Pompadour er en av de lettest gjenkjennelige frisyrene som finnes. Vi har skrevet om det flere ganger, og vi har bestemt oss for å gi det Haircut Inspiration -behandlingen. I dette innlegget skal vi snakke om pompadour -frisyren og dens mange varianter.

@barberdeano/ Instagram

Hva er Pompadour -frisyren?

I et ord: Elvis. King of Rock and Roll hadde en pompadour med høy volum som en del av hans ikoniske stil. Men rock and roll ga ikke opphav til ‘gjør: lastebilkjøring gjorde. I ungdommen utdannet Elvis seg til å være lastebilsjåfør, og pompadour -frisyren var det foretrukne valget for lastebilsjåfører landsomfattende.

I dag er det mange variasjoner. Du kan ha den kort eller lang, frakoblet, paret med en underskæring og mer. Det er også tonnevis med produkter tilgjengelig for å hjelpe deg med å style det, og vi har tatt med favorittene våre for deg.

Gutter med runde ansikter vil kanskje viderebringe denne, da den har en tendens til å runde ansiktet ut. Det er imidlertid flott for de fleste andre ansiktsformer, så vel som for nesten alle hårtyper.

Pomp Hardpartkilde

Hvordan få Pompadour -frisyren

Som med de fleste frisyrer, anbefaler vi å ta bilder til stylisten din når du skal kjøpe denne frisyren. Overraskende er den energiske pompaduren stort sett stil. Selve kuttet er ganske enkelt: kortsider, lange på toppen.

Sidene kan surres med hvilken som helst barberhøvelengde. Kortere vaktinnstillinger (#2) vil gå bra med kortere hår, og lengre vaktinnstillinger (#5) vil gå bra med lengre pompadurer. Alt dette er opp til dine preferanser. Til slutt, spør din frisør eller stylist om å tilpasse snittet ditt slik at håret blekner inn i huden på nakken din.

Zachary Quinto slicked back undercut med hard delTwocoms / Shutterstock.com

Produkter til Pompadour -frisyren

For å få denne virkelig utstående frisyren, må du bruke det beste produktet som finnes. Den er nesten utelukkende avhengig av pomade, og pomaden må ha et solid grep. Pomades kan også gi håret en blank glans, men hold er den viktigste faktoren.

Suavecito Firme eller Layrite Super Hold er to av de beste pomadene med høy holdning. De er begge vannbaserte, så de vasker lettere ut og får ikke håret til å føles fett. Hvis håret ditt er lysere, er de vanlige versjonene av disse pomades (Suavecito original hold og Layrite Original) bør gi mer enn nok hold. Men hvis du har veldig tøft, tykt eller grovt hår, kan du gå for sterkere pomader.

@jubei_ma / Instagram

Slik styler du Pompadour -frisyren

Det er best å style det rett etter at du har kommet ut av dusjen, siden fuktig hår er nødvendig. Styling er en tretrinnsprosess. Du bruker pomaden først, lager delen, og lager deretter selve pompadouren. Det er ganske vanskelig å style det riktig, så det kan ta noen ganger før du får det du er fornøyd med, men ikke gi opp!

Trinn 1:

Det første trinnet er å belegge håret i pomade. Du kan gjøre dette på et par forskjellige måter. Den enkleste tilnærmingen er å ta noen sjenerøse skjeer pomade og stikke det inn i håret. Alternativt kan du løfte håret opp med en kam og påføre pomaden på det løftede håret, arbeide det inn og bakover.

Uansett, for å fullføre pomade -applikasjonen, ta en kam og kam bakover, helt ned til nakken. Dette bidrar til å jevne ut pomaden og gir deg et fint belegg overalt.

Pompadour Boykilde

Steg 2:

Hvis du ønsker det, kan du dele håret ditt. Dette er et valgfritt trinn, så hvis du ikke vil ha en del med pompadouren din, fortsett til trinn 3.

