Små gutter er i ferd med å bli små menn, og det er på tide å la de lille guttens frisyrer legemliggjøre hva slags menn de vil være. Presentert under kolleksjonen for småbarnsfrisyrer har som mål å bringe inspirasjon og råd om hvordan du styler guttehår.

Mopp topp blond shaggy

Moppetoppen

Noen gutter er født for langt og sprøtt hår, og det er derfor de oppfant Moppetoppen. Barn med pin-straight hår bør styre unna disse lille guttens hårklipp.

Denne småbarnsfrisyren fungerer best med fint eller bølget hår som har en form for tekstur. Klippemaskinen kan settes bort i stedet for saks for denne stilen. Husk at dette hårklippet er avsmalnet rundt halsen og ørene mens det blir lengre oppe.

Hvordan få det – Når du skjærer, velger du lengden avhengig av preferanser. Hold det rent skåret rundt ørene og legg i noen lange lag, men husk at det skal være litt tøft, så pass på at lagene ikke blir for korte.

Sett inn en skarp smell rett over barnets øyne og bland dem når de går ned til sidene.

Dapper sidedel@dannyandcobarbers

Dapper sidedel

Når det gjelder mer klassiske ungdommer, er dette stilen å velge. Denne stilen fungerer utmerket for gutter med tynnere hår som legger seg flatt. Det kan også gjøres med wavier hår på en mer strukturert måte.

Hvordan få det – Avhengig av preferanser, kutt bunnen med et nummer ett, to eller tre klippehodet. Dømt etter lengden som brukes til bunnen, og bestem deretter hvilket klippehodet som skal brukes rundt toppen.

Bunnen skal være kort og ren, mens toppen bare skal være ett hode lengde. Bruk frittstående klippere til å rydde opp rundt halsen og ørene. Styling – Fukt håret og del på siden mens du bruker en gel eller mousse med et sterkt hold.

Kort pigget hår@alicearaenedesign

Kort og pigg

I likhet med den forkortede teksturen er disse lille guttens frisyrer enkle å klippe og vedlikeholde. Det fungerer best for ungdom med tykt og naturlig rett hår.

Hvordan få det – Når du klipper, bruker du et klippehodet nummer to på sidene og baksiden og et nummer tre på toppen. Denne stilen krever god blanding rundt, bare kjør klipperen gjennom håret på alle sider, og pass på å blande naturlig.

Avhengig av lengden kan det være nødvendig med frittstående klippere rundt halsen og ørene, men saks kan også fungere. Styling – Dette hårklippet blir vanligvis igjen alene, men kan om ønskelig styles med gel for et mer pigget utseende.

små gutter-hårklipp-lang-og-lagret

Lang og lagdelt

Disse lille guttens hårklipp er litt vanskeligere, men gir mye stil for en groovy ung mann. Gutter med ekstremt krøllete eller glatt hår vil ikke oppnå dette utseendet veldig lett, men det er flott for alle i mellom.

Dette hårklippet er langt, men ikke det samme som moppetoppen. Hvordan få det – Når du klipper denne stilen, bruker du et barberblad til å klippe lengdene i stedet for saks. Dette vil gi mye tekstur rundt. Det skal ikke være rette linjer og rene kutt i dette hårklippet, bare mange lag og mye tekstur.

Håret skal gå halvveis over ørene og ha smell som lander litt over øyenbrynene mens du svinger til den ene siden. Styling-Bruk en lett mousse for å ordne vått hår i de ønskede områdene og føntørk for et jevnere utseende.

små gutter-hårklipp-strandbølger

Beach Waves

Denne kuttet er et fint blikk mellom guttene som ikke vil ha langt eller kort hår. Det fungerer bra for de minste som er velsignet med naturlige tykke bølger.

Slik får du det – Når du skjærer, skal det lande rent og rent rundt ørene og nakken. Sidene skal kuttes på omtrent en tomme mens toppen blandes opp til to eller tre inches lang. Bland toppen og bunnen med saks og en kam mens du gjør med fingreteknikken for å måle lengden oppover. Lagdeling bør ikke være nødvendig.

