Det er så mange frisyrer tilgjengelig for yngre gutter at det kan være vanskelig å velge. For å hjelpe har vi samlet en liste med mer enn 100 stiler. Du vil finne alt fra klassiske hårklipp som aldri går av moten til trendige kutt som vil plassere deg i forkant av mote.

Enten du er eventyrlystne eller studioer, finner du din nye favorittstil her:

QuiffQuiff, av @we_married_hair

Quiff

Quiffen har blitt ganske populær i det siste, og det er et godt valg for gutter som liker et stilig utseende. Selv om quiffen er en mer merkbar hårklipp, kan den modifiseres til å være enten subtil eller fet. Vi anbefaler den korte quiffen for et subtilt utseende, og for et mer dristig utseende vil den lange quiffen eller den rotete quiffen skille seg ut.

Slik får du det: Vi anbefaler å gå til en stylist av høy kvalitet for en flott quiff. Grunntanken er at håret er lengre på toppen og kortere på baksiden og sidene. Håret på toppen er stylet opp og kjemmet tilbake. For en mer grundig titt på quiffen, sjekk ut vår guide til denne kule stilen.

Strukturert hudfadeav @travisanthonyhair

Underskåret

Underskredet har markert seg stort i mote i år. Håret blir kuttet kort rundt sidene og baksiden av hodet mens toppen forblir lang.

Den mest populære måten å style dette hårklippet på er å kjøre håret glatt tilbake, men det er flere andre måter å style det også på. Mens de fleste bildene viser det med rett hår, fungerer det også bra for krøllete hår. Denne stilen krever mye styling med gel eller mousse og må vedlikeholdes ved barbering daglig. Det fungerer best med sterke kjever og lange ansikter. Dette er ideelt for eldre tenåringsgutter som ønsker å opprettholde et stilig utseende.

Slik får du det: Fortell stylisten din at du vil ha en underskæring. De fleste frisører og stylister er kjent med stilen. Hvis de ikke er det, si at du vil ha lengde på toppen og sidene surret med en mild klipper (for eksempel en #5 eller #6). Du vil også at smellet ditt skal være omtrent øyenbrynlengde, slik at du kan glatte håret tilbake.

crew cut.jpg@hudson.hair

Mannskapskutt

En klassisk og tidløs stil, mannskapskuttet er et av de beste valgene for gutter. Det er en snarvei som er ideell for atletiske og aktive gutter, men den kan tilpasses enhver stil. Mannskapskuttet gjør også ansiktet mer definert.

Slik får du det: Siden mannskapskuttet er en stift i frisørsalonger og frisørsalonger over hele verden, er det nesten umulig å finne en stylist som ikke kan klippe et godt mannskap. Hvis du vil kutte det hjemme, er det enkelt å gjøre. Håret er surret med klippere i forskjellige lengder, avhengig av området. Toppen av hodet summer med en lengre klippemaskin ( #4 til #6). Håret foran skal være det lengste. Håret blir deretter kortere når det går mot baksiden av hodet. Sidene og baksiden er trimmet med en kortere klippemaskin ( #2 til #4). Det skal være en gradvis avsmalning helt ned til nakken.

gutter hårklipp@rio_black_rose

Pompadour

Det startet med Elvis, men har kommet tilbake med et smell. Dette er en flott ungdomshårklipp som ser slank og dapper ut. Denne stilen har langt hår rundt og blir lengre på toppen. Den er stylet glatt tilbake, men ikke stramt mot hodet, og gir et “poofed” utseende. Dette kuttet krever mye vedlikehold og mye gel. Det fungerer best med sterke kinnben, runde ansikter og korte penner. Sammen med undersiden og sidedelen er det et fantastisk valg for stilige tenåringsgutter.

Slik får du det: Du vil ha håret kort på sidene og ryggen. Toppen skal ha en god lengde. Ta litt pomade og glatt håret tilbake. For å få pompa, legg den frie hånden (den som ikke holder kammen din) på toppen av håret med glatt rygg. Skyv denne hånden fremover, og kam samtidig håret foran oppover. Fest det med litt hårspray om nødvendig. Denne metoden vil ta litt prøving og feiling for å få best mulig pomp.

Curly Fringe Boys Haircut

Textured Curly Undercut

Hvis du har krøllete hår, kan det være vanskelig å finne en stil som passer deg. Vurder i så fall denne stilen. Den bruker en underskæring, men lar krøllene beholde formen, noe som gir håret en unik personlighet. I denne frisyren blir krøllene kuttet for å passe og innramme ansiktsformen, slik at de ikke er et krøllete rot. Hvis du er vant til ustyrlige krøller, kan du prøve dette renere utseendet.

Slik får du det: Fortell frisøren din at du vil ha en ren og kort underskæring på sidene. For håret på toppen vil du at det skal defineres med en krøllkrem med nok hold, slik at det varer i en dag. Produktet skal brukes på hår som er litt fuktig. Utseendet avsluttes med litt rynk.

gutter-hårklipp-mattyconrad@mattyconrad

Løs og lang kammet tilbake

Hvis du liker den bekymringsløse stilen til tousle, vil du elske dette snittet. Dette utseendet er best for gutter med fint, skinnende, tykt og rett hår. Det krever matte og mellomstore produkter fordi tanken er å se naturlig og ustilt ut. Som tousle, er dette et uformelt snitt som vil fungere godt i mange situasjoner. Dette krever litt mer vedlikehold enn noen andre på denne listen, men du vil synes det er verdt innsatsen.

Slik får du det: Moussed hair fønes og kjemmes tilbake. Tørr sjampo kan brukes ved røttene for ekstra volum. Kamhalen skal brukes til å lage en ren del. Deretter blir håret forsiktig rotet med fingrene. Fortsett å stylere til du finner det perfekte utseendet for deg.

militær høyt og stramt

The High and Tight

En høy og stram er en annen kort hårklipp i militærstil. Det er imidlertid ganske annerledes enn et slaktekutt. Mens et slaktklipp er kort over det hele, er et høyt og stramt snitt lengre på toppen, men kortere på sidene og i ryggen. Dette hårklippet er populært blant afroamerikanske gutter og fungerer godt for tenåringsgutter som ønsker en sterk, merkbar frisyre.

Slik får du det: Sidene og ryggen i et høyt og stramt snitt blir nesten alltid kuttet med et #1 -feste til klipperen. (Noen ganger blir de helt barbert, men dette er sjeldent.) Toppen er betydelig lengre enn et slakteskår. Noen ganger blir den kuttet med saks, noe som gjør den lang nok til å bli stylet. Oftere blir det kuttet med et #6, $ 7 eller #8 vedlegg på en klippemaskin.

Teksturert side pigget topp guttStudiepoeng: Braid Barbers

Spiky frisyre

En annen populær ungdomshårklippning, den piggete frisyren er et fint alternativ til piggsvinene på 90 -tallet. Et nesten vindblåst utseende skaper en myk, men pigget stil som ser bra ut. Denne stilen fungerer vanligvis best med mousse, siden gel har en tendens til å få håret til å miste sitt myke utseende. Det krever lite vedlikehold; alt du trenger er en rask gjennomgang med stylingmousse hver morgen. Siden et vindblåst utseende er grunnlaget for denne stilen, krever det ikke mye skulptur. Stilen fungerer best med korte penner, sterke kjevelinjer og sterke kinnben.

Slik får du det: Du trenger litt god gel for å oppnå denne stilen. Ideen bak piggede frisyrer er akkurat det – å pigge håret. Håret bør klippes relativt kort for å få best effekt.

Våkn opp Blond Mohawk@barbercarlo

Våkn opp Blond Mohawk

Eventyrlystne gutter med forståelsesfulle foreldre vil kanskje prøve en mohawk. Dette er sikkert en av de mest kjente hårklippene. Den er oppkalt etter Mohawk -stammen til indianere. Krigerne deres barberte ofte hodene sine, bortsett fra en stripe i midten. Denne stilen ble sagt å inspirere frykt hos sine fiender. Tenåringer vil like sitt ville og unike utseende. Noen foreldre synes imidlertid stilen er litt for aggressiv. Dette er definitivt en gutteklipp som lever på kanten.

Hvordan få det: Mohawk er en annen frisyre som er lett for en utdannet frisør og som neppe blir rotet. Sidene og ryggen er enkle. Frisøren trenger bare å barbere dem rent. Etter at dette er gjort, er det på tide å kutte toppen. Det meste av toppen blir også barbert rent. Bare en stripe i midten vil være igjen. De fleste gutter foretrekker at denne stripen er ganske kort, og frisøren klipper den med saks.

gutter hårklipp@kieronthebarber

Faux Hawk

Denne har eksistert en stund, men er fortsatt sett over hele Hollywood. Falkhauken er kort rundt sidene og ryggen, og den blir gradvis lengre når den trekker mot midten av hodet. Dette hårklippet tar styling med gel for å holde det i midten. Det fungerer best med personer som har lange ansikter, sterke haker og høye kinnben. Som mohawk og hestehale, er dette et snitt for de mer uttrykksfulle tenåringsguttene.

