Hvis du følger menns frisyrer verden, må du ha lagt merke til hvor strukturert hår blir mer og mer populært i dag. Hvordan fungerer de teksturerte frisyrene for oss menn? Det er ganske enkelt: bortsett fra volumet, gir det en ganske lett vedlikeholdbar frisyre som ser veldig fasjonabel ut. Det er veldig vanskelig å gå galt med teksturerte frisyrer.

Nedenfor presenterer vi galleriet til vårt favoritt utseende som tar tekstur til et høyere nivå.

Børstet opp bølget hår med briller@poolethebarber

Teksturert bølge

Å bygge opp volumet av håret i din bølgete stil kommer opp uten problemer. Her brukes tekstur for å skape vakker kontrast og inspirere til bevegelse av den øvre delen.

Lav hudfade@jarredsbarbers

Tekstur Skin Fade

Huden falmer akkompagnert av den skarpe og piggne moderne frynsen som gir hårklippet mye trekkraft, men beholder likevel strukturen med letthet.

Krøller og beskjæringkilde

Krøller med tekstur

Naturals krøller er ganske enkelt strukturert for å gi ut enda mer volum. De kan pusses opp eller la fly på siden.

Pensle tilbake blond frisyrePensle tilbake blond frisyre, av @z_ramsey

Blond med høy tekstur

Børstet med blond tekstur som skaper en nesten pigget finish på toppen av hodet. Igjen gir bevegelsen til denne stylingen mye tiltrekning.

Eksperimentell teksturert avlingStudiepoeng: Braid Barbers

Eksperimentell teksturert avling

Huden falmer på sidene kombinert med den sylskarpe kuttet vårt mønster og tekstur løfter hår på toppen. Frisyrens form står i kontrast til de eksperimentelle sidene.

Flyt tilbake teksturStudiepoeng: Braid Barbers

Flyt tilbake tekstur

Lengre hår med mye flyt tatt til baksiden av håret. Mange alternativer å velge mellom hvis det kommer til sidene av hodet. Denne stilen trenger mer styling, men det er definitivt verdt innsatsen.

Teksturert frisyre@cutsbyerick

Street Style presset over

Korte buzz -kutt er enkle å vedlikeholde, men det er noe med strukturert hår som noen av oss ikke kan motstå. Hvorfor ikke få det beste fra begge verdener og kombinere de to, som her?

teksturerte frisyrer@jeremywexlerhair

Side børstet med fingre

Det fine med teksturert hår er at du kan gjøre det hvor som helst, i farten, med bare fingrene. I denne enkle, sidebørste frisyren kan du se dette i praksis.

Rotete tekstur med hudfade@paul_barbercode

Rotete håndbørste med hudblekne sider

Hvis håret ditt er naturlig krøllete, kan du få en veldig kul effekt bare ved å omfavne det. Her er en rask børste med hendene alt som trengs for å få mest mulig tekstur ut av noen ydmyke krøller.

Pensle opp med Classic Fringed Drop Fade@z_ramsey

Pensle opp med Classic Fringed Drop Fade

Du kan legge tekstur til nesten alle hårklipp, og det blir en strukturert stil. Sjekk denne faux hauk med en drop fade: det er den ekstra strukturen på toppen som gjør den ekstremt unik.

Farget pigget hår@paul_barbercode

Farget pigget hår

Vi elsker teksturerte frisyrer takket være den spennende kontrasten de skaper. En annen måte å legge til kontrast til ethvert hårklipp er med litt lys fargestoff. Sjekk hva som skjer når du kombinerer de to!

Lange, lange lagdelte tråder@iisakkinummi

Lange, lange lagdelte tråder

Mange teksturerte frisyrer kan se litt for tilfeldige ut for dine personlige preferanser. Denne stilen bruker målrettet større, jevnere tuer for et raffinert utseende.

Textured Faded UndercutTextured Faded Undercut, av @ambarberia

Teksturert Pompadour med del

Mye tuftig tekstur og en liten, men veldig merkbar del: hva mer kan du ønske å krydre denne enkle pompadouren?

