Noen frisyrer for menn kommer og går, og varer bare noen få år. Disse midlertidige stilene dør ut etter at en motekunst er over og har ikke innvirkning på å overleve tidens tann. Andre holder seg trendy i flere tiår og forblir en klassisk stil som ikke kan berøres. Slicked tilbake hår er akkurat det.

Slicked tilbake+midten av huden blekner@z_ramsey / Instagram

Selv om glatt hår tilbake til godt 100 år, ble stilen enorm populær på femtitallet med stiler som pompadour. I dag er glatt tilbake hår elsket av både stilfulle gutter som liker retro -stemningen og moderne menn som ønsker en raffinert frisyre.

Ideen om å glide tilbake hår er en spesielt allsidig teknikk. Den kan brukes på en rekke hårklipp og fungerer godt med de fleste hårtyper og ansiktsformer. Tenk på å glatte håret ditt tilbake som den hemmelige sausen som du kan følge med ditt favorittklipp. Du kan ha en glatt rygg, en glatt bakside – den eneste grensen er fantasien din.

s_bukley / Shutterstock.com

Hva trenger jeg for glatt rygghår?

Du lurer kanskje på om du har riktig hårtype eller ansiktsform for å få glatt hår tilbake. Den gode nyheten er at glatt tilbake hår vil fungere ganske bra for alle ansiktsformer. Enten du har et rundt, firkantet, diamant eller til og med avlangt ansikt, kan du bruke glatt rygghår for å få et suave utseende.

@blackfishbry / Instagram

Imidlertid fungerer glatt hår ikke perfekt med alle hårtyper. Både tynt og tykt hår vil fungere, og hvis du har rett eller bølget hår, er du klar. Hvis håret ditt er ekstremt bølget, krøllet eller krøllet, vil du ha det tøffere. Jo mer ustyrlig håret ditt er, desto tøffere blir det å glatte det tilbake. Så hvis håret ditt er veldig bølget, har du en sjanse til å temme det. Imidlertid, hvis håret ditt er krøllet til tette spoler, vil du sannsynligvis ikke kunne glatte det tilbake.

Hvis du har en hårtype som er bra for glatt hår, må du ta tak i noen viktige hårprodukter. Først trenger du en god pomade. Få et lett grep hvis du har tynt hår eller et fast grep hvis du har tykt hår. Vi anbefaler en vannbasert pomade i stedet for oljebasert. Vannbaserte pomader er mye lettere å vaske ut og håndtere. Suavecito og Layrite tilbyr gode alternativer.

@alan_beak / Instagram

Deretter trenger du en god kam. Selv om dette virker som en grunnleggende nødvendighet, er kvaliteten på kammen din en avgjørende komponent for å få en god frisyr på ryggen.

Det er også et par tilleggsutstyr du kan bruke. Hvis håret ditt har det vanskelig å holde seg på plass selv med påført pomade, kan du bruke hårføner til å blåse håret på plass. Hvis alt annet mislykkes, kan du bruke en liten mengde hårspray for å få den glatte frisyren til å holde seg akkurat der du vil at den skal.

@barbergreg/ Instagram

Hvordan style den slicked tilbake frisyren

Siden glatt hår kan brukes på et bredt spekter av hårklipp, går vi bare gjennom stylingsprosessen. Du kan starte fra nesten hvilken som helst hårklipp og glatte håret for å legge til et snev av klasse.

Det er best å begynne med fuktig hår som er tørket håndkle etter en dusj. Ta ut en liten mengde pomade, omtrent på størrelse med en liten mynt (en amerikansk nikkelstørrelse er en god start), og bruk fingrene til å stramme den inn i håret ditt. Sørg for at pomaden bare belegger håret ditt og ikke hodebunnen.

@blackfishbry / Instagram

Den glidende handlingen bør være en jevn bevegelse mot baksiden av hodet.

Ta deretter en kam og fortsett å glatte håret tilbake. Start med kammen rett over pannen og fortsett å bevege deg tilbake til du når kronen din.

Etter den første glatte ryggen kan du følge opp med mer for å sikre at håret ligger riktig vei. Å bruke en kam vil gi de peneste resultatene.

Og det er det! Hvis håret ditt har problemer med å holde seg, bruk en hårføner eller litt hårspray for å holde det på plass.

For å vite mer, sjekk ut disse eksemplene i aksjon:

Pumpet glatt tilbake med skjegg@domthebarberian

Pumpet glatt tilbake med skjegg

Hvis du tilfeldigvis har tykt bølget hår, er dette en vittig måte å style en glatt rygg på. I stedet for å gå helt glatt, kan du la håret beholde sin naturlige tekstur for et lett utseende, men likevel fasjonabelt som alltid.