Slik får du det: Stå opp håret ditt med et stylingprodukt. Skyv den mot midten for å få faux hauk “kam.” Det bør henge sammen, og derfra kan du endre det som du vil.

Caesar Style hår med teksturkilde

Caesar Cut

Entusiaster av kort hår vil glede seg over Caesar -kuttet. Det har eksistert siden –– du gjettet det –– tiden til Julius Cæsar, som angivelig brukte stilen for å skjule sin for tidlige skalling. Den korte stilen er ideell for gutter som alltid er aktive og på farten.

Slik får du det: Caesar -kuttet er populært over hele verden, og nesten alle frisører og stylister vet hvordan de skal klippe en. Caesar -kuttet er unikt fordi håret er like langt rundt hodet, alt fra en halv tomme til tre tommer. Du kan oppnå dette med klippere, men det kan også gjøres med saks for et lengre kutt.

High Fade@braidbarbers

Fransk avling med High Fade

I likhet med Caesar-kuttet er den franske avlingen en stil med lite vedlikehold som ser bra ut alene uten styling. Den franske avlingen er et litt lengre inntrykk av keiseren; det er klippet på samme måte, men håret kan fjæres foran. Dette er flott for gutter som liker kortere hår og som ønsker et mykere utseende på håret. Den franske avlingen gir en glatt tekstur til håret, og det fungerer godt for fint hår.

Slik får du det: Be frisøren din om å tilpasse ryggen og sidene av håret ditt med saks. (Hvis du vil, kan du be om en hudtoning, der håret forsvinner inn i huden nederst.) Hvis du foretrekker et hakket utseende, kan du be din frisør peke og klippe håret på toppen av hodet ditt. Hvis du foretrekker et ryddigere utseende, kan du be frisøren din om å sløve håret på toppen.

Frakoblet Angular Fringe@Julius Cæsar

Rotete frynser

Den rotete utkant er en bekymringsløs oppfatning av den rette utkant. En lang og rotete utkant strekker seg langt under brynene for et merkbart utseende. Denne kuttet fungerer godt med alle ansiktsformer, hårfarger og hårtekstur. Håret på sidene og baksiden kan klippes etter din smak. Det er et godt hårklipp for tenåringsgutter som foretrekker et uformelt utseende.

Slik får du det: Bruk litt voks til å definere smellet etter din smak. Tussle håret rundt kronen for å avslutte det. Med andre dags hår er ingen styling nødvendig i det hele tatt.

flat topp, høyt volum, vertikal, sidedel, undersnitt

Vertikalt hårklipp

Denne slående hårklippingen er en flott sommer for ungdomsgutter med grovt og tykt hår. Den høytrekkende stilen vil garantert tilføre energi til enhver situasjon, og den fungerer med både kort og langt hår. Dette hårklippet gir litt høyde til håret og er ideelt for et firkantet eller rundt ansikt fordi det gir dimensjon. Det grove og tykke håret trenger pomade eller hårvoks for å holde seg oppreist med best hold.

Slik får du det: Påfør produktet i fuktig hår. (Hvis du ikke har nok naturlig volum, tørk håret ditt.) Stil det oppreist og endre det etter dine preferanser.

Rett frynser med undersnitt@aaron_kiely_hair

Straight Fringe Haircut

Den rette frynsen er et solid valg for enhver ungdoms hårklipp. Det er en blanding av uformell og stilig, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av situasjoner, fra seremonier til hverdagsutflukter. Dette snittet er ideelt for lange ansikter fordi utkantene får lov til å nå øyenbrynene. En rett fryns fremhever undersnittet, og hårets naturlige tekstur brukes for å få litt volum. Produktet bør brukes sparsomt, ellers kan frynsen se fet ut og overføres til pannen. Slik får du det: Fortell stylisten din at du vil ha en underskæring på sidene, men smellet ditt forblir uberørt. Texture håret på toppen ved å pusse det eller bruke et produkt du ønsker. Hvis du har flatt hår, kan du bruke hårkrem til å strukturere det.

gutter-hårklipp-andrewdoeshair@andrewdoeshair

Moderne Cowlick

Grovt hår kan være tøft å jobbe med. Den moderne cowlick lar deg temme det grove håret ditt og få et fantastisk klipp ut av det. Dette er en kort hårklipp som er lengre foran. Dette gir et vått utseende til kort hår, med mange definerte ender langs hodebunnen og et snev av en underskæring. Så hvis du har kortere, grovt hår, kan du prøve dette klippet. Slik får du det: Du trenger en liten underskæring på sidene. Style den cowlick-lignende frynsen ved å bruke en klatt matt og medium holdemasse. For mer tekstur, bør produktet påføres håret når det er tørket i håndkle.

Straight Fringeav @dannyandcobarbers

Klassisk Fringe

Som navnet tilsier, er den klassiske frynsen et tidløst utseende. Det fungerer best for rett og skinnende hår, men det er også flott hvis du leter etter en bølget ungdomsfrisyre. Smellet er rent, og håret er rotete på en behersket måte for å gi et litt moderne preg. Det er lite vedlikehold og kan tilpasses en rekke stiler. Den fungerer med kort eller langt hår, så denne stilen er ideell for alle tenåringsgutter som liker et stilig utseende. Slik får du det: Dette krever bare et godt snitt og minimal styling for å definere smellet. Lett stylingkrem kan brukes på tørket hår, men hvis håret ditt sitter naturlig, er det ikke nødvendig. Et snev av hårspray kan brukes for å avslutte utseendet.

Frakoblet undersnitt med sidedelFrakoblet undersnitt med sidedel, av @javi_thebarber_

Sidedelen

Sidedelen er en klassisk frisyre som nylig har fått en oppblomstring i hårtrender. Det har eksistert i minst hundre år, og det var mest populært fra 1910- til 1960 -årene. Ettersom stilen på 60 -tallet har kommet tilbake i forkant, har klassiske frisyrer blitt ganske stilige. Mange flinke unge menn er sportslige sidedeler, og noen gutter vil etterligne dem. Som underskåret er det for gutter som ønsker et skarpt, rent utseende. Hvordan få det: Til tross for det enkle utseendet, er sidedelen litt mer komplisert enn de tidligere frisyrene på denne listen. Toppen må stå ganske lang, men hvis den er for lang, kan det hende at delen ikke blir værende. Sidene og ryggen må være kortere, men ikke så korte at de tar vekt fra toppen. De skal bare fremheve toppen, siden sidedelen er fokuspunktet for frisyren. Arbeid med frisøren din for å oppnå en sidedel som fungerer best med ansiktsform og hårtype.

Klassisk konisk høyt volum børstet quiff av Kathy HutchinsKathy Hutchins / Shutterstock.com

Hårvolum hårklipp

Frisyren med høyt volum er ideell for tenåringsgutter med mindre ansikter, siden det fremhever ansiktet pent med formen. Håret er middels langt, så dette er definitivt et klipp for gutter som liker lengre hår. Du kan også kombinere denne teknikken med andre hårklipp. For eksempel kan du få en underskæring på sidene og style toppen av håret ditt i stilen med høyt volum. Utseendet med høyt volum egner seg godt til en rekke kombinasjoner, noe som gjør det til en av de mest allsidige kuttene på denne listen. Slik får du det: Hvis du har fint og rett hår, må du føne håret for volum før styling. Hvis du har tykt hår, er det ikke nødvendig med føning. Bruk en fiber- eller leirepasta med godt grep. Påfør produktet på håndkletørket hår for å pigge endene og gi snittet en vindpustet form.

Rotete mopp -topp@cullencharlie17

Wavy Shag

Harry Styles har bevist at dette hårklippet er sensasjonsverdig. Mens den rette shag har fanget prep -verdenen, er den bølgete shaggen bedre tilpasset den uformelle tenåringsgutten. Selv om det ikke passer for gutter med rett hår, er det flott for tykkhårede gutter. Avhengig av hvor uforutsigbart håret er, kan det trenge litt styling med gel eller mousse, men kan lett få lov til å gå vilt. Det fungerer best med tykt, bølget hår, runde ansikter med sterke kinnben og høye panner. Hvordan få det: Dette ligner på den rette shag. Begge er basert på lag, men den bølgete shaggen består av lange lag rundt hodet. Håret blir vanligvis klippet med en barberhøvel i stedet for en saks eller en klippemaskin.

Aaron Paul buzz cutDFree / Shutterstock.com

Aaron Paul’s Butch Cut

En gutteklipping som alltid er populær er slakteklippet. Dette hårklippet, også kalt en burr, er en ekstremt kort buzzcut. Dette er en stil som er populær blant menn i militæret. Det er lite vedlikehold, og på grunn av den korte lengden vil ikke svette få håret til å se dårlig ut. Denne typen hårklipp trenger heller ikke å styles. Mange gutter vil like det maskuline utseendet og den generelle enkelheten i kuttet. Hvis du går for denne frisyren, kan du hoppe over turen til frisøren og enten klippe den selv eller be en forelder om å hjelpe. Slik får du det: Bare be om et slaktekutt. Det er et velkjent kutt i frisørsalonger og frisørsalonger over hele landet. Hvis du gjør det hjemme, bør du vurdere hvor kort du vil være, og bruke passende bladbeskyttere. ( #0 gir deg det korteste håret mulig, mens #8 gir deg det lengste.)

