Når det gjelder å finne en flott frisyre for svarte gutter, er det et stort utvalg av alternativer å velge mellom. Enten du har å gjøre med ekstremt krøllet hår eller løsere, krøllete hår, finner du noe på denne listen for deg.

Afro vevd hals@onlytopbarbers

Barbert design

Denne dristige frisyren har et mønster som er barbert bak i hodet. Resten av håret holdes kort for å understreke designet.

Temple Fade@mr.lo__

Temple Fade

Du kan ikke gå galt med en enkel tempelfade. Dette hårklippet, som også har en kantet linje, vil fungere med en rekke hårtyper og holder alt ryddig.

Klassisk Temple Fade@lukedbeaumont

Klassisk Temple Fade

Her er en annen oppfatning av tempelfadesen. Med en mindre kantet linje, er dette hårklippet et snev mer formelt enn den forrige stilen, noe som gjør det til et godt valg for en rekke situasjoner.

Flat Top Line Up@spukthebarber

Flat Top Line Up

Den flate toppen er en ikonisk stil som fremdeles er populær den dag i dag. Det er et utmerket alternativ for gutter med mer kveilet, matt hår.

Subtile Burst Fade@edwardklipperhands

Subtile Burst Fade

Hvis du vil ha noe mer morsomt og uformelt, kan dette være stilen for deg. En burst fade understreker området rundt øret, og en barbert design gir litt pizzazz.

Høy volum topp med Temple Fade@z_ramsey

Blåst ut flat topp

Her er en trendy vri på den klassiske flate toppen som gir deg volumet av en afro uten noe rot.

Krøllete topp med tvillinghårlinje@kaisbarbershop

Krøllete topp med tvillinghårlinje

Er kortere bedre for deg? I så fall er dette hårklippet verdt din vurdering. Kort hår på toppen understrekes av hudblekede sider, mens to subtile harde deler gir et snev av teft.

Spider Braids@moody_oc

Spider Braids

Hvis du er interessert i flettet hår, kan du like denne hip og edgy stilen. Lange fletter henger ned som edderkoppben, og det er et veldig tilfredsstillende rektangulært mønster på toppen av hodet.

Flat topp med hudfade@dannyandcobarbers

Flat topp med hudfade

Dette er en annen flat toppvariant som er ryddig og rotfri rundt. En enkel hudfade trekker øyet opp til den flate toppen.

Lav nøkkel Mohawk@evan_thebarber

Lav nøkkel Mohawk

Hvis du liker mohawk -stilen, men ikke vil ha noe ekstremt, kan du prøve dette. Håret danner en subtil mohawk som avtar når den når halsen.

Afro Mohawk@theburghbarber

Krøllete Mohawk

En krøllete mohawk er en fantastisk måte å la barnet utforske sine egne preferanser når det gjelder frisyrer. De kan elske det eller bestemme at de heller vil ha noe annet! Så lenge de er komfortable med det de får, er alt bra!

Clean Taper med Temple Fade@z_ramsey

Clean Taper med Temple Fade

Denne super lette tinningsfade er en slags nøkkelfaktor for dette utseendet, da det lettes inn i hovedfade -rammen. Med myke linjer og kanter må du sjekke inn hos frisøren ofte for å holde tritt med hårfestet.

Symmetrisk line -up@emilio_the_barber

Symmetrisk line -up

En rett hårfeste og denne lærebokoppstillingen ser garantert fantastisk ut fordi … symmetri! De øverste ringlets kan også se utrolig ut med litt mer lengde, så vurder å la dem vokse litt.

Høy volum høy topp@tonisaura_barbershop

Høy volum høy topp

Dette her er et kjærlighetsbrev til Black Culture. Nå er du mer enn noen gang stolt over å bære ditt naturlige hår som mange har gjort før.

Faded Temple med Sharp Line Up@phils_barbershop

Faded Temple med Sharp Line Up

En kort avling er ideell for å vise frem de stramme naturlige ringlets tekstur og definisjon. Noen sverger ved å style den på nytt med en blanding av saltvann og balsam i et par spritzer, dette er selvfølgelig en DIY-versjon, men det er nok kjøpte løsninger!

