Den en gang “rockstar-eksklusive” er nå en høydepunkt noensinne, og det er en fantastisk måte å gi håret det dårlige utseendet du kanskje ser etter..

Det som definerer edgy menns hårklipp er deres eksperimentelle tendenser, å være tussles, undercuts, mohawks, lyse farger eller til og med bleking, you name it. Så lenge den er nyskapende, er himmelen grensen.

@blackfishbry / Instagram

Blant fordelene med å velge den edgy stilen, er det faktum at den har nok former til å passe fint til enhver ansiktstype. Enten firkantet, rundt eller ovalt, kan du enkelt få et friskt, menig hårklipp etter en 5-minutters prat med frisøren din.

Vi utarbeidet et spesielt utvalg av edgy menns hårklippseksempler som du kan bruke som inspirasjon for ditt eget eksklusive snitt. Sjekk det ut.

Rotete middels hår@sukker skaller

Middels Shaggy

Hemmeligheten her er å holde det rotete! Alle kan trekke denne av så lenge du har en sterk kjeve, folk med et rundere ansikt må kanskje vokse litt ansiktshår først, ellers kan du ende opp som en ballong.

Kjent som rockestjernens favoritt, er den shaggy og rotete kombinasjonen ikke bare superenkel å vedlikeholde, men den får deg også til å se kjøligere ut umiddelbart.

Frakoblet Faux Hawk@braidbarbers

Faux Hawk

Faux Hawk har eksistert lenge, men har nylig fått mye plass på grunn av den ville og funky stilen. Anbefalt spesielt for de med runde ansikter, gir faux hodet ditt mer form og definisjon, i kontrast til rundheten i hodet ditt, og bidrar til å unngå stigningen “baby face”.

Ikke ta meg hjem til mamma@pauladoylee

Ikke ta meg hjem til mamma

Dette er en veldig fet stil som definitivt lar deg komme med en uttalelse uansett hvor du går. Dette utseendet utfordrer reglene for Mushroom Cut med skarpe kanter, men beholder formen, og det sammen med barberte sider gir ønsket topp for å komplimentere stilen.

Messy Man Bun Hair

Menn hestehale

Bare for mennesker med velsignede gener. Hvis du har et sunt tykt hår, vil en enkel lav ponni fungere i utseendet ditt som et kult tilbehør. Det er enkelt å gjøre, lite vedlikehold og ser veldig bra ut.

Før du velger en hårklipp, anbefaler vi deg å alltid spørre frisøren din om hans mening siden han sannsynligvis vet hva som vil passe bedre ansiktsform og hårtype.

glatt rygg frakoblet skjært skjeggFXQuadro/Shutterstock.com

Frakoblet undersnitt

Fra den mest altfor nåværende stilen i verden ser det ut til at alle menn og gutter der ute får en, fra Hollywoods fineste Jude Law, til den verdensberømte fotballstjernen David Beckham. Undersnittet er perfekt for de som har firkantede ansikter, som kontrasterer sterkt med sterke kjever, noe som får dem til å se skarpere og sterkere ut.

Blond Swagger frisyre Bearded

Utviklet

Det ujevne utseendet er en blanding av et mer klassisk utseende med et samtidig preg, og styler det til sidene med litt matt vil gi deg et perfekt edgy utseende. Godt slitt av alle aldre og hårtyper, dette snittet ser bra ut på de fleste ansiktsformer, det anbefales for rundere ansikter for å unngå å forlate for mye bredde på sidene.

Praktisk, stilig og lett å vedlikeholde, definitivt blant de beste edgy har å tilby.

Blond | Underskåret, farget, føntørket@alan_beak

Dashing -tråder med høyt volum

Kraftige undersøkelser er ingenting utenom det vanlige i dag. Når det er sagt, er denne underkontrasten med høy kontrast kombinert med en kantet del, tråder foran og mange tatoveringer. Edgy? Ja.

Undercut Winged Mid-Part@luiiisc_

Undercut Winged Mid-Part

Her er en virkelig unik stil: ta den solide basen som er en undersøkelse, og legg til en partisjon i midten. Dette gammeldagse utseendet fungerer utmerket for en edgy, hipsterisk følelse kombinert med ansiktshår.

