En avsmalnet fade hårklipp er en av de mest gjenkjennelige, ikoniske stilene i hårverdenen. Det har holdt seg så lenge på grunn av det tidløse utseendet, den rene stilen og det allsidige utseendet. Det er flott for uformelle og formelle situasjoner, så uansett om du jobber på et kontor eller hjemme, vil det passe deg godt.

@jeremywexlerhair / Instagram

Hva er Taper Fade Haircut?

En avsmalnet fade hårklipp holder håret lenge på toppen mens det smalner det ned langs sidene og baksiden. Håret blir gradvis kortere når det går nedover hodet til det smelter inn i huden. Denne gradvise visningen ser skarp og pen ut, uten rotete eller stygge kanter eller grove flekker.

Den koniske fade -hårklippingen er en fantastisk hårvennlig hårklipp som ikke krever mye styling eller vedlikehold. Det er også flott for å eksperimentere; du kan endre den for å passe din personlige stil.

Hva trenger jeg for The Taper Fade Haircut?

Den koniske fade -hårklippingen er ikke en spesielt lang stil. Hvor som helst fra 2 til 4+ tommer hår vil fungere. Men jo lengre håret ditt er, jo mindre pent vil det se ut, så 2 til 4 tommer er et godt område å sikte etter.

Siden konisk fade er en kortere stil som blir gradvis kortere, må du bestemme deg for om det er riktig snitt for deg. For eksempel, hvis du har et arr på hodet ditt som du ikke vil vise, kan en avsmalnende hårklipp avsløre det. Se hvordan kuttet ser ut på bildene, og derfra kan du avgjøre om det vil være en god stil for deg eller ikke.

@hudson.hair / Instagram

Hvordan få The Taper Fade Haircut

Standard taper fade ligner den klassiske koniske frisyren. Håret er lengst på toppen og blekner nedover ryggen og sidene. Du kan angi hvor gradvis du vil at konen skal være. Det er litt tilleggsinformasjon om vår guide til det klassiske koniske hårklippet, der vi forklarer hvordan du får kuttet i dybden.

@javthebarber / Instagram

Hvordan Style The Taper Fade Haircut

Avhengig av hvilken variant av den koniske fade -hårklipp du går med. For mer intense stiler, som mohawk, trenger du en sterk holdegel. For en lettere stil, som standard konisk fade, har du muligheten til ikke å style den i det hele tatt. Til slutt er alt opp til deg og stilen du velger.

Det er også tonnevis med varianter på den standard taper fade haircut. Uansett hårtype, ansiktsform eller personlig stil, bør du finne noe du vil like her.

Hvis du fortsatt nøler om dette kuttet er noe for deg, sjekk disse alternativene nedenfor:

High Fade FohawkHigh Fade Fohawk, Faded Mohawk + Hair Design + V-Shape, av @z_ramsey

Faux Hawk

Dette er en standard konisk fade på baksiden og sidene. Imidlertid vil håret på toppen av hodet bli igjen mye lengre, så det kan styles som en fohawk.

High Taper Fade

High Taper Fade

Hvis håret blir falmet med huden på 2 tommer (maksimum) fra toppen av håret, kan dette hårklippet bli referert til som et hår med høy nedtoning.

Low Fade PompadourLow Fade Pompadour, av @natanaelsilvatrp

Low Taper Fade + Pompadour

Med denne typen hårklipp øker den falmede lengden fra håret fra 2 tommer. Hår vil falme bare en tomme over brukerens normale hårfeste.

High Top Afro With Fade@z_ramsey

Afro Taper Fade

Denne stilen er vanligvis vanlig hos svarte menn. En Afro taper fade stil er spesielt flinke svarte menn med krøllete eller kinky hår. Krøllene er stylet på toppen, og håret på sidene og ryggen blir falmet.

greie over@blackfishbry

Greie over

Håret på toppen er vokst ut og deretter kjemmet over i en side del stil eller en slicked-back måte. Dette hårklippet blir ofte vedtatt av skallede eller skallede menn for å redusere prominensen av skalletheten. Imidlertid parrer mange yngre gutter en sidestil med en fade i et moderne utseende på kammen som vist ovenfor.

