Side feid undercut er en uvanlig variant av den underskårne frisyren som definitivt ikke er for alle. I denne versjonen er sidene og baksiden trimmet kort på tradisjonell underskåret måte. Imidlertid har toppen flere tommer ekstra lengde. Håret foran kan nå så langt ned som haken din eller til og med forbi haken din. Det er et enestående asymmetrisk inntrykk av undersnittet som kombinerer det sofistikerte utseendet på undersnittet med det dristige utseendet på langt hår.

Underskåret langt hårStudiepoeng: Braid Barbers

Dette er en fin frisyre hvis du liker langt hår, men ønsker det estetiske i den underskårne frisyren. Håret på toppen kan også bæres i en toppknute, som er en versjon av mannebollen. Til tross for de ville forskjellene fra andre underbudsvariasjoner, kan du gjøre ganske mye med det. Imidlertid er det ikke den beste frisyren for kontoret.

@adamjosephchase/ Instagram

Slik styler du den sidesveide underkanten

Siden dette er en super lang stil, vil det trenge et produkt med et tungt tak. I likhet med den frakoblede undersiden krever sidebrytende underskjæring volum. De Suavecito Firme og Layrite Super Hold er gode valg for dette kuttet. Arbeid produktet godt inn og gre håret til siden. Dette gir det asymmetriske utseendet som er nøkkelen til den feide siden.

For flere ideer, sjekk galleriet nedenfor:

Justin Biebers Side Swept Dyed Fringe DFree / Shutterstock.com

Justin Biebers Side Swept Dyed Fringe

Justin Bieber har hatt sin rimelige andel hårklipp gjennom årene, inkludert denne slående siden feid undercut. De lange hårstråene som henger ned foran er umiddelbart merkbare og gir denne stilen en unik effekt.

Drop Fade med Afro -frakoblingkilde

Drop Fade med Afro -frakobling

Denne fasjonable kombinasjonen av en afro og en underskæring er en standout -stil. En stor barbert del kobler fra de to forskjellige stilene og forener hårklippet.

Sidebørstede tråder med underskåret taper@giuse_laguardia

Sidebørstede tråder med underskåret taper

Elegant, men morsomt, dette trendy sideveipede utseendet er et ideelt alternativ for gutter som ønsker en hårklipp med en sjenerøs dose personlighet.

Skin Fade med lag@titan_barber

Skin Fade med lag

Her er en mer ekstrem stil som nesten kommer inn på faux hawk -territoriet. Det høye falmet og sidefeiste håret skaper en dramatisk frakobling som skiller denne stilen fra hverandre.

Sidebørstet med Undercut Taper Fade@ambarberia

Taper Faded Blonde Hair

Denne preppy -stilen har drop -fade og fingerkammet hår, og er et flott hårklipp for å nyte en dag (eller natt) ute.

Bølget reguleringskutt@jelle.vissers

Bølget reguleringskutt

Denne swoopy -stilen demonstrerer hvordan elementene i en underskæring kan bli stilig modifisert. Det dinglende håret foran passer perfekt til den bølgede bevegelsen i kuttet.

Sidekammet konisk falmet ingefærhår@andrewdoeshair

Crown Taper Fade

Takket være den høye siden, avslører denne stilen kronen på hodet og skaper et unikt sirkulært fokuspunkt.

Moderne elefantstamme@titan_barber

Moderne elefantstamme

Elefantstammen har blitt en egen kategori, kategorisert etter en stamme-lignende hårstrå som henger foran. Denne undersiden bruker en bagasjerom for å fortsette bevegelsen som er skapt av fingerkammet hår.

Side feid underskjæring med skjeggStudiepoeng: Braid Barbers

Side feid underskjæring med skjegg

Hvis du er ute etter en veldig lang og trendy stil, trenger du ikke lete lenger. En ekstrem hudtoning understreker håret på kinnlengden og det lange skjegget.

Undercut krøllete langt hårStudiepoeng: Braid Barbers

Undercut krøllete langt hår

En annen lang og iøynefallende stil, denne undersnittet er avhengig av både lengde og volum. Igjen brukes en hudfade for å plassere alt fokus på håret foran og på toppen.

Blond | Underskåret, farget, føntørket@alan_beak

Blonde høydepunkter med underskæring

For det første vil jeg adressere kontaktlinsen på en eller annen måte komplimenterer hele utseendet på middels strandet løs pompadour med sider avsmalnet med fade mot templet. Det kommer også inn på lavfade -territoriet, men de tatoveringene får ut blekningen ganske bra.

strukturert, side feid, anagulær utkantUnik visjon/Shutterstock.com

Textured Side Swept Angular Fringe

Denne feide siden kvalifiserer som en av de mest trendy du finner på grunn av de mellomlange trådene som øker den tykke teksturen på toppen. Sidene er som alltid avsmalnende, men du vil ikke finne noen fade fordi noen ganger er mindre mer.