Ashton Kutchers Straight FringeEverett Collection / Shutterstock.com

Rett Shag

Justin Bieber kan ha populært det, men frisyren med rett hår har vokst til en av de mest trendy hårklippene for gutter. Avhengig av hva slags hår du har, kan det være ganske lite vedlikehold, og krever bare en børste og kanskje litt mousse. Hvis du ikke har naturlig glatt hår, må du kanskje bruke et flatt strykejern for å få det pin-rette utseendet. Vanligvis fungerer denne stilen best for gutter med naturlig rett hår, lange ansikter, runde kinn og høye panner. Slik får du det: Hvis stylisten din er kjent med shag cut, fortell ham at du bare vil ha en straight shag. For de stylistene som ikke vet det, kan du fortelle dem at du vil ha lagdelt hår. Sørg for å nevne at du vil at lagene skal klippes kortest ved kronen på hodet. Lagene bør deretter øke i lengde når stylisten beveger seg bort fra kronen. Tips: Hvis du vil ha et rotete utseende, kan du be stylisten din om å skjære håret.

Frakoblet Finger Comped Pomp + Slicked BackFrakoblet Finger Comped Pomp + Slicked Back, av @javi_thebarber_

Frakoblet undersnitt

Den frakoblede undersnittet er en av de nyeste trendene for å ramme menns hårverden. Det er en unik variasjon på den klassiske underseglingen. “Frakoblet” refererer til den skarpe linjen som skiller det lange håret på toppen fra det korte håret på sidene. Det er et snitt som vil skille seg ut i mengden, og selv om det er vanskelig å style, er det verdt innsatsen. Slik får du det: Den frakoblede undersiden krever en utdannet stylist for maksimal kvalitet. Håret på toppen skal være ganske langt –– 2 tommer er et godt sted å starte –– og sidene og baksiden skal surres med en kort klippemaskin ( #2 til #4). Vår guide til den frakoblede underskjæringen har alt du trenger å vite om dette kuttet, inkludert finere detaljer om hvordan du får det og styler det.

Man Bun Chris Hemsworth Blondt hår

Hestehalen

Selv om hestehalen ikke er like vill som mohawk, er den best for eventyrlystne gutter. I tillegg krever denne frisyren en overraskende mengde vedlikehold. Mange tror det å ha en hestehale betyr at man ganske enkelt vokser ut håret og aldri går til frisøren, men dette er ikke tilfelle. Regelmessige turer til frisøren er nødvendig for å få en hestehale til å se bra ut. Dessverre er det ganske vanskelig for en frisør å trimme en hestehale -frisyre ordentlig. Slik får du det: Langt hår er avgjørende for en kvalitet hestehale. Ta tak i håret du vil lage til en hestehale, og bind det sammen. Du må eksperimentere med forskjellige elementer for å få den halen du liker best.

Cornrows@zeke_the_barber

Cornrows

Cornrows er en tradisjonelt afrikansk frisyre, utformet ved å bruke en oppadgående, underhåndsbevegelse for å lage rader med fletter som ligger nær hodebunnen. Normalt formet i rette linjer, kan cornrows manipuleres for å danne forskjellige former eller bølger på overflaten av hodebunnen. Cornrows er en frisyre med lite vedlikehold og kan sitte lenge, forutsatt at brukeren forsiktig vasker radene jevnt og oljer hodebunnen. Cornrows kan ta lang tid å oppnå, så tålmodighet er nøkkelen. Dette er en av de morsommere hårklippene til tenåringsgutten på denne listen, men det er et godt valg for en gutt som vil ha noe litt utenom det vanlige. Slik får du det: For den grunnleggende cornrow -stilen knytter du ganske enkelt håret ditt med elastiske bånd. Avhengig av lengden på håret ditt, vil du bruke nok bånd til å feste trådene.

Korte Dreadlocks

Short Dreads

Jaden Smith har blitt sett på med denne stilige frisyren for afroamerikanere. Igjen, den naturlige teksturen som finnes i en afroamerikaners hår passer perfekt til dreadlocks. Selv om lange dreads fortsatt er i stil, lager korte dreads bølger. Dreads står rundt hodet med strukturert styling. Det er ofte sett med hodet barbert på sidene og ryggen med dreads på toppen. Denne stilen krever lite vedlikehold siden dreadlocks pleier å holde seg på plass. Gutter med kutt må bare fortsette å rulle dreadlocks for å unngå at de blir matt. Denne hårklippingen for tenåringer fungerer best med strukturen i afroamerikansk hår og en tydelig hake eller kjeve. Slik får du det: Dette kuttet krever mellomlangt til langt hår. Vi anbefaler å konsultere en godt trent frisør for å oppnå denne stilen. Hvis du allerede vokser frykt, trenger du bare å holde dem korte.

Kort afro frisyreStudiepoeng: Amir the Barber

Kort afro

80 -tallets afro vil alltid være et dristig valg, men trender i dag peker mot en mer kontrollert versjon. En kort, konisk afro gir en afroamerikaners teksturerte hår den myke og naturlige krøllen som er populær i dag. Siden afroamerikanere har en naturlig tykkelse og tekstur i håret, trenger de ofte ikke mye vedlikehold for å få krøllen, men de kan muligens trenge en liten mengde gel for styling. Denne stilen fungerer best for afroamerikanere som har den naturlige teksturen som trengs for en afro, runde eller ovale ansikter og korte penner. Slik får du det: Fortell frisøren din at du vil ha en liten til middels afro som er kortere på sidene og bak med mer fylde øverst. Siden afroen kan være vanskelig å få riktig, vil det å vise stylisten et bilde hjelpe deg med å gjøre prosessen mye enklere.

Paul Walker - buzz cutTinseltown / Shutterstock.com

Lang buzzcut

Hvis du er lei av arbeidet som følger med langt hår, bør du vurdere den lange buzzcut. Kort hår er rundt hodet, men det er fortsatt nok til å bli kalt hår. Dette er et flott alternativ for gutter som er involvert i sport eller andre aktiviteter med høy energi, siden det ikke krever for mye stress. Naturligvis er den lange buzzcut en annen stil som henvender seg til forfølgere av lite vedlikehold. En liten mengde gel eller mousse kan brukes, men dette hårklippet holdes oftest naturlig. Det fungerer best med ovale ansikter, korte penner og sterke kjeveliner. Slik får du det: Fortell frisøren din at du vil ha håret ditt surret med en klippemaskin nr. 4. Dette er et mellomstort blad som ikke vil klippe håret for kort. Hvis du bestemmer deg for å holde fast i buzzcut, kan du alltid gå en størrelse opp eller ned. Du vil besøke frisøren din en eller to ganger i måneden for å holde håret kort.

Ryan Reynolds klassisk vanlig taper med sidedelDFree / Shutterstock.com

Klassisk konisk

Classic taper er et frisyr med lite vedlikehold og høy stil. Mens sidene og baksiden av hodet er barbert kort, har toppen av hodet fortsatt litt hår for styling. Det er et tidløst snitt som er like bra som noen gang. Denne kuttet er best for gutter som ikke vil krangle for mye med håret. Det korte håret på toppen kan pigges for tekstur eller grees fremover med gel eller mousse. Dette hårklippet fungerer best med ovale ansikter, korte penner og sterke kinnben. Slik får du det: Fortell frisøren hvor mye hår du vil ha på toppen, og fortell ham at du vil ha det tilspisset. Ofte vil stylisten spørre hvor bratt du vil at konisken skal være. Noen avsmalninger går gradvis og forsvinner over et langt område, men andre slutter raskt. Begge kan se bra ut med en rekke ansiktsformer og hårtyper.

Colin Farrel Induction CutColin Farrel Induction Cut, s_bukley / Shutterstock.com

Induksjonskuttet

Uoffisielt kjent som “svidd jord” av tenåringsgutters hårklipp, innebærer induksjonsklippet å barbere alt håret med en elektrisk barberhøvel uten vakt. Denne barberhøvelinnstillingen kalles #0, og den reduserer effektivt hårlengden til kortest mulig uten å forlate deg skallet. Dette hårklippet er lite vedlikeholdende, og det er spesielt effektivt i områder som er utsatt for høy varme. Denne stilen gir deg også muligheten til å dekorere hele hodebunnen med barberbladsmønstre, ettersom hodebunnen nå på en måte er et tomt lerret. Tenåringsgutter som bor i kaldere områder, vil kanskje holde seg borte fra induksjonskuttet, siden det kan føre til et konstant kaldt hode om vinteren. Det fungerer godt med et bredt spekter av ansiktsformer og frisyrer. Slik får du det: Fortell frisøren din at du vil ha hele hodet barbert med en innstilling #0 på klipperen. Hvis du gjør dette hjemme, trenger du bare klipperen for å oppnå dette enkle snittet.

