Det er 2020, en bolleklippning klipper den bare ikke lenger med barn i dag. Heldigvis har vi samlet disse fantastiske frisyrene for mødre (og pappaer) å velge for sine små. Sjekk dem ut nedenfor for å se; vi har den klassiske gutten ved siden av, herrenes lærlingstil og mange andre for å gjøre ditt neste besøk til frisøren mye mer enkelt.!

Skinnende, glødende korte krøller@henryslocks

Skinnende, glødende korte krøller

Hva er mer bedårende enn å se små gutter med sitt sprett krøllete hår? Det er sannsynligvis det søteste du noen gang har sett, på tide å vise frem den lille prinsens skinnende babykrøller.

Søte falmede sider med casual topp@hairforceones

Søte falmede sider med casual topp

Grønt og rød sies å være komplementære farger. Gi den rødhårede babyen et friskt snitt for å få frem de glitrende grønne øynene og lubne kinnene.

Middels lengde Fall Down -tråder@tombaxter_hair

Middels lengde Fall Down -tråder

Noen ganger er det godt å koble en preppy skoleuniform med en litt mer rotete frisyre som går ned og dekker pannen. Bare trim sidene og la toppen vokse.

Klassisk hard del med sidebørste@hosseinsarv

Klassisk hard del med sidebørste

Det er aldri for tidlig å lære barnet ditt om den harde delen. Det ser bokstavelig talt bra ut på alle i alle aldre! Og med det sjarmerende smilet er han klar til å stjele søkelyset.

De uregelmessige strengene for vanlige dager@ jediclippertricks

De uregelmessige strengene for vanlige dager

Siden de fleste småbarns hår er veldig mykt, kan du bruke litt naturlig hårgel for å gi guttens hår tekstur. Bare hold det lett og enkelt.

Classic Gentleman in the Making@ jediclippertricks

Classic Gentleman in the Making

Å bli en herre starter fra ung alder, og det inkluderer hvordan man skal kle seg og se ut som en. En middels kantet sidefade kombinert med en slicked-back setter ham definitivt på rett spor.

Fletter har ingen alder@ babybangz504

Fletter har ingen alder

Fletter er ikke eksklusive for jenter, de har aldri vært det. Disse funky utseende låsene kalles boksfletter, og de er perfekte for gutter som ikke liker å være mainstream og vil skille seg ut!

Hver klasse har denne ene fotballspilleren@cresswellbarberco

Hver klasse har denne ene fotballspilleren

I dag kan idrettsutøvere ikke bare øke prestasjonene, men også stilene. Hvorfor velge å bare være en stjerne på banen når barnet ditt kan være en superstjerne hver dag med denne kule og luftige frisyren?

Mullet har ingen alder@ jediclippertricks

Mullet har ingen alder

En ekte tidløs hårklipp som du kan trekke av stort sett når som helst i alle aldre. Det er en start for hver gutt å utforske verden med asymmetriske hårklipp. Denne multen vil definitivt være særpreget for ungen som bærer den!

Swoosh Mid Hard Shave med halvkrøllet topp@ barbaruivabr

Swoosh Mid Hard Shave med halvkrøllet topp

Voluminøst hår kan til tider være vanskelig. Så tegne en hard linje for å gi en kontrast mellom den barberte bunnen og den bølgete toppen for å få mindre hårklipp til barnet ditt..

Be din frisør om litt tekstur for å oppnå dette uanstrengt tøffe utseendet!

Afro flat topp med fin fade@cresswellbarberco

Afro flat topp med fin fade

Avsmalnet side og jevn lengde øverst er aldri et tidløst alternativ for frisyre. Det er veldig lite vedlikehold. Du kan klippe en hard linje og få en fin fade for et renere utseende og også gi den litt teft.

Tynt hår ser best ut når det børstes opp@cresswellbarberco

Tynt hår ser best ut når det børstes opp

Hår trenger tid for å vokse og bli tykkere. Inntil da kan du leke med litt naturlig hårgelprodukt for å style guttens hår til en børste. Det ser friskt ut og det går aldri av moten.

Farge? Ja vær så snill, visne? Ja takk@phils_barbershop

Farge? Sjekk, Fade? Kryss av!

Ikke alle foreldre er enige om at barna skal farge håret i ung alder. Men for de som ikke har noe imot, la barna få oppleve farge og tekstur. Barn er definitivt født med tillit til å rocke denne frisyren. En leksjon å lære av dem, når begynte vi å miste vår?

Side Faded Brush Up Afro@level_137

Side Faded Brush Up Afro

Ganske lik den flate toppen afro, men her trenger håret på toppen ikke å ha jevn lengde. Denne stilen lyser opp ansiktet og fremhever ansiktstrekkene hans.

Den frizzled sidebørsten med fade@level_137

Den frizzled sidebørsten med fade

Denne teksturerte børsten gir oss bare en stor Cristiano Ronaldo -stemning, ikke sant? De falmede sidene balanserer hele utseendet og gir mye oppmerksomhet til hans søte smil.

Tynnhåret klassisk Gentleboy@pjsbarbershop

Little Heart Throb

Denne rene, korte, stilige frisyren på siden er det ultimate utseende for gutten ved siden av. Det er enkelt, og du kan aldri gå galt med denne stilen!

Krøllet Afro under utvikling@pjsbarbershop

Krøllet Afro under utvikling

Det er utrolig hvordan gutten din kan se fantastisk ut med et afro -snitt. Det ser skarpt ut, men tar ikke bort søtheten, og enda bedre fordi det har lite vedlikehold!

Undercut Curls med koniske sider@shawn_barbz

Undercut Curls med koniske sider

Du vet hvordan vi alltid sier at undersnitt ser bra ut på alle, spesielt med den ekstra avsmalningen på sidene? Det er 100% sant og det fremhever toppkrøllene til neste nivå.

Retro gjengrodd utseende@shawn_barbz

Retro gjengrodd utseende

Du trenger ikke å vente på Halloween for å kle opp og rocke dette retro -snittet. Hvis gutten din har naturlig bølget hår, kan du leke med denne stilen fordi jo større jo bedre!

Heavy Quiff med koniske sider@shrunknheads

Heavy Quiff med koniske sider

Han kan være liten i størrelse, men det skal ikke stoppe ham fra å ha et stort quint -øyeblikk som dette. Sørg for at topphåret er noen få centimeter langt for enkel styling, og hold sidene korte og koniske for kontrast.

Banget mitt er definitivt bedre@sirpaulcharles

Banget mitt er definitivt bedre

 Når de franske avlingsvariasjonene gjør et comeback for de minste, ikke bli overrasket om gutten din plutselig blir speidet til å bli en modell. Med en kul frisyre og et sjarmerende smil som dette, blir han det neste ansiktet til Gap Kids.