Styling – Denne stilen er flott fordi den kan slippes løs med en lett mousse eller pigges opp med en sterkere gel.

små gutter-hårklipp-naturlig-krøllete

Naturligvis krøllete

Hvis en gutt er velsignet med vakre krøller, bør de ha et hårklipp som lar dem skinne.

Hvordan få det – Dette kuttet er igjen på omtrent to centimeter rundt. Det kan hende du må bruke saks for å kutte nakken og rundt ørene fint, men alt i alt bør håret forbli en lengde. Bruk fingrene og uttrekksteknikken til å klippe håret mens du holder på krøllen når du måler lengden.

Styling – En liten mengde mousse kan brukes, men for det meste kan krøllete hår være naturlig.

små gutter-hårklipp-skjøt-opp-fint

Spliced ​​Up Nice

Dette er nok en mellomklipp for alle de retthårede lille Joe-ene. Igjen, bruk barberhøvelen for et lagdelt og strukturert utseende. Dette snittet ligner på Long and Layered, men er kortere og krever derfor kortere lag.

Hvordan få det – Hårklippet skal bare dekke ørespissen og smellet skal spleises omtrent en halv tomme unna øyenbrynene.

Det du må huske på når du klipper dette håret er å lage kortere lag på toppen som gir volum til hår som naturlig faller flatt. Styling-Børst vått hår fremover, bruk en lett mousse for å definere lagene og føntørk.

Fantastisk tekstur guttkilde

Wispy Dreams

Dette kuttet krever både klippere og saks for å skape et rent utseende på bunnen som smelter inn i sprø, teksturerte biter på toppen.

Hvordan få det – Bruk et nummer fire eller fem klippehodet på bunnen mens du blander det inn i den lengre toppen. Når du kutter toppen, bruker du lagdelingsteknikken for å lage de sprø bitene i stedet for en lengde totalt.

Noen få biter kan henge i ansiktet, men et helt sett med smell bør unngås. Styling – Dette snittet kan stå alene, eller en liten mengde mousse kan bidra til å definere teksturen på toppen.

Fo Hawk med avsmalnet tynt hår@barrykieran_signature_hair

Faux Hawk

Noen gutter har indre rockestjerner som bare trenger å komme ut, og det er her Toddler Faux-Hawk er funnet. Hvordan få det – Disse lille guttens frisyrer er gjort på samme måte som Wispy Dreams, men klipperen vil klippe de kortere lengdene høyere på hodet.

Når kuttet er gjort, bør det være en liten mengde lengre hår på toppen, omtrent to centimeter bredt over hodet, mens det kortere håret skal blandes og klippes med et nummer tre eller fire klippehodet.

Bruk saksene til å kutte den lengre delen, ved å bruke små mengder av den lagdelte klippeteknikken for å legge til litt tekstur. Styling – Bruk gel til å style ved å forme håret til et punkt eller la det henge fritt for et uformelt rockerutseende.

Mini Pompadour

Mini Pompadour

Denne stilen er perfekt for de små hipsterne som vil ha unike småbarnshårklipp.

Hvordan få det – For dette hårklippet, start med et klippehodet nummer ett rundt det nedre nakkeområdet og rundt ørene. Når håret beveger seg opp, bruker du et klippehodet nummer to og tre for å skape et blandet utseende. Håret på toppen skal klippes med saks.

Hold håret foran på hodet, lenge nok til at det kan slikkes helt tilbake. Når du klipper håret lenger mot det bakre frontområdet, bruker du saksene til å lagre og blande håret med de lengre lengdene foran.

Pass på at håret i ryggen ikke faller for langt bak på hodet. Det øverste håret skal være langt nok til at det kan styles helt tilbake mens det også blir ertet for å lage den klassiske “pompadour -puffen.”

Styling – For å style dette hårklippet, plag håret på toppen for å oppnå ønsket høyde og bruk gel, mousse eller hårvoks til å glatte ut puffen og holde seg på plass.

buzz-cutBildekreditter: shwinandshwin.com

Buzzed and Cut

For å gjøre det enkelt for alle de tøffe gutta som bare ikke har tid til å rote med frisyrer, er buzzcut den beste måten å gå. Det er mange lengder når det gjelder buzzcuts, og det avhenger ofte av hva som foretrekkes.