Liam Hemsworth teksturert pigget avsmalnet hårklippPhoto Works / Shutterstock.com

Uformell strandet tekstur

Hvis du har tynnere hår, kan du lage noen helt unike tekstureffekter. Denne enkle, strandede looken kommer lett med bare litt volang.

Spiky Front med frakoblet Low Fade@did_by_kid

Spiky Front med frakoblet Low Fade

Her er en annen faux-hawk-stil med ekstra tekstur. De unike elementene i dette snittet er de små, hornlignende tuftene foran.

Børstet opp Mid Skin Fade Undercut + Teksturert toppBørstet opp Mid Skin Fade Undercut + Teksturert topp, av @javi_thebarber_

Børstet opp Mid Skin Fade Undercut + Teksturert topp

For en ellers enkel underskæring kan litt lett tekstur gjøre underverker. Dette utseendet tok sannsynligvis en god del tid å få det riktig!

Teksturert fransk avling@z_ramsey

Fransk avling med falmede sider

Den franske avlingen er et annet eksempel på en frisyre der litt tekstur går langt. Den ekstra fakkelen fra de løse og tilfeldige tuftene på toppen gir mye karakter.

Spikes med Taper Fade@javi-the-frisør

Spikes med Taper Fade

Teksturering trenger ikke alltid å være bevisst. Hvis du prøver å pigge opp på forsiden av håret ditt på denne måten, bare ved å bruke hendene, vil du oppdage at en viss mengde tekstur kommer av seg selv!

teksturert-frisyrer-andrewdoeshair@andrewdoeshair

Side presset kort fryns

Kort til middels langt hår kan gjøre morsomme ting når det tørker. Hvis du ser mot baksiden av dette kuttet, kan du se en lagdelt, piggete effekt som sannsynligvis dukket opp av seg selv.

Frynser med frakoblet hudfade@titan_barber

Frynser med frakoblet hudfade

For noe litt mer storslått, kan du lagre større, mer bevisste pigger som dette. Sidenotat: du trenger sannsynligvis en god mengde hårprodukt for å få dette utseendet!

Loose Ended Spikys_bukley / Shutterstock.com

Loose Ended Spiky

Denne morsomme, piggede frisyren passer for alt fra klasserommet til den røde løperen. Det er lett og lite vedlikehold, og du trenger ikke å bekymre deg for å rote det.

Liam Paynes enkle teksturJStone / Shutterstock.com

Liam Paynes enkle tekstur

Enkel, men stilig, denne penselen viser hvordan litt smart styling kan gå langt. Hvis du har grovt, grovt hår, er dette et ideelt klipp for deg.

Edic Dane Casual strukturert grå taperEverett Collection/Shutterstock.com

Teksturert grått hår

Grått hår og tekstur går hånd i hånd. Selv om du ikke har grått hår ennå, kan du fortsatt ha dette løse, uformelle utseendet.

Teksturert Faux HawkTeksturert Faux Hawk, av @tombaxter_hair

Teksturert Faux Hawk

Hvis du vanligvis styler håret ditt i en quiff eller pompadour og vil prøve noe litt annerledes, kan du ta en titt på denne faux hauk.

Mini kantete frynser med koniske sider@raduvitca

Mini kantete frynser med koniske sider

Asymmetri er veldig interessant når den brukes med kortere stiler fordi den dukker opp. Det lille hakket i denne utkant stikker ut takket være den ellers ryddige utkantene og stiller opp.

Textured Undercut med Skin Fade@ambarberia

Underskåret med Skin Fade

Dette er en virkelig fet undersnitt som bruker en høy fade for å understreke det teksturerte håret på toppen. Hvis du vil ha noe vågalt, kan dette være din nye favorittklipp.

Lengre teksturert beskjæringsfranskkilde

Underskåret tekstur

Denne undersnittet har også en høy fade, men håret på toppen er enda mer strukturert. Tousled og krusete foran og penere på baksiden, dette utseendet er en flott underskåret variasjon.