Dave Franco, Butch CutDave Franco Burr Cut, DFree / Shutterstock.com

The Burr Cut

Burr -kuttet er en variant av induksjonskuttet som er litt mindre ekstrem. Mens induksjonsskjæret bruker en barberhøvel #0 på hele hodebunnen, kan burr -kuttet bruke alt fra en barberhøvel #1 til #3. Bursnittet er en av de minst vanskelige hårklippene for tenåringsgutter, og det kan gjøres i en frisørsalong eller hjemme. Det ligner også et slaktekutt, men toppen av håret er lengre. Med øvelse er det enkelt å oppnå greskjæringen hjemme ved hjelp av en elektrisk barberhøvel. Slik får du det: Fortell frisøren din at du vil at hodet ditt skal barberes med en barberhøvelinnstilling #1, #2 eller #3. Hvis du vil variere klippelengden, må du fortelle stylisten din hvilke barberhøvelinnstillinger du vil ha for hvilke deler av håret ditt. For eksempel, hvis du bruker nr. 2 for topp og bakside, men du vil at hårets sider skal være kortere, kan du be stylisten om å bruke nr. 1 på sidene. Du kan også gjøre dette hjemme ved å bruke samme metode.

rottehale@cuttyfresh

Rottehalen

Rottehale er den uventede kryssingen mellom en multe og en hestehale. Det er basert på en halelignende, naturlig hengende del av håret plassert på baksiden av hodet. Det falt ut av stil på 80 -tallet, men har nylig hatt en gjenoppblomstring i popularitet. Fans av manga og anime kan ha lagt merke til flere av favorittkarakterene sine med rottehaler, som kan krølles, rettes, flettes eller formes til en dreadlock. Punkbevegelsen har skapt en variant av rottehalen der hele personens hode er barbert med unntak av den samme halen. Riktignok kan denne varianten godt stå lavt på listen over ønskede hårklipp for en gjennomsnittlig gutt eller ung mann. Slik får du det: Du må vokse håret ditt for denne stilen. Fortell frisøren din at du vil trimme toppen og sidene av håret. (Du kan bruke hvilken barberhøvel du vil.) På baksiden vil du la en hårstrå være lang. Denne tråden skal være midt på hodet ditt. Håret rundt det skal klippes kortere. Du kan endre dette snittet til din smak.

CHRISTIAN BALE moderne mullet gardin frisyre

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Moderne multe

En hårklipp som ble berømt av The Beastie Boys og som ble populært på nytt av filmen Joe Dirt, er den moderne multen et godt valg for tenåringsgutter som foretrekker at håret er langt. Selv om det er en lengre stil, er det ganske lite vedlikehold. Dette er en ungdomshårklipp som er sjelden sett, så det vil stikke ut i mengden. Det er best for gutter som liker maksimal lengde med minimal omsorg. Slik får du det: Området rundt ørene og toppen av hodet er klippet kort, på samme måte som mange andre moderne frisyrer. Håret i ryggen forblir langt, med lag lagt for effekt. Du kan endre lengden og lagene som du vil.

Surfer rotete stil

kilde

Perfekt Tousle

Den perfekte tousle er den ideelle “rullet ut av sengen” -stilen. Overraskende nok tar det litt eksperimentering for å få det til. Det er flott for tenåringsgutter som ønsker et avslappet utseende. For dette utseendet bør du hoppe over en hårklipp slik at håret ditt stikker i endene. Dette vil gi de beste betingelsene for den ideelle tøffe stilen. Slik får du det: For å gå fra uryddig til uanstrengt elegant, er det nødvendig med en myk hårgel. En mengde med en ert bør brukes for å unngå et vått og fet utseende. Bruk en ertebørste for å få litt volum ved røttene, men ikke plag på det øverste laget. Til slutt, løp fingrene forsiktig gjennom håret, pigg der det er nødvendig og glatt sideburns.

Cody Simpson blond bølget shag børstet opp og tilbake

s_bukley / Shutterstock.com

Bølget/krøllete høy frisyre

Dette er et annet flott snitt for krøllete tenåringsgutter. Jo krøllere håret er, desto mindre styling kreves. I likhet med pompadour og vertikal hårklipp, tilfører det volum og dimensjon til håret. Selv om krøllete hår kan være tøft å jobbe med, kan du med dette snittet rocke krøllene dine på en fasjonabel måte. Denne stilen fungerer også godt for bølget hår, som kan være like vanskelig å temme. Slik får du det: Du vil ha en underskæring på sidene og la litt lengde ligge på toppen. Bruk litt mousse for volum, sterk holdingsvoks for å definere pinnen ved kronen og hårspray for å avslutte utseendet. En ertende kam eller føntørker kan brukes ved røttene for ekstra volum.

pompadour

@vsz_barber

Frakoblet Pompadour

Den stadig populære pompaduren gjør et comeback, og denne variasjonen er et stilig, glatt snitt med personlighet. Den kombinerer den frakoblede undersiden og pompadouren for et merkbart utseende. Pompadour krever alvorlig vedlikehold, så det er ikke for alle. I tillegg kan gutter som er involvert i friidrett synes det er vanskelig å beholde pompadour -stilen. Gutter som liker et rent utseende, vil imidlertid elske denne fasjonable stilen. Slik får du det: Du vil ha smellet ditt minst øyelengde. For unge gutter trenger ikke håret å være for langt, og det kortere håret gir en kortere, mer subtil pompadour. Håret på sidene og ryggen skal klippes mye kortere enn toppen. Viktigst av alt, det bør være en dramatisk linje der det korte håret slutter og det lange håret begynner. Guiden vår om den frakoblede undersiden har mer informasjon om den frakoblede stilen. For å style pompadouren selv, ta litt pomade og glatt håret tilbake. Hold en kam i den ene hånden, bruk den andre hånden til å skyve håret fremover, og kam samtidig håret foran oppover. Etter litt eksperimentering vil det være enkelt å lage en god pompadour.

attraktiv ung mann

attraktiv ung mann

High and Tight Recon

Den høye og stramme er mest kjent som en dramatisk kort militær hårklipp, og den høye og stramme rekonstruksjonen er en variant av den klassiske originale stilen. Selv om dette kuttet ikke er for alle, gir det et kutt uten vedlikehold som bidrar til høy aktivitet. Gutter som er involvert i flere former for friidrett eller rett og slett liker lite eller ingen hår, vil glede seg over dette kuttet. Det fremhever håret i midten av hodet og gir et ekstremt ryddig utseende. Det er også et godt valg for gutter med krøllete hår som ønsker å temme låsene sine Slik får du det til: De fleste frisører og stylister vet hvordan de skal klippe en god høy og stram, og hvis de ikke er kjent med denne variasjonen, er det lett å forklare. Det er også enkelt å kutte hjemme. For den høye og tette rekonstruksjonen, vil ryggen og sidene surres med en #1 eller ingen beskytter i det hele tatt. Alternativt kan håret på baksiden og sidene rett og slett barberes. Den høye og stramme rekonstruksjonen er forskjellig fra standarden høy og stram på et par måter. Viktigst av alt, er det mye mindre hår igjen på toppen. Den skal ligne en landingsbane, og den får ofte dette kallenavnet.

Lav hudfade

@jarredsbarbers

Lav hudfade

Gutter som ikke trenger en super kort stil vil elske fade. Det lange håret på toppen står i kontrast med fade på sidene, noe som gjør at dette snittet skiller seg ut. Som pompadouren gir den et stilig utseende, men fade er litt mer uformell og kan brukes i alle situasjoner. Slik får du det: For en god fade anbefaler vi å besøke en frisør eller stylist. Spesifiser hvor gradvis du vil at fade skal være og hvor mye hår du vil ha igjen på toppen. Hvis du går for et underskåret inspirert utseende, vil du sannsynligvis ha en tomme eller to på toppen med en fade som starter brått. Den klassiske fade -stilen har en gradvis avsmalning som smelter inn med toppen av håret.

Teksturert Mohawk med en burst fade

av @travisanthonyhair

Mohawk

Hvis mohawk eller faux-hawk er for vill, bør du vurdere mohawk fade. Dette er en mye mer subtil versjon av den klassiske mohawk som låner elementer fra andre konservative kutt. Den kan styles på mange forskjellige måter, og den kan smelte sammen med andre lavprofiler. Mohwak fade tar det tradisjonelle mohawk -konseptet og toner det ned. Slik får du det: mohawk fade er en av tricker -kuttene å få, og det er best for en utdannet frisør å takle. Vi har en komplett guide om mohawk fade som forteller deg alt du trenger å vite. Guiden inneholder kuttspesifikasjoner og stilalternativer, så hvis du er interessert i mohawk fade, må du lese den.

Ivy League Fade

av @z_ramsey

Ivy League

Mens besetningen er et enkelt og stilig alternativ for gutter, tar Ivy League det til neste nivå. Håret er klippet på samme måte som for et mannskap, men det er nok hår igjen på toppen for å skilles. Ivy League er tradisjonelt paret med en sidedel, men den kan også styles uten en. Uansett er det en fin variant på et klassisk snitt. Slik får du det: Ivy League blir vanligvis kuttet med saks. Toppen av hodet har vanligvis en halv til en centimeter hår, så sørg for å fortelle stylisten din hvor mye du foretrekker. Håret skal imidlertid være litt lengre foran slik at det kan skilles. For sider og rygg, be om en gradvis avsmalning/fade med en kortere klippemaskininnstilling ( #2 til #4).