Slicked Back Pompadour med briller@barberdeano

Høy volum puffet Slicked tilbake

Denne rette pompadouren er en av de mer dristige, slanke ryggalternativene, men den er utrolig stilig med et snev av hipster-ness. Det vil ta litt tid foran speilet for å få det akkurat!

gled tilbake@blackfishbry

Skjemt og kammet tett slicked tilbake

Vi elsker denne glatte for de glatte og gradvise konturene. Dessuten er den ikke latterlig lang, noe som gjør vask og styling mye enklere.

glatt-bak-side-del-anthonythebarber916@anthonythebarber916

Tynn hard del med bølget teksturert topp

Det er vanskelig å fokusere på håret når det er så flott ‘tache’ i spill, men vi tror at delen i dette kuttet virkelig er det som binder hele utseendet.

Slicked Back Hipster Style@andrewlampebarber

Slicked Back Hipster Style

Slicked back cut er en favoritt blant hipsters, bare fordi det er litt mer der ute enn andre kjedelige snitt. Og hvis du lurer på, så ser det ut med skjegg, tatoveringer og jeansjakke.

glatt-bak-mattyconrad@mattyconrad

Uformell Slicked -rygg med løse ender

Du kan tilpasse den glatte ryggstilen til en mannlig når det er nødvendig. Grovere styling og tykkere hår gjør susen her … eller kanskje det er alt det buskete ansiktshåret.

Brad Pitt medium slicked back frisyreFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Brad Pitts Medium Length Slick Back

For de med middels langt hår kan den glatte ryggen også gjøre susen som et elegant snitt. Du vet, den typen ting du ville ha på deg til et elegant middagsselskap.

Slick tilbake det bølgete middels lange håret dittESB-Essentials/shutterstock.com

Slicked Back Bølget hår

Det er ikke nødvendig å pusse ut og flate ut håret for en glatt rygg, siden det fungerer like godt med bølget hår.

Ewan McGregor gled tilbake underutskåretJaguar PS / Shutterstock.com

Kort topp presset tilbake tekstur

Vi er også imponert over kortere, gelerte ryggstiler som denne. For den travle mannen med litt mindre tid å bruke på å justere håret, er dette definitivt en utfordrer.

Zachary Quinto slicked back undercut med hard delTwocoms / Shutterstock.com

Zachary Quintos Slicked Back Undercut

Det er ofte en form for avsmalning på sidene med denne typen kutt, men i denne glatte ryggen er sidene trimmet helt av. Resultatet? Noe litt annerledes og overraskende kult …

Høy volum slicked tilbake@andrewlampebarber

Wavy Textured Styled Widow’s Peak

Rask påminnelse: glatt bakside trenger ikke å bety kortsider. Denne litt tøvere, løveaktige (ingen ordspillformet) kuttet virker mer forbeholdt oss.

Brad Pitts Slicked Back UndercutTinseltown / Shutterstock.com

Brad Pitt’s Undercut Slicked Back

Barbering av sidene og slipping av øvre høyre bak forlater oss med Brad Pitts rasende frisyre, som har en imponerende heftighet takket være de hudtette sidene.

gled tilbake@hudson.hair

Individuell Stranded Slicked Back

Her er en annen lang variant av det glatte hårklippet, denne gangen med lange låser suspendert over hodet. Det er et godt valg for de kaldere vintrene, hvor du virkelig trenger litt lengde for å dekke ørene.

Klassisk snitt naturlig løs glatt ryggKlassisk snitt – Naturlig løst, glatt hår, Studiepoeng: Braid Barbers

Gentlemen’s Pompadourean Slicked Back

Denne løse frisyren med børstet rygg er definitivt et rent utseende. Imidlertid spiller hårklipp etter ansiktsformen din, og vi tror det har resultert i et litt merkelig, strukket utseende her.

Slicked Back and BeardStudiepoeng: Harley Detrick

Taper Faded Sides med Styled Top

Dette er en annen variant av det slicked back cut med barberte sider, men det er utrolig hvor stor forskjell det buskete skjegget gjør.

Trygg Slicked Back Puff@johnny_snips

Trygg Slicked Back Puff

Ingenting skriker tillit som en godt gjennomført pompadour. Bare en av de forskjellige slicked back -stilene du kan prøve deg på!