For å dele håret ditt, bare velg en skillelinje (over venstre øyenbryn er bra) og gre håret i motsatte retninger der. Alt håret til venstre skal være kjemmet til venstre, og alt håret til høyre skal være gredd til høyre. Begge sider skal kammes i utadgående retning.

@blackfishbry / Instagram

Trinn 3:

Nå er du klar til å lage pompadour. Det er noen forskjellige måter å lage det på, men vi har skissert en ganske grunnleggende prosess som er lett å plukke opp.

For de følgende instruksjonene vil du bare være bekymret for håret til høyre, som er den større delen av håret ditt som er skilt. Bruk kammen til å løfte opp håret. Med en rullende bevegelse, gre håret bakover. Dette skal gi den buede pomapadouren. Du kan bruke fingrene (og kanskje litt ekstra pomade) til å løfte håret opp og tilbake for å style det videre. Å se på bilder mens du styler kan være nyttig.

Stilig PompadourStudiepoeng: Braid Barbers

Fortsett stylingen på denne måten til du har en god pompadour. Avhengig av hvor langt håret ditt er, kan du gå for et kort eller langt hår. Hvis du vil ha den kortere, kan du style den mer bakover enn oppover. Hvis du vil ha det lengre, bruk kammen for å trekke håret mer oppover enn bakover.

Alternativt kan du gre håret oppover og deretter skyve det ned og fremover. Dette kan være et bedre alternativ hvis du går for en kortere frisyre.

Hvis du vil ha mer volum til håret ditt, kan du føntørke det i retning av pompadouren for en høyere stil.

Rull ned for flere eksempler:

pompadour@blackfishbry

Stilig Brushed Up Pompadour

Den moderne pompadouren er en blanding av gammelt og nytt. Sidene får en underskæring mens toppen er stylet på en bølget måte. Som den frakoblede pompadouren, er den moderne versjonen en stil med høy kontrast som definerer både sider og topp.

pompadour@blackfishbry

Tynt hår med lav fade

Hvem sier at gutter med tynnere hår ikke kan ha mange volumer? Denne pompadour -stilen bruker strategisk hårprodukter for å gi håret ekstra løft.

Puff med undersnitt@javi-the-frisør

Puff med undersnitt

For en løsere, mer avslappet pompadour, prøv denne. Pompadouren er fingerkammet, noe som resulterer i de synlige bølgene foran på hodet.

pompadour@blackfishbry

Kammet mønster Burst Fade frisyre

Her er et smart utseende som er flott for skolen eller kontoret. Den mellomlange pompadouren er kjemmet akkurat, og burst fade utfyller alt fantastisk.

PompadourPompadour, av @ambarberia

Levende konisk fade med håndbørstet topp

Fingerkamming (eller håndbørsting) er en overraskende allsidig hårstylingsteknikk. En liten bit fingerkamming går langt, som vist i denne elegante, konturerte stilen.

Skin Fade Pompadour med skjegg@meha_barber

Klassisk hudfade

Vi tror at den ydmyke hudtonen ikke får nok kreditt. Det gjør mye mer av de tunge løftene enn du kanskje tror! Her forankrer den den høye pompaduren og gir balanse.

Breezy Pompadour med Line Up@nastybarbers

Hudbleknet hals

Etter en perfekt bilde? Denne stilen er ryddig, men strukturert, og er et godt medium som ikke mange frisyrer kan oppnå.

Pomp med høyt volum med Hard Line -design@javi_thebarber_

Pomp med høyt volum med Hard Line -design

Hvis du vil (bokstavelig talt) skru opp volumet, er denne skyskraperpompaduren noe for deg. Selv om det er en av de mest omfangsrike stilene på denne listen, er den fremdeles pent proporsjonert takket være hudtonen og den barberte linjen.

Nesten midtparti børstet tilbake@domthebarberian

Nesten midtparti børstet tilbake

Pompadours og deler har tradisjonelt gått sammen, men vanligvis ser du sidedeler som brukes med pomper. Denne stilen tar delen nærmere midten av hodet for et slående utseende.