Caesar Taper Fade@kevinluchmun

Caesar Fade

En av de beste typer fades for svarte menn er Caesar fade. Håret på toppen er kuttet noe lengre og blir ofte feid til fronten i stedet for å skilles på siden. Korte smell kan grees til sidene. Håret kan styles med hårholdig gelgel eller voks.

Høyt og tett hårklipp

Høy og stram

Den høye og tette fade er vanligvis sett hos militære menn. Denne stilen krever barbering av en større del av sidene samt baksiden av hodet. Buzzet hår er igjen på toppen.

Bald Fade

Bald Fade

Den skallede fade er for de som er skallet eller nesten skallet. Det ligner på det militære buzz -kuttet, men fade er kortere. den går fra sidene til toppen av hodet, hvor fadesen er størst.

Presis Faux Hawk@z_ramsey

Faux Hawk

Her gis en spiss fade. Det lange håret på toppen er pigget oppover. Dette er ikke så dramatisk som mohawk, så det passer bedre for et bredere spekter av situasjoner.

High Top Fade Hard Partedkilde

High Top Fade

Høye toppen er populær blant unge menn med krøllete eller afro-teksturert hår. I denne stilen blir håret på sidene og ryggen kuttet kort. Deretter tilspisses de oppover for å oppnå det høye utseendet. Vanligvis starter avsmalningen på ørehøyde, og toppen kan være alt fra 2 til 5 tommer, avhengig av hårets tekstur og kundens krav.

Drop Curl Fadekilde

Curly Taper Fade

Dette fasjonable snittet fungerer med alle stiler, fra pop til euro til moderne groovy. Det er ganske egnet for menn som har krøllete hår. Menn med slikt hår kan sjekke bilder av denne frisyren for å se om den passer for dem.

Temp Fade av Vino

Temple Taper Fade

Vanligvis sett hos menn i alle aldre, er taper -taper fade en klassisk frisyre, også kjent som taper fade, a temple fade eller temp fade. Ved å endre eller justere bladlengden opp eller ned noen få størrelser, kan du endre kuttet; den er god i mange forskjellige lengder. Det er også et fint kutt med lite vedlikehold, ettersom det bare trenger å kuttes noen få uker. Dette er en tidløs hårklipp som har sett flott ut i flere tiår og kommer til å se bra ut i flere tiår framover.

Teksturert frisyre@cutsbyerick

Håndbørstet Tousled Blonde

Kraftig teksturert på toppen, fade på siden og baksiden. Dette hårklippet vekker oppmerksomhet ved å være pent elegant og litt piggete samtidig.

Ivy League med Taper Fade@z_ramsey

Klassisk sidedel

Denne stilen kombinerer en klassisk og tidløs sidedel med en konisk fade for et mer oppdatert, moderne utseende. Slank og retro, denne stilen minner om 1950 -tallet og stilene til kjendiser som James Dean og Elvis Presley.

Kort hårklipp med konisk og falmet_@ivanshavethesailor

Kort utblåsning

Hvis du leter etter en stil med lite vedlikehold og mye holdning, bør du vurdere denne korte utblåsningen. Det er pent og ryddig overalt og skaper visuell interesse med den stilede fronten og teksturerte sider.

Tapered Fade@hayden_cassidy

Strukturert kort topp avling

Denne crop -toppen er en kort stil med mye tekstur og personlighet. Den koniske fade er ekstremt kort, noe som fremhever toppen og forsiden av hodet for et dristig, slående utseende.

Finger Combed Low Taper Fade@barber_djirlauw

Flowy feid tilbake

For en kortere stil med et lett og flytende utseende, bør du vurdere denne feide frisyren. Den koniske visningen på sidene og baksiden gjør det svingende håret foran til stjernen i dette utseendet.

Krøllete topp med koniske falmede sider@glassboxbarbershop

Krøllete topp med høyt volum

Denne stilen er perfekt for gutter med bølget hår som ønsker en kort, men iøynefallende frisyre. Med dette utseendet kan du oppnå mye volum selv med kortere hår.

Krøllete fargede høydepunkter@egobarbers

Krøllete fargede høydepunkter

Hvis håret ditt er seriøst krøllete, sjekk ut denne stilen. Den holder sidene korte og stramme samtidig som krøllene lar seg sprette ut, og fremhever hårets naturlige utseende.