For en “mot kornet” buzzcut, ta et klippehodet nummer ett mot hele hodet og erklær det gjort. Hvis det ønskes litt mer hår, kan et nummer to eller nummer tre klippehodet fremdeles få det vedlikeholdende buzz-cut-utseendet samtidig som det gir litt mer hår å leke med.

Buzz -kutt krever ikke mye styling, men for lengre buzz -kutt kan litt mousse eller gel gi litt mer tekstur.

militær-baby-cutkilde

Fremtidens hærmann

Militæret er ikke alltid snilt med lengre frisyrer, men noen ganger er det utseendet en liten fyr leter etter. De fleste militære frisyrer er en form for kornet frisyrer, men en av de mer populære er et frontfokus militært kutt.

Bruk et klippehodet nummer ett og nummer to til å begynne med. Start med nummer én nederst på hodet og bruk nummer to til å blande håret inn i kronen på hodet. Når alt er trimmet rundt kronen, er det plass til å leke med lengden.

For ekte militærstil bør bare et nummer tre brukes rundt det øverste området av hodet. Men et nummer fire eller fem kan også fungere.

Avhengig av hvor lenge håret ved kronen på hodet beholdes, kan gel eller mousse brukes til å style. Ofte blir det bare gjennomkjørt, men hvis det blir igjen lenge nok, kan håret få litt rotete stil.

forkortet tekstur blond gutt

Forkortet tekstur

Denne lille guttens frisyre tilbyr enkelt vedlikehold og er perfekt for små gutter med tykt hår som ikke håndterer ku -lekser grasiøst.

Slik får du det – Bruk et klippehodetillegg nummer fire på sidene og baksiden av hodet mens du bruker et nummer seks eller syv på toppen. Clippers bør også brukes til å blande toppen med sidene. Når det gjelder nakken og rundt ørene, kan det hende at saks må brukes for å skape en ren finish.

Styling-Denne frisyren kan stå alene, men kan også fungere godt med en gel som holder seg løs.

Afro Locs

Shrinked Dreads

Selv om dreadlocks kan fungere for alle med tykt nok hår, brukes det ofte best for svarte etnisiteter. Tekstur i håret til en svart person er ekstremt forskjellig og krever forskjellig omsorg.

Mindre dreadlocks har blitt veldig stilige og er lettere å vedlikeholde. For å begynne å style dreadlocks må et barns hår vokse ut til lengden som skaper ønsket lengde på frykt. Når håret er vokst ut, bestemmer du hvilken størrelse dreads er ønsket.

En kombinasjon av å plage hver dreadlock -seksjon mot hodebunnen og bruke hårvoks til å massere hårseksjonene mellom hendene bør gjøres hver dag i noen uker.

Etter hvert vil håret bli matt i individuelle dreads og skape ønsket stil. Når det gjelder styling når dreads er fullført, fortsetter du å massere dem mellom hendene og bruker voksen regelmessig for å holde dreads rene og kontrollerte ut..

Småbarn med Mohawkyobro10 / Shutterstock.com

Baby Punk

For å lage denne stilen, vil du holde sidene korte og la toppen med ønsket lengde til å style senere. Dette er et morsomt utseende for smårollingen din, og det vil definitivt få ham til å skille seg ut.

Curly Top Fadekilde

Forkortede krøller

Naturally Curly -stilen snakket om hvordan du lager lange og krøllete småbarnshårklipp, men krøllete hår kan fortsatt se bra ut når det klippes kort. Dette er en annen stil som ofte ser bra ut med svarte etnisiteter med krøllete låser, men kan også fungere for enhver gutt med tykt og krøllete hår.

Et klippehodet nummer tre kan brukes på hele hodet mens du bruker et nummer to eller ett nærmere rundt ørene og på nedre hals. Dette skaper krøller som holder seg nær hodet, men fremdeles regnes som krøllete.

