I disse dager beskrives nesten alle populære frisyrer som klassiske eller tidløse. Men altfor ofte betyr disse begrepene mer nøyaktig “flyktig populær de siste 70 årene eller så”.

Det er ikke tilfellet med denne dårlige gutten.

Alternativt kalt den franske avlingen, vil de fleste si at dette utseendet hadde sin storhetstid på 90 -tallet da røttene faktisk strekker seg tilbake mer enn to årtusener (det er over 2000 år). I de mest grunnleggende begrepene er denne stilen en keiser kombinert med en underskæring. Det tar Julius ’berømte panne -utkant og skjærer sidene og ryggen kort.

Den ferdige formen ble først berømt av den legendariske krigerkongen Henry V av England (sjekk Timothée Chalamets avling i Netflix The King), og den har holdt seg fast siden den gang. I dag har monarkens mer bolleformede avlinger blitt stort sett forlatt til fordel for teksturerte bølger og pigger. Den panne-krympende utkant kan være lang eller kort, hakket eller rett som en pil. Som tilsynelatende alle moderne kutt har gjort, setter den nåværende inkarnasjonen den velstelte hudblekningen til tung bruk, med harde linjer og barberte design som ofte legges til for pizzazz.

Det er et utseende som absolutt skiller seg ut, og som til syvende og sist er relativt lite vedlikeholdende, noe som gjør det til et ideelt hverdagslig gjør for den moderne (helgen) krigeren.

Krøllete topp med barbert konisk fade@menshairuk

Krøllete topp med barbert konisk fade

Denne første versjonen innkapsler stort sett alle moderne vri på utseendet som det er mulig. Ville, krøllete krøller som nesten pulserer med bevegelse.

En ulastelig høy hudtoning som raskt smalner til lengre enn normal lengde, slik at en barbert linje får en dramatisk dybde som gjenspeiles i øyenbrynsspaltene. Mer vaniljeis enn gamle Henry av Monmouth.

Tousset tynnhåret topp@jarredsbarbers

Tousset tynnhåret topp

Denne vasket ut bleket toppen matcher de trendy klare glassene. Å la røttene vokse ut, gir en tonet dybde til den teksturerte, fremoverdrevne toppen.

Den skarpe huden fades beveger seg opp i de mørkere røttene, noe som gir et skyggefullt, frakoblet overheng av hår.

Fransk med Spiky Fringe Deetail@z_ramsey

Fransk med Spiky Fringe Detail

En annen stil som gir dynamisk bruk et voksen utseende. Noen av de teksturerte piggene faller ned på pannen for en liten panne, mens andre blir hakket rene med hårfestet, noe som skaper en asymmetrisk, avantgarde-appell.

Et uoverensstemmende barbert design som sitter over en ren fade, gir et snev av panache.

Afro Crop Top Med Mid Fade@ hardgrind_aberdeen

Afro Crop Top Med Mid Fade

Bleiehår kan falme på mange måter. Her er de tette tuftene ikke børstet glatte og bølgete, men blekningen er fortsatt perfekt, og de avsmalner jevnt til en stram mini-fro med en helt rett hårfest. Enkelt og rent, tidløst og enkelt.

French Crop og Designer Burst Fade@z_ramsey

French Crop og Designer Burst Fade

Her kan du virkelig se keiserens innflytelse på stilen. Den jevnt strukturerte toppen flyter fremover og faller ned i en mini fryns på toppen av pannen. Utbruddsblekningen er liten, men ren, og tinningkantene er igjen lenger for å danne et unikt inntrykk av sideburns.

Naturlig del Medium topp avling@z_ramsey

Naturlig del Medium topp avling

I hovedsak hva som kan gjøres med en avling hvis håret er stylet fremfor fremover eller nedover mot pannen.

Utseendet setter lengre låser opp til bølget, strukturert bruk uten å være for arbeidskrevende. Håret over midten av hudtonen får avta raskt og den naturlige delen jobber med det for å tilføre volum og form til kuttet.

Tousled Topp@mattjbarbers

Tousled Topp

En beskåret topp trenger ikke å være lang og gal, siden det er mange flere demur -versjoner av utseendet.

En tett strukturert avling kan være like tilfredsstillende som noe lengre og mer dramatisk. La lengden synke lavere langs baksiden av hodet før du smalner nesten til halsen, og par den med en burst fade for subtil drypp.

Strukturert Crop Top Fade med frynser@spukthebarber

Strukturert Crop Top Fade med frynser

Når topplengden din er barberhøvelskåret og stylet fremover i teksturerte bølger, lar du den hakkete frynsen strekke seg til sidene, og henger over en skarp hudtoning, som en Caesar cut -amok.