Sideskilt klassisk stil@johnny_snips

Sideskilt klassisk stil

For en klassisk, minimal stil, trenger du ikke lete lenger enn denne sidedelen. Den koniske fade fremhever delen, som kan være subtil eller ekstrem. Dette er en flott stil for studenter, kontorarbeidere og alle som ønsker et profesjonelt, men stilig snitt.

Burst Fade med Line Up@criztofferson

Burst Fade med Line Up

Oppstillingen er en unik stil som har blitt ganske populær for sitt skarpe utseende. Denne burst fade -stilen kombinerer en line -up med en side -konisk fade, som fremhever både toppen og sidene samtidig. Resultatet er en byinspirert frisyre med mye holdning.

Brushed Skin Fade Undercut@ambarberia

Undercut Brush Up

Underkutt har aldri gått av moten, og dette utseendet er en finjustering av den klassiske stilen. Håret er børstet opp og fremover for å skape en liten quiff, og det skjer mye bevegelse over det hele.

Undercut Skin Fade@ambarberia

Tynnt hår underklippet

Underkutt kan fungere godt selv om du har tynt eller fint hår. Her er en vri på undersnittet med en høy fade som setter søkelyset på det feide håret på toppen. Et kort, men trendy utseende, dette er perfekt for tynt hår.

Taper Fade for avtagende hårlinje@gutierstudio

Avtagende hårfeste med skjegg

En avtagende hårgrense betyr ikke at du ikke kan ha seriøs stil. Dette utseendet utnytter en avtagende hårgrense for å trekke oppmerksomheten til en quiff med høyt volum. Fade på siden legger enda mer vekt på håret på toppen og flytter fokus vekk fra den avtagende hårgrensen.

Vridbar fransk avling@conortaaffehair

Vridd fransk avling

Den franske avlingen er en utrolig populær frisyre med lite vedlikehold som er enkel og klassisk. Denne oppfatningen av den franske avlingen bruker en line -up og rundt konisk fade for å legge litt kant til denne prøvde og sanne stilen.

Frakoblet linje med konisk fade@ceejayfadez

Børstet barbert hårlinje

Denne frisyren er en helt unik kombinasjon av stiler. Den bruker en dramatisk hard del (noe som betyr at sidedelen er barbert) og en fade, og håret på toppen er børstet opp som det ofte sees i mange underutviklede variasjoner.

Taper Fade med rotete topp@birdcobarbers

Bølget rotete topp

Hvis kortere er bedre for deg, sjekk ut dette rotete utseendet. I likhet med den franske avlingen holder denne stilen håret kort og ryddig, noe som gjør det til et godt alternativ for fagfolk og studenter. Dette vil også fungere godt for menn med bølget eller krøllet hår.

Rotete krøller@franchobarber

Rotete krøller

Noen ganger ser krøllete hår best ut når det er lov å være litt rotete. Dette er en avslappet og uformell stil som er flott for menn med veldig krøllete hår som ellers kan være vanskelig å jobbe med.

Side Parted Wavy Undercut@hairbymikebernstein

Side Parted Wavy Undercut

Underskår og sidedeler har vært sammenkoblet lenge, og det er lett å se hvorfor. Her skisserer en fremtredende sidedel håret og skaper en dramatisk effekt.

Krøllete topp med koniske sider@glassboxbarbershop

Krøllete topp med undersnitt

Denne rene, krøllete undersnittet tar rotete krøllete hår og får det til å se ganske ryddig ut takket være den rene fade på sidene og baksiden.

Ren Temple Fade@cutsbyerick

Ren Temple Fade

Dette er en annen enkel og tidløs stil som holder håret kort og pent. Med rene kanter, en gradvis fade og trimmet smell, er dette utseendet flott for gutter som ønsker et enkelt snitt.

Brushed Up Taper Fade@chambers_sheffield

Børstet opp

Denne morsomme, ungdommelige stilen er ideell for gutter med tykt, fullt hår. Håret er børstet opp foran for å skape en kort, bølget quiff, mens en avsmalning holder sidene og ryggen stramme for kontrast.