Sidebørstet åpen puff@4hårglede

Sidebørstet åpen puff

Hvor ofte ser du tynt hår med så mye volum og denne tykke teksturen? Ikke ofte riktig, vel her er det. Oppskriften er ganske enkel, kjør hårføner på motsatt side av sidefeiingen, og bruk deretter hårvoks for å snu den omvendt for å få den quiffede loen. Ikke glem de koniske falmede sidene som forbedrer toppen.

Nesten elefant trunket blondt hår@johnny_snips

Nesten elefant trunket blondt hår

Slank tynt hår vokst til lange tråder på toppen og en quiffed fei får det til å se fullt ut av liv. Neste her oppe er undersnittet med en avsmalning på sidene og det løse strandede utseendet gir volumet selv om hårstrukturen er tynn.

Bulls horn@luiiisc_

Bulls horn

Så vent, det er en underskjæring, så er det en konisk fade pluss den slanke feien med middels tråder. Interessant nok er trådene farget mot endene, og det støter bare på panachen med mye. Vi har ikke engang nevnt det stilige barten ennå, det er kirsebær på kaken.

Bølget hår med underskåret drop fade@cutsbyerick

Bølget hår med konisk fade

Tykt bølget hår på toppen med en fin mellomtoning er det vi kaller suave stil. Temple fade som er blandet i skjegget gjør hele forskjellen med skjegg som balanserer hele ansiktet ganske bra. Linjen opp som er kantet og skarp dukker helt fint ut.

Skitten blond side feid_@javi_thebarber_

Skitten blond side feid

Det er så mange små elementer i denne stilen som bygger opp til hele denne kombinasjonen av et street smart utseende. Den store siden feier med tynt hår mellomstore tråder med sider som er avsmalnet, er det som gjør all oppmerksomhet til toppen. Dessuten gjør det tørre blonde fargestoffet det bare bedre.

Undercut Swaving Hair@ virgiltb

Undercut Swaving Hair

Undersnittet med sidene som er avsmalnet og tempelet blandes inn i skjegget, gir et helhetlig utseende. Linjen med en spiss skarp vinkel viser detaljene og utseendet på utseendet. Den silkeaktige middels strandede toppen med høydepunktsfargestoff, vent til vinden strømmer gjennom håret.

Underskåret side børstet med koniske sider@zeke_the_barber

Side Quiff med konisk

Den puffede quiffen med middels strandet topp med det tykke volumet gir et veldig dapper, men robust utseende. I tillegg er sidene avsmalnende, og den underskårne feiingen med tykt skjegg gir all balansen man trenger. Bruk litt hårføner og hårvoks sammen.

Side feid underskjæring@tonisaura_barbershop

Undercut og hard Line Design

Den harde delen med tykk sidesvei ser trendy og moderne ut. Utover det, faller fade og avsmalnende sider med oppmerksomhet mot toppen. Høydepunktet med en røykfylt, grov tekstur gjør det morsommere. Den barberte spalten på baksiden komplimenterer i rad for å gjøre den poppier.

feid under undersiden@rafaxhair

Middels lengde topp med undersnitt

Tykt hår med tett volum pluss ekstra sidevei gjør dette til et perfekt retro, men moderne utseende. Den lave fade er ekstremt lav og gir en svak nedtoning i tillegg til at serien er så slank at den ikke kan gå ubemerket hen. Toppen er så intens at den aldri gir mindre oppmerksomhet.

Side feid underskjæringav @travisanthonyhair

Mid Fade med Voluminous Quiff

Er det en lav fade og mid fade? Kanskje begge med en essens av tempelfade. Neste opp den avsmalnende skarpe linjen, neste er toppen som middels tråder. Den store krøllete toppen med slengt tekstur og silkeaktig hår gjør den helt fin.

Frynset Quiff med Undercut@barbermikethomas

Side feid konisk fade

Undersnittet her er ganske tydelig med sidene avsmalnende, selv om det er betydelig omkrets mens du blander det inn i skjegget for å ha ett helt utseende. Toppen er tynt hår, men de lange trådene får det til å se tett og tykt ut, ikke glem litt voks for å holde det på plass.

Frakoblet side feid underskjæringFrakoblet side feid underskjæring, av @criztofferson

Frakoblet side feid underskjæring

Woah! Ingen så det komme? Skjeggspalten er helt sikkert en ny trend og ganske valmue. Håret på toppen er en annen historie i seg selv, de fargede løse tynne trådene gjør det til hippie. Ikke bare det, men midten av fade med skarp linje opp skyver all oppmerksomhet til toppen og skjegget.