Surfer rotete stil

kilde

Surferstil

Dette strandinspirerte snittet er perfekt om sommeren. Det er kort nok til at det er lite vedlikehold, men det er nok hår å style. Den kan bli rotete, pigget, penslet tilbake til en kort quiff –– mulighetene er uendelige. Det er en enkel, avslappet stil for lettgående gutter. Hvordan få det: Håret på toppen av hodet skal være ganske langt. Hvor som helst fra 1 til 3 tommer vil gjøre. Ryggen og sidene skal være omtrent en tomme lange. Du kan få den kuttet litt kortere eller lengre, avhengig av dine personlige preferanser. For å style surfersnittet, tørk det fuktige håret og påfør et produkt gjennom. Style håret opp og bort fra ansiktet litt for surferstilen. Dette er en morsom stil du kan leke med ganske mye.

mann bolle

Cookie Studio/Shutterstock.com

Man Bun

Mannebollen er et ideelt valg for gutter som foretrekker lengre hår. Håret trekkes opp til en bolle som kan være enten rotete eller ryddig, avhengig av dine preferanser. Det er utrolig enkelt å style og vedlikeholde. Den lar deg også bruke en rekke frisyrer, siden du kan ha håret langt og i en bolle. Du kan til og med prøve en av de mange variasjonene på standard bunestil for å få mer kjørelengde ut av håret ditt. Slik får du det: Saml alt håret du vil ha i bollen din. Fest det som en hestehale, men vri bandet og gjør et nytt pass over det oppsamlede håret. Stopp halvveis i hårets lengde, så får du en ryddig bolle.

toppknute

@alexthebarber305

Toppknute

Den øverste knuten er en stilig variant av mannebunken som tar bollen og legger til noen samurai-påvirket teft. I stedet for at håret trekkes inn i en bolle, bindes det til en enkel knute på toppen av hodet. Vanligvis hviler denne knuten rett over kronen. Dette er et flott snitt for gutter som liker allsidige hårklipp fordi det er en kombinasjon av en lang stil og en kort stil. Siden du trenger litt lengde for den øverste knuten, er det per definisjon en lengre stil, men siden den er trukket opp i en knute, er den også kortere. Du kan la et par tråder langt hår henge ned for ekstra stil. Slik får du det: Du trenger ganske mye hår for denne stilen – minst 8 tommer. Vanligvis er håret på toppen av hodet den eneste delen som er igjen lenge. Sidene og baksiden holdes vanligvis korte, så du kan koble dette til et undersnitt. Ta det lange håret og trekk det bakover mot kronen din. Bind den opp i en stram, pen knute (dette kan ta litt øvelse), og du har en toppknute.

Wings Haircut

@jodytaylorhair

Vinger

Denne skaterpåvirkede stilen krever litt vedlikehold, men hvis du liker å beholde håret lenger, er det en god investering. Dette er best for gutter med naturlig bølget hår, men du kan også få det med rett hår. Håret er mellomlangt og stiger på siden som vinger. Slik får du det: Du trenger minst øret langt hår på sidene for dette kuttet. Du kan gå lenger hvis du vil. Du trenger at håret er lagdelt, og det er best hvis du ber frisøren din om å klippe endene med en barberhøvel. Det er noen få teknikker for å oppnå vinger, men her er en enkel. Håndklær tørk fuktig hår til det bare er litt vått. Ta på deg en lue og føntørk håret slik at det synlige håret vipper opp. Dette vil gi deg den bevingede stilen. Du kan også bruke litt hårgelé eller voks for å holde stilen på plass.

Hårklipp for gutter - Emo -hårklipp

Emo Haircut

Denne frisyren ble populær av emo -bevegelsen fra midten til slutten av 2000 -tallet. Den har en hakket, ujevn tekstur og blir vanligvis sett med lengre hår. Håret er også vanligvis farget svart, men det er ikke et krav. Dette er et godt valg for eldre gutter som ønsker å skille seg ut og ha en morsom stil i håret. Det er også sett på mange mannlige musikere som spiller tyngre musikk, og det er vanligvis inspirasjonen for gutter som får dette snittet. Slik får du det: Dette vil kreve et snitt av høy kvalitet, så sørg for at du viser frisøren eller stylisten et bilde av det ferdige produktet. Be om at smellet ditt skal beholdes lenge, men at endene skal klippes med en barberhøvel. Skyv smellet ditt til en side for et asymmetrisk utseende. Håret på baksiden og sidene kan klippes kort eller forlates lenge. Deretter tar du et produkt til det fuktige håret og pigger opp håret nær kronen på hodet. Fullfør stylingen som du vil.

Seth Green blåse ut frisyre

s_bukley / Shutterstock.com

Blåse ut

Utblåsningen er en virkelig unik hårklipp som gir håret ditt tonnevis med volum. Dette er en merkbar stil, så gutter som er ekstreme ekstroverte vil sannsynligvis glede seg over dette. Navnet kommer fra utseendet; håret ser ut til å eksplodere fra hodet! Utblåsningen krever regelmessig vedlikehold og styling, så det er kanskje ikke et ideelt valg for travle gutter. Hvis du har tid og liker utseendet på utblåsningen, så gå for det. Regn med å bruke omtrent fem til ti minutter om morgenen på å gjøre utblåsningen klar. Slik får du det: Ryggen og sidene er normalt falmet for en utblåsning, og håret på toppen er lenge igjen. Løft alt håret opp og tørk det på plass med en hårføner. Påfør en sterk hårgelé i håret og føntørk igjen. Du må kanskje belegge den med hårspray for å fikse den på plass.

Børstet undersnitt

@dannyandcobarbers

Oppfriske

Børstet frisyre er et trendy, merkbart snitt som er ideelt for moteriktige gutter. I likhet med quiffen er det en rotete stil som formidler bekymringsløshet. Sidene og ryggen er kuttet kort, mens håret på toppen er stylet, noe som gir en høy kontrast, høy volum. Penselen er et godt valg for stilige gutter som ønsker et stilig utseende. Hvordan få det: Børst opp frisyren kan være komplisert. Les vår omfattende guide om børsting av frisyren for å lære å klippe og style den.

Temp Fade av Vino

Temple Fade

Temple taper fade er også kjent som en temp fade, og er et annet ekstremt allsidig alternativ for gutter som liker kortere hår. Den er ideell for svært aktive gutter eller gutter som foretrekker et rent utseende. Det er også et allsidig hårklipp av natur, siden du kan justere størrelsen på fadesen ved å bytte bladbeskyttelse. Å gå fra #2 til #4 vil gi deg en lengre fade og endre stilen dramatisk. Slik får du det: Spør frisøren din om en tindring av tindingen. Det er en ganske vanlig stil, og mange barberere vil vite det. Hvis ikke, ta med et bilde og be om fade i bildet.

Zac Efrons moppetopp

carrie-nelson / Shutterstock.com

Overdel i mopp

Du kjenner kanskje igjen moppestilen fra et berømt firebandsband på sekstitallet (rimer med Peatles). Siden den gang har den blitt gjenopplivet som en trendy stil, og det er et flott alternativ til middels til lang lengde for gutter. Med moppetopp er panne og ører dekket, så det fungerer godt for gutter med større panne eller lange ansikter. Dette kuttet har en tendens til å komprimere ansiktet. Vi anbefaler det imidlertid ikke for runde ansikter. Slik får du det: Trim håret jevnt rundt hodet slik at håret foran når øyenbrynet og sidene dekker ørene. Ryggen er like lang, men kan være litt lengre. Hvis du vil, kan du style den med voks eller gel av høy kvalitet.

Razor Part Løst stylet Pompadour

@z_ramsey

Rotete Pompadour

Den rotete pompadouren har mye karakter og skiller seg lett ut. Som noen andre stiler på denne listen, vil den rotete pompaduren kreve seriøs styling, men det er et unikt utseende du ikke finner andre steder. Det er et godt valg for eldre gutter som er proaktive når det gjelder mote og stell. Slik får du det: For rotete pompadour må du vite hvilken retning håret ditt vokser. For å finne ut, skyv håret til hver side og se hvilken side som gir håret ditt mest volum. Det er siden du ønsker. (For rett hår, tørk håret ditt enten til høyre eller venstre, uansett hva du vil. Styler deretter håret i motsatt retning.) Håndkle tørket så det fortsatt er litt fuktig. Føn deretter håret i den retningen det vokser. Ta et hårprodukt (gel, voks eller lim) og styl håret i motsatt retning, og puss håret opp og tilbake for å danne pompadouren. (Vår guide for pompadour -stil har flere tips om hvordan du lager pompadouren.)