Fresh Line Up@raelbronx

Fresh Line Up

Med litt lengde på toppen og noen glade definerte krøller, har denne frisyren en ganske annen hårfeste foran siden den inneholder noen som stjernen i showet.

Fade bidrar til å få all oppmerksomheten oppe siden den har blitt holdt ganske lav.

Stramme Shaggy Curls@freshlyfadedbarber

Tette Shaggy Curls

Disse raggete låsene ser super søte ut i denne lengden, det kan være lett å bestemme at du bare vil vokse dem, men vurder å gjøre denne lengden til et utseende du holder deg til!

Klassiske koniske og mellomstore krøller@freshlyfadedbarber

Klassisk konisk og line-up

Det er noe bølgete styling på gang, og jeg er her for det. Sidene av oppstillingen tar en mer naturlig og myk tilnærming til hårfestet mens templene er tynt preparerte.

Klassisk konisk og line-up@freshlyfadedbarber

Klassisk konisk og line-up

Her ser vi dem holde ting enkelt. En super kort avling og en naturlig avsmalning gir alltid et utrolig utseende som passer til alt du får til, men vent! Sjekk den frekke barberte linjen, det gjør dette teknisk sett til en frakoblet underskæring, og jeg elsker hvordan det er gjort!

Klassisk Buzz-Down@e_visionaire

Klassisk Buzz-Down

Ah den klassiske buzz down, vi vet alle at det er den enkleste og raskeste måten å gå når du bare er usikker på hvilken hårklipp du skal gi barnet ditt.

Flat Top klar til å styre@smith1991aiden

Flat Top klar til å styre

I denne høyden utfyller denne afro flat toppen vakkert funksjonene sine, og de lave falmede sidene holder alt på en jevn måte.

Blekne sider med barbert linje@pjabreu

Blekne sider med barbert linje

Her har vi en superfin high fade som gir plass til noen ganske fantastiske ringletter. Det er alltid morsomt å gå etter noe litt annerledes når det gjelder hårfestet og be om et subtilt, men iøynefallende design.

Søt Afro Thin Top og Long Temple@shawn_barbz

Søt Afro og Long Temple

Alt som skjer her elsker jeg! Fra det veldig interessante lange og spisse tempelets design til den perfekt stylede afroen. Dette utseendet skriker presisjon. For en ferdighet!

Tett topp med flotte designede sider@ulithebarber

Tett topp med flotte designede sider

Naturlig hår kan bæres på så mange forskjellige måter, og det er det fine med det! Her har vi noen nydelig stilte krøller i kontrast med en underskæring med noen barberte linjer. Bli kreativ!

Mid Fade og Burr Cut@klipperkem

Mid Fade og Burr Cut

Et granskår er i utgangspunktet bare en superduper kort avling. Her tar de det enda lenger ved å parre det med en midfade for å fullføre utseendet med en line-up.

Hardline detaljer og Afro Brush Up@jaysfades

Hardline detaljer og Sharp Edge Flat Top

Denne flate toppen er på toppen av spillet (hehe, ser du hva jeg gjorde der?). Når det gjelder hårklippdesign eller noe design for den saks skyld, er mønstre og linjer super viktige. Dette er grunnen til at jeg elsker det de har gjort med hardline på siden.

Blekksprutfletter@moody_oc

The Box Braids

Box fletter har lenge eksistert, og de er den typen frisyre som aldri dør! Færre mennesker kan bruke den når som helst, men det vil ikke forsvinne.

Hvem trenger et tempel uansett@olliefosterhair

Hvem trenger et tempel uansett

Sjekk denne fantastiske og veldig subtile burst fade som følger med en utrolig pen og velholdt afro. Stylisten bestemte seg for å gjøre en line-up i halvtallsårene siden de gikk med en mer naturlig utseende hårlinje foran. Elsker dette!