Et annet alternativ er å lage en krøllete fauxhauk ved å bruke et treklipperhode nedover midten av hodet og en blanding mellom et ett og et to klippehodet som går ned langs sidene. Noe gel, mousse eller voks kan brukes til å legge tekstur til kortere krøller, samt holde håret sikkert.

Longer Curls SmåbarnOleksandrPirko / Shutterstock.com

Lengre krøller

For små gutter med mer hår enn de kan håndtere, kan dette være en flott stil. Tykkt krøllete hår kan noen ganger være et problem for dem, hvis det er stylet på en passende måte, trenger det ikke å bli klippet helt ned.

Bruk et klippehodet nummer to nederst og bland med et nummer tre mens du går opp hodet. Når alt opp til det øvre hårfesteområdet er barbert, holder du håret igjen øverst lenge. Bruk saks til å trimme og lag krøllene til ønsket lengde.

Denne stilen holder fortsatt det tykke håret på toppen mens det holdes trimmet og kontrollert nede. Ved å bruke gel eller voks på toppen av hodet kan de tykke krøllene få mye tekstur.

Ordne krøllene på ønsket måte. Dette kan ofte være et rotete utseende som, når det er parret med det kortere håret mot bunnen, ser veldig stilig ut.

slicked-back-blond-småbarnkilde

Slicked tilbake

Noen små gutter elsker bare å se like glatte ut som James Dean. For å skape dette utseendet, må håret slikkes tilbake. Hold håret langt på toppen og middels lengde på sidene.

Dette hårklippet krever bare saks. Hold håret kortere på sidene, men ikke så kort at det ikke kan slikkes tilbake. Sørg for at håret blekner til lengre lengder på toppen slik at håret kan glattes ut på toppen av hodet. Håret på toppen bør ikke kreve for mye lagdeling, det må bare begynne å bli kortere på baksiden ved kronen på hodet.

Håret kan se rart ut før styling, men etter at noen ekstra-hold gel eller hårvoks er påført og håret glattet tilbake, vil det være verdt en million dollar.

Gå for Mohawk

Gå for Mohawk

Hvis mini -fauxhauken bare ikke gjør nok for en guttes indre rocker, kan mohawks bare være de perfekte hårklippene for småbarn. Denne stilen bruker frittstående klippere på sidene av hodet, slik at håret blir barbert helt.

Bestem hvor mohawk skal starte for å finne ut hvor langt du skal barbere håret. Det viktigste du må huske på mens du barberer deg er at mohawk må være sentrert på hodet. Så sørg for å bestemme det før du starter.

Når sidene er barbert, bestemmer du ønsket lengde for mohawk og bruker klippere som er best for den spesifikke lengden. Hvis den lille rockeren vil ha en ekstremt lang mohawk, kan det også være nødvendig med saks.

Når mohawk når bakhodet, bør den begynne å bli kortere og blandes med toppen, så husk det når du barberer eller klipper. Mohawks kan legges ned for å henge på den ene siden eller kan slikkes tilbake. De kan også styles oppover ved hjelp av ekstra hold gel eller hårvoks.

fest-i-foran-barn-hårklippkilde

Fest i fronten

For gutter som leter etter hårklipp for småbarn for tykt hår som naturlig faller fremover, kan de bringe festen opp i front. Start med et nummer fem eller seks klippehodet nederst og bland inn i lengre lengder mens du går opp hodet.

Når håret når litt under den øvre hårgrensen, begynner du å bruke saks. Den øvre delen av hodet på hodet bør legges kort, mens håret smelter inn i lengre lengder når det går fremover.

Bruk saks eller barberhøvel til å lage lange, hakkete lag på forhånd. Håret foran skal være langt, men ikke langt nok til at det henger ned i ansiktet.

Siden dette hårklippet er laget for tykkere hår, bør stilen holde seg ganske bra. Bruk gel eller mousse for å legge til tekstur og for å forhindre at håret faller flatt på forhånd.

