Det er flere menns frisyrer enn du kan telle, men noen av de beste er stiler som har eksistert for alltid. Selv om årene har gått, er det visse herrestiler som alltid vil være forbundet med raffinerte herrer.

Dette er klassiske herrefrisyrer som har holdt seg stilige gjennom årene. Det er noe her for alle, uansett ansiktsform eller hårtype. Vi skal gå i detalj om hvordan du får dem og styler dem.

George Clooney frisyre på kortsiden med grått hår Matteo Chinellato / Shutterstock.com

Sidedel

Sidedelen er en av de enkleste, men mest effektive herrefrisyrene for menn. Det er en av de gamle standbyene som passer godt til enhver garderobe og passer til enhver anledning.

Du vil ha 2 til 4 tommer på toppen av hodet, slik at du kan ha nok hår til å gre over delen. Sidene skal klippes. Klipperinnstillingen er opp til deg, men #3 til og med 6 er et godt område. Sørg for å be om en avsmalning (eller fade) på sidene og baksiden.

Hemmeligheten til sidedelen er pomade. Skaff deg en god vannbasert pomade og påfør den i håndkle-tørket, fuktig hår. Gre håret bakover til et punkt på baksiden av hodet, og kam sidene nedover.

Klassisk Slicked BackStudiepoeng: Braid Barbers

Slicked tilbake

Det slanke ryggen har aldri gått ut av stil, og det er superenkelt å replikere.

Du trenger minst 2 tommer hår på toppen for å få et godt utseende. 3 til 5 tommer er det søte stedet. Noe mer enn det, og du får problemer.

Du kan gjøre hva du vil for sidene og baksiden – vi anbefaler å få det klippet med nr. 2 til og med 6, avhengig av hvor kort du vil ha det. Dette utseendet passer også godt sammen med en fade.

Pomade fungerer bra for dette, selv om en gel eller voks kan gjøre susen. Arbeid produktet i håndkle-tørket, fuktig hår, gre håret på toppen bakover. Gjenta til det er tilstrekkelig glatt tilbake.

Zachary Quinto klassisk gentleman business frisyreFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

han Gentleman’s Cut

Vi kunne ikke utelate det klassiske herresnittet, en stil som virkelig er for raffinerte menn.

Start med en #3 eller #4 på sidene og baksiden. Håret bør blandes sammen, spesielt ved tinningene. Håret på toppen kan være alt fra ca 2 til 4 tommer.

Arbeid produktet i håndkle-tørket, fuktig hår. Gre den inn bakover og vekk fra siden din for å skape det alltid herlige resultatet

medium-frisyre-side-feidVolodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com

Side feid

Siden feid er litt uregjerlig og en opprørsk klassiker.

Du kan få et sidevis utseende med nesten hvilken som helst hårklipp, men vi anbefaler et standardklipp, som snittet beskrevet i stilen med rygg (#2 i denne guiden).

Påfør pomade i håndkle-tørket, fuktig hår. Del håret ditt, og kam håret til den andre siden, vekk fra delen din. Dette vil skape det sideveide utseendet. Du kan plage håret for volum eller la håret være helt flatt.

Ivy LeagueKathy Hutchins / Shutterstock.com

Ivy League

Også kjent som Harvard -snittet, er dette herresnittet en smart stil som passer for alle menn.

Be om en tomme på toppen og litt mer foran. Sidene skal klippes –– #2 til og med #4 er et godt område. Du vil også be om en gradvis avsmalning på sidene, ryggen og toppen. Tradisjonelt har dette snittet en blokkert utringning. Å vise frisøren et bilde av denne stilen vil hjelpe.

Ivy League er vanligvis sideskilt, men krever ikke mye styling. Du kan også pusse håret tilbake. Tilsett litt voks eller gel om nødvendig.

Børstet opp tykk topp med Sharp Drop Fade@yosef.n.j

Børstet opp tykk topp med Sharp Drop Fade

Denne dristige, utadvendte stilen kjennetegnes av den høye volumquiffen og en unik fade som taper håret kraftig langs en kurve. Dette fremhever delen på en måte ingen annen stil gjør.

Lagdelt Pompadour med konisk tempel@brinie

Høy volumet topp med Temple Fade

Dette rene, omfangsrike snittet er skarpt og stilig på samme tid. En litt lengre stil, dette utseendet er mye mer trendy enn ditt gjennomsnittlige virksomhetshårklipp, men det er ikke så gal.

