Denne hårtypen har et eget sinn, og på grunn av dette blir den ofte sett på som ustyrlig og ustabil. Men den egensinnige naturen til bølget hår gir tekstur og volum, samtidig som den gir karakter til nesten alle snitt. For profesjonelle frisører regnes bølget hår som den hellige gralen av hårtyper. Lær å omfavne dine frittflytende tråder med disse 25 kuttene som spenner fra det klassiske til det fete.

Side feid Quiff@ggsoaress

Side feid Quiff

Dette ikoniske utseendet har tilstedeværelse. Å la håret falle til den ene siden bryter symmetrien til en standard quiff og gjør stilen egnet for nesten enhver situasjon, fra den mest uformelle til den mest profesjonelle. Det er spesielt passende for bølget hår, ettersom naturlige krøller utgjør en flott base for det nødvendige volumet.

Ren Quiff med koniske sider@zeke_the_barber

Ren Quiff med koniske sider

Denne rene quiffen med koniske sider er et godt eksempel på hvordan et raffinert utseende kan brukes på en uformell og lett stil. De naturlige bølgene er subtile og gir tekstur til det som ellers kan være et flatt utseende.

Løse tråder med koniske sider@z_ramsey

Løse tråder med koniske sider

Hvis du virkelig vil dra nytte av de opprørske egenskapene som bølget hår har å tilby, kan det være en enkel, dynamisk måte å skille tråder. Kontrasten til de rene og avsmalnende sidene gjør at denne stilen ikke ser uforsonlig ut.

Bølget Medium lengde Mess@thecommodoreatl

Bølget Medium lengde Mess

Jo lengre håret er, desto tydeligere blir bølgene. Og i dette tilfellet ønsker vi og trenger disse vendingene. Ved å la krøllene kaskade ned og rundt, er ansiktet innrammet med innbygde krøller som gir en uanstrengt kul fyr-stemning.

Shades of Blonde@rockstarsbarberscradleyheathr

Shades of Blonde

Å bli blond kan legge dimensjon og dybde til vendingene i bølget hår. Jo mørkere hår, desto mindre kontrast er tilgjengelig mellom skygger og høydepunkter. Lysere hår understreker kontrasten, noe som gjør den til den ideelle fargen for å tydelig se de egensinnige bølgene. Å legge til forskjellige toner kan også gi fokus til de forskjellige lagene.

Bølget reguleringskutt@jelle.vissers

Bølget reguleringskutt

Reguleringskuttet ble gjort til et militært kutt på grunn av dets respektable utseende og lett å vedlikeholde natur. Naturlige krøller rister opp dette tradisjonelle utseendet og gir det en uventet vri, samtidig som de bevarer sine respektable egenskaper.

Uformell topp med ujevne frynser@igorviniciusbarber

Uformell topp med ujevne frynser

“Man bangs” gir opp mentale bilder av Chris Farley i Tommy Boy, men de trenger virkelig ikke å være så … tøffe. De hakkete lagene på denne uformelle toppen med ujevn fryns er en hip måte å style hår på. For å forhindre vitser med “feit fyr i en liten frakk”, er det viktig å ha det meste av lengden øverst, mens du rydder opp i sidene.

Mindre hakket hår med høy volum@kevinluchmun

Mindre hakket hår med høy volum

La disse bølgene løpe løst og fritt med dette hårklipp med høy volum. Sidene blir feid tilbake, og krøllene er rotete og rotete. Krøllaktiverende kremer og lotioner tilfører fuktighet for å forhindre at håret friser og gir struktur til det som normalt ville vært et ujevnt utseende.

Wavy Textured Burst Fade@chris_barbercode

Wavy Textured Burst Fade

Bølget hår kan raffineres med en burst fade. Håret er avsmalnet på sidene bak øret og blir litt lengre bak.

Bølget topp med Fancy Burst@igorviniciusbarber

Bølget topp med Fancy Burst

For de som leter etter noe litt annerledes, får utbruddet i denne burst -fade energi med linjemønsteret skåret ned langs sidene. Det er en polert måte å se funky og fryktløs ut.