Spiked Thin Hair with Faded Sides@ fleetwoodthebarber

Spiked Thin Hair with Faded Sides

Noen foreldre tar på seg selv for å uttrykke litt av seg selv med avkommets valg av frisyre, dette tynne tynne utseendet kan få de små til å se ut som en miniversjon av foreldrene sine!

Messy Pompadour with Disconnected Undercut@braidbarbers

Rotete fransk beskjæring med frakoblet underskjæring

Du kan bli superkreativ og gå for noe som får den lille til å skille seg ut. I dette tilfellet er frakobling av lengde med undersnitt og hardline som fullfører utseendet.

Søt Hard Part og Quiff_@la_rosy15

Søt Hard Part og Quiff

Barnet ditt ser opp til deg, denne frisyren er et ypperlig alternativ for deg å matche med dem. Oppstillingen og den harde delen vil være morsomt for dem å føle og utforske sin nye frisyre!

Småbarns Fohawk@kalin_barber

Little Big Fohawk

Kan bokstavelig talt ikke takle hvor søt denne gutten er med den lille store fohawk. Denne mini er ikke gammel nok til å sette pris på hvor kult de ser ut, men de har helt sikkert vunnet hjertet mitt.

Asymmetrisk Fringe Boykilde

Vinkelkant

En kantet utkant er et flott tillegg til en fransk avling. Gir en kant som fungerer perfekt med de runde babyfaces.

Hard Part Temple Fade@cuttyfresh

Hard Part Temple Fade

Denne er for miniene som ønsker å ligne litt mer på de voksne. Et super seriøst utseende som får dem til å føle at de rocker!

liten-pompadour-barn-hårklippkilde

Ivy League

Ivy league er et enkelt og klassisk alternativ for de som liker å holde det rent og smart. Hvis barnet ditt går hvor som helst som har en hår-kode, er dette utseendet en no-brainer.

Rett smell med falmede sider@cheobarberpr

Rett smell med falmede sider

Denne frisyren er en no-fuzz en som holder den ren og propper. Den rette hakkete kanten er det perfekte komplimentet for en fransk avling som denne.

Småbarn med Long Fringe og Hard Part_@edubdatdude

Lang fryns og hard del

Fortalte barnet ditt at de ville ha langt hår? Her er en måte å gå på kompromiss ved å la dem beholde noe av det og se elendige ut mens du er i gang.

Ginger Boy Side Swept Fringe Cute KidTwinkle-Studio/shutterstock.com

Ginger Boy Side Swept Fringe

Sakseavlinger vil alltid være en favoritt for mange foreldre fordi det er noe de alltid kan stole på når det gjelder enkel styling. En side-feid fryns fungerer perfekt, men du kan velge mellom et stort utvalg av smell til den lille.

Flat side feid med undersnitt@alan_beak

Flat side feid tynt hår

Hvis du lar frynsen være kort nok og kutter sidene super nær huden, er dette det søte resultatet. Styling er superenkelt, ettersom alt du trenger å gjøre er å børste det til siden.

Lang og strukturert fransk avling@pjabreu

Lang og strukturert fransk avling

En fransk avling kan ha et par varianter når det gjelder tekstur og lengde. Jo lengre utkant er der for å matche den lengre teksturen toppen ble gitt.

utkant-barnkilde

Fringe Medium rotete hår

I dette tilfellet ser vi en muligens gjengrodd keiseravling. Klassisk og leken. Perfekt hvis mini er litt spesielt når det gjelder å klippe håret.

Toddlers Angled Fringe Crop@jovanrfigueroa

Vinklet frynser med strukturert avling

Den kantete utkant gjør et flott høydepunkt til barnets ansiktstrekk. Kombiner den med en sakseavling eller buzz cut, og det blir en enkel stil å trekke av.

Thin Hard Part Dapper Cutkilde

Thin Hard Part Dapper Cut

Har du en spesiell begivenhet, og du kan ikke bestemme deg for den lille frisyren? Dette hårklippet er super dapper, og uansett anledning vil det sørge for at de ser mer enn tilstrekkelig ut når den tid kommer.