Slicked tilbake@braidbarbers

Fancy Temple Shave med Layered Slicked Back

Slicked back frisyrer kan ha et dårlig rykte for å ikke spille nok med volum, men her er et klart eksempel på hvordan volum kan faktisk heve stilen. Kombiner det med en fancy tempelbarbering av denne typen og skape en fantastisk, men subtil kontrast.

Gelert Slicked Back med lav fade@rtgtmiami

Gelert Slicked Back med lav fade

Så stilig det blir. Ingen hår er på plass holdt sammen med produktet for å beholde formen. Her er stilen vist med en lav fade, for å bli mer konservativ (hvis det er målet) ville en klassisk halsringning gjøre susen.

Brushed Back Blonde@chambers_sheffield

Øre gjemt blondt hår

Ved å holde en ganske jevn middels hårlengde kan du prøve denne frisyren. Det ble liksom født av nødvendigheten av å holde håret borte fra ansiktet, men med et lite holdbart produkt løser vi det problemet!

Slicked Back Mid Fade Undercut@dannyandcobarbers

Slicked Back Mid Fade Undercut

Vi kan bare kalle dette en faktisk slicked back -stil, men den sjekker akkurat de riktige boksene! Siden håret på toppen ser ganske luftig ut, vil jeg si at lite eller ingen produkter ble påført for å beholde bevegelsen.

Farget Slicked Back@nomadbarberbln

Farget Slicked Back

Vi fikk en skikkelig kurveball på den klassiske måten å bruke denne frisyren på uten annet enn en fargestoff! Stol på en liten endring i din naturlige nyanse for å virkelig gjøre en forskjell.

Den strategisk plasserte ‘linjen’ er super unik!

Høyt volum slicked tilbake@dannyandcobarbers

Tynt hår med falmet, slicked rygg

Tynne hårstrå kan utgjøre et ganske konsist volum som det som vises her! Igjen ser vi hvordan håret børstes tilbake med et lett produkt som etterlater en betydelig mengde volum gitt av hårlengden.

Underskåret med hudblekne sider@adhbrand

Underskåret med hudblekne sider

Når du glir krøllene dine tilbake, har de vanligvis noe å si om det, ikke sant? Det er fordi krøllete hår har et eget sinn.

I stedet for å bekjempe det naturlige mønsteret for mye, kan du prøve en stil som denne. Det forlater enden av hårstråene for å gjøre sine egne krøllete ting.

Ren midtdel@crowbarber

Ren midtdel

Når vi går tilbake til stilen, gjorde århundre gamle variasjoner mellom- og sidedelen populær. Slicked back betyr ikke alltid at det ikke er noen del, jeg vil til og med foreslå en naturlig side for å endre ting litt.

Slicked tilbake frisyre med sidedel og stort panne@andrewlampebarber

Enkel kutt med kammet rygg

Vi får ikke et flott visuelt fra denne vinkelen, men den glatte pompaduren ledsages av det som bare kan beskrives som den klassiske reguleringsavlingen. Snitt litt hår for å gjøre delen og avta kraftig for å avslutte med en sammenhengende konisk undersnitt. 

Slicked Back UndercutSlicked Back Undercut, av @shrunknheads

Undercut Slicked Back med falmet tempel

Sikkert en høy og stram form, denne frisyren tar det beste av en kort avling på sidene og middels langt hår på toppen for å presentere oss for denne slanke ryggvariasjonen.

Ikke så mye på den konservative siden, men den klarer å sette sammen et ganske rent utseende.

Tammer Hassan gled tilbakeFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Straight Back Pushed Style

Hvis du har tynt hår, er en stil som denne populær for å gjøre runder for visuelt å lure øyet til å se mer hårvolum. Styling laget med et produkt for å holde hver tråd på plass.

Hvis du leter etter produkter for å holde håret ditt lykkelig og vokse så sunt det kan, her er en liste over våre favorittprodukter for hårpleie. 

Lav hudfade@nayqueenoffades

Lav hudfade

Når håret treffer denne lengden, har det nok vekt til at du kan trekke av stiler som dette med lite eller ingen produkter, avhengig av selvfølgelig hårets tekstur og vekstretning.

Legg merke til hvordan toppen har fått noen lange ish lag for tekstur.

Finger kammet tilbake feidav @dannyandcobarbers

Finger kammet tilbake feid

Den glatte ryggen med en moderne vri. Denne veldig nær quiffen føles veldig rock’n’roll, men på en super chill måte.