Side feid underskjæringSide feid underskjæring, av @ambarberia

Lav fade med stilig middels topp

Hilsen den stilige side-feide undersiden med en infusjon av pompadour og et veldig retro engelsk utseende på stilen generelt. Sidene er elegant avsmalnende uten plutselige nedskjæringer eller fades, bare ren klasse. Toppen er utformet for å holde seg på plass med loen som kommer ved bruk av hårføner.

Long QuiffLong Quiff, av @spukthebarber

Long Quiff

Er dette en quiff eller en pompadour, ser det ut som kanskje begge deler og en ting til, elefantstamme! Midttonen er veldig slank med den rette linjen opp, noe som ikke er veldig vanlig. Volumet på toppen er en veldig tykk og tørr tekstur med krøller gjør alltid kunsten.

Side feid underskjæringSide feid underskjæring, av @barberdeano

Bed Head Elephant Trunk og High Fade

Elephant Trunk blir bare mer og mer populært med denne retrostilen som blir den nye normalen. Fade på sidene er imidlertid vanskelig fordi det er mellom mid fade til high fade og templet bleknet. Toppen er tett med mørk skygge.

Side feid undercut + Faux Hawk + Angular FringeSide feid undercut + Faux Hawk + Angular Fringe, av @barberdeano

Side feid undercut + Faux Hawk

Midt til lav fade rundt templet får sikkert denne stilen til å poppe med mellomstore lange tråder med en krusete tekstur. Trådene er svingete uten noe produkt, slik at det ser uformelt, men stilig ut på alle grunner. Knyt det noen ganger når du har på deg dress og bom, det kaller vi panache.

Side feid underskjæring@dannyandcobarbers

Medium side feid underskjæring

Velkommen den tynne hårete, krusete elefantstammen med et skarpt underskår ved hårfestet. Deretter ble sidene avsmalnet veldig fint, og templet blandet seg inn i skjegget for å få det til å se enda mer dash ut. Du trenger definitivt hårføner og voks for å holde denne stilen på plass hele dagen.

Undercut Side feide tråder@alan_beak

Undercut Side feide tråder

Elephant Trunk har nettopp fått et nytt preg, den hakkete strandede toppen med sider som er trimmet for avsmalning og deretter bleknet, er det som gjør dette til et veldig stilig, men moderne utseende. Midttonen er bare så elegant og gir et rent utseende til den generelle stilen.

Side feid konisk undersnittSide feid konisk undersnitt, av @mattjbarbers

Side feid konisk undersnitt

For det første er røyking virkelig helseskadelig, men stilen er det aldri. Denne feiingen er ikke bare en annen sidevei. Underskåret her er skjult for å ha en luftig side som også er litt strandet. Den tykke teksturen med gyldent fargestoff gjør dette til et veldig sunt utseende, minus røyking.

Side feid underskjæring@mensworldherenkappers

Side feid underskjæring

Den beste delen om sidevei er dens allsidighet, og at også som vi ser her, er det nesten en elefantstamme. Sidene er avskåret avsmalnet, mens templet også er avsmalnet og ikke falmet. Fingermønsterbørstingen er veldig uformell, men bruker en hårkam når du formlegger et formelt utseende.

Side feid underskjæring med bart

Studiepoeng: Braid Barbers

Side feid underskjæring med bart

Hva mer trenger man? En veldig ren sidesvei med lo på siden. Det la det intense underlaget til med en side som er avsmalnet og deretter blandet inn i et veldig tykt, men velholdt skjegg. Alt det pluss at bart gjør dagen. Alt i alt er dette en veldig tykk frisyre som er godt balansert.

Bølget topp med klassisk undersnitt

@mattjbarbers

Bølget topp med klassisk undersnitt

En annen dag, et nytt blikk av en sidesvei undergravd med så kul panache. Toppen er bølget med halvkrøller overalt med sider som er koniske akkurat nok til å gli godt inn i skjegget. Alt det med et matt fargestoff på toppen er perfekt.

Bølget høyt og tett

Studiepoeng: Braid Barbers

Null rygg og sider underskåret

Fortalte jeg deg ikke at sidesveip undercut bare er noe som er veldig tweakable. Alt dette og bare se på det, den glatte ryggteksturen med barberte sider med størrelse 0 klippere gjør enhver dag. Toppen er tykk og presset tilbake med puffete tekstur, hvem ville ikke bli skremt av dette.