Twin Barbert Side feidkilde

Twin Barbert Side feid

Enten du kanskje er i stand til å underholde barnet ditt til å sitte stille nok til å få denne typen detaljer gjort eller ikke, overlater vi til deg og til din frisørs skjønn; men de barberte linjene er en fin måte å style et slikt tradisjonelt hårklipp på, siden det er sidedelen. 

Pompadour Kidskilde

Pompadour Kids

Hvis barnet ditt er like pompøst som noen av disse stilene, vil han elske utseendet når de ser seg selv i speilet!

Low Key Faux med børste oppkilde

Low Key Faux med børste opp

Denne fauxhauken gir ganske multevibber fordi det er litt lengde igjen i ryggen. Du kan style bare fronten for et søtt push -up -utseende.

Straight Bowl Cutkilde

Straight Bowl Cut

Din mini er ikke så ivrig etter å bli for lenge hos frisøren? Et middels saksekutt vil definitivt være den jevneste transaksjonen.

Mohawk gjør meg gladkilde

The Happy Kid Collage

Super kort og super søt! Du kan til og med oppmuntre dem til å style det selv, du vet, for å få den tidlige stimuleringen i gang. Det er bare så mange måter de kan ødelegge det på, og for å være rettferdig ville det sannsynligvis se søtt ut.

Side feid med slikkepinnekilde

Side feid med slikkepinne

Å kjære, denne lille har all den holdningen universet ikke klarte å gi noen av oss! Og sammen med den frisyren tør jeg si at de vet at de ser bra ut.

Hard Parted Brush Upkilde

Hard Parted Brush Up

Leken og strukturert! De kortere sidene plasserer søkelyset på toppen og den perfekt laget barberte dellinjen.

Kryssende rotete toppkilde

Kryssende rotete topp

Disse bølgene blomstrer på en middels høy toppavling! Utviklet, du kan helt la dem få sin stil klar av seg selv om morgenen.

Smooth Quiffed Taper@joshconnollybarber

Smooth Quiffed Taper

Klassisk avsmalnende, dette hårklippet er en du alltid ser på som en go-to når du ikke er helt sikker på hva du skal gå for. Rent og veldig smart.

Blond sidebørste med del@mensworldherenkappers

Blond sidebørste med del

En barbert sidelinje som denne kan være et flott tillegg til en lang-ish topp. På den måten kan du sørge for at den forblir delt slik du vil.

Klassisk Caesar

@joshconnollybarber

Klassisk Caesar med Medium Fringe

Denne keiserkulturen sa Rock ‘n Roll the texture! Litt lenger igjen enn den vanlige keiserklipperen din gjør at den ekstra teksturen kan spille sin rolle og se like kul ut som noen gang.

Spiky Top and Fade on Toddler

@king_style1

Spiky Top and Fade

Når du jobber med former, behold de rene linjene for å ramme inn mini -funksjonene. Oppstillingen her ser fantastisk ut med børstingen. En favorittdetalj av dette utseendet er øverste venstre hjørne der linjen skjærer i en vinkel. Geni!

Faded Ivy

@kieronthebarber

Faded Ivy

Ivy league er en av de tidløse hårklippene som ser bra ut i alle aldre. De falmede sidene gir den definitivt en mer voksen stemning, men den ser supersøt ut likevel.

Fransk Crop and Fade

@kieronthebarber

Fransk Crop and Fade

Den lave fade og hakkete utkantene på dette franske snittet klarer på en eller annen måte å balansere hverandre når det gjelder forhold. Hårklippet ser ut som det er spesielt laget for funksjonene deres.

Hakkete frynser på småbarn

@joshconnollybarber

Hakkete frynser på småbarn

Alle kan se hvorfor denne avrundede saksavlingen er en favoritt blant foreldre. Barnet ditt vil se absurd søtt ut, og du bør like dem så lenge du kan. Snart nok vil du ikke ha mye å si om hva de vil gjøre med håret!

Sidedel og sidebørste bak

@tonisaura_barbershop

Sidedel og sidebørste bak

En casanova hvis jeg har sett en! Med et hårklipp som dette, vet de at de kommer til å se dapperere ut. Hvis du ønsker å legge litt karakter til ministilen, velger du en middels lengde som den på bildet.