Undercut Slicked Back med Taper Fade@squirebarbershop

Undercut Slicked Back med Taper Fade

Et par laget i himmelen, underskåret og lang topp gled tilbake. Detaljert med en drop fade ser ut som perfeksjon.

gled tilbake@russ_thebarber

Enkleste form for glatt rygg med avsmalnet tempel

Superklassisk og ren utseende. Den klassiske taper bringer denne hjem for meg.

gled tilbake@russ_thebarber

Tapered Temple med Ivy League

Teknisk sett er Ivy mye kortere, men etter hvert som motene går, er dette en stil som har så små variasjoner mest populært. Mye som dette slicked tilbake.

Finger Comped Back Swept HairstyleFinger Comped Back Swept Hairstyle, av @javi_thebarber_

Finger Comped Back Swept Hairstyle

En fingerkam kan se super ut selv som den gjør her. Den leker med dybder og skaper tekstur foran.

Tilbake feid frisyreTilbake feid frisyre, av @tombaxter_hair

Uformell Slicked Back med fingerkam

Nærmere en quiff, denne finger-kam glatte ryggen gjør all sin blide magi for å skape litt volum og tekstur foran.

Skin Fade + Slicked Back HairstyleSkin Fade + Slicked Back Hairstyle, av @javi_thebarber_

Skin Fade + Slicked Back Hairstyle

Det er ikke sånn at denne frisyren blir gammel, men jeg mener hvor gammelskole-kult dette ser ut?

Classic Taper Fade Slick Back@rokkmanbarbers

Classic Taper Fade Slick Back

Dette klassiske utseendet lar håret falle litt til siden, og spiller like mye med teksturen som volumet.

glatt rygg frakoblet skjært skjeggFXQuadro/Shutterstock.com

Slicked Back Frakoblet Undercut

Denne glatte ryggen gir alle riktige vikingvibber!

Et skjegg som dette er det perfekte supplementet for å balansere mengden hår som er barbert av sidene.

Skin Fade Slicked BackStudiepoeng: Braid Barbers

Skin Fade Slicked Back

En så kort undersnitt som dette er et flott supplement til den mellomlange tilbakeslagsfrisyren.

Kortere sider

Kortere sider

Denne her handler om balansen, håret sitter lenger på toppen og sidene holdes akkurat lenge nok!

Ronan Keating Slicked Back Undercut Blond HairFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ronan Keating’s Slicked Undercut

Salig og uanstrengt på punktet, sier det best når han ikke sier noe i det hele tatt! Keating sport en superkul underskjæring for å utfylle håret med glatt tilbake.

Rotete-slickedStudiepoeng: Morris Motley

Rotete Slicked

Denne litt uforglemmelige stilen gir store opprørsvibber. Følger den naturlige hårgrensen og lar håret bli rotete, men opprettholder den avgjørende kamretningen bakover.

Klassisk Slicked BackStudiepoeng: Braid Barbers

Slicked bakside del

En så ren taper fortjener en medalje! Elsker hvordan volumet fortsatt følger det nære hårkammemønsteret. Ta definitivt et godt definerende produkt når du prøver denne stilen.

avtagende hårfeste gled tilbakes_bukley / Shutterstock.com

Slicked Back med avtagende hårfeste

Etter en jevn avling og glatt hår blir det ikke mer klassisk enn dette.

The Tidy Slick Back ysbrand / Shutterstock.com

The Tidy Slick Back

Tyngre på produktet dette, men definitivt med et formål! Dette er den typen frisyr som holder hele dagen.

Undercut og avslappet Slick-Backwayhome / Shutterstock.com

Undercut og avslappet Slick-Back

På samme måte som mange andre utseendevarianter her, trenger ikke det glatte håret alltid en haug med produkter for å se superkul ut! Prøv denne frisyren og ha det gøy med alle mulighetene.

Subtil subcut med tynn slicked tilbake@nickbarford

Subtil subcut med Thin Slicked Back

Tynt hår har mange ansikter, og dette er en av dem. Den slicked-back-versjonen er et underverk å se på. Toppen er pen mens den er litt lang mens sidene er subtilt underskåret med konisk fade til unnsetning.

Farget og oppblåst Slicked Back@top_shelf.cuts

Farget og puffet Slicked Back

Farg og pust de slicked tilbake for noe som ikke er i nærheten av vanlig. Det iskalde fargestoffet gjør det veldig trendy og valmue med sidene som er avsmalnet, gjør det morsomt. Toppen er litt lengre slik at den sitter perfekt på toppen.

Fury Slicked Back med Temple FadeMaksym Poriechkin/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Fury Slicked Back med Temple Fade

Er det Brad Pitts stil? Absolutt er det. Den svake puffen med glatte rygger på toppen er ganske fin. Den nedskårne avsmalningen er ganske summende med tempelfade som lett tar skjegg inn i spillet.