Bølget topp med konisk fade@conortaaffehair

Bølget topp med mild oppstilling

Denne interessante stilen kombinerer rotete smell, rene sider og en subtil linje. Resultatet er en trendy, balansert frisyre som skiller seg ut fra mengden.

Slicked Backed Pompadour Taper Fade@michaelmartinthebarber

Clean Combed Pompadour

Pompadouren er en umiddelbart gjenkjennelig stil med et rykte på seg for å se glatt og slank ut. Denne versjonen inneholder en pompadour med høyt volum og en gradvis avsmalnende fade på sidene og baksiden. Denne stilen er ideell for gutter med tykkere hår som ønsker å uttale seg.

Oppblåst Pompadour med Taper Fade@ceejayfadez

Oppblåst Pompadour med lag

Hvis du liker pompadouren, men vil ha noe litt mer ekstremt, bør du vurdere dette lagdelte utseendet. Denne stilen vil gi deg mye volum og ser mye mer trendy ut enn det klassiske, slanke ryggen.

Taper Fade Slicked Back@andrewlampebarber

Taper Fade Slicked Back

Her er en annen glatt, avsmalnende fade hårklipp som tar en litt annen tilnærming. Lengden på håret blandes overalt takket være en gradvis fade, så dette er et godt valg hvis du vil ha et fint halvveis mellom noe ekstremt og noe konservativt.

Klassisk konisk hårklipp

Klassisk konisk hårklipp

Du kan ganske enkelt ikke gå galt med denne klassiske koniske frisyren. Denne stilen er flott for alle hårtyper og farger, og er raffinert og lett å administrere.

Blond Pompadourkilde

Pompadour Taper Fade

Her er en annen versjon av pompadouren som kombinerer en ren fade med en pompadour med lavere volum. Resultatet er et jevnt, men balansert utseende. Denne kuttet vil også fungere godt for menn med tynt eller fint hår.

Airbrished Taper Fadekilde

Airbrushed Taper Fade

Hvis rotete hår er tingen din, er dette utseendet du bør huske på. Denne stilen viser grovt, rufsete hår, så hvis håret ditt er naturlig uregerlig, kan du bruke det til din fordel.

Drop Fade med Afro -frakoblingkilde

Drop Fade frakoblet

Her er en iøynefallende stil som bruker langt krøllete hår og en vanskelig del for å skape et frakoblet utseende. Dette er en fleksibel stil; du kan bruke denne stilen rotete, som vist, eller du kan holde håret på toppen kort og jevnere.

Børst opp Fade Pompkilde

Børst opp Fade

Mange stiler i dag er preget av masse volum på toppen og kortsiden. Denne børstet fade tilbyr noe kjent og stilig, og det er et utmerket valg hvis du liker denne generelle typen stil.

Curly Fringe Fade Assymetricalkilde

Curly Fringe Fade

Et annet utseende som bruker superkrøllet hår, denne krøllete uttoning holder sidene og ryggen høy og stram, og understreker det krøllete håret foran. Dette er et nytt inntrykk av en standard fade som gir en flott uformell stil.

Sidedel feidkilde

Fade på siden

Kort og enkelt, dette hårklippet er ganske enkelt en sidedel med høy fade. Det er et lite vedlikeholdskutt som du ikke engang trenger å style hvis du ikke har tid til det.

Brushed Up FadeStudiepoeng: Braid Barbers

Stilig børste opp med Mid Fade

Denne fasjonable looken har håret rufsete og ertet for å skape store mengder tekstur og et levende utseende.

Skin Fade Side Partkilde

Fade Pomp

Denne stilen setter søkelyset på pompadouren som et resultat av at huden blekner på sidene og ryggen. Dette er en mer vågal stil som er flott for eventyrlystne gutter.

Low Fade Clean Enkelkilde

Lavt falmet rent og enkelt

Uansett om håret ditt er rett, bølget, tynt eller tykt, vil denne lave falmen tjene deg godt. Det er et annet godt valg for studenter, kontorarbeidere og fagfolk.