Underskjæring frakoblet med frynser

Kilde

Underskjæring frakoblet med frynser

Husk at vi så en elefantstamme før, vel, dette er bare en omvendt elefantstamme med mer panache. Sidene er veldig lett koniske og resten klippes av størrelse 0 klippere. Stubben der nede gjør den veldig kul og gir innslag av balanse.

Vinklet utkant bleket

kilde

Vinklet utkant bleket

Denne kan aldri parallelliseres med hele lengden på trådene. Alt det med at sidene spesielt er avsmalnet, gjør det så morsomt for en stil. Det blonde fargestoffet på toppen gjør det enda mer fremtredende og hårets rette tekstur kan snus begge veier, avhengig av utseendet du går etter.

Kortere underveis i underkant

Kortere underveis i underkant

Vær så snill og velkommen den dapper og gentleman -versjonen av sidefeiingen. Dette er det vi kaller et veldig balansert utseende uten å gå på kompromiss med stildelen. Sidene er avsmalnet med klippere i størrelse 2/3, og det hjelper å blande seg med stubben. Toppen er sidebørstet, men lengden gjør hele forskjellen.

Undercut Brush Up

Studiepoeng: Braid Barbers

Undercut Brush Up

Hvem sier at undersiden av feiene må være helt ren? Bare se på dette, gir ikke dette en veldig syklist, robust følelse? Toppen er veldig tykk og tett, men den er litt krøllet. Alt dette med at sidene er underskåret avsmalnet med mønstre på sidene er det som gjør det hele morsomt.

Langsides frynser

kilde

Langsides frynser

Denne virker rett fra Met Gala. Den klassiske oppskriften som holder toppen lang, som veldig lang, retter den for mer moro, og deretter er undersnittet på sidene. Til slutt er sidene avsmalnet på en så fin måte at det hjelper å blande inn skjegget.

Side feid underskåret vått

Side feid underskåret vått

Dette er en av variantene av en glatt rygg som også tilfeldigvis faller under feide sider som vi kan se at den har en ren og tykk sidedel. Sidedelen fungerer også som en hard del med sider som er fallende koniske falmet med tinningen rent falmet. Det rene utseendet er det som gjør dette pent.

Zachary's Side Swept Undercut

CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

Zachary’s Side Swept Undercut

Zach, kan du stoppe panachen bare et sekund? Som bare se på dette, er de strandede med elefantstamme-vibber for gode til å se. Sidene er koniske og ikke falmet, men se på templet, det er en skarp, ikke den du ser hver dag.

Enkel side feid

Dean Drobot/Shutterstock.com

Enkel side feid

Sidevei trenger ikke å være så fancy hele tiden, dette er ganske generisk som kan rockes på en fest og også ved en formell anledning. Oppskriften er enkel, sidene er koniske og toppen kastes med litt bedre tekstur.

Burst Fade og Side Combed Top

Alones / Shutterstock.com

Burst Fade og Natural Part

Sidefeiing kan være en av de mest formelle stilene hvis du vil at den skal være, som denne. Toppen er pompadour-y med en fei på siden. Luddene er veldig livlige og øker lengden på ansiktet. Det forsterkes ved at sidene blir koniske og falmede. Tempelet er falmet for å gi et litt renere utseende.

Fade i siden og lang halvdel

@luiiisc_

Side Fade og Long Half

Vi presenterer den mest hipsteriske sidesveien. Toppen er veldig lang med sidene avsmalnende falmet der falmen er falmet. Tempelfade hjelper til med å blande skjegget med toppen som er veldig lang. Man kan til og med ha en kul toppknute.

Ren undercut fade med topp volum

@deakinandwhite

Ren undercut fade med topp volum

Hvis slicked back hadde en puff sånn ville det sett ut og heldig for oss er dette også feid av siden. Videre er undersnittet ganske fremtredende med de rene sidene, hva mer kan vi forvente. Når det er sagt, er templet falmet, men ikke skjegget, det tykke skjegget forankrer også utseendet ganske bra.

Gentleman Side Swept Alert

@giuse_laguardia

Gentleman Side Swept Alert

Denne er den nye normalen, spesielt med sidene som er avsmalnet og ikke falmet slik at det smelter godt inn i skjegget. Toppen er imidlertid ganske enkelt pompadourert og deretter børstet på siden, og for å nå den ekstra milen gjør høydepunktet fargestoffet veldig kult.

Drop Low Fade med Side Parted Side feid

@raduvitca

Drop Low Fade med Side Parted Side feid

Når du rocker en smoking, trenger du denne frisyren. Spesielt med den rene sidedelen med en subtil tynn del. Sidene er midt falmet med en veldig frekk skjeggfade. Den tynne delen er sikkerhetskopiert med en tvillinglinje som ikke er veldig vanlig, så alt i alt er dette et ganske eksotisk utseende.

