en stil som denne. Det er fortsatt et tradisjonelt forretningskutt, bare med litt volum.

InduksjonskuttFlamingo Images/ Shutterstock.com

Induksjonskutt

Induksjonskuttet har vokst fra en militær rutine til en stil i seg selv. Det er et godt valg for gutter som ønsker ekstremt kort hår, men ikke vil barbere hodet helt.

Slicked Back Frakoblet Undercut Jakub Zak/ Shutterstock.com

Slicked Back Frakoblet Undercut

Denne oppfatningen på den frakoblede underkanten er flott for gutter med tynt eller fint hår som ønsker å vokse det ut litt. Sidene holder seg fine og fine mens toppen er børstet rett bak.

Bølgete hårMonkey Business Images/ Shutterstock.com

Bølgete hår

Bølget hår kan virke vanskelig å temme, men med et mellomlangt hårklipp som dette kan du la hårets naturlige bølgete skinne mens du holder det under kontroll.

Klassisk Undercut@cartersupplyco

Klassisk Undercut

Underskuddet har laget de fleste av listene våre, og det er med god grunn. Det er fortsatt en av de mest populære stilene i dag. Underskåret på bildet her har litt lengre sider enn en typisk undersnitt, noe som resulterer i et fyldigere utseende.

Klassisk børstet ryggpompadour@menshairstyletrends

Klassisk børstet ryggpompadour

Den ryddige, gelerte pompaduren på femti- og sekstitallet fungerer fremdeles som inspirasjon for mange moderne stiler. Denne bruker hårprodukter med matt finish for å gjøre håret voluminøst og strukturert.

Edward Burn's Classic Business CutTinseltown / Shutterstock.com

Edward Burn’s Classic Business Cut

Denne forretningssnittet er en tidløs profesjonell frisyre og har et rent, modent utseende. Det lille håret på forsiden gir deg muligheten til å legge til litt ekstra stil også.

David Charvets Medium Business Cut pstafford / Shutterstock.com

David Charvets Medium Business Cut

Dette er et litt lengre og mer rotete inntrykk av forretningskuttet som er litt mer business casual enn den forrige stilen.

Ryan Guzmans Short Crop Ga+Fullner / Shutterstock.com

Ryan Guzmans korte avling

Denne korte beskjæringsstilen er elegant og kan brukes formelt eller uformelt. (Det går også bra med skjegg.)

Sidestilt Medium Business Cut henningstad / Shutterstock.com

Sidestilt Medium Business Cut

En annen pen bedriftshårklipp, denne frisyren blander en sideveid stil med en lagdelt stil. Hvis du liker klassiske underskåringer, men vil ha noe litt annerledes, bør du vurdere denne stilen.

Middels lengde Høyt volum ørepropp@a.bossbaby

Middels lengde Høyt volum ørepropp

Denne sløvede ørepynten er flott for menn med tykt hår som liker lengre stiler. Bevegelsen som skapes av sidelengs børsting skiller dette utseendet fra mengden.

Dapper tynn del med sidebørste@blackfishbry

Dapper tynn del med sidebørste

Vil du ha noe ekstremt ryddig? Du trenger ikke lete lenger – denne siden er for deg. Hvert hår børstes forsiktig på plass, og den tynne sidedelen legger til definisjon.

Middels krøllete hårAboutLife/ Shutterstock.com

Middels krøllete hår

Krøllete, krøllete hår kan se bra ut selv om det er ganske langt, og denne sofistikerte stilen er et ideelt eksempel på det.