Høyt volum børste oppStudiepoeng: Ryan Cullen

Fade med høyt volum

En av de mest ekstreme stilene på denne listen, denne fade med høyt volum tar håret helt opp og har en fade med en linje opp. Det er et meislet, strukturert utseende som er ekstremt morsomt og uformelt.

Slicked tilbakekilde

Slicked Back Fade

Her er et kortere slicked -back -utseende som er enkelt og lite vedlikehold. Vi anbefaler dette for menn med tykkere hår, selv om du også kan bruke det til å fremheve enkens topp, som sett her.

Klassisk Pompadourkilde

Pompadour High Fade

Leter du etter en høy pompadour? Denne frisyren har en pompadour med høyt volum som blir kortere når den går tilbake, og skaper fin visuell balanse.

Klassisk konisk hår

Klassisk Fade Harvard Style

Denne fade i Harvard-stil er kort og strukturert, og bygger broen mellom profesjonell og uformell. Du kan pigge den opp som vist her eller bare gre den tilbake for et mer klassisk utseende.

Ryddig og ren topp med fint falmede sider@ pedrinho_cabeloearte

Ryddig og ren topp med fint falmede sider

Denne franske avlingen suppleres med en konisk fade på sidene. Sammen med litt ansiktshår og noen få piercinger, har denne stilen en kul, retro stemning.

Skarp del med konisk falming@napolesbarbershop

Skarp del med konisk falming

Her er en pompadour som er blitt unik med en hard del i midten og en fade på sidene. Resultatet er et friskt, ungt utseende som passer alle!

Den oppblåste Quiffen med Undercut Taper@jw.hår

Den oppblåste Quiffen med Undercut Taper

Denne undersiden har en konisk fade for et snitt som er fullt av kontrast: lang og kort, mørk og lys. Med den bleket toppen er dette definitivt et edgy utseende.

Fin bleknet med Stranded Brush Up@ barbaruivabr

Fin bleknet med Stranded Brush Up

Her er en slank quiff med sidene falmet. Dette utseendet har også noe tykt ansiktshår, som har blitt ryddet opp for litt ekstra eleganse.

Fin konisk fade med banket front@nastybarbers

Fin konisk fade med banket front

Den franske avlingen har nesten alltid en fade på sidene. Og det har nesten alltid en edgy, hipsterisk følelse når du legger til tatoveringer eller piercinger!

Elegant børstet topp med slank Temple Fade@rorrothebarber

Elegant børstet topp med slank Temple Fade

Denne enkle børstede frisyren har en høy fade på sidene, noe som skaper en annen variant av undersnittet. Enhver høyere på sidene, og vi må begynne å kalle dette en fauxhawk!

Designer topp med barbert hårfeste@tombennetthair

Designer topp med barbert hårfeste

Hvis du tar øynene av den utrolige teksturen på denne avlingen, vil du se at den også har en skilt fade på sidene. Dette utseendet er definitivt en head-turner!

Viftet topp med ryddig fade@hosseinsarv

Viftet topp med ryddig fade

Her er et litt lengre hårklipp med en konisk fade på sidene. Sammen med litt lyst ansiktshår har det resulterende utseendet en slags skateboarder -kulhet.

Ryddig konisk fade med barbert linje@cresswellbarberco

Ryddig konisk fade med barbert linje

Sjekk denne ryddige besetningen som er ferdig på sidene med en konisk fade. Ikke bare det, dette snittet har også en barbert linje langs hårfestet på siden.

Ren subtil konisk fade@fleetwoodthebarber

Rengjør Subtile Taper Fade

Dette rene, mannlige snittet er langt på toppen og kort på sidene. Litt gjengrodd ansiktshår og et smil gir mye karakter.

Ryddig og ren midfade@cresswellbarberco

Ryddig og ren midfade

Her er en konisk fade som er ren barbering rundt halsen og haken. Fade skaper en gradvis overgang fra den slående kontrasten mellom svart hår og blek hud.

Ryddig Quiff med konisk falmet side@ pedrinho_cabeloearte

Ryddig Quiff med konisk falmet side

Denne gode gammeldagse quiffen har en fade på sidene, med uvanlig langt hår på toppen. Sammen med den enkle delen skaper dette et iøynefallende utseende.