Pompadour med Tapered Drop Fade@ambarberia

Drop Fade med koniske sider

Denne pompadouren er enkel og fleksibel og henter mye av stilen fra den plutselige nedtoningen på sidene. Det er en fin vri som rokker ved et ellers klassisk hårklipp.

Børstede lag bak@meha_barber

Børstede lag bak

Denne store pompaduren viser hvor mye fingerkamming kan gjøre. Bølger utstråler i en halvcirkel fra toppen av hodet ned til siden, noe som resulterer i tilfredsstillende form.

Touslet topp med koniske sider@mattjbarbers

Tosket topp med koniske sider

Den klassiske pompadouren er pen og glatt, men det betyr ikke at alle pompadours må passe til den beskrivelsen. Denne moderne stilen har håret rotete og bruker en matt finish for et mindre skinnende utseende.

Tynt grått hår@jonrowe_theyoungamerican

Tynt grått hår

Grått hår kan se spesielt suave ut når det styles til en pompadour. Dette utseendet viser hvordan en bevisst styling kan bringe masse tegn ut av grått hår.

pompadeur-sukkerskaller@sukker skaller

Oppblåst topp med Stranded Pompadour

Hvis ingen av disse stilene trenger å øke appetitten din for volum, kan denne kanskje gjøre susen! En myk, “oppblåst” pomp er sentrum av oppmerksomheten her (og selvfølgelig har den rikelig med volum).

frakoblet lav fade pompadour@lianos_urban_cutz

Frakoblet Low Fade Pompadour

Pompadurer i matt finish er ganske trendy, og denne frisyren er et fantastisk eksempel som viser hvorfor de er så mote. Spesielt gjør den frakoblede fade en fantastisk jobb med å forbedre kuttet.

Taper Fade med uthevede lag@franchobarber

Taper Fade med uthevede lag

Den lagdelte pompaduren er et godt valg for gutter som vil prøve noe annet og få et iøynefallende utseende. Igjen er varemerket med fingerkammet utseende kritisk her.

Løst utformet pompadour med en middels hudblanding for et vintage -utseende@z_ramsey

Løst utformet pompadour

Denne pompaduren viser at du er stilig, men fremdeles lett. I stedet for å bli stylet til en stram og ryddig formasjon, danner håret en løsere, mer avslappet pompadour.

Moderne Pompadour -stilkilde

Klassisk Pomp lett fade

Her er en smalere pomp som bringer håret til et toppunkt i midten. En liten fade holder håret lengre på sidene for et fyldigere utseende.

Frakoblet Finger Comped Pomp + Slicked BackFrakoblet Finger Comped Pomp + Slicked Back, av @javi_thebarber_

Frakoblet Finger Comped Pomp

Denne pompadouren tar mange av teknikkene vi allerede har diskutert (fingerkamming, hudtoning og frakobling) og blander dem grasiøst i ett blikk.

Undercut med Short PompadourUndercut med Short Pompadour, av @javi_thebarber_

Undercut med Short Pompadour

Underskuddet er fortsatt like populært som noensinne, og det kan kombineres med pompadour for noen fantastiske resultater. Denne stilen tar den klassiske underskårne tilnærmingen på sidene mens den holder pompadouren stjernen i showet.

Designer barbert tempel@juanmapeluka

Designer barbert tempel

Pompadours kan modifiseres på mange forskjellige måter. Du kan prøve et barbert design som sikksakklinjen som vises her.

Klassisk Pompadourkilde

Klassisk Pomp Taper Fade

Dette er en veldig klassisk slicked back -pompadour med en ganske tradisjonell konisk fade på sidene. Hvis du er ute etter et ekstra retro -utseende, er dette en stil å vurdere.

Frakoblet kort pomp med briller og skjeggFrakoblet kort pomp med briller og skjegg, av @javi_thebarber_

Frakoblet kort pomp

Kort og børstet tilbake, er denne pompa elegant forent til en helhet av den frakoblede visningen. Hvis du ikke er sikker på om pompadour -utseendet er noe for deg, er dette en god måte å slappe av i pompenes verden.