Eyebrow Hardline Connection på fransk@moohammad_hamze

Eyebrow Hardline Connection på fransk

Synergi kan være et begrep som oftere høres på søvnfremkallende seminarer, men det kan også brukes på en spesielt vågal hårklipp.

En ganske standard strukturert fransk kant på toppen er dramatisk avskåret fra en upåklagelig burst fade med ikke én, men to villbarberte hardlines som strekker seg inn i øyenbrynene. Jeg vil kalle det synergistisk kontrast (hvis det til og med er et reelt begrep).

Teksturert fransk og High Fade@nunez.the.barber

Teksturert fransk og High Fade

Kort og søt og full av grov tekstur. De hakkete trådene på toppen skaper en fantastisk kontrast mellom lyst og mørkt, noe som kan heve lysere hår som har en tendens til å gå seg vill mot lignende lys hud. Hold den gratis hudtonen og det beskårne skjegget skarpt for å aktivere dette stilige utseendet.

Krøllete topp med mellomblekede sider@franchobarber

Krøllete topp med mellomblekede sider

Krøller og ringletter kan virke uelsket i moderne hårstyling for menn, men en crop top fade er en ideell måte å fortelle at tankegangen skal surre av.

Naturlig voluminøs, strukturert og full av bevegelser, la krøllene dine falle fritt hvor de måtte (med litt lett styling og barberkniv, selvfølgelig). Den rene kontrollen av en midt hudfade komplimenterer absolutt dette energiske utseendet.

Strukturert beskjæring og frakoblet fade@nunez.the.barber

Strukturert beskjæring og frakoblet fade

Dette kan virke som en ganske standard fransk avling, men det er finesser ved dette utseendet som gjør hele forskjellen.

Topplengden er klassisk strukturert fremover i små bølger og rygger mens den smalner ned på baksiden av hodet. Men hvor denne avlingen møter den frakoblede fade på sidene, er det der den gjør det kreativt.

En nesten usynlig barbert hardline skaper akkurat nok av et overheng for å produsere en liten skygge som blander seg fantastisk med fadesen som beveger seg tilbake mot kronen. Det er alt i de små detaljene.

Rotete pigger og High Fade@nunez.the.barber

Rotete pigger og High Fade

Denne blekningen er nesten alvorlig nok til å bare betraktes som fullt barbert, noe som frimodig rammer den plutselige utbruddet av rotete teksturerte pigger oppe.

Et godt alternativ for de med tynnere hår som også foretrekker utseende med lavere vedlikehold.

Den peneste beskårte toppen som finnes@ hardgrind_aberdeen

Den peneste beskårte toppen som finnes

Vanligvis er det tekstur og volum på en avlingstopp som står i sentrum over alt annet. Men noen ganger er det ønskelig med en balanse mellom alle elementene.

Her fungerer den lett strukturerte toppen, den milde fade og den presist trimmede frynsen i enighet for de peneste av fine snitt.

Taper Faded Crop Top, Ja takk@_robweston

Taper Faded Crop Top, Ja takk

En anbefaling for de med lysere hår og mørkere røtter. Teksturert, høy kontrastlengde blekner i mørket før den blander seg perfekt med en fin burst -fade. Enkelt og klassisk.

Ryddig topp med koniske falmede sider@mrliptrot

Ryddig topp med koniske falmede sider

Et annet eksempel på diskret tekstur som tar en støttende rolle til en feilfri falming av huden. Du trenger ikke å gjøre det for mye.

Veldig ung avling med Skin Drop Fade@joshcraig.hair

Veldig ung avling med Skin Drop Fade

Enten du bare begynner å vokse ut en stilbar lengde på toppen, eller er lei av vedlikehold av lengre avlinger, kan en nesten surret hette fremdeles produsere litt strukturert bevegelse.

Hold kantene og blekningen rene og presise, samtidig som antydningen til en fryns holder en mer naturlig, avslappet linje på pannen. Det blir ikke mer uten vedlikehold enn dette.

Tynn sakset topp med falmede sider@corneliucrihan

Tynn sakset topp med falmede sider

Mørkt hår som kontrasterer mot lys hud er et tidløst motiv som fungerer eksepsjonelt godt med en crop top fade. En liten strukturert styling er en god måte å legge til form på denne kortere koteletten, og de høyt falmede sidene fullfører denne ansiktsrammingen.

Lange hektiske avlinger med falmet side@iisakkinummi

Lange hektiske avlinger med falmet side

En annen versjon som viser den strukturerte toppens evne til å legge til form på hodet.