Side dyttet Quiff@jelle.vissers

Side dyttet Quiff

Den side -pressede quiff passer spesielt godt til firkantede og kantede ansikter. De avrundede sidene av denne frisyren gir balanse til skarpheten som finnes i kantete ansikter. Fønningshår er et viktig skritt for å skape denne stilen. Naturlige bølger gir volumet som trengs, men tilsetning av en havsalt tåke eller volumiserende produkt hjelper også når du styler.

Bølget topp med høyt volum med Temple Fade@mattjbarbers

Bølget topp med høyt volum med Temple Fade

Et tempelfade er en ypperlig stil for de som er ferske. Som navnet antyder, fokuserer fadesen rundt templene, mens ryggen og sidene er preparerte, men litt lengre. Her er volumet bygget på toppen for å gi en illusjon av et løftet ansikt.

Blonde Push Back@jodytaylorhair

Blonde Push Back

Å skyve hår ut av ansiktet er ikke bare behagelig og praktisk, men også slank og hard. Det skinnende blonde håret fanger lys på en måte som understreker bølgene. Den varmere bronde (blonde+brunette) tonen kombinerer de varmende fordelene med mørkere hår med lysere effekter av lysere hår.

Korte bølger med Temple Taper@domthebarberian

Korte bølger med Temple Taper

Dette er et ungt og morsomt hårklipp som feirer ungdom. Å holde sidene rene og templene avsmalnende gjør utseendet smart, men personlig.

Krøllete frynser med avsmalning@hudson.hair

Krøllete frynser med avsmalning

For de som ikke vil bruke timer på å føne hår, ser denne stilen best ut når de naturlige krøllene får gjøre det de vil. Et anti-frizz serum eller olje er avgjørende for å forhindre at håret puffes opp. Dette hårklippet er en enkel stil for ansiktsformer som trenger høyde og bevegelse på toppen.

Bølget topp med klar konisk fade@evan_thebarber

Bølget topp med klar konisk fade

Fordi håret er naturlig tynnere på toppen av hodet, er avsmalnende fade en god måte å ta vekten fra den nedre halvdelen av et hode mens den gir toppen et fyldigere utseende. Dette snittet vokser pent ut og er spesielt bra for de med en rundere ansiktsform, ettersom det forlenger ansiktet.

Broken Wavy Quiff med subtil hårlinje@javi_thebarber_

Broken Wavy Quiff med subtil hårlinje

Vi har alle sett wild line -designene som noen veldig talentfulle barberer har skapt. For de som ønsker å dype seg i kunsten å detaljere detaljer uten å forplikte seg til et fullt mesterverk, er denne subtile strekekunst en frisk og enkel måte å gå utenfor normen. Den rene linjen skåret inn i siden av håret er matchet med en ren og skarp hårlinje, noe som gir den uformelle rotete toppen litt struktur.

Kort lengde bølget topp@hartbarbering

Kort lengde bølget topp

Kanskje en av de enkleste stilene å håndtere, dette hårklippet med lite vedlikehold gjør det like enkelt å tørke håret med et håndkle etter en dusj. For å forhindre at håret friser, anbefales det en blottingbevegelse for å gni håret tørt.

Avsmalnet side med barbert tempel@donnyblends

Avsmalnet side med barbert tempel

Dette snittet ser bra ut med et godt preparert skjegg. Den harde skillet mellom hår og skjegg er en velkommen oppdatering til det tradisjonelle snittet og kan få skjegg til å se friskt og stilig ut.

Wavy Widows Peak med Temple Taper@evan_thebarber

Wavy Widow’s Peak med Temple Taper

Når den er gjort på riktig måte, kan enkens topp på bølget hår gi en interessant form til ansiktet mens den avbryter en fremtredende panne. De stumpe linjene på toppen kontrasterer med den buede strukturen i bølget hår og bryter monotoni av en standard quiff.

Uformell sidebørstet konisk@rpb_nq

Uformell sidebørstet konisk

Hakkete lag på toppen er stylet på en målrettet kaotisk måte. Dette snittet gir volum til toppen av hodet uten å se for sterkt og tett ut.

Winged Wavy Quiff@r. redd

Winged Wavy Quiff

For de modige og vågale er denne bevingede bølgete quiffen en mer håndterbar og mindre alvorlig oppfatning av frisyrklippet som ble populært av A Flock of Seagulls. Den beste delen av denne stilen er at kuttet gjøres på samme måte som sidekuftet og kan brukes på mange forskjellige måter på dager der du ikke har lyst til å synge “Space Age Love Song”.