Still opp med PompadourStill opp med Pompadour, av @anton_marchenko_

Still opp med Pompadour

Line -ups er kjent for å legge til definisjon til enhver frisyre, og de fungerer også godt med pompadours. Den kantede linjen gir et interessant kontrapunkt til den avrundede, bølgete pompoen.

Pompadour + High Skin Drop FadePompadour + High Skin Drop Fade, av @javi_thebarber_

Pompadour + High Skin Drop Fade

Denne rene, matte pompaden er en av de peneste stilene på denne listen. Drop fade fremhever pompadouren og sørger også for at ingen hår stikker på plass.

Undercut Taper Fade@birdcobarbers

Undercut Taper Fade

Denne rene underseglingen er definitivt et varmt utseende akkurat nå. Med kortsider og glatt, glatt rygg, hva mer kan du trenge?

Frakoblet Pompadour + Hair DesignFrakoblet Pompadour + Hair Design, av @javi_thebarber_

Frakoblet Pompadour + Hair Design

Her er en annen symmetrisk pompadour -stil, med tillegg av et unikt mønster trimmet inn i sidene. Visst, det kan være litt høyt vedlikehold, men det er verdt det.

Oppstilling + Frakoblet Fade + PompadourOppstilling + Frakoblet Fade + Pompadour, av @javi_thebarber_

Oppstilling + Frakoblet Fade + Pompadour

Denne kule stilen samler noen få kontrasterende elementer: den friske, lange pompaduren, den kantede linjen og en frakoblet fade. Kombinasjonen fungerer overraskende bra!

Pomp@jarredsbarbers

Lav nøkkel hard del med sidebørstet fade

Ta en titt på denne børstede og delte pompadouren. Lyset forsvinner på sidene og det ujevne ansiktshåret binder det hele sammen for et hipsterlikt utseende.

Frakoblet Skin Fade PompadourFrakoblet Skin Fade Pompadour, av @javi_thebarber_

Frakoblet Skin Fade Pompadour

Dette er et kult snitt. Med en ultrakort fade på siden, en liten del og en retro stil, slicked-back pomp, er dette en kjekk og mannlig stil.

Frakoblet blond og løs PompadourFrakoblet blond og løs Pompadour, av @javi_thebarber_

Frakoblet blond og løs Pompadour

Pompadours pleier å ende opp ganske tykke, men det er mer enn mulig å løsne dem og legge til litt tekstur. Bare sjekk ut dette flotte eksemplet.

Kort frakoblet PompadourHigh and Tight Drop Skin Fade + Hair Design, av @javi_thebarber_

Kort frakoblet Pompadour

Du forventet sannsynligvis ikke å se en pompadour så kort på listen, men det er et utmerket kompromiss mellom form og funksjon!

Klassisk PompadourBurr cut med en frakoblet fade, av @twobitsbarber

Klassisk Pompadour

Denne lange, klassiske pompadouren er fagmessig blandet med slicked-back sider for et komplett, godt avrundet utseende. Det er noe veldig Middelhavet med dette utseendet, ikke sant?

Skin Fade Pompadour + Hair DesignSkin Fade Pompadour + Hair Design, av @javi_thebarber_

Skin Fade Pompadour + Hair Design

Denne moderne pompadouren er komplett med kortsider og tilkoblet ansiktshår. Hårlinjemønstrene gir en ekstra vri til et allerede spennende snitt.

Sidepartet PompadourSidepartet Pompadour, av @menshairstyles

Sidepartet Pompadour

Dette kammede utseendet har en kort pomp på toppen og sidene bleknet noen få centimeter høyere enn vanlig. Kombinert med den gjengrodde stubben er den ung og modig.

Skin Fade PompadourSkin Fade Pompadour, av @mattjbarbers

Skin Fade Pompadour

Her er et reservert pompadour-utseende med alt det grunnleggende: en lang, glatt bakside, kortsider og sammenhengende ansiktshår. Ingen bjeller og fløyter her!

Hard-Part-PompadourStudiepoeng: Braid Barbers

Sidedel Pompadour

Denne kule pompaden i rock’n’roll-stil har to deler på siden pluss en rotete bart og skjegg. Solbriller er ikke valgfrie.