Hardline design og børste opp

@king_style1

Hardline design og børste opp

Ikke vær redd for å eksperimentere litt, be frisøren din om å lage litt barberte linjer på barnet ditt. De vil gjerne se noe litt ukonvensjonelt på seg selv!

Mini Elvis Presley

@king_style1

Mini Elvis Presley

Dette er starten på noen gode hårinspirasjoner for de minste. Tenk å se tilbake på bilder og se seg selv med et så episk hårklipp som kongen selv.

Hardline og middels topp

@king_style1

Hardline og middels topp

Linjer så skarpe at de kunne skjære gjennom luften!

Teksturert saks kuttet

@braidbarbers

Teksturert saks kuttet

Ikke la lengden lure deg. Barn kan ha på seg en lengre frisyre og fremdeles se sammen for enhver anledning.

Middels børsting med enkel hard linje

@alonsoclipperhands

Middels børsting med enkel hard linje

En enkel og tynn hardline kan gjøre hele forskjellen når det gjelder å komplettere en børsting. La oss sette pris på rent de kortere sidene.

Trendy topp med barbert hårlinje

@stilo_barber/Instagram

Trendy topp med barbert hårlinje

Det er bare hår! Spør frisøren din om de tror de har noe fargestoff de kan bruke på barnet ditt hvis det er det de har tigget om å få. I verste fall vokser det ut og de glemmer at de noen gang har farget det!

Layered Medium Scissor Crop

@borodagolova

Layered Medium Scissor Crop

Lekne lag kan være akkurat det du trenger for å heve hårklipp på rett hår. Det gjør det definitivt for denne sakseavlingen!

Mini Pompadour

@florida_barberian

Mini Pompadour

Mini pompadour, volumisert pensel tilbake? Jeg sier, alt det ovennevnte! Dette hårklippet mangler ikke volum eller karakter!

Hardcore Mo-Hawk

@pjabreu

Hardcore Mo-Hawk

Gå hele veien! La din mini leve sine rockestjernedrømmer ved å sette dem opp med en fullverdig mohawk!

Kul og uformell topp med barbering

@raelbronx

Kul og uformell topp med barbering

Ikke la noen fortelle deg at korte frisyrer ikke er kule. Se på den teksturen, se på den korte hardlinjen, alt kommer bare sammen med den rette stilen.

Sidedel med koniske sider

@shawn_barbz

Sidedel med koniske sider

Skarp og ren, en velstilt sidedel svikter aldri! Sidene er igjen korte og avsmalnende mens litt lengde er godt plassert øverst. Superenkel å style!

Young Temple Fade med kastet topp

@staygold31

Young Temple Fade med kastet topp

Denne tempelblekningen kunne ikke se finere ut hvis den prøvde, og vi snakker om ungen like mye som om denne herlige franske avlingen som fungerer så bra på de små.

Hard Part og High Fade

@acutabovesparta

Hard Part og High Fade

Flott for de varmere månedene, denne høye fade garanterer at mini blir og ser frisk ut!

Klassisk konisk og sidedel på

@acutabovesparta

Klassisk konisk og sidedel på

Sakseavlingen øverst er det som avslutter dette utseendet! Legg merke til teksturdetaljene som fungerer så bra når vi har denne mengden hår foran.

Straight Fringe Straight Outta Salon

@benji_thebarber94/Instagram

Straight Fringe Straight Outta Salon

En u-formet fryns vil se søt ut på de små uansett hvilken hårklipp den parrer med!

Tynne korte krøller med falmede sider

@joshconnollybarber

Tynne korte krøller med falmede sider

Elsk meg noen naturlige krøller. De holdes korte for å bli verdsatt bedre, og sidene gir dem alt det fokuset de ønsker. Stil med veldig liten mengde produkt i det hele tatt, og du får dette chill looket.

Tynt, pigget, tørt hår

@chop_a_gram

Tynt, pigget, tørt hår

Pigget hår er en gammeldags kul som kommer tilbake i nyere tid. Prøv det og la dem føle hvordan de funky piggene føles på håndflatene.

“>