Fade og avslappet glatt rygg@johnny_snips

Fade og avslappet glatt rygg

Denne hårfrie hårklippet er veldig moderne. Sidene starter med langt hår på toppen og, etter en skarp fade, kommer de helt ned til en tett barbering nederst.

Selv falme over hele verden@mattjbarbers

Selv falme over hele verden

Her er et annet mannlig utseende med kort hår på toppen og en jevne koniske fade rundt sidene. Bruk den barbert eller la den vokse ut, slik som denne.

Lavt volum lagt topp med konisk fade@fleetwoodthebarber

Lavt volum lagt topp med konisk fade

Denne lange, teksturerte avlingen har en hard mellomtoning på sidene. Legg til litt robust ansiktshår, og dette utseendet er maskulin men moderne.

Messy Brush Up og Classic Taper DFree / Shutterstock.com

Messy Brush Up og Classic Taper

Denne elegante børstingen har også en konisk fade. Håret er imidlertid litt lengre enn vanlig; kombinert med genser med turtleneck, er det et kult utseende.

Trendy Dropping Taper Fade@mintbarbershops

Trendy Dropping Taper Fade

Her er en rotete quiff ferdig på sidene med en konisk fade. Sammen med en ren barbering er dette en unik, sammenhengende stil.

Stylet Pompadour og Classic Taper@moohammad_hamze

Stylet Pompadour og Classic Taper

Denne nøye stilte pompaduren har en fade på sidene, som vikler seg inn i ansiktshår. Totalt sett er det et hyggelig uvanlig hårklipp.

Inchet topp med mid hudfade@peteyrock_thebarber

Inchet topp med mid hudfade

For noe litt mer praktisk, kombiner en kort konisk fade med en besetning på toppen. Resultatet er kjekk og lett å vedlikeholde.

Styled Brush Back@kings_of_the_underworld

Styled Brush Back

Hvordan ser et klassisk kam på ryggen ut? Dette. Den rene klassen her er ganske slank. Den kammede pompaduren på toppen gjør den elegant sammen med sidene som er avsmalnet helt ned til den blandes inn i skjegg. De skarpe linjene er oppmerksomhet på detaljer med et gresskledd skjegg for å balansere ansiktet.

Tapered Top Crop@elboribarber

Tapered Top Crop

La du merke til undersnittet? Nei? Den eksisterer fortsatt, men sitter subtilt der, og det som får deg til å legge merke til er den gradvise avsmalnende fade som lett fades tempelet inn i huden. Oppstillingen er imidlertid en annen avtale, den er skarp nok til å fortelle at detaljer er veldig viktige. Den glatte baksiden er kirsebæret på kaken og får hele frisyren til å poppe!

Børstet topp med subtil fade@peteyrock_thebarber

Børstet topp med subtil fade

Slicked bakside virker som en måte å gå når det kommer til koniske falmede sider. Denne er imidlertid en ny avtale fordi det er en liten enketopp med sider som er veldig slanke. Hvis du merker at oppstillingene ikke er så klare som de er en del av fade og templet er helt falmet uten skjegg for det rene utseendet.

Sidevendt topp med konisk side@raduvitca

Sidevendt topp med konisk side

La oss kalle dette et moderne preg av en veldig uformell konisk fade med det kastede utseendet pluss penselen med den rette toppteksturen gjør det for godt å gå glipp av. Den koniske fade er også ganske unik med den skrå hårlinjen og mer av en midfade med en komplett tinningsfade. Tynt hår med fade gjør underverker ha!

Ryddig Taper Fade@iisakkinummi

Ryddig Taper Fade

Hvem sa at konisk fade er for enkelhetens skyld, se på denne tonnevis med ren panache med den subtile underskjæringen etterfulgt av en slank avsmalning og deretter avslutte den med en kul lav fade der templet er helt falmet. Toppen er imidlertid en helt annen historie med toppen som er strandet og kastet for det uformelle utseendet.

Casual Brush Up med Highlight Dye@seuelias

Casual Brush Up med Highlight Dye

Pocky tempel er en av de berøringene som er ganske utsøkt. Toppen er imidlertid ganske uformell, men likevel hippie med høydepunktet som gjør det fantastisk. Sidene er koniske for det kontrollerte volumet.