Klassisk Slicked Back

Studiepoeng: Braid Barbers

Polert hår

Dette utseendet kan oppnås med nesten alle typer hår. Først vaskes og hårføner håret ordentlig. Deretter glattes alt tilbake med pomade som har lav glans. Hvis håret er bølget eller krøllet, bør det rettes ut før håret styles.

gled tilbake

@russ_thebarber

Kammet Pompadour med koniske sider

Dette er en av favoritt guttene frisyrer av stjerner som går på den røde løperen. Det fungerer for middels langt hår og kan brukes til å markere enkens topp. Dette utseendet fungerer også best med tykt skjegg. Noe pomade med mye glans og betong som hold er nødvendig for dette utseendet. Bruk produktet på tørt hår og glatt det bakover. Sørg for at avskjeden er definert i håret, og bruk tilleggsprodukt for å glatte ut eventuelle løse ender på plass.

skolehårklipp for gutter

@hideoutbarber

Klassisk hårklipp

Dette hårklippet er spesielt ment for å fremheve et fullt skjegg. Det er det klassiske menns hårklipp som kan endres for å passe en situasjon. Ved formelle anledninger kan håret glattes tilbake og glattes ut. Til uformelle anledninger kan den bæres med minimal styling på en rotete måte. Bare middels eller lette holdere brukes til dette utseendet. Hår skal gremmes med produktet på plass.

gutter-hårklipp-2-seuelias

@seuelias

Klassisk Front Tousle

Denne stilen bæres av mennesker som har naturlige bølger i håret. Fronten er stylet med pomade eller hårvoks, slik at pinnen kan defineres riktig. Resten av håret er enkelt kjemmet i klassisk stil. Pannen har litt volum i dette utseendet, og derfor bør det styles når håret er fuktig.

gutter hårklipp

@hideoutbarber

Lang topp og kort rygg

Sidene og ryggen i dette hårklippet er korte, men toppen er lang og strukturert for å sikre at både glatt rygg og rotete utseende lett oppnås. Medium hold produkt brukes etter at håret er skilt på siden, og toppen settes forsiktig på plass uten å feste seg. Håret kan være fuktig eller tørt, avhengig av mengden definisjon og styling som kreves.

sidedel

@tonisaura_barbershop

Sidedel + Undercut

Denne frisyren er ideell for folk med en underskæring fordi den gir litt interesse for frisyren. Sidedelen er ekstremt definert og sterk og en vannbasert styler som pomade brukes. Med ekstra glans kan dette utseendet bli et formelt utseende fordi håret er glatt nær hodebunnen. Kammen bør brukes til styling for renere resultater.

gutt frisyre

Stilig kam over frisyre med en sidedel

Kombinert hårklipp for rett hår

For denne klassiske kombinasjonsstilen kreves noen pomade med sterk hold eller middels hold. Håret er kjemmet tilbake, men på en diagonal måte for å skape noe sus rundt utseendet. En lav eller middels glansfinish kan brukes for å avslutte utseendet hvis anledningen er en formell. En sidedel er å foretrekke, og produktet skal bare påføres tørt hår.

Curly Top Fade

kilde

Kort hårklipp for krøllete hår

Denne stilen er en klassisk kort hårklippstil som foretrekkes av tenåringer over hele verden, men har en liten forskjell – pannedelen av håret får vokse en tomme lenger. En krøllkrem brukes til å style håret og definere pannedelen. Selv om lengre hårklipp er trenden i år, oppnår dette utseendet de samme resultatene, men krever ingen stylingtid.

Spiky Textured Faux Hawk with a Line Up

@z_ramsey

Kort og pigg

Dette er et annet eksempel på hvordan klassiske korte gutteklipp kan ha et annet element for å gi dem et flott utseende. Håret langs hårlinjen er gitt litt lengde i denne for den oomph -faktoren. Styling gjøres langs toppen av håret for litt volum og tekstur. Andre dagers hår ville ikke kreve mye styling.

Liam Paynes moppetopp

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Innocent Mop Top fra Liam Payne

Hvem er kjent med Liam Paynes yngre kastede mopp-topp. Dette utseendet er veldig subtilt og kan passe godt til formelle og uformelle anledninger hvis det gjøres riktig. Nøkkelen til denne stilen er å opprettholde volumet ved å avsmale sidene litt og toppen blir sakset for å opprettholde volumet. Til slutt er det bare å feie hele gjengen og BOOM!

Krøllete medium fransk avling på tenåring

@horatiuthebarber

Krøllete Medium fransk avling

Kan dette være den mest likte hårklippingen for tenåringer som er eviggrønn? De øverste krøllene har så mye liv og skinnende på grunn av den doble fargen av blonde perms med lys og mørk nyanse. Sidene er koniske falmet, noe som er et ganske klassisk trekk med disse hårklippene for å trekke oppmerksomhet på toppen.

Ryddig dyttet bakside med falmede sider

@napolesbarbershop

Ryddig presset bakside med falmede sider

Velkommen den stilige tenåringsfrisyren med et kort til mellomstort trykk tilbake med en liten enkestopp. Avsmalningen på sidene gjør alt rent og gir den ekstra glansen. Den skarpe linjen er mye nødvendig for å vise detaljer, og til slutt er hakeskjegget et godt balanserende preg.

Den vinkede toppen med Clean Fine Taper

@_robweston

Den vinkede toppen med Clean Fine Taper

Den klassiske tette toppen med halvkrøllete finish er hva dette handler om. Alt annet støtter utseendet der sidene er avsmalnet, mens templet bleknet inn i skjegget for den fine touchen. Legg merke til den korte linjen, ikke så søt?

Halsdesign med rotete topp

@beholdthybarber

Halsdesign med rotete topp

Velkommen til festlivet med de barberte slissene overalt med en rotete, men sterkt kastet topp. Sidene er ikke rart avsmalnende, men ikke så mye som vi ville sett normalt. Sidene har imidlertid et veldig hipster -utseende med de barberte slissene, og fargestoffet på toppen er bare en fantastisk touch.

Klassisk kort fransk avling

@kevinluchmun

Klassisk kort fransk avling

French Crop er en av de retro, men likevel klassiske som er en go-to for nesten alle aldre, og nesten alle anledninger er ikke et problem. Her er det få nøkkelfaktorer som gjør dette til en perfekt for tenåringer med den slanke koniske fade, templet er helt falmet for det rene skiferutseendet.

Liten krøllet topp med lav fade

@omargadier_78

Liten krøllet topp med lav fade

Å ha det grumsete strukturerte afrohåret kan være rot hvis det ikke blir tatt vare på ordentlig, men se her, det er ikke et problem i det hele tatt. med en slank og ren drop fade med en skarp og godt utskåret linje med en topp som er både tett og kontrollert på samme tid. Ikke glem den vakre tempelvisningen.

Tapered Undercut og Side Swept Medium Top

Alones / Shutterstock.com

Tapered Undercut og Side Swept Medium Top

Sidefeiing med middels langt hår er noe vi alle ønsker oss, ikke sant? Dette er ikke annerledes siden feie med en subtil underskæring med sidene som er litt avsmalnet gjør at alt popper. Dessuten gjør pannehengende utkant det så gøy.

Teenage Boy Blond Layered Hairstyle with Tapered Neckline

@barbercarlo

Blond lagdelt frisyre med konisk hals

Den kastede toppen er ganske vanlig, men kastede sider er ikke så vanlige, og det beste er at den er lenger strandet med et skinnende fargestoff. Det grove tynne håret med tørr tykk tekstur er ikke noe man ser daglig. Sidene og baksiden er avsmalnet litt for å beholde volumet, men ikke gjøre noe stort oppstyr.

Tenåring med High Fade og Curly Fringe

@braidbarbers

High Fade og Curly Fringe

En av de klassiske som tenåringer liker, starter med en underskæring med et falmet tempel, den beste delen er at line -ups er skåret og avsmalnet samtidig. Deretter er toppen krøllet med skinnende blondt fargestoff og har et tykkere volum. Tynnt hår er permanent.

Groovy Brush Up

@aaron_kiely_hair

Groovy Brush Up

Mykt og tynt hår er alltid morsomt, ettersom luftstrømmene får det til å se valmue ut. Sidene er avsmalnet og ikke falmet, og derfor får dette hele til å se spesielt ut. Dessuten er toppen halvkrøllet med produkter for å holde den blank. Hold den kastet for det uformelle utseendet, og skyv den tilbake i formelle dager.

Afro Skin Fade with Undercut

@we_married_hair

Afro Skin Fade with Undercut

Afrohår kan være rotete noen ganger, men hvis det gjøres riktig, kan det trekke noen flotte stilerklæringer. Denne er en god blanding mellom langstrenget børste opp med underskåret fade på sidene. Med en slank tinningsfade med tett topp selv om det er tynt hår.

Krøllete Cowlick for en tenåring

@barberdeano

Krøllete kantete frynser med Cowlick

Teenage -stiler handler om å vise frem den lengre toppen med sidene kortere, slik at mer styling kan gjøres på toppen. Avsmalnende sider vil alltid gjøre sin magi og skyve oppmerksomheten til toppen der de lengre stativene gjør sin magiske og halvkrøllede tekstur med tynt hår.