Pomp og Hard Part Skin FadeStudiepoeng: Braid Barbers

Pomp og Hard Part Skin Fade

Denne høye pompaduren skiller seg definitivt ut, og gir bluss til det gjenværende, hipsteriske utseendet. Personlig ville jeg beholde det litt kortere.

Mid Pompadour Taper@barber_djirlauw

Mid Pompadour Taper

Her er en annen pompadour ekspert blandet med sidene. Den løse strukturen på toppen gir et ungt, omsorgsfritt utseende.

Low Fade PompadourLow Fade Pompadour, av @natanaelsilvatrp

Low Fade Pompadour

Denne stilen viser virkelig hvordan en vanlig pompadour også kan se bra ut. En enkel glatt, en enkel fade og litt lyst ansiktshår? Det er alt du trenger.

Frakoblet Pompadour@mensworldherenkappers

Frakoblet Pompadour

Denne stilen på pompadour -frisyren har en dramatisk del i håret for å skille langt og kort hår. Dette ligner på den frakoblede underskjæringen.

Tapered Pompadour

Tapered Pompadour, av @gallokutz

Tapered Pompadour

Hei det blekne halsen! Dette er et godt eksempel på en utmerket detaljjobb. Pompadouren ser ganske kul ut alene, men når du legger til detaljer som dette, gir den virkelig litt mer bluss.

Ryddig tykk hårpompadour

@cresswellbarberco

Ryddig tykk hårpompadour

Jeg vil si at dette er en av de veldig avslappede variantene av pompadouren, og når jeg sier avslappet mener jeg at den ikke er tungt stylet. Selv en så pompøs stil kan ha en chill side.

Frakoblet Pompadour med hårdesign

Krøllete underkutt, av @spukthebarber

Frakoblet Pompadour med hårdesign

Pompadour kan styles på mange måter, og denne er en annen versjon av den. Den skyvde tilbake quiffede teksturen gjør at dette ser veldig formelt ut på toppen og prangende i sidene, spesielt på grunn av de barberte linjene og en veldig ren frekk tempelfading. Gjør det med den avsmalningen, og du får de stirrene.

Tynt hår Fluffy Pompadour med falmede sider

@ renjworld

Tynt hår Fluffy Pompadour med falmede sider

Hvem liker ikke den loen på toppen spesielt for noen med tynt hår, det er en drøm som går i oppfyllelse. Dette er et av de allsidige utseende som går bra ved formelle og uformelle anledninger. Nøkkelen er at avsmalningen falmer på sidene med en skjeggblanding som er en kirsebær på toppen.

pompadour

@rafaxhair

Underskåret med høy volumpensel

Så noen sa: “Jeg vil ha en pompadour, men kan jeg også ha noen flat-top-vibber?” og frisøren skåret ut denne perlen. De lengre trådene på toppen komplimenterer utseendet veldig godt med sidene som er koniske falmet. Templet er også falmet, men det gir noe falmende skjær.

Pompadour

@Julius Cæsar

Open Ended Pompadour med Temple Cut

Denne er en ganske seig stil med og spesielt hår med en rett tekstur og muligens silkeaktig tekstur ville gjøre dette til en juvel av et snitt. Sidene her er litt trimmet og ikke avsmalnet for det understreket utseendet som gir mer fokus på toppen.

Pomp

@dannyandcobarbers

Topp med høyt volum med tørr tekstur

Tykt hår med tørr tekstur har en fordel når det gjelder styling, da det kan se bra ut på volum. Dette er ikke annerledes, og spesielt med den nedskårne avsmalningen på siden går all oppmerksomhet til toppen, og den fluffen får den til å poppe veldig bra. Skjegget kommer som en god balanse mellom topp og bunn.