Bølget gelert topp med stilig volum@giuse_laguardia

Bølget gelert topp med stilig volum

Hvis du vil ha noe enda mer fasjonabelt, kan du sjekke ut denne gelede stilen. Blekne sider og en børstet quiff gir et polert, men ungdommelig utseende.

Tråder med Layered Quiff@mattyconrad

Tråder med Layered Quiff

Lagdeling kan gi dybde til nesten alle hårklipp. Her er en bølget quiff lagdelt for å gjøre den mer strukturert, noe som resulterer i et litt rotete utseende.

Blonde herrer med sidekanter@steel_lather

Side frynser med blonde høydepunkter

Denne stilige stilen har teksturerte bølger med blonde høydepunkter som danner et stjernelignende mønster på toppen av hodet. Bølgene strekker seg helt til forsiden av hodet, hvor de danner en sidekant.

Underskåret Pompadour med koniske sider@johnny_snips

Underskåret Pompadour med koniske sider

Pompadouren er alltid et godt valg for et smart, forretningsorientert utseende. Denne pompoen har en hard del og avsmalnende sider, noe som gir dette klassiske utseendet en moderne oppdatering.

Medium børste opp@chrisjohnmillington

Medium børste opp

Brush up er en flott stil for gutter som ønsker et utseende som er fullt av personlighet. Denne stilen bruker en subtil linje og teksturerte pigger for et super trendy resultat.

Teksturert Pompadour@cutsbyerick

Teksturert Pompadour

Denne pompadouren er glatt, men uformell, så det er et godt valg for både formelle og uformelle scenarier. Dette er også en stil som også fungerer for menn med tynnere eller finere hår.

Ren Dapper Haircut

Klar Dapper Style

Inspirert av de rene, skinnende hårklippene fra begynnelsen til midten av det tjuende århundre, er denne stilen umiskjennelig finere. En høyglanset, vannbasert pomade er hemmeligheten bak denne kuttens blanke utseende.

Høyt volum Quiff@braidbarbers

Rotete Quiff

Avslappet og bekymringsløs, denne stilige quiffen er et godt valg for mer uformelle situasjoner. Hvis håret ditt er naturlig bølget, kan du bruke denne bølgen til din fordel med denne stilen.

Klassisk konisk, herrer, høyt volum, slank rygg@adamjosephchase

Alltid Classy Taper

Denne ryddig, børstet rygg med avsmalnende sider tar det klassiske underskåret utseende og gir den en forfriskning takket være teksturen og det generelle rene utseendet.

Donald Glovers Afro DFree / Shutterstock.com

Ryddig Afro

Hvis afroen er din stil, velger du å rydde opp med jevnt trimmede kanter og en definert form.

PompadourPompadour, av @ambarberia

Klassisk Pomp

Her er et moderne inntrykk av den klassiske pompa som bruker en matt finish i stedet for en skinnende finish for en stilig, oppdatert vri.

Dape Blondt konisk hår@elektrisk barbering

Klassisk Mini Pompadour

Liker du pompadour -stilen, men vil du dempe litt? Du kan gjøre nettopp det med en mini pompadour. Med mindre volum gir mini -pompaduren deg et lignende stilig utseende.

Børstet opp bølget hår med briller@poolethebarber

Penslet opp med bølget hår

Denne bølgete stilen har en fremtredende del, lengre sider og en topp med høy struktur, og er perfekt for semi-formelle miljøer.

Rengjør SIde feid@cartersupplyco

Rengjør SIde feid

Noen ganger trenger du noe enkelt og greit. Denne side-feide frisyren er grunnleggende, men likevel fasjonabel, og den passer for en rekke situasjoner.

Moderne forskriftskuttAlones / Shutterstock.com

Tuft Quiff

Denne stilen tar den klassiske quiffen og endrer den litt ved å gjøre den litt mindre. Sidene er også korte, med en avsmalning som ligner på det du vil finne i et reguleringskutt.

Klassisk konisk sidedel@zeke_the_barber

Klassisk børsterygg med avsmalning

Du kan ikke gå galt med dette tidløse snittet. Håret er pent og stilig, og sidedelen gir et siste snev av stil.