Retro Classic Hard Part Side Sweep

@cresswellbarberco

Retro Classic Hard Part Side Sweep

Trenger jeg engang å si at denne stilen aldri kommer til å gå av moten. Når det er sagt, er toppen ganske tykk, men sidene er ganske avsmalnet for det kontrollerte utsynet. Den tynne stubben gjør et herlig forsøk på å balansere utseendet.

Skyvet tilbake eller slicked tilbake?

@russ_thebarber

Skyvet tilbake eller slicked tilbake?

Fades og undercut går hånd i hånd. Denne er ikke annerledes. Toppen her er litt sideveid slicked tilbake med en sidedel i form av en underskæring. Rock dette utseendet til fest eller møte, fungerer begge veier.

Tynnt hår dyttet tilbake

@adribarbeiro

Tynnt hår dyttet tilbake

Less is more, og dette er hva denne hårklippet er basert på. Undersnittet er ganske subtil med toppen presset bakover og sidebørstet samtidig. Drop fade gjør alt pent og chill på samme tid.

Sidedel med hard del til fest

@natpanurai

Sidedel med hard del til fest

Noen ganger tar harde deler æren fra en undergraving, men hei, det er hva det er. Stilen her er en ganske blanding av en underskæring med en hard del og en osteaktig sidevei som har litt lo. Den loen gir den ekstra glansen til hele utseendet.

Vikingish Undercut med tykk bart

@adribarbeiro

Vikingish Undercut med tykk bart

Det utseendet, det håret og den bart; alt er alvorlig. Ingen spøk her inne, toppen er glatt tilbake med minimum puff. Videre er sidene også barbert med skjegg som er barbert, bortsett fra bart, noe som totalt gir liv til utseendet.

Tynnt blondt børstet hår

@anthonydelucv

Tynt blondt børstet hår

Subtil subcut er noen ganger vanskelig å påpeke fordi det er gjort med oppmerksomhet på detaljer for delen. Toppen er et mellomfargestoff med en sidebørste som gir mer liv. Sidene har avsmalnet som smelter godt inn i skjegget.

Buet lo med sidebørste

Bare dans/ Shutterstock.com

Buet lo med sidebørste

Tydeligvis er ikke åpenbare sideavskjæringer noe vi ikke legger merke til her, men det er nøkkelen til denne stilen. Toppen holdes litt kort mens sidene er pent koniske for det volumet, men på den renere siden.

Retro bart med sidebørstet topp

Eugenia Porechenskaya/ Shutterstock.com

Retro bart med sidebørstet topp

En underskæring er at det elementet som blander seg ganske bra med de fleste stilene akkurat som dette med toppen som er en frekk langstrenget side-feid topp med også lengre rygg.

Tynnt hår underkuttet side feid topp

ArtOfPhotos/ Shutterstock.com

Tynnt hår underkuttet side feid topp

Kan vi bare klappe hendene for den myke siden feide toppen med koniske sider som inneholder litt fin panache. Den tynne hårtekstur holdes tett med volumet pluss tempelblandingen er en fin touch til frisyren der skjegget balanserer toppen ganske pent.

Sidesveipet undersnitt med lang topp

@ cutbydk

Sidesveipet undersnitt med lang topp

Undercut er en ganske viktig faktor for enhver hårklipp, og her som vi ser, er sidesveien ganske fancy, men det er undersnitt som slår den av. Den koniske fade på siden forbedrer det rene utseendet, spesielt siden oppstillingen er ganske kantet og tydelig.

Retro Undercut Pompadour

@m15barbershop

Retro Undercut Pompadour

En veldig suave og retrostil er her i sin prakt. Toppen er feid på siden og massivt underskåret. Sidene er hudblekne eller skal jeg si barbert hud uten hår. Bart er en fancy med krøller i begge ender.

Sidde Swept Undercut med Retro Moustache

@m15barbershop

Sidde Swept Undercut med Retro Moustache

Et veldig enkelt, men pent utseende her med toppen som er tykkhåret sidevei pluss sidene som er avsmalnet. Stubbene med bart gjør livet mye lettere og legger til den retro -følelsen.

Den harddelte sidebørsten

@chadius_maximus

Den harddelte sidebørsten

Den harde delen stjeler showet umiddelbart, da det hjelper sidene å kutte ned. Volumet sammenlignet med toppen. Toppen er myk og sidebørstet for maksimal omkrets. Sidene er først avsmalnet og deretter bleknet mot templet.

“>