Uformell topp med strandet panne

@ zana_thebarber

Uformell topp med strandet panne

Sidesveipstråder er en ting, og spesielt hvis de får pannen til å se mindre ut, hvorfor ikke? Sidene her er avsmalnet og templet er helt hudbleket og et rent barbert utseende gjør denne stilen perfekt for uformelle, men formelle anledninger.

Fransk avling med avsmalning

@barrykieran_signature_hair

Fransk avling med avsmalning

Kan vi si noe om dette? Den klassiske franske avlingen med koniske falmede sider kommer alltid godt med når du er i tvil. Neste opp, den subtile detaljering for line -ups er alt den trenger som et lite trykk for å få det til å se helt valmue ut. Toppen er litt hakket med noen kastede tråder.

Side feid konisk falmet ungdomshårklipp

@cuttyfresh

Side feid konisk fade

Kan sidevei være noe kulere? Kanskje ikke! Denne vanskelige delen med avsmalnende fade er alt vi trenger for å underholde oss selv med et elegant hårklipp. Temple fade legger til den ekstra smaken der den skarpe linjen forteller alt om hvor viktig detalj er når det har det symmetriske utseendet.

gutter hårklipp

@andyauthentic

Penslet opp Pompadour

Dette kan meget vel være et modent snitt for tenåringer med en tynnhåret pompadour med veldig gradvis avsmalnende falmede sider. Temple fade, til syvende og sist, er den fine touchen til det rene utseendet med falmede line -ups noe man ikke ser så ofte i dag. Børsten på toppen med skinnende fargestoff gjør jobben.

Skin Fade

@dannyandcobarbers

Skin Fade

Dette er en annen variant av den franske avlingen der panne -utkantene ikke er for lange, men de gjør en fantastisk jobb som dekker den ekstra centimeteren av pannen og hengende utkantene skader aldri noen som helst. Sidene er midtblekt med line -ups som er helt barbert, nå er det det vi kaller suave.

Brush Back Skin Fade

av @dannyandcobarbers

Mid Fade

High to Mid fade er alltid et søtt sted for kuttet å dele seg akkurat som denne, det perfekte området der toppen blir tydelig og sidene bleknet er slank. Toppen er imidlertid børstet opp og deretter presset tilbake med tørt tynt hårtekstur, er denne jevn tenåring nå? Det er en mann der.

Blonde Faux Hawk

@barberdeano

Blonde Faux Hawk

Det er absolutt ingen kroker i dette hårklippet, sidene er høyt falmede med en subtil underskæring. toppen er overdrevet for å ha dette tykke utseendet med fargestoff for å få den penselen til å se mer levende og boblende ut. De svarte undertonene viser at fargestoffet ble utført med perfekt dyktighet og omsorg.

Tapered Undercut med fade og rotete topp

@jakebolland

Tapered Undercut med fade og rotete topp

Denne rotete toppen og undersiden er definisjonen av “for kul for skolen”. Den klassiske avsmalningen som forbinder undersnittet med de lengre bitene er definitivt på punkt!

skolehårklipp-for-gutter-charliegray248

@charliegray248

Løs Quiff

Denne luftige quiffen kan ha alle de chill -vibber du leter etter! Det er så leken, og på grunn av det er det flott å eksperimentere med styling.

V -formet utkant

@barberiaharo

V -formet utkant

Hårklipp med smell (eller frynser) er en flott måte å fremheve de beste funksjonene dine og bringe symmetri eller asymmetri til stilen din. Den ‘ujevne’ trimmen her gjør en myk linje etter funksjonene deres.

Barberte sider med topp i fransk stil

@barberiaharo

Lang krøllete fransk med sidelinjedesign

Denne barberte frisyren liker å bøye reglene litt. Det ser flott ut enten det er stylet eller slitt naturlig som på eksemplet her.

Teksturert fransk avling med middels frynser

@jarredsbarbers

Teksturert fransk avling med middels frynser

Den franske avlingen er både allsidig og trygg når det gjelder formbarhet. Det er veldig vanskelig å ødelegge utseendet.

Teksturert børste opp med Side Hard Line Design

@jarredsbarbers

Teksturert børste opp med Side Hard Line -design

Hvis du er de som ‘går stort eller går hjem’, kan stylingen til dette frisyret være rett i smuget ditt.

Med imponerende volum og tekstur, blir denne stilen best hvis du har masse hår for å hjelpe den ekstra teksturen med å gjøre sitt. Hard-line gir absolutt enda mer lekenhet.

Little Rebel Highlights

@jarredsbarbers

Little Rebel Highlights

En kreativ personlighet har forskjellige måter å uttrykke seg på, og for noen er det med høydepunktet. Svært kontrasterende farger som de som er brukt her, er en enkel måte å gjøre en hel look makeover.

Husk at de voksende røttene også vil bli mer merkbare.

Fransk avling med frakoblet øyenbrynsdesign

@kieronthebarber

Fransk avling med frakoblet øyenbrynsdesign

Det frakoblede øyenbryndesignet så ut til å være overalt i et varmt minutt i 2019, ikke sant? Men hvem sier at den må bli der. Jeg sier elsker det eller hater det, det er en ganske kul detalj som utfyller stilen din.

Undercut og Wet Top Look

@peteyrock_thebarber

Undercut og Wet Top Look

Det våte utseendet er en klassiker fra gammelt av et par generasjoner allerede. Påføring av hårgel for å nå denne konsistensen av glans-til-hold-forholdet kan være det enkleste for deg å få lignende resultater!

Prøv det, sammen med en underskåret eller falmede sider, og du vil se frisk ut (ut av dusjen)!

Tynne pigger på strukturert beskjæring

@tonisaura_barbershop

Tynne pigger på strukturert beskjæring

Pigget hår har eksistert en stund, men de siste årene har vi sett det slitt mye mer tilfeldig, med tynnere pigger som får det til å se litt mer naturlig ut når det gjelder styling.

Long Regulation Cut og Hardline Design

@tonisaura_barbershop

Long Regulation Cut og Hardline Design

Dette ville ikke passere koden i hæren, men det ser sikkert superfæl ut! Spesielt med den siden barberte designen. Hvis du beholder reguleringsavlingens form og lar den vokse ut, kan du også få lignende resultater.

Fangs Textured Crop og High Fade

@tonisaura_barbershop

Fangs Textured Crop og High Fade

Når du får en pent strukturert avling, er den beste måten du kan vise frem håndverket på, ved å bruke et produkt på det, slik at hver bit av det kan sees. Den piggete og asymmetriske utkant bringer den bare hjem hit.

Regulering Inspired Medium Crop

@tonisaura_barbershop

Regulering Inspired Medium Crop

En middels avling utføres med saks for best å beholde formen og lengden. V fade -mønsteret bringer alle linjene i denne stilen sammen.

Taper Fade og Brush Back

@tonisaura_barbershop

Taper Fade og Brush Back

Tapered hair and brush back, dette bringer oss umiddelbart tilbake til 50 -tallet og deres swag.

Modernisert med en ganske sjenerøs avsmalnende fade er lowkey en av de beste når det gjelder rask styling. Ingenting er for komplisert, ta det av med din vanlige kam, og du er klar til å gå.

Spike-strukturert fransk avling

@tonisaura_barbershop

Spike-strukturert fransk avling

Disse piggene fortjener et øyeblikk, men det er fordi de er ordnet så nøye at det ser ut som hårklippet selv tar søkelyset her.

Krøllete Faux-Hawk

@moohammad_hamze

Krøllete Faux-Hawk

En faux-hawk sammen med en godt utført fade kan være en show-stopper. Krøllene gjør hele ensemblet mer interessant totalt.

Low Fade Funk med Sharp Brush Up

@omargadier_78

Low Fade Funk med Sharp Brush Up

Noen ganger kan det å legge til detaljer så enkelt som en skarp børsting, en snappy barbert design eller en blanding av elementer du velger, skape en helt unik frisyre ut av ethvert hårklipp!

Medium fade og sakseavling

@borodagolova

Medium fade og sakseavling

Sett sammen og smart. En middels sakseavling kan ha mange former, og den her ser super dapper ut på denne! Fade hjelper på den generelle formen på utseendet.

Medium Fade og Angular Fringe på fransk

@rm_barber

Medium Fade og Angular Fringe på fransk

Tekstur på dette eksemplet følger tydelig et mønster, utkantmønsteret! Mens oppstillingssituasjonen gir plass for en liten avsmalning for å koble hårlengdene.

The Modern Presley

@borodagolova

The Modern Presley

Det er ikke ofte du faktisk kommer i kontakt med en frisyre som ligner The King så respektfullt og metodisk. Hvis du føler at dette passer akkurat for stemningen din, så gå for det!

Tenåringsgutt med tykke vinklede pigger

@barberdeano

Underskåret med tykke vinklede pigger

Ingen kan si at dette ikke ser kult ut. Frontens perspektiv lurer deg til å tro at en frakoblet underskjæring skjer mens baksiden fullfører fadesen med et lite fall nedover halsen.