Et lite produkt brukes til å danne et ujevnt pigget volum som renner fremover i en fallende utkant som tjener til å krympe pannen. Velg en avsmalning i stedet for den ekstreme hudtoningen for et mer uformelt utseende.

Drooling Curls med barbert spalte@iisakkinummi

Drooling Curls med barbert spalte

Strammere krøller har større form-evne enn sine løsere, looping-brødre. Her er de hakket til middels lengde, med noen hengende visker for opprørsk teft, og sidene er koniske til en lav burst fade. En kort barbert spalte strekker seg til ett øyenbryn for en dramatisk kamp-arr design.

Tatovert tempel med falmede sider@mintbarbershops

Tatovert tempel med falmede sider

Hvis du har en tatovering på tinningen, må du vise den frem med et skikkelig hårklipp. De falmede sidene på denne stilen sørger for at tatoveringen er i full oversikt, og å legge til design på fadesen din, gir en ekstra dose kant til all den kroppskunsten.

Kort strukturert beskjæringsfade, ja takk@horatiuthebarber

Kort teksturert beskjæringsfade

Du kan aldri gå galt med en enkel og klassisk avling som denne. Å holde den super kort sikrer et rent og skarpt utseende mens teksturen øverst gir den ekstra karakter.

Temple Fade og French Curls@hugolartiste

Temple Fade og French Curls

Balansere de tykke, pjuskete krøllene øverst med en pen tinningsfade for et blikk som er like sjarmerende og tøft. Vi får også en 50 -tallsstemning fra dette snittet – flott hvis hårtrend vekkelser er noe for deg.

Kort strukturert beskjæring og høy fade@ kipp_hair

Kort strukturert beskjæring og høy fade

En høy fade er ideell hvis du vil ha et kutt som er veldig kult og rent. Jazz opp på toppen med litt tekstur – i dette tilfellet noen forvirrede bølger – for en mer stilig finish.

Lett strukturert avling og lineær mellomtoning@_techneek_

Lett strukturert avling og lineær mellomtoning

Selv om dette snittet bare har litt tekstur på kronen, sørger den stumpe utkant og uttalt falming fortsatt for et virkelig slående utseende. Elsker hvordan fade og skarpe kanter på dette snittet er så perfekt utført!

Delikat hakkete frynser med en vri@z_ramsey

Delikat hakkete frynser med en vri

Dette hårklippet har en ganske fantastisk tekstur på toppen, men den frynsen konkurrerer også om oppmerksomhet. Det er definitivt vanskelig å ignorere takket være de hakkete linjene og den uventede “fang” på venstre side.

Tempel falmet og beskåret topp@olliefosterhair

Tempel falmet og beskåret topp

Kult, uformelt og bekymringsløst, denne frisyren har en rett utkant justert med fade. Det krever minimal styling og er den perfekte opp-og-gå-stilen.

Farget og høyt falmet avlingstopp@Scottwadley_

Farget og høyt falmet avlingstopp

En høy falmet avling ser slående nok ut, men hvis du er den eventyrlystne typen, kan du gjøre den enda mer interessant ved å eksperimentere med farger. Her er høydepunkter tilfeldig lagt til, noe som gir hele utseendet et ekstra kult element.

Strukturert høy falmet beskjæringstopp@abbas_ahmadifard

Strukturert høy falmet beskjæringstopp

Dette er et bevis på at en høy fade blir mye mer interessant når tekstur legges til alt håret på toppen. Velg en stykke eller pigg stil for å gi fade og stumpe frynser en kantet kontrast.

Lang saks beskjære og falmet underskæring@ kipp_hair

Lang saks beskjære og falmet underskæring

Denne rockabilly-møter-moderne stilen har langt hår på toppen sammen med en falmet underskjæring. Dens bølgete tekstur og rotete styling gir en 50 -talls dårlig guttstemning a la James Dean.

Burst Fade og strukturert topp@z_ramsey

Burst Fade og strukturert topp

Velg en burst fade for det perfekt skulpterte og rene utseendet. Deretter balanserer du det ut med en tykk topp i en rikt teksturert stil.

Bølget avlingstopp med underskåret fade@rpb_nq

Bølget avlingstopp med underskåret fade

Dette er sannsynligvis en av de enkleste frisyrene du kan ha. Bare få en underskåret fade og la alle bølgene bli galne på toppen.

Overdel med struktur med avsmalnende sider@the_ramsey

Overdel med struktur med avsmalnende sider

Når du har koniske falmede sider, blir toppen i fokus. Sørg for å gi den toppen litt karakter ved å få lag og legge til tekstur.