Mini Pompadour

Mini Pompadour, av @mattjbarbers

Mini Pompadour

Pompadour trenger ikke alltid å være luftig og tykk, her er et eksempel på en slank pompadour med et veldig formelt utseende. Hele sideskilt utseende gjør det veldig elegant med den harde delen som gjør alt klart. Sidene er veldig pene som hjelper med å falme skjegget og tinningen for en sunn tilnærming.

pompadeur-andrewdoeshair

@andrewdoeshair

Classic Combed Lines

Vi presenterer den kongelige pompaden med et veldefinert hårstråmønster. For å rocke dette utseendet, vil man definitivt trenge litt hårvoks og en bred tennekam. Ha deretter nok volum på sidene og ikke avsmalnende slik at linjene ser klare ut rundt. Deretter har du et tilbaketrukket utseende, og resten er historie.

Mid Skin Fade Pompadour

@z_ramsey

Medium Skin Fade Pompadour

Pompadour handler om å skryte av det volumet, og her blir det også presset tilbake, noe som gjør det dobbelt så godt. Sidene er ikke skilt, noe som gir det et helt helhetlig utseende med en midfade som bringer trend til bordet. Oppstillingen er også bleknet halvveis, noe som gjør ting så mye mer interessant.

Mid Skin Fade + Short Pompadour

Mid Skin Fade + Short Pompadour, av @mattjbarbers

Kort Pompadour + Mid Skin Fade

Korte pompadurer kan forveksles til å være quiffs, men hvis du ser nøye etter er det en enhetlig ball som vanligvis er en pompadour. Sidene blir gradvis avsmalnende, noe som gir det et veldig rent utseende, men tilnærmingen for ren barbering er den beste siden det gir et nytt lag av et rent, dapper utseende.

Sidedel, kort pompadour med nedtoning i mellomhuden

@z_ramsey

Pomp + Hart del

Er det bare meg, eller gir dette veldig retro vibber her inne? Ingefærfargen gjør den ikke bare åpenbar, men gir den også liv. Spesielt etter den siden, ser det veldig kongelig ut. Sidene er midtblekt med toppen veldig tykt sideskilt, hvordan kan en se så elegant ut, men så chill?

Klassisk Pompadour med null sider

Studiepoeng: Braid Barbers

Klassisk Pompadour med null sider

Hvis du blander en fotballinspirert frisyre med en pompadour, blir dette sluttresultatet. Den trendy holdningen i det hårklippet er over taket og den renere tilnærmingen gjør det bare bedre. Sidene er avskåret med klippere i størrelse 1 eller enda mindre for det stubbutseendet, da det er veldig skjegg som balanserer det.

Skin Fade Pompadour

@mensworldherenkappers

Hudblekne pompadour

Denne stilen ligger bare på grensen mellom det formelle til det uformelle. Toppen skyves rett opp for å gi den en glatt ryggfølelse med vridningen av pompadour. Imidlertid er sidene avsmalnende, noe som er et veldig moderne utseende. Oppstillingen er også bleknet, men dette gjør det rene utseendet enda renere.

Blond Pompadourkilde

Blond Pompadour

50 nyanser av blond! Denne er veldig valmue, men for subtil på samme tid, fargestoffet gjør at det skiller seg ut mens pompadouren er kjøleelementet her. Dette modne utseendet er ganske enkelt, konsentrer volumet på toppen og gjør sider tilspisset eller til og med falmet til tider. Og voila!

Pompadour Fadekilde

Bred Pomp

Dette kan veldig godt være utseendet fra Harvey Specter i sesong 1, der han rocker en tilbaketrukket pompadour bortsett fra at dette har lo og avsmalnende på sidene. Nøkkelen er ikke å kopiere og lime inn stilen, finjuster den som her med den skarpe og koniske serien. Luddet er bare en god bonus for utseendet.