Militær, Fade, Pompadour@blackfishbry

Skyv det elegante håret tilbake med falmet side

Hvis vanlige nedskjæringer er for kjedelige for deg, kan du alltid sparke dem et hakk ved å barbere sidene ekstra kort. Bare legg til skjegg for dette ultra-maskuline, moderne utseendet.

Farget smell med hardt underskår@z_ramsey

Farget smell med hardt underskår

Beskjæringsfrisyrer oppfattes allerede som kantete, men hvis du legger til en kort fade på sidene og noen fargerike høydepunkter, er dette hva du får. Det er ingen tvil om at du vil skille deg ut med dette utseendet!

medium-frisyre-side-feidVolodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com

Side feid

Lange, feide hårklipp er et utmerket valg hvis du vil ha noe som er edgy, men ikke nødvendigvis rart. Gjort riktig, kan dette være en ekstremt attraktiv stil.

Toppknute med skjeggShutterstock

Toppknute

Dette edgy utseendet har noen få komponenter: en tett barbering på sidene, langt hår på toppen og en bolle på baksiden. Hvis det ikke var nok, er det også litt ansiktshår kastet inn!

receiting-hairline-andrewdoeshair@andrewdoeshair

Tøff lang topp med bart

Her er en annen frisyre med den edgy, hipster-agtige følelsen. Det er et mellomlangt, side-feid hårklipp med kortsider og litt gammeldags ansiktshår.

glatt-bak-mattyconrad@mattyconrad

Topp med høyt volum med Widow’s Peak

Det er definitivt ikke utseendet for alle, men en høyvolum, utblåsningslignende stil som denne kommer garantert til å skille seg ut. Det er heller ikke for vilt, så det fungerer fortsatt for et seriøst, daglig liv.

Vinklet mopp topp@aaron_kiely_hair

Vinklet mopp topp

Gjør en kort mopp topp kul ved å introdusere noen vinkler på utseendet. Denne børstede, vinklede stilen er edgy, men slipper unna.

Wavy Textured Fringe@paulmacspecial

Wavy Textured Fringe

Trenger du noe spesielt edgy? Hvorfor ikke prøve en faux-hauk, som kombinerer en strukturert fryns på toppen med noen ville hårlinjedesign på siden.

edgy menn hårklipp@paul_barbercode

Ekstrem bølge

Denne stilen ligger et sted på spekteret mellom en underskæring og en mohawk. Alt vi vet er at det garantert vil snu hodet.

Justin Biebers Side Swept Dyed Fringe DFree / Shutterstock.com

Justin Biebers Side Swept Dyed Fringe

Her er Justin Biebers inntrykk av det lange, feide hårklippet. For å gjøre det litt ekstra edgier, har han også farget håret sitt til en lys blond.

Moderne Quiff frisyrekilde

Moderne Quiff frisyre

En quiff er ikke noe for spesielt i seg selv. Men introduser rikelig med bølger og tekstur på toppen, og du ender opp med et litt edgy, men fortsatt behersket utseende.

Hard-Part-PompadourStudiepoeng: Braid Barbers

Hard Part Pompadour

Denne pompadouren har rikelig med volum og ikke en, men to harde deler for en edgy vri. Legg til solbriller, en piercing og litt ansiktshår, og det resulterende utseendet føles veldig moderne.

Side feid underskjæring med skjeggStudiepoeng: Braid Barbers

Side feid underskjæring

Denne stilen er enda en lang, side-feid mopp. Den er imidlertid kuttet ultrakort på sidene for en undersnittlignende bluss, og har også uvanlig langt og tykt ansiktshår.

Textured Angular FringeStudiepoeng: Braid Barbers

Textured Angular Fringe

En enkel fryns som denne ville være ganske vanlig, om ikke for all teksturen som er lagt til. Dette kantete, rotete utseendet føles definitivt som et edgy hårklipp.

Farge hard vifte@shrunknheads

Farge hard vifte

Hva kan være edgier enn en rotete hårklipp kombinert med en gal farge. Rosa (og forskjellige nyanser av rosa på det) er ikke en farge du ser mye av blant menn, og når du kobler den til dette mohawk-inspirerte snittet, er du sikker på å være sentrum for oppmerksomheten.

Psychobilly Mohawk_@holytigerbarbershopgraz

Psychobilly Mohawk

En mohawk, uansett hvordan du klipper den, er en ekstremt edgy ‘do – men har du sett psykobilly mohawk? La oss bare si at det vil få kjeven til å falle.