Pocky topp med koniske falmede sider

@sean_the_barber_

Pocky topp med koniske falmede sider

Noen ganger gjør enkelt det virkelig. En veldig myk og kort u-formet fryns komplimenterer funksjonene sine mens hudavsmalnende blekner gjør det superenkelt å beundre.

Mohawked High Fade med tett skjegg

@frankdabarber

Mohawked High Fade med tett skjegg

En høy fade er veldig trendy med den heftige line -upen som er det som gjør dette veldig detaljert. Alt dette med en ekstra mohawk på toppen med kort børstet tekstur er måten å vokse denne stilen til noe hipsterisk. Skjegget nederst balanserer alt helt fint.

Pocky Tossed French Crop

@dylanportner

Pocky Tossed French Crop

Pocky kastet topp med den frekke franske avlingen vibes er det som gjør dette til en veldig teenage innflytelse frisyre. Sidene er ganske avkjølt med en avsmalnende fade med templet som er barbert i to. Nå er det det vi kaller å sette opp en trend.

Sharky Mohawked Brush Up

@barberbarrass

Sharky Mohawked Brush Up

Denne børstingen er en ganske trend, og spesielt når den er kombinert med den mohawk-teksturen, gjør den den enda mer interessant. Sidene er rett avsmalnet for den frekke fade for å få det til å gå. Temple fade gir stilen et veldig renere utseende og støttet stubbene.

Uformelt børste opp tynt hår

@andrewthebarber316

Uformelt børste opp tynt hår

Blondt tynt hår her for å fange oppmerksomheten og skille seg ut fra det vanlige. Enkelheten i hårklippet er det som gjør det morsomt, toppen er rett med en kort lengde og sidene er midt tilspissede. Den løse puffen på toppen klipper det helt med det fulle volumet.

Pocky Mullet med Missing Temple

@dencioaguilar

Pocky Mullet med Missing Temple

Kan noe være mer trendy enn dette? Bare se på den, toppen er alt korthåret hakkete strukturert med ryggen lagdelt. Sidene er avsmalnet med en frekk lav tinnefade med en subtilt lang mullet i ryggen. Dette er et godt eksempel på subtil, men høyt!

90 -talls favoritt Mohawk

@andrewdoeshair

90 -tallets favoritt Mohawk

Dette er ikke din vanlige retrostil som alle likte med klassisk ungdomskultur. Toppen er intenst børstet opp med en veldig mohawk -tekstur, mens ryggen er en veldig subtil mullet. Sidene har lite volum for å balansere alt på hodet med den tykke hårteksturen.

Fransk avling og geit, ja takk

@dencioaguilar

Fransk avling og geit, ja takk

Dette kantete utseendet er bare for perfekt, den rette linjen som også er avsmalnet fade drypper stil. Dessuten er toppen litt hakket strukturert med den tynne hårfranske avlingen som gjør den til et totalt hipster -utseende. Sidene er koniske falmet med et rent utseende med fipskinn for akkurat det som trengs.

Langsiden feid med tapt tempel

@thaddeus.10

Langsiden feid med tapt tempel

Hvem sa at langt hår ikke kan skilles? Her er et nytt inntrykk av en klassisk sidesvei, men med noe virkelig godt lengdehår. Delen er ganske høyere for at håret på siden skal gli ganske merkelig uten å se ut som en klynge. Den nedskårne tempelfade utgjør alt!

Pitch Perfect Pompadour

@besthairstylesmen

Pitch Perfect Pompadour

Hvordan kan det være dette nivået av perfeksjon? Toppen er fantastisk pompadoured med en liten bølget følelse, resten av håret sitter bare med en litt kortere lengde og sidene er høyt bleknet med potespaltbarbering, noe som gjør det perfekt for dette trendy året!

Tykk, hard del med sidebørste opp

@barbershopconnect

Tykk, hard del med sidebørste opp

Harde deler er øye godteri når de gjøres riktig, og her er det gjort riktig kanskje enda bedre. Toppen er ikke bare børstet opp, men også penslet litt med en rett seig tekstur. Sidene er koniske falmet med fin lav fade mot templet, i alt et veldig pent utseende.

Tynn hårbørste

@thehammerbarber

Tynn hårbørste

Tynt hår er veldig godt å leke med volumet sitt, og slik kan man gjøre det. Det tynne håret holdes samlet med børste oppe foran og legger dows bak på hodet. Sidene er koniske falmet med lett tinningsfade for det lune skjegget.

Syk Slicked Back

@ wdthebarber

Syk Slicked Back

Hvem sier at slicked back bare er for oldies? Her ser vi at det kan bli helt rocket av gutter i alle aldre. Nøkkelen her er drop taper fade med en kantet oppstilling. Temple fade er en annen finesse -touch for å skyve det renere utseendet som passer stemningen ganske bra.

Sidebørste med rent tempel

@ wdthebarber

Sidebørste med rent tempel

Hvem liker ikke en ren frisyre og hvor renere blir den enn dette? Toppen er sidebørstet opp med tykt hårvolum, sidene er imidlertid ganske kjølte med avsmalningen og falmen. Templet er falmet bare for det ekstra skrittet mot en renere tilnærming.

Tynn børste med koniske sider

@ cutbydk

Tynn børste med koniske sider

Brush-up er alltid trenden, og dette gjør det bare bedre. Den tynne børsten er det som gjør denne litt unik med sidene som er avsmalnende. Resten av toppen er lagt for det kalde utseendet, men resten av ansiktet er barbert for den renere tilnærmingen.

Lengre kastet topp med chill -sider

@ barber_bronson

Lengre kastet topp med chill -sider

Denne stilen er en av de mest likte, siden den krever svært lite vedlikehold og gjenskinnet er i et chill -utseende med et veldig stilig preg. sidene er omhyggelig avsmalnende, noe som er akkurat nok til å holde volumet og akkurat nok til at det ser kontrollert ut.

Pocky Laid Front Undercut Drop Taper

@ barber1uk

Pocky Laid Front Undercut Drop Taper

Subtil subcuts blir mer og mer populært i disse dager med disse typer frisyrer får mer tiltrekning. Toppen er klemt strukturert med sidene avsmalnende. Taper er droppet for et mer fancy utseende, samtidig som det opprettholder et stilig utseende.

Sidebørste opp med fargede høydepunkter

@ itsbatur

Sidebørste med fargede høydepunkter

Dette er så ung som et hårklipp kan bli. Toppen er børstet opp med et snev av side med et godt burgunderaktig fargestoff til høydepunktet for det kule utseendet. Sidene er igjen subtilt underskåret for det ikke så åpenbare utseendet med avsmalningen som gjør toppen pop ganske bra.

Puffet Quiff med frekk smil

@headhunters.ruskipametnik

Puffet Quiff med frekk smil

Puffer på siden er alltid en trend, men ikke mange vet at denne trenden dateres tilbake til 1970 -tallet. Når det er sagt, kan du rocke dette ved å holde toppen litt lengre og bruke en hårføner til å puffe den opp med en fin konisk fade på sidene for det slanke utseendet, og husk smil!

Puffed Quiffs med undercut Taper

@headhunters.ruskipametnik

Puffed Quiffs med undercut Taper

Sidedeler har alltid vært i buzz, men denne gir en større buzz. Toppen er litt sideskilt med en godt oppblåst quiff. Sidene blir først underskåret og deretter avsmalnet med en frekk tempelfade for den ekstra milen. Hakestroppskjegget gjør en like bedre kombinasjon.

Sidebørste opp med sidedel

@z_ramsey

Sidebørste opp med sidedel

Hvem liker ikke denne selvsikre tenåringen som ser ut her med en chill brush med en sidebørste og en subtil, men sterk sidedel. Det pene utseendet er ganske fancy, spesielt på grunn av det rene barberingsutseendet som gjør alt ganske elegant.

Pocky Blow Out

@brodiethebarber_

Pocky Blow Out

Nøkkelen til denne stilen er å holde håret relativt lengre med hårprodukter som børster gjennom håret. Sidene skyves helt tilbake med toppen børstet opp. Bare husk å redusere volumet, spesielt slik at det ikke blir rotete.

Ødelagt fransk avling med lav fade

@joshconnollybarber

Ødelagt fransk avling med lav fade

Tykt blondt hår som har vokst på en ensartet måte kan få fritt fall, og det ville gjøre opp for en god fransk avling. Sidene er lavt falmet slik at toppen får tilbake mesteparten av volumet mens toppen er litt hakkete strandet.

Tynne og korte krøller med Mid Fade

@collinanthonyhair

Tynne og korte krøller med Mid Fade

Et veldig uformelt utseende for skole eller universitet. Nøkkelen er avsmalnende og falmet på sidene som gjør denne straks slank Toppen er krøllet og trådene er lengre for at den skal poppe ganske bra.

The Legend of Volume er her!

@besthairstylesmen

The Legend of Volume er her!

Bare se på den vanvittige fluffy pompadouren med sider som er lagdelt akkurat nok til at de kan skyves bak og likevel virke under kontroll. Oppstillingen er det andre elementet som er i sjakk, spesielt med volum og vinkelform.

“>