Drop Faded med rotete topp@nomadbarberbln

Drop Faded med rotete topp

Hvis du bare har ett minutt på deg til å komme deg ut av dusjen til utenfor døren, klapper du håret med et håndkle for å forhindre at vann drypper ned i pannen, ta en pomade eller gel og del det gjennom bølgene dine. De fleste pomader har litt glans for å gi bølgene et vått, rotete utseende. For å få et glansfullt utseende, bruk en krølldefinerende gel. For noe mer naturlig, prøv en matt pomade.

Rotete bølger med barbert hals@titan_barber

Rotete bølger med barbert hals

Mullet er kjent som den ultimate “business in front, party in back” -frisyren, men dette snittet, med sine merkbare bølger og barbert hals, kan være et mer sosialt akseptabelt alternativ. Kuttene i ryggen gir personlighet til det som ellers ville vært et ganske normalt hårklipp, og gir en stilig overraskelse når du går bort.

Høy volum topp med subtil lav falming@z_ramsey

Høy volum topp med subtil lav falming

En fordel med å ha bølget hår er at volumet kommer naturlig, spill det ut med litt ekstra produkt og tekstur for å oppnå en solid utseende!

Wavy Brush Up med Taper Fade@fleetwoodthebarber

Wavy Brush Up med Taper Fade

Det er deilig hvordan de bruker hårets naturlige bølgete tekstur her for å lage en fin børste. Hold produktene lette og voila! Et blikk med en haug med karakter. 

Bølget tekstur med klar lav fade@jose.crespo_

Bølget tekstur med klar lav fade

Avhengig av hvilken type bølget mønster du har, vil en stil som denne ha små variasjoner når du bruker den. Iøynefallende her er den enkle teksturen som har blitt litt stylet og som du definitivt kan prøve!

Short Waves Blandet med Undercut Taper Fade@unitedbarbers.spain

Short Waves Blandet med Undercut Taper Fade

Undersnittet her gir et pass på den vakkert stilte toppen for søkelyset. Frisyrer som dette kan ta litt tid å fullføre avhengig av din naturlige tekstur, men det er en absolutt klassiker for deg med bølget hår. 

Krøllet børste med markerte tråder@unitedbarbers.spain

Krøllet børste med markerte tråder

De fargede tipsene foran gir denne stilen mer enn nok teft for å vise frem den fantastiske hårtekstur. Be din frisør om lys tekstur på toppen for å ha en stil som denne. 

Kort vinket med Low Taper@_robweston

Kort vinket med Low Taper

Bølget hår er super allsidig når det gjelder styling. Ved hjelp av noen produkter og verktøy kan du spille ut to forskjellige typer tekstur i samme frisyre som de gjør her.

Hvis håret ditt har en tendens til å være litt mer grovt, kan du alltid rette ut en del av det og gjøre kontrasten mer merkbar. 

Kort vinket med lang topp@egobarbers

Kort vinket med lang topp

Dra fordel av hvor enkelt det er å bygge på naturlig volum for bølget hår og sport en frisyre som fokuserer på det! 

Halvbølget topp med lav nøkkeloppstilling@giuse_laguardia

Halvbølget topp med lav nøkkeloppstilling

Her ser håret kanskje ikke bølget ut i seg selv, men vi vil gjerne se det! Den aldri så svake bølgen på toppen gjør susen. Definitivt en stil bølget hår kan skinne med!

Wavy Quiff med lengre topp@rtgtmiami

Wavy Quiff med lengre topp

En pensel er alltid et morsomt utseende for de deilige låsene, legger til en mengde tekstur med svært liten innsats. Her, på en middels klassisk sakseavling, er håret litt strukturert foran. 

Våkn opp tekstur@mattjbarbers

Våkn opp tekstur

Elsker å se en god fransk avling med en fin tekstur! For en bedre måte å vise bølgene dine på enn dette klassiske hårklippet som bare blir bedre etter hvert som det utvikler seg på mote. 

Rotete topp med høy volum@lopezcuts

Rotete topp med høy volum

Ved å la bølgene gå foran, gir denne undersøkelsen det kraftige volumet forsiden for å vise låsene. Sørg for å rufse håret litt med fingrene mens du jobber med produktet. 