Trygg tekstur med konisk fade@agusdeasis

Trygg tekstur med konisk fade

For en pigg stil som ikke ser for pigg ut, sjekk ut dette utseendet. Det vil også fungere godt med tynnere eller finere hår.

Fransk avling med Beard Fade@r. redd

Fransk avling med Beard Fade

Med et tykt hårhår og en hard del som løper over lengden på hodet, er denne stilen for gutter som ønsker å lage en moteerklæring med håret.

Textured Angular FringeStudiepoeng: Braid Barbers

Textured Angular Fringe

Hvis det uforglemmelige utseendet er det du tiltrekker deg, vil du elske denne frisyren. Randen er feid av siden, og håret er super rotete på toppen.

Enkel lagdelt teksturmimagephotography/Shutterstock.com

Enkel lagdelt tekstur

Grunnleggende, men effektivt, er dette lagdelte utseendet stort sett ryddig med bare et snev av rot. Dette utseendet vil ta litt hårprodukt, for eksempel en hårgel, for å oppnå.

teksturerte frisyrer@paul_barbercode

Høydepunkter foran med høy fade

Høydepunkter er kjent for å være et utmerket verktøy for å forbedre skyggene og lysspillet, gå for en tone som er så kontrasterende som denne perceptivt vil føre øyet til hårklippets tekstur.

Burst Fade@donnyblends

Burst Fade

Mullet gjør et comeback, og det er ingen grunn til ikke å gå fullt på hodet og gi den den strukturen den fortjener!

Tynne hår Taper Fade@juanmapeluka

Tynne hårtaper Fade

Når det gjelder pigger … kan du ikke få mer merkbar tekstur enn dette! En underskæring for å gå med det og Mr./Ms. tekstur vil være mellomnavnet ditt.

Flowcut frisyre@charliegray248

Bro Flow

Det er viktig å huske at tekstur er noe du nesten alltid kan be om hos stylisten. Med mindre du går for en buzz cut som er; men med hår på en middels lang lengde som dette, er det en gitt litt ekstra tekstur som vil fullføre utseendet!

Messy Textured UndercutMessy Textured Undercut, av @agusdeasis

Messy Textured Undercut

En stift av vår nåværende tid, denne stilen ville bare ikke være den samme med riktig mengde tekstur.

Lengre strukturert beskjære rødt hårkilde

Lengre strukturert beskjære rødt hår

Kobberlåser med denne mengden tekstur, og så ut som Michelangelo hugget dem til eksistens.

Caesar Style hår med teksturkilde

Caesar Style hår med tekstur

Et sprø topplook med et Caesar -snitt gir dem alle de romerske keiserens vibber! Haircut Inspiration godkjent!

Fransk avlingFransk avling, av @agusdeasis

Teksturert fransk avling

Dette er et hårklipp som ser utrolig ut om du bruker et produkt eller ikke! Her ser det tilsynelatende produktløst ut, og det ser perfekt ut.

Spiky Textured Faux Hawk with a Line Up@z_ramsey

Spiky Textured Faux Hawk with a Line Up

En tykkere falkhauk kan aldri ha for mye tekstur, det er sjelen i utseendet!

French Crop Undercut

French Crop Undercut

Denne rotete franske avlingen ser myk og retro ut. Cillian Murphy har definitivt brakt tilbake en stemning vi ikke visste at vi trengte.

Textured Curls Faded UndercutStudiepoeng: Braid Barbers

Textured Curls Faded Undercut

Tekstur og krøller går hånd i hånd, og den falmede undersiden lar dem definitivt skinne i all sin prakt.

teksturerte frisyrer@hideoutbarber

Subtile høydepunkter på Modern Caesar and Undercut

En nøkkel til å mestre teksturen din? Bland og tøss og bland litt mer til du får det riktige utseendet!

Frisyrer med tekstur@oldandnewtownbarbershop.cz

V -formede korte frynser og linjedesigner

Veldig subtil og lett tekstur på denne korte avlingen går nesten ubemerket hen, men den er bare perfekt for lengden!