Herrefrisyrer - Huden blekner med pompadour 2Instagram

Skin Fade og Pomp

For en gangs skyld trodde jeg at det var Beckam! Vitser til side, den sharky skjøvet tilbake gjør denne pompadouren en slankere som gir en god sjanse til å dele den. Dessuten får den midtre fade den til å se slankere ut. Alt dette med skjegg i bunnen forankrer hele utseendet med horisontal symmetri,

Klassisk Pomp and FadeStudiepoeng: Braid Barbers

Klassisk Pomp and Fade

Det klassiske utseendet “Jeg elsker å sykle” er her! Toppen er en veldig rund og tykk fnugg med sider som er koniske akkurat nok til å blande det med skjegget litt. Hvis du merker det, er det enkens topp som gjør dette til et veldig unikt snitt spesielt for lo. Har et tykt skjegg, forresten, for å få et tettere utseende.

Razor Part Løst stylet Pompadour@z_ramsey

Razor Part Løst stylet Pompadour

Dette er en lagdelt slicked back, men siden det er lo i det, er det også en pompadour med en slank hard del som gir plass for konisk fade. Fade er imidlertid ganske lav og hjelper toppen til å skinne lyst. Ikke glem 2 -delt oppstilling, ikke veldig vanlig i disse dager.

Pompadour@holytigerbarbershopgraz

Pompadour med hard sidedel

Dette kan kalles 4k frisyrer, spesielt med alle de forskjellige harde delene og fades. Toppen er tynnhåret dyttet tilbake med lo som vi kaller pompadour, men denne er ganske retro. Den tynne, harde delen er vanskelig å gå glipp av og hjelper til på koniske sider som deretter etterfølges av fade.

Stilig Pompadour med håndtak -bart@holytigerbarbershopgraz

Stilig Pompadour med håndtak -bart

Hvis dette ikke er helt retro, vet jeg ikke hva som er. Hele stilen er ganske stiv med toppen som dukket opp ganske bra. Sidene er trukket tilbake med kjemmede mønstre overalt for det sta utseendet. Den beste delen er bart som forsegler dette utseendet til å være ganske retro.

Sonic Inspired Pompadour@ moohammad_hamze

Sonic Inspired Pompadour

Vi har ikke sett mange kantete utseende med spesielt en pompadour. Vel, her er det, den øverste fronten er en rund lo mens den øvre baksiden er en vinkel, det føles også som en cowlick som veldig godt kan være. Sidene er lavt falmet med en skarp linje som følger med.

Pompadour med sidelinjedesign@ moohammad_hamze

Pompadour med sidelinjedesign

Lagdelt pompadour er sikkert trenden, men sørg for at håret ditt er tykt nok til at lagene ser bra ut og ikke glir. Volumkontrasten her på sidene er det som gjør dette til en veldig spesiell, spesielt med mønsteret på siden med tempelfade som går med skjegget, noe som gjør dette til et eksempel å se på.

Luneful Sideburns og Loud Pompadour@ moohammad_hamze

Luneful Sideburns og Høyt Pompadour

Tykke hårlag kommer i en annen form, og dette er en børstet versjon av det samme. Toppen er børstet opp og deretter presset tilbake for et tykt utseende med et cowlick bak. Ikke bare at sidene er avsmalnet med et spiss tempel for mer styling, og deretter kommer skjegget for å balansere hele utseendet.

Slick Pompadour og Lineup@pedrostival_/Instagram

Slick Pompadour og Lineup

Ser du en fin horisontal symmetri med en sideveis pompadour og et tykt skjegg som løper parallelt i ansiktet? Ja, det gjør jeg også, sidene er koniske falmet med 2 -folds opp. Ansiktet hjelper imidlertid skjegget til å blande seg inn, og det gjør i det hele tatt utseendet ganske sunt.

Ryddig Pompadour med falmede SIdes@ marcovfialho

Ryddig Pompadour med falmede sider

Presenterer OG tynne hårpompadourer med en svak kammet tekstur for det frekke gentleman -utseendet. Toppen skyves tilbake med den koniske fade på sidene som gjør denne stilen enda morsommere.

Curled Brush Up Pompadour@andrewdoeshair

Curled Brush Up Pompadour

Definitivt ikke din vanlige pompadour med toppen som er krøllet, men likevel børstet opp på en kollektiv måte. Sidene blir koniske til sin fineste størrelse med lav fade i en drop fade -måte, noe som gir et helt unikt og elegant syn.