Rotete klatt med konisk side@thatrorbarber/Instagram

Rotete klatt med konisk side

Et hårklipp som dette elsker det naturlige rotet håret ditt kan gå inn i, la det gjøre sitt og holde det leken! Stor kontrast med den veldig pent koniske utringningen. 

Bølget topp med konisk oppstilling@thatrorbarber/Instagram

Bølget topp med konisk hårfeste

Noen ganger er en klassiker veien å gå. Enten du er interessert i virksomhet eller leter etter et utseende som gir deg et sammensatt utseende, fordeler denne saksekorn hver eneste streng på de riktige stedene!

Sharky Line Up@nomadbarberbln

Teksturert sakseavling

Et skittent utseende gjort riktig, men beholder ordren med en god gammel avsmalning på halsen og sideburns. 

Bølget tekstur med skjeggblandingstempel@lxbarbers

Bølget tekstur med skjeggblandingstempel

Dette utseendet kompletteres med sømløst blandede sideburns med skjegget. En naturlig del er en flott måte å utfylle den lett utformede toppen. 

Krøllet børste med koniske sider@menpeluqueros

Krøllet børste opp med koniske sider

Et annet børsteeksempel som bare ser fantastisk ut, og som rokker hårets naturlige tekstur, som du kan se, er dette også med vilje strukturert øverst. Komplimentert med en subtil avsmalning på sidene ser like frisk ut som elegant!

Krøllete topp med avsmalnet tempel@johnny_snips

Krøllete topp med avsmalnet tempel

Denne frisyren tar litt inspirasjon fra fauxhauken og etterlater håret litt lenger og beholder den alltid så nåværende teksturen som fungerer så bra for fauxhauken. 

Fargede høydepunkter med Wave, hvorfor ikke?@skillsthebarber

Fargede høydepunkter med bølge, hvorfor ikke?

Hvis du tenkte på å eksperimentere litt med fargelegging, er dette et godt eksempel på en sakseavling av middels lengde som fremhever krøllene øverst. Kombiner den med en lav fade, og du vil se dope ut!

Semi Waved Brush Up@ the_bloody_ slakter

Semi Waved Brush Up

Bølger er alltid morsomme, men når de er parret med en annen stil, akkurat som å pusse opp her, blir det prangende. Sidene er litt avsmalnet i lag, slik at det er subtilt og det rene utseendet støtter ansiktet like bra.

Halvbølget midtdel med Temple Taper@ kutt.by.danielweijer

Halvbølget midtdel med Temple Taper

Wavy trenger ikke å være gal hele tiden, men noen ganger er det ganske avkjølt akkurat som dette. Toppen er midtskilt for maksimal stil i uformelt utseende pluss tempelfasering som forsterker den fine tilnærmingen.

Puffet Slicked Rygg med Undercut@top_shelf.cuts

Puffet Slicked Rygg med Undercut

Slicked back er vanligvis veldig komprimert med lite eller ingen lo, men denne her er en ganske uvanlig stil på stilen. De bølgete trådene gjør det litt oppblåst mens sidene er kraftig underskåret avsmalnende for det fine sidelooket.

Bølget hår på sitt beste@menspireacademy

Bølget hår på sitt beste

Bølget hår har denne tendensen til å se luftigere ut enn de faktisk er. Dette er det viktigste eksemplet på det samme. Toppen er lengre enn sidene der siden er avsmalnet for maksimal kontroll over utseendet, slik at det ikke ser shaggy ut.

Bølget eller krøllete eller begge deler?@rokkmanbarbers

Bølget eller krøllete eller begge deler?

Dette er et sted mellom krøllete eller bølgete, da det er en ganske streng og ikke er viklet inn i seg selv. Sidene er koniske hele veien, men bleknet bare på slutten for å få det til å se finesse ut. Fraværet av en underskæring gjør det sunt og fullt av volum.

Wavy Pushed Back Strands@collinanthonyhair

Wavy Pushed Back Strands

Bølget hår når det får vokse, lurer på. Denne er ganske dyttet tilbake fra alle sidene, og toppen er den lengste. Sidene er koniske og